2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

ilaçlar hakkında bi bilgim yok canım sanırım ilaç raporu bi defaya mahsus çıkıyor ben hastaneye gidip sorucam öğrenince sana yazarım ikinci tedaviyi nerde düşünüyorsun
Bilmiyorum ki aynı yerde yaptiririm heralde ben aslında istanbul ya da ankara da yaptırmak isterim ama imkanlar buna uygun değil. Aslında yaptirirmiym onu da bilmiyorum kafam çok karışık bi daha aynı şeyleri kaldıramam şu aralar sanirim

Netten TC numaramı girince Aile Hekimimi öğrendim ben..
Zaten belli bir de kayıtmı yaptırcaz daha neler sistemlerinden görünmesi gerekmiyormu o kabul etmedi başkasına gittim diye bir şey olabilir mi olay çıkarırım Bakanlığa çıkarım banane

ben avrupa yakasında oturuyodum anadolu yakasına kurban bayramına 15 gun kala tasındık ordan buraya alınmıs oldu aıle hekımı kaydı sorma valla eger tub bebek olayını soylemesem kayıt yaomıycaklardı cıldırırdım herhalde

Hakkinda
Hakkında hayırlı si canım. Biz de tedaviyi kimseye söylemedik. Sadece eşim ve ben ikimiz birbirimize destek olduk. Tabi bi de buradaki arkadaşlardan da allah razı olsun hep destek oldular . Operasyon sonrası eşim yanimdaydi transfer sonrası da 3 gün izin aldı böylece atlattık bu süreci. Birilerine söyleyince her kafadan bir ses çıkar diye soylemedk.

heee bak ondan bir kayıt vs..gerekmiş olabilir..
bana da derlerse kayıt ol daha neler derim aile hekimim sistemde mevcut bi de tekrar kayıtmı olcam
burda atarlanıyorum da gittiğimde kayıt şart derlerse paşa paşa kayıt olcam napıcam

canım sen tasınmadıysan aıle hekımın oturdugun yerden cıkıyorsa nette baktıgında kayıt ıstmezler zaten ama ısterlersede mecbur yapcan

Topiğin girişine turnike koydurayım diyorum kartlı geçiş olsun kim kaçta çıkmış kaç saat gecikmiş mazaretsiz topikten ayrılan var mı görelim dimi amaSonra burdan sesleniyorum nerdesiniz diye bana da günah..Topik aidatlarını bu ay turnike için harcayacam bilginiz olsun yönetici egunal

canım inşallah bu defa olacak hayırlısıyla takipteyim yazmasamda benim huysuz bir kızm var sabahlara kadar uyumuyoruz o yüzden yazamıyorum inşallah bu senede sizlerin senesi olsun
oyyy yerim ben senin o minnak huysuz kızını
miss gibidir o şimdi öp benim için olur mu
inşallah olur canım ben de umutluyum bu kez..

oyyy yerim ben senin o minnak huysuz kızını
miss gibidir o şimdi öp benim için olur mu
inşallah olur canım ben de umutluyum bu kez..
evet teyzeleri allah sizede versin böyle mis kokulu öptüm canım kızımı her öpüp koklayışımda sizlere dua ediyorum inşallah sizlerde öper koklarsınız

veeee çatlatma iğnemi oldum geldim eve..
artık tevekkül edip beklemeye kaldı işim...
Canimmm kalbim ve dualarim seninle
Rabbim onca yilin mukafatini verecek insallah.rabbim gonlune gore versin.
Heyecanla bekliyorum bende biliyosun.
Opuyorum cnm.

canım inşallah hayırlısıyla bebeginl kucagına aldıgın günde yazarsın
saol cnm inşlh o günlerin başlangıcıdır bu tedavi benim için...

Canimmm kalbim ve dualarim seninle
Rabbim onca yilin mukafatini verecek insallah.rabbim gonlune gore versin.
Heyecanla bekliyorum bende biliyosun.
Opuyorum cnm.
canımsın sen ya saol allah razı olsun senden evet biliyorum dualarındayım ve sende benim dualarımdasın cnm benden sonra hemen geliceksin peşimden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…