- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
- 78
Bilmiyorum ki aynı yerde yaptiririm heralde ben aslında istanbul ya da ankara da yaptırmak isterim ama imkanlar buna uygun değil. Aslında yaptirirmiym onu da bilmiyorum kafam çok karışık bi daha aynı şeyleri kaldıramam şu aralar sanirimilaçlar hakkında bi bilgim yok canım sanırım ilaç raporu bi defaya mahsus çıkıyor ben hastaneye gidip sorucam öğrenince sana yazarım ikinci tedaviyi nerde düşünüyorsun
benımkı kadın zaten bende 2 ay once kayıt oldum kaydetmıyorlar sadece hamılelerle bebklerı kaydeıyoruz dıyor 2saglık ocagı gezdım sonuncuda dedım ben tub bebek tedavısıne baslıycam yazmanız lazım benı dedı tmm ozaman hemen yazalım lutfen hamıle kalır kalmaz gelın haber verın saglık bakanlıgı cok sıkı dentım ugluyor ıgener var vurulmanız gereken dedi zaten gercektende onun ıcın yazılcaktım sende soyle tub bebek tedavısınde oldugunu antıdeprasan yazmıyolar donıtex bıle yazdıramamıstım bı oncekı aıle hekımıme
ben avrupa yakasında oturuyodum anadolu yakasına kurban bayramına 15 gun kala tasındık ordan buraya alınmıs oldu aıle hekımı kaydı sorma valla eger tub bebek olayını soylemesem kayıt yaomıycaklardı cıldırırdım herhaldeNetten TC numaramı girince Aile Hekimimi öğrendim ben..
Zaten belli bir de kayıtmı yaptırcaz daha neler sistemlerinden görünmesi gerekmiyormu o kabul etmedi başkasına gittim diye bir şey olabilir mi olay çıkarırım Bakanlığa çıkarım banane
aminnn cümlemizin inşallah rabbım guldursun yuzlerımızAmin bitanem..
Hepimizin evleri bebek sesleriyle dolsun
Hakkında hayırlı si canım. Biz de tedaviyi kimseye söylemedik. Sadece eşim ve ben ikimiz birbirimize destek olduk. Tabi bi de buradaki arkadaşlardan da allah razı olsun hep destek oldular . Operasyon sonrası eşim yanimdaydi transfer sonrası da 3 gün izin aldı böylece atlattık bu süreci. Birilerine söyleyince her kafadan bir ses çıkar diye soylemedk.iki gündür oku oku bitiremedim.. olumlu sonucu alana da ağladım olumsuza da... haftasonu eurofertille görüştüm bizde de sprem azlığı sebebiyle tüp denemesi önerildi. hem maddi olarak toparlanmak adına hem de tedavi öncesi bünyeleri doğal takviyelerle güçlendirmek adına martta denemeyi düşünüyorum. ama burayı okudukça nasıl dayanıcam marta kadar bılmıyorum.
birde sormak istediğim şu,
ben eşim hariç kimse ile bu aşamayı konuşmak istemediğimden dolayı operasyon sırasında ve sonrasında tek başıma olacağım. sizce becerebilir miyim? korku heyecan panik umut umutsuzluk hepsi aynı anda dolaşıyor kanımda..
allahım hepimize yardım et!
heee bak ondan bir kayıt vs..gerekmiş olabilir..ben avrupa yakasında oturuyodum anadolu yakasına kurban bayramına 15 gun kala tasındık ordan buraya alınmıs oldu aıle hekımı kaydı sorma valla eger tub bebek olayını soylemesem kayıt yaomıycaklardı cıldırırdım herhalde
canım sen tasınmadıysan aıle hekımın oturdugun yerden cıkıyorsa nette baktıgında kayıt ıstmezler zaten ama ısterlersede mecbur yapcanheee bak ondan bir kayıt vs..gerekmiş olabilir..
bana da derlerse kayıt ol daha neler derim aile hekimim sistemde mevcut bi de tekrar kayıtmı olcam
burda atarlanıyorum da gittiğimde kayıt şart derlerse paşa paşa kayıt olcam napıcam
İvet bende topiğin camından sesleniyorum haydi çocuklar akşam oldu eve dönün diyeBu aksam buralar sessiz kalmis ..
Önce direnirim ne kaydı diye baktım onlar inat ediyor direnişim son bulurcanım sen tasınmadıysan aıle hekımın oturdugun yerden cıkıyorsa nette baktıgında kayıt ıstmezler zaten ama ısterlersede mecbur yapcan
canım inşallah bu defa olacak hayırlısıyla takipteyim yazmasamda benim huysuz bir kızm var sabahlara kadar uyumuyoruz o yüzden yazamıyorum inşallah bu senede sizlerin senesi olsunSağol canım
İyice çökmeden anne olaydım iyiydi
oyyy yerim ben senin o minnak huysuz kızınıcanım inşallah bu defa olacak hayırlısıyla takipteyim yazmasamda benim huysuz bir kızm var sabahlara kadar uyumuyoruz o yüzden yazamıyorum inşallah bu senede sizlerin senesi olsun
evet teyzeleri allah sizede versin böyle mis kokulu öptüm canım kızımı her öpüp koklayışımda sizlere dua ediyorum inşallah sizlerde öper koklarsınızoyyy yerim ben senin o minnak huysuz kızını
miss gibidir o şimdi öp benim için olur mu
inşallah olur canım ben de umutluyum bu kez..
canım inşallah hayırlısıyla bebeginl kucagına aldıgın günde yazarsınveeee çatlatma iğnemi oldum geldim eve..
artık tevekkül edip beklemeye kaldı işim...
Canimmm kalbim ve dualarim seninleveeee çatlatma iğnemi oldum geldim eve..
saol cnm inşlh o günlerin başlangıcıdır bu tedavi benim için...canım inşallah hayırlısıyla bebeginl kucagına aldıgın günde yazarsın
canımsın sen ya saol allah razı olsun senden evet biliyorum dualarındayım ve sende benim dualarımdasın cnm benden sonra hemen geliceksin peşimden...Canimmm kalbim ve dualarim seninle
Rabbim onca yilin mukafatini verecek insallah.rabbim gonlune gore versin.
Heyecanla bekliyorum bende biliyosun.
Opuyorum cnm.
ohhh çatlasın düşmanlar değil ama yumurtalar güzelce çatlasın, Allah ın izniyle opu nda çok güzel geçecek.veeee çatlatma iğnemi oldum geldim eve..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?