- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
canım benim günaydın.güzelce çıkar inşallah değerin.şimdi nasılsın geçtimi ağrıların...tabiki değer gözüne görünmez bile ağrılar :)Günaydın bugün son kez kan verdim sanırım. Bugün adet günümdü dün gece bayağı ağrılarım oldu. Pek rahat uyuyamadım o yüzden ama değer mi tabi ki herşeye değer.
çok güzel maşallah canımcanlar Merhaba bizimde dün 17 yumurta toplandı bugün aradilar 10 u işlem görmüş 8 i döllenmiş. iyi mi ki?
hahayttt arkadaşım beni hakkını kimsede bırakmazNetten TC numaramı girince Aile Hekimimi öğrendim ben..
Zaten belli bir de kayıtmı yaptırcaz daha neler sistemlerinden görünmesi gerekmiyormu o kabul etmedi başkasına gittim diye bir şey olabilir mi olay çıkarırım Bakanlığa çıkarım banane
süper fikirTopiğin girişine turnike koydurayım diyorum kartlı geçiş olsun kim kaçta çıkmış kaç saat gecikmiş mazaretsiz topikten ayrılan var mı görelim dimi amaSonra burdan sesleniyorum nerdesiniz diye bana da günah..Topik aidatlarını bu ay turnike için harcayacam bilginiz olsun yönetici egunal
Cnm hadi hayırlısı bakalım inşallah bebisini gorunce unutursun butun ağrılarını. ..sen kacinci gün test yapmistin cnm...Günaydın bugün son kez kan verdim sanırım. Bugün adet günümdü dün gece bayağı ağrılarım oldu. Pek rahat uyuyamadım o yüzden ama değer mi tabi ki herşeye değer.
canım gebe olan bir çok arkadaş adet günlerinde (4 5 ay) senin anlatığın gibi agrıları olduğunu söylüyorGünaydın bugün son kez kan verdim sanırım. Bugün adet günümdü dün gece bayağı ağrılarım oldu. Pek rahat uyuyamadım o yüzden ama değer mi tabi ki herşeye değer.
canım benim günaydın.güzelce çıkar inşallah değerin.şimdi nasılsın geçtimi ağrıların...tabiki değer gözüne görünmez bile ağrılar :)
Ben transferin 6. günü test yapıp 7. günü kan vermiştim canım.Cnm hadi hayırlısı bakalım inşallah bebisini gorunce unutursun butun ağrılarını. ..sen kacinci gün test yapmistin cnm...
canım gebe olan bir çok arkadaş adet günlerinde (4 5 ay) senin anlatığın gibi agrıları olduğunu söylüyor
Ben transferin 6. günü test yapıp 7. günü kan vermiştim canım.
cnm cok soru sordum ama kaçıncı gün embriyo suydu bugün benimde 6.gun um...dün akşam dan beri tam gobegimin altina ara ara iğne batıyor sanki...şükür bugün şişkinliğim de gitti baya...test icin ben 12.gune kadar bekleyecem dedim ama içim icimi de kemiriyor :)
o zaman her şey yolundaKızlar sonucum çıkmış. 496,75 Bence tek gebelik.
İlk sonucum 61,95'ti transferin 7. günü.
2. sonuum 122,27 idi transferin 9. günü
Bugün tam 4 gün sonra yani transferin 13. günü 496,75 hep 2 kat artmış.
Çok şükür canım.o zaman her şey yolunda
bebişim ilk 3 aydan sonra hada rahat olcaksın hada güzel şeyler yaşayıp hisedeceksinYeterim öyleymiş evet canım arkadaşım 6 aylık hamileydi her ay adet olucam sanıyordum tam adet zamanlarımda şiddetli kasık ağrılarım olur derdi. Evde olsunda katlanılır, işte olmasın.
Kızlar sonucum çıkmış. 496,75 Bence tek gebelik.
İlk sonucum 61,95'ti transferin 7. günü.
2. sonuum 122,27 idi transferin 9. günü
Bugün tam 4 gün sonra yani transferin 13. günü 496,75 hep 2 kat artmış.
bebişim ilk 3 aydan sonra hada rahat olcaksın hada güzel şeyler yaşayıp hisedeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?