2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Günaydın bugün son kez kan verdim sanırım. Bugün adet günümdü dün gece bayağı ağrılarım oldu. Pek rahat uyuyamadım o yüzden ama değer mi tabi ki herşeye değer.

Günaydın bugün son kez kan verdim sanırım. Bugün adet günümdü dün gece bayağı ağrılarım oldu. Pek rahat uyuyamadım o yüzden ama değer mi tabi ki herşeye değer.
canım benim günaydın.güzelce çıkar inşallah değerin.şimdi nasılsın geçtimi ağrıların...tabiki değer gözüne görünmez bile ağrılar :)

hahayttt arkadaşım beni hakkını kimsede bırakmaz

süper fikir sabah sabah pozitifiz yine

Cnm hadi hayırlısı bakalım inşallah bebisini gorunce unutursun butun ağrılarını. ..sen kacinci gün test yapmistin cnm...

canım gebe olan bir çok arkadaş adet günlerinde (4 5 ay) senin anlatığın gibi agrıları olduğunu söylüyor

canım gebe olan bir çok arkadaş adet günlerinde (4 5 ay) senin anlatığın gibi agrıları olduğunu söylüyor

Yeterim öyleymiş evet canım arkadaşım 6 aylık hamileydi her ay adet olucam sanıyordum tam adet zamanlarımda şiddetli kasık ağrılarım olur derdi. Evde olsunda katlanılır, işte olmasın.

Ben transferin 6. günü test yapıp 7. günü kan vermiştim canım.

cnm cok soru sordum ama kaçıncı gün embriyo suydu bugün benimde 6.gun um...dün akşam dan beri tam gobegimin altina ara ara iğne batıyor sanki...şükür bugün şişkinliğim de gitti baya...test icin ben 12.gune kadar bekleyecem dedim ama içim icimi de kemiriyor :)

Hiç problem değil canım istediğin kadar sorabilirsin. Benim 10'unda opu olmuştu 15'inde transfer 2 tane 5. gün embriyosu transfer edilmişti.

Yeterim öyleymiş evet canım arkadaşım 6 aylık hamileydi her ay adet olucam sanıyordum tam adet zamanlarımda şiddetli kasık ağrılarım olur derdi. Evde olsunda katlanılır, işte olmasın.
bebişim ilk 3 aydan sonra hada rahat olcaksın hada güzel şeyler yaşayıp hisedeceksin

Kızlar sonucum çıkmış. 496,75 Bence tek gebelik.

İlk sonucum 61,95'ti transferin 7. günü.
2. sonuum 122,27 idi transferin 9. günü
Bugün tam 4 gün sonra yani transferin 13. günü 496,75 hep 2 kat artmış.

cnm maşallah barekallah çok güzel cnm herşey yolunda...insallah daha da güzel olur herşey...darisi bekleyenlerin başına...cnm benim 3.gun embriyo su bieaz daha beklemek lazim bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…