Canım şimdilik iyiyim sağol ama sabaha karşı bayağı şiddetliydi uyutmadı.
cnm maşallah barekallah çok güzel cnm herşey yolunda...insallah daha da güzel olur herşey...darisi bekleyenlerin başına...cnm benim 3.gun embriyo su bieaz daha beklemek lazim bana...
Değerlerin çok güzel katlamış gözün aydın. Sağlıkla kucağına alacağın günler de hemen gelsin inşallah. Regl gibi ağrılar çok normal. Ben de hala var. Şu an en güzel zamnların. Canın ne istiyorsa ye:) 7-8 ci haftalardan sonra yemek işi biraz keyifsizleşiyor. Umarım sende hiç olmasın.Kızlar sonucum çıkmış. 496,75 Bence tek gebelik.
İlk sonucum 61,95'ti transferin 7. günü.
2. sonuum 122,27 idi transferin 9. günü
Bugün tam 4 gün sonra yani transferin 13. günü 496,75 hep 2 kat artmış.
sonu iyi olur inşallah canımçok güzel maşallah canım
zor canım benim beklemek lovely idrar testi yapmıştı bildiğim kadarıyla sende olmazsa bir test yap gün gün silik çıkar belkicnm cok soru sordum ama kaçıncı gün embriyo suydu bugün benimde 6.gun um...dün akşam dan beri tam gobegimin altina ara ara iğne batıyor sanki...şükür bugün şişkinliğim de gitti baya...test icin ben 12.gune kadar bekleyecem dedim ama içim icimi de kemiriyor :)
herkese günaydınlar
ben artık iğnesiz ve rahat yarını bekliyorum
yarından sonra daha da güzel olsun herşeyim...
veeee çatlatma iğnemi oldum geldim eve..
artık tevekkül edip beklemeye kaldı işim...
inşlh cnm ya buralara geldik bundan sonrasıda ii olur inşlhh sen ne zaman başlıyorsun bu ay sonu demiştin dimibizde güzel haberlerini bekliyoruz canım..
herşey gönlünce gelişsin.
aminnn cnm inşlhhhhhhhhhhhhhhHayırlısı olsun canım benim az kaldı güzel haberlerini almaya demek ki
inşlh cnm ya buralara geldik bundan sonrasıda ii olur inşlhh sen ne zaman başlıyorsun bu ay sonu demiştin dimi
aminnn cnm inşlhhhhhhhhhhhhhh
Heyecanla bekliyorum...Herkese günaydın kızlar heyecanlı bekleyişler güzel haberler alanlar var darısı hepimize inşallah bende dün bıraktığım yumurtalardan bugün güzel haberler alırım inşallah meraktan ölüyorum açıkçası
Günaydın hanımlarrr
Canım bikaç ay sonra bıcırık öyle bi hareket etmeye başlayacak ki asıl o zaman uyuyamayacaksınBir de hıçkırık tutuyor ki sorma
Heyecanla bekliyorum...
Merak edilmezmi hiç..
Toplama günümden sonraki günüm geldi aklıma
Hadi inşallah çok güzel haberler veririm size sanırım aynı dönemlerde adet olup belki de aynı dönemlerde transfer olacağız seninle ben artık seni bunaltır dururum sorularımla senin belirtiler ne durumda diye
Merhaba arkadaşlar bende haziran ayında tedaviye başlayacağım inşallah, aralık 2014 te negatif bir tedavi geçirdim. doktorum 6 ay ara vermemi 4 ay süre de dhea kullanmamı istedi. bu yüzden tedavimi hazirana erteledik. bakalım hayırlısı. bu 4. tedavim olcak. 2. tedavimden çocuğum var.
Merhaba arkadaşlar bende haziran ayında tedaviye başlayacağım inşallah, aralık 2014 te negatif bir tedavi geçirdim. doktorum 6 ay ara vermemi 4 ay süre de dhea kullanmamı istedi. bu yüzden tedavimi hazirana erteledik. bakalım hayırlısı. bu 4. tedavim olcak. 2. tedavimden çocuğum var.
Hayırlısı olsun arkadaşım bende kasım ayında denedim aralıkta negatifi görmüştüm. Bana da doktorum dha biesteron ve inofolic verdi. Onları kullandım ve gerçekten faydasını gördüm diyebilirim ilk denmede 5 yumurtam olmuştu ikinci denememde 16 yumurta oldu.Biz biraz acele ediyoruz tayinimizin çıkma durumu var burdan gitmeden denemek istedik :) İnşallah sana da faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?