2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

cnm maşallah barekallah çok güzel cnm herşey yolunda...insallah daha da güzel olur herşey...darisi bekleyenlerin başına...cnm benim 3.gun embriyo su bieaz daha beklemek lazim bana...

Evet canım bir kaç gün daha sabret inşallah seninde güzel haberlerini alırız.

Kızlar sonucum çıkmış. 496,75 Bence tek gebelik.

İlk sonucum 61,95'ti transferin 7. günü.
2. sonuum 122,27 idi transferin 9. günü
Bugün tam 4 gün sonra yani transferin 13. günü 496,75 hep 2 kat artmış.
Değerlerin çok güzel katlamış gözün aydın. Sağlıkla kucağına alacağın günler de hemen gelsin inşallah. Regl gibi ağrılar çok normal. Ben de hala var. Şu an en güzel zamnların. Canın ne istiyorsa ye:) 7-8 ci haftalardan sonra yemek işi biraz keyifsizleşiyor. Umarım sende hiç olmasın.

zor canım benim beklemek lovely idrar testi yapmıştı bildiğim kadarıyla sende olmazsa bir test yap gün gün silik çıkar belki
inşallah öyle çıkar olsun artık ya çok emek verdik

Herkese günaydın kızlar heyecanlı bekleyişler güzel haberler alanlar var darısı hepimize inşallah bende dün bıraktığım yumurtalardan bugün güzel haberler alırım inşallah meraktan ölüyorum açıkçası

inşlh cnm ya buralara geldik bundan sonrasıda ii olur inşlhh sen ne zaman başlıyorsun bu ay sonu demiştin dimi

aminnn cnm inşlhhhhhhhhhhhhhh

evet canım bende bu ay başlıyorum regly olmayı bekliyorum:))
herşey güzel olacak canım inanıyorum buna.

Günaydınnn birbirinden datlu kızçelerim
Güzel haberler aldığımız şahane bir gün olsun inşallah

Heyecanla bekliyorum...
Merak edilmezmi hiç..
Toplama günümden sonraki günüm geldi aklıma

Heyecanla bekliyorum...
Merak edilmezmi hiç..
Toplama günümden sonraki günüm geldi aklıma

Hadi inşallah çok güzel haberler veririm size sanırım aynı dönemlerde adet olup belki de aynı dönemlerde transfer olacağız seninle ben artık seni bunaltır dururum sorularımla senin belirtiler ne durumda diye

Evet canım aynı zamanlara dek gelebilir transferlerimiz..
Test gününe kadar da Allah büyük ne hallere girecez bakalım

Merhaba arkadaşlar bende haziran ayında tedaviye başlayacağım inşallah, aralık 2014 te negatif bir tedavi geçirdim. doktorum 6 ay ara vermemi 4 ay süre de dhea kullanmamı istedi. bu yüzden tedavimi hazirana erteledik. bakalım hayırlısı. bu 4. tedavim olcak. 2. tedavimden çocuğum var.

Hayırlısı olsun arkadaşım bende kasım ayında denedim aralıkta negatifi görmüştüm. Bana da doktorum dha biesteron ve inofolic verdi. Onları kullandım ve gerçekten faydasını gördüm diyebilirim ilk denmede 5 yumurtam olmuştu ikinci denememde 16 yumurta oldu.Biz biraz acele ediyoruz tayinimizin çıkma durumu var burdan gitmeden denemek istedik :) İnşallah sana da faydası olur

Evet hatırlıyorum negatif aldığını ama yeni tedavi planları yapılmış bile..
Daha önce çocuğun olması aslında tekrar gebe kalabilme şansının yüksek olduğunu gösteriyor..
Neden olmuyormuş yumurta rezervinden dolayımı ne dedi doktor?

neeeyyyy 16 yumimi 5 den 16 ya çıktın demek maşallahhhhh...
dün konusu geçmedi sormak istedim kaç tane toplandı diye ama sayıya takılıyorsundur diye üzerine gitmek istemedim...
çok güzel bir sayı bu..
toplama saatinden 24 saat sonra durumları belli olur ne zaman arayacaklar seni ya da arayacaklar mı eminmisin belki sen arayacaksındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…