Kızlar sonucum çıkmış. 496,75 Bence tek gebelik.
İlk sonucum 61,95'ti transferin 7. günü.
2. sonuum 122,27 idi transferin 9. günü
Bugün tam 4 gün sonra yani transferin 13. günü 496,75 hep 2 kat artmış.
evet canım yaşım 26 ama yumurta yaşım 40 ın üzeriymiş. fsh yüksekliği var bu nedenle sayı azdı zaten son tedavimde kalite de az oldu. bu nedenle dhea kullanmamı istedi kaliteyi arttıramk için. 4 ay boyunca kullanıp öyle başlayacağıminşallah.Evet hatırlıyorum negatif aldığını ama yeni tedavi planları yapılmış bile..
Daha önce çocuğun olması aslında tekrar gebe kalabilme şansının yüksek olduğunu gösteriyor..
Neden olmuyormuş yumurta rezervinden dolayımı ne dedi doktor?
evet canım yaşım 26 ama yumurta yaşım 40 ın üzeriymiş. fsh yüksekliği var bu nedenle sayı azdı zaten son tedavimde kalite de az oldu. bu nedenle dhea kullanmamı istedi kaliteyi arttıramk için. 4 ay boyunca kullanıp öyle başlayacağıminşallah.
neeeyyyy 16 yumimi 5 den 16 ya çıktın demek maşallahhhhh...
dün konusu geçmedi sormak istedim kaç tane toplandı diye ama sayıya takılıyorsundur diye üzerine gitmek istemedim...
çok güzel bir sayı bu..
toplama saatinden 24 saat sonra durumları belli olur ne zaman arayacaklar seni ya da arayacaklar mı eminmisin belki sen arayacaksındır
anlıyorum canım her seferinde yine olmayacakmı korkusu yaşıcaz Allah yardımcımız olsun hayırlı zamnda nasip etsin tedaviyide bebişide inşlhBilmiyorum ki aynı yerde yaptiririm heralde ben aslında istanbul ya da ankara da yaptırmak isterim ama imkanlar buna uygun değil. Aslında yaptirirmiym onu da bilmiyorum kafam çok karışık bi daha aynı şeyleri kaldıramam şu aralar sanirim
Guldennn cok canim sikkin..klinikten aradilar..bugun 5.gun olmasina ragmen embriyolarim cgh asamasina gelememisler..bu nedemek simdi..bize blast olan embriyodan bir kac hucre alinip cgh yapilacagi soylendi..simdi de chh asmasina gelemedi dendi..yarini bekleyip son karari vericez dedi..iki saattir agliyorum..grade 5 olmasi lazimmis cgh yapilmasj icin..sana boyle biseuden bahsettiler mi..Allahim olucem sikintidan..Bu durumu yaşayan çok arkadaşımız var erken yumurta yetmezliği artık sıklıkla rastlanıyor
Tedavi öncesi takviye alman iyi olacak bence..
Gayet güzel değerlerin...
Bana da tek bebek gibi geliyor..
5.gün embriyosu 10.gün test günündü bu da maksimum 150 dir..
genelde 200 ve üzeri ikiz çıkıyor..
günaydın kızar
maşallah kese ya da keseler görünmeden belli olmaz.değer tek başına belirleyici değilmiş.sağlıklıca gelsin ya da gelsinler inşallah :)Kızlar sonucum çıkmış. 496,75 Bence tek gebelik.
İlk sonucum 61,95'ti transferin 7. günü.
2. sonuum 122,27 idi transferin 9. günü
Bugün tam 4 gün sonra yani transferin 13. günü 496,75 hep 2 kat artmış.
Guldennn cok canim sikkin..klinikten aradilar..bugun 5.gun olmasina ragmen embriyolarim cgh asamasina gelememisler..bu nedemek simdi..bize blast olan embriyodan bir kac hucre alinip cgh yapilacagi soylendi..simdi de chh asmasina gelemedi dendi..yarini bekleyip son karari vericez dedi..iki saattir agliyorum..grade 5 olmasi lazimmis cgh yapilmasj icin..sana boyle biseuden bahsettiler mi..Allahim olucem sikintidan..
Egunalım gönlümden geçen hep tekti. Hayırlısı.
Kanıma girmeye çalışıyorsun dimiii
Cancagizim hic oyle demedi ya cgh seviyesine gelemediler dedi..8 tanesi de devam ediyi gelisinleri dedi..bende dedim ki yani transferim olmayacaj mi benim..dr unuzla gorusecez size haber vericez..dr a ulasmaya calistim donecek size dediler..bana da ilj basta denilen blast embriyodan bi kac hucre alinip cgh ye gittigiydi..oyle kotuyum ki napicagimizi bilmiyoruz..bari pgt yapsinlar dicem blast olanlara..sence napmaliyim.Canım bu şu demek..
Embriyolar blast olabilir ama bir tık daha üzerine çıkmaları lazım embriyonun dışında bir kabuk oluşmalı bu kabuktan biyopsi alıyorlar..Blastın azcık üzerinde olmalı yani....Bu durumda o kabuktan değil embriyonun kendisinden hücre alınıp gönderilecek..Bu kötü bir şey değil canını sıkma...cgh deki amaç kabuktan parça almak embriyonun bütünlüğüne dokunmamak için şimdi embriyonun kendisinden almışlar sadece...
canım tabii tam ne konuştuğunuzu bilemiyorum ben bildiğimi paylaşayım seninle ve başıma geleni..Cancagizim hic oyle demedi ya cgh seviyesine gelemediler dedi..8 tanesi de devam ediyi gelisinleri dedi..bende dedim ki yani transferim olmayacaj mi benim..dr unuzla gorusecez size haber vericez..dr a ulasmaya calistim donecek size dediler..bana da ilj basta denilen blast embriyodan bi kac hucre alinip cgh ye gittigiydi..oyle kotuyum ki napicagimizi bilmiyoruz..bari pgt yapsinlar dicem blast olanlara..sence napmaliyim.
evet canım yaşım 26 ama yumurta yaşım 40 ın üzeriymiş. fsh yüksekliği var bu nedenle sayı azdı zaten son tedavimde kalite de az oldu. bu nedenle dhea kullanmamı istedi kaliteyi arttıramk için. 4 ay boyunca kullanıp öyle başlayacağıminşallah.
eskidendiii neeee 16 mı maşallah darısı başıma inşallah. 10 tane olsa öpüp başıma koyacağım. şuan tedavin ne durumda yani döllenme oldu mu kaliteleri nasıl. bende bu ay dheaya başlayacağım 4 ay boyunca kullanıp haziranda tedaviye başlayacağım inşallah çok sayıda ve güzel kalitede yumurtalarım olur benimde. kızıma hamile kaldığım tedavimde 4 tane yumurtam olmuştu. ancak en sonki tedavimde 2 tane oluştu ve 1 tanesi döllendi oda ikinci kaliteydi tutmadı. hayırlısı Allahtan
Nayııırrrrr kanına girmiyorum ciddi ciddi soruyorum bazı merkezler numara verirler bu numaradan embriyolarınız hakkında bilgi alabilirsiniz diye..Ondan şeyettim
heee tamam o zamanCanım benim aynı merkezde ikinci denemem geçen sefer de arayıp haber vermişlerdi bu ay da biz sizi arayıp bilgilendirecez dediler o yüzden çatlarcasına beklemedeyim
neeeyyyy 16 yumimi 5 den 16 ya çıktın demek maşallahhhhh...
dün konusu geçmedi sormak istedim kaç tane toplandı diye ama sayıya takılıyorsundur diye üzerine gitmek istemedim...
çok güzel bir sayı bu..
toplama saatinden 24 saat sonra durumları belli olur ne zaman arayacaklar seni ya da arayacaklar mı eminmisin belki sen arayacaksındır
maşallah canım sayı gayet iyi kaliteleri de şahane olsun inşallah...Evet kizlar dok geldim 17yumurta saydi ilac dozum dusuk kullaniyoruz yumurta cok.duye o yuzden biraz gec cvp vercek ama hersey yolunda dedi bugun dorduncu ignemi olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?