2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

amınnn canım daha sazla cektırmeden gelsın hepımıızın evlatları ınsallah amınnn ecmaınnnn dk kendılerınden cok emınler pıskolojık agrı nasıl oluyormussa ıste kendılerınden toz kondurmuyolar ne dıyelım hyılrısı olur ınsallah dılerımkı hersey guzel olur hepımız ıcın

bende merak edıyorum ınsallah yazar kızlarda bızde ogrenırız

Tüp bebek tedavisinde kullanılan iğneler var, bunları sadece devlette raporlu alabilirsin yoksa söylediğin gibi bir ücret ödersin. Rapor almak içinde az çok biliyorsundur, devlet hastanelerine başvurmak bir sürü prosedürleri yerine getirmek lazım.
Bizim bahsettiğimiz transfer sonrası bebeğin düşmemesi için verilen iğneler, jeller, ilaçlar..bunları aile hekimine götürdüğünde yazıyorlar, valla sisteme ne yazıyor onu bilmiyorum ama devlet ödüyor onları bilgin olsun.

canım bahsettiğimiz o ilaçlar değil... o ilaçlardan sonra transfer sonrası kullanılan jel, hap vs. oluyor da... onları devlet hastanelerindeki kadın doğumcular veya aile hekimleri yazabiliyor... o 1500-2000 her halikarda çıkıyor canım. sonrasındaki 100-200 liralık ilaçlardan bahsediyoz...

bildiğim kadarıyla hapla da baskılanıyor... ben de bi kez denedim donmuş transferi ama embrikimin gelişimi durunca iptal etmişlerdi... o hapları falan kullanmıştım. estrofem falan...

offfffffffffff offfffffffffffffffffff

*** teşekkür ederim bilgilendirme için
bak ben raporla tedavi olmuştum bi öncekinde bin lirayı geçti raporlu ilaçlarım.... ki %20 yi ödemişim... eczacı ya ne yani dedim normalde olsa ne kadar ödeyecektim öyleyse 4 bini aşardı dedi, yuh dedim

1000-1500 denen ilaçlar yani iğneleri kapsamıyor maalesef..Ancak rapor çıkararak tüp bebek yaparsan 400 civarı bir rakam ödersin..hap vs..gibi daha basit ilaçlardan bahsediyoruz..

bildiğim kadarıyla hapla da baskılanıyor... ben de bi kez denedim donmuş transferi ama embrikimin gelişimi durunca iptal etmişlerdi... o hapları falan kullanmıştım. estrofem falan...
tam olarak bilmiyorum işte merak ettim bende..
estrofemi biliyorum kullanılıyor başka bir şey verilmiyormu acaba transfere kadar..
histeroskopi olacağım zaman öğrencem nasıl olduğunu malum sonrasında tedaviye girecem..
taze yaşayanların topiğine bi dalsam mı diyorum

bu arada şekerim ben cumartesi histeroskopi olcam biliyon muuuuu

ondan sonra da ilk regl ile aslolan tedaviye başlıycaz....

aha sende olcakmışın.... bakalım be çıkınca yazarım zor du kolaydı falan filan :)

bu arada şekerim ben cumartesi histeroskopi olcam biliyon muuuuu

ondan sonra da ilk regl ile aslolan tedaviye başlıycaz....
aaa bilmiyom
o zaman bana anlatırsın neler yaşadığını..
herkese soruyorum da basit diyorlar bi de sana sorarım artık nasıldı diye

aaa bilmiyom
o zaman bana anlatırsın neler yaşadığını..
herkese soruyorum da basit diyorlar bi de sana sorarım artık nasıldı diye
o değil de bi kaç gün sonra da günüm var ayol evi temizleyip börek çörek yapmam lazım 3 güne kalkmak şart :) cuma akşamına hazırlık yapmam lazımmm

o değil de bi kaç gün sonra da günüm var ayol evi temizleyip börek çörek yapmam lazım 3 güne kalkmak şart :) cuma akşamına hazırlık yapmam lazımmm
Bebişim ben aksama evime geldim ertesi gün iş başı yaptım dı

Ben de regl olacam diye bekliyorum dün itibari ile her an olabilirim ama ağrı var gelen giden yok
Ağrı deme kuzum 2 gündür uyku haram oldu adet olayim artık der hale geldim

Kızlar yemek yiyip sonrada yegencigimi görmeye gideceğim annesi sende gel dedi nst girecekmis gecen gün hemşire dediki nst hat yalniz aliyoruz dedi bende olmaz dedim ben o bebegin babasiyim dedim (hep karfesim yaninda ben gidiyorum)nst girmek benimde hakkım dedim dr hemşire izin verin babasida gitsin nst dedi kardeşim le birlikte girdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…