amınnn canım daha sazla cektırmeden gelsın hepımıızın evlatları ınsallah amınnn ecmaınnnn dk kendılerınden cok emınler pıskolojık agrı nasıl oluyormussa ıste kendılerınden toz kondurmuyolar ne dıyelım hyılrısı olur ınsallah dılerımkı hersey guzel olur hepımız ıcınNeyseki geçmiş, çok geçmiş olsun. Benimde çok ağrım oluyordu, birde böyle nöbet şeklinde bir ağrı giriyordu kasıklarıma iki büklüm oluyordum, doktorum beni öyle azarladı, asistanı iğnelerle yumurta toplanıyor, muhtemelen iğnelerin girdiği yerde bir iltihaplanma felan oldu dedi, ama doktorum inkar etti, psikolojik dedi. Beni deli yaptılar :)
Bir önceki tedavimde hiç öyle olmamıştı, inşallah bir daha hiç olmaz. Ben onları Allaha havale ediyorum o kadar...
Offff ya o günleri hatırladımda , ne çektim beee anne olmak için, halada çekiyorum,Rabbim daha fazla çektirmeden evladımızı verir inşallah..
bende merak edıyorum ınsallah yazar kızlarda bızde ogrenırızDondurulmuş tedavisinde cahilim ben hiç donmuşum olmadı ya
İki türlü tedavi oluyormuş biri iğneli biri senin ki gibi sadece haplı..
İğne ile yumurtalıklar baskılanıyor onu biliyorumda hapla ne oluyor onu bilmiyorum kulaktan dolma bilgiler vermek istemiyorum canım yanlış yönlendirmek istemem bilen kızlar yazsın bize ben de öğreneyim tam olarak
Tüp bebek tedavisinde kullanılan iğneler var, bunları sadece devlette raporlu alabilirsin yoksa söylediğin gibi bir ücret ödersin. Rapor almak içinde az çok biliyorsundur, devlet hastanelerine başvurmak bir sürü prosedürleri yerine getirmek lazım.kızlar bişey kafama takıldı.
ilaçları sgk karşılıyor aıle hekımıne yazdırınca demişsiniz ve isimlerini vermişsiniz ama ne olduklarını bılmedıgım ıcın anlayamadım.. ilaç için bana ortalama 1000-1500 arası olur onu siz temin ediyorsunuz dediler. merak ettiğim bu ilaçların tamamını kapsıyor mu aile hekimine yazdırabildiklerimiz? bide sağlık ocağında adımızı ne takibi için listeye yazdırıyoruz pek anlayamadım.
tecrübeli ablalarımdan yardım rica ediyorum konu hakkında.
eğer böyleyse 1000- 1500 arası fıyat düşeceği için belki şubattaki reglimle başlarım denemeye.. martı hatta nisanı beklemek zorunda olmak cok bunalttı. kaç gundur bu stresle merakla yaşıyorum martı nisanı nasıl beklıycem bılemıyorum.
canım bahsettiğimiz o ilaçlar değil... o ilaçlardan sonra transfer sonrası kullanılan jel, hap vs. oluyor da... onları devlet hastanelerindeki kadın doğumcular veya aile hekimleri yazabiliyor... o 1500-2000 her halikarda çıkıyor canım. sonrasındaki 100-200 liralık ilaçlardan bahsediyoz...kızlar bişey kafama takıldı.
ilaçları sgk karşılıyor aıle hekımıne yazdırınca demişsiniz ve isimlerini vermişsiniz ama ne olduklarını bılmedıgım ıcın anlayamadım.. ilaç için bana ortalama 1000-1500 arası olur onu siz temin ediyorsunuz dediler. merak ettiğim bu ilaçların tamamını kapsıyor mu aile hekimine yazdırabildiklerimiz? bide sağlık ocağında adımızı ne takibi için listeye yazdırıyoruz pek anlayamadım.
eğer böyleyse 1000- 1500 arası fıyat düşeceği için belki şubattaki reglimle başlarım denemeye.. martı hatta nisanı beklemek zorunda olmak cok bunalttı. kaç gundur bu stresle merakla yaşıyorum martı nisanı nasıl beklıycem bılemıyorum.
bildiğim kadarıyla hapla da baskılanıyor... ben de bi kez denedim donmuş transferi ama embrikimin gelişimi durunca iptal etmişlerdi... o hapları falan kullanmıştım. estrofem falan...Dondurulmuş tedavisinde cahilim ben hiç donmuşum olmadı ya
İğne ile yumurtalıklar baskılanıyor onu biliyorumda hapla ne oluyor onu bilmiyorum kulaktan dolma bilgiler vermek istemiyorum canım yanlış yönlendirmek istemem bilen kızlar yazsın bize ben de öğreneyim tam olarak
bak ben raporla tedavi olmuştum bi öncekinde bin lirayı geçti raporlu ilaçlarım.... ki %20 yi ödemişim... eczacı ya ne yani dedim normalde olsa ne kadar ödeyecektim öyleyse 4 bini aşardı dedi, yuh dedimofffffffffffff offfffffffffffffffffff
*** teşekkür ederim bilgilendirme için
kızlar bişey kafama takıldı.
tam olarak bilmiyorum işte merak ettim bende..bildiğim kadarıyla hapla da baskılanıyor... ben de bi kez denedim donmuş transferi ama embrikimin gelişimi durunca iptal etmişlerdi... o hapları falan kullanmıştım. estrofem falan...
bu arada şekerim ben cumartesi histeroskopi olcam biliyon muuuuuDondurulmuş tedavisinde cahilim ben hiç donmuşum olmadı ya
aha sende olcakmışın.... bakalım be çıkınca yazarım zor du kolaydı falan filan :)tam olarak bilmiyorum işte merak ettim bende..
estrofemi biliyorum kullanılıyor başka bir şey verilmiyormu acaba transfere kadar..
histeroskopi olacağım zaman öğrencem nasıl olduğunu malum sonrasında tedaviye girecem..
taze yaşayanların topiğine bi dalsam mı diyorum
aaa bilmiyombu arada şekerim ben cumartesi histeroskopi olcam biliyon muuuuu
ondan sonra da ilk regl ile aslolan tedaviye başlıycaz....
o değil de bi kaç gün sonra da günüm var ayolaaa bilmiyom
o zaman bana anlatırsın neler yaşadığını..
herkese soruyorum da basit diyorlar bi de sana sorarım artık nasıldı diye
Çok kolay kızlar hiç korkmayınaaa bilmiyom
o zaman bana anlatırsın neler yaşadığını..
herkese soruyorum da basit diyorlar bi de sana sorarım artık nasıldı diye
Bebişim ben aksama evime geldim ertesi gün iş başı yaptım dıo değil de bi kaç gün sonra da günüm var ayolevi temizleyip börek çörek yapmam lazım 3 güne kalkmak şart :) cuma akşamına hazırlık yapmam lazımmm
Ağrı deme kuzum 2 gündür uyku haram oldu adet olayim artık der hale geldimBen de regl olacam diye bekliyorum dün itibari ile her an olabilirim ama ağrı var gelen giden yok
hakkat miiiiBebişim ben aksama evime geldim ertesi gün iş başı yaptım dı
Gelmesinler boşver:)Ben de regl olacam diye bekliyorum dün itibari ile her an olabilirim ama ağrı var gelen giden yok
Evvet hamde satış elemaniydim 12 saat ayaktahakkat miiiitırsıyorum sanırsam azcık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?