2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Yanlış hatırlamıyorsam 3. gün embriyosu çözdürülürken çok fazla kalite kaybına uğramıyormuş ama 5. gün embriyosunda nadir de olsa gelişimi durabiliyormuş yada onun gibi bişey dedi o yüzden biz 3. gün dondurmayı tercih ediyoruz dedi

BİESTERON DHEA KULLANACAĞIM CANIM 4 AY BOYUNCA TOPLAMDA 6KUTU KULLANACAĞIM GÜNDE 3 TANE ALACAĞIM ÖYLE DEDİ DOKTURUM, BENİM DE FSH IM EN YÜKSEK 17 GÖRDÜM EN DÜŞÜK 10 GÖRDÜM 4 SENE İÇERİSİNDE. AMH DEĞERİMİ HİÇ BİLMİYORUM.

anladım canım hayırlısı olsun hepımız hakkında ınsallah amınn

BENİMLE AYNI DURUMDAYMIŞSIN SENDE CANIM. BENDE 5 FOLİKÜL İLE BAŞLADIM İKİ TANE YUMURTAM GELİŞTİ SAĞ TARAFIM HİÇ CEVAP VERMEDİ SOLDA GELİŞTİ. ONUN DA YALNIZ BİRİ DÖLLENDİ. 3. GÜNDE 6YA BÖLÜNDÜ AZ MİKTARDA DA FRAGMANTASYON VARDI. 2. KALİTE DEDİLER TRANSFER OLDU ANCAK TUTMADI. SONRASINDA DOKTORUM 6 AY ARA VERMEMİ İSTEDİ SIK TEDAVİ SENİ ERKEN MENOPOZA GÖTÜRÜR DEDİ. NEGATİF TEDAVİ SONRASI KİST OLUŞUP OLUŞMADIĞINA BAKTIĞINNDA İSE 11-12 TANE YUMURTA VARDI BİRİSİ BAYA OLGUNLAŞMIŞTI. AMA TEDAVİ OLDUĞUM AY ÇOK KÖTÜYDÜ DOKTORUM ÇOK İYİ AMA YİNE DE DHEA KULLAN 4 AY BOYUNCA ÖYLE BAŞLAYALIM DEDİ HAZİRANDA YENİ BİR TEDAVİYE HAZIRLANACAĞIM. ÖMRÜMDE TÜP BEBEK PARASI BİRİKTİRMEKLE GEÇECEK SANIRIM

Kızlaaarrr 16 yumurtadan 15i olgun çıkmış 12si döllenmiş cuma günü de donduracaklarmışşşş
ooooo şahane süper harkulade
Maşallahhhhh
egunal soruları devreye girer..,neden 5.güne gitmiyorlarda 3.gün donduruyorlarmış
ne konuştunuz canım detay yazsana biraz..
şimdi bana deseler ki telefonda 3.gün dondurcaz ben direk 5.güne neden gitmiyoruz derdim
merkezde 3.gün transferi yapılıyor olabilir ya da 3.gün çözülüp 5.güne bekletcekler transfer günü..
Cevabımıda kendim veririm böyle

Kızlar merhaba hepinize
Rahim filmi 1.5 sene önce çekilmişti
Kaç sene de bir çekilir
Yeni tedavi öncesi isterler mi
Yaşamak istemiyorum onun acısını tekrar

kızlar aksam annemlere gıdıcam avrupa yakasına haftasonu eşim gelıp alcak belkı gıdınce nete gıremeyebılırım buarada cok duygusalım eşime bısey olcak dıye cok korkuyorum nıye bılmıyorum ama gıttmem lazım haletmemız gereken ozel bı durum var napcam ya gıtmeyı ıstıyorum ama aklım eşimde kalcak

Kızlar merhaba hepinize
Rahim filmi 1.5 sene önce çekilmişti
Kaç sene de bir çekilir
Yeni tedavi öncesi isterler mi
Yaşamak istemiyorum onun acısını tekrar
5 senede bır cekılıyor canım ben cektrdıgımde 5 sene boyunca gecerlı demıslerdi

kızlr elevıt vıtamın ılacımı dk dedı ama unuttum ben previt positive kullanıyorum bayada var aynı ılacmı degılse esımı arıyım alsın
Canım sorunun cevabını bilmiyorum ama doktor bana da elevit verdi ama ben içinde domuz katkısı var diye okudum ve geri bıraktım şimdi memlekete geldik eve gidince doktora gidip aynı değer de bi ilaç isteyeceğim

Allah korusun canım bir şey olmasın aklına getirme böyle şeyler...
Özlerim ben seni fazla uzak kalma bizden olur mu

b
Canım sorunun cevabını bilmiyorum ama doktor bana da elevit verdi ama ben içinde domuz katkısı var diye okudum ve geri bıraktım şimdi memlekete geldik eve gidince doktora gidip aynı değer de bi ilaç isteyeceğim
benım kullandıgımı dk on gorusmeye gıttıgımde yazmıstı ıcınde 90 tane vardı canım aynı heralde burusuru vıtamın var ıcınde

haftasonu gelıp alcak esım bende senı özlerım buara cok duygusalım babamdan sonra toparlanamadım bı turlu ılaclrdanmıdır ne dır allah korusun bu arada cok korkuyom esmle ılgılı allahım korusun

Egunal canim şu elevit vitamin hapında domuz katkısı var diye okudum ve içim rahat etmedi bıraktım folbiol i içmeye başladım geri d vitamini düşük de çıkınca elevit de var demişti ama eve gidince doktora başka ilaç yaz diyeceğim sen hiç denk geldin mi bu konuya :)

evet canım aynı sayılırız, benim amh değerim 0,72, ancak sende 11-12 yumurta görülmüş belki daha yüksek olabilir, bu değer bilinmeden çok az dr. tüp tedavisine başlar. yaşım nedeniyle çok geciktirmek istemiyor, 35-36 dan sonra çok ama çok zorlanırız dedi.o yüzden şubatta gidicem. bebek tedavisi nedeniyle hiç sevmediğim bir işte çalışıyorum mecbur.inşallah haziran size uğur getirir gebe kalırsınız,bu arada hangi şehirdi,benim ankara.

Süper çok sevindim
Yanımda olsan sana sarılırdım valla:)
İlki öyle fenaydı ki
Hem psikolojik hem de mübarek daldırmıştı lank diye

Hatırlamak bile istemiyorum
nedemek canım bırbırımıze yardımcı olucaz tabıykı valla bende cok korkuyorum ben bıde narkozlu cektırmıstım ama ılacı 3 kere vermısler ordan narkozdan kaltıgımda agrıdan oluyodum bı haftadan uzun surdu kanamam ama cok yogundu adetken bıle boyle yogun olmamıstı kımsı hıc hısstemıyrmus bunyeye gore degısıyor sanırım bu durum

Süper çok sevindim
Yanımda olsan sana sarılırdım valla:)
İlki öyle fenaydı ki
Hem psikolojik hem de mübarek daldırmıştı lank diye

Hatırlamak bile istemiyorum
yaaa raporda kullanılacaksa ben 2 sene diye biliyorum ama....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…