2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Labaratuvar ve embriyo iyi kalite ise ne 3.gün ne de 5.gün kalite kaybına uğramaz canım..
Her merkezin uygulaması farklı bazıları 5.gn dondurmayı bazıları da 3.gün dondurmayı uygun görüyorlar..
Benimkiler 3.gün dondurulsaydı 14 donmuşum olcaktı yıllar sonra ilk kez

Hımm ben sorduğumda öyle söylemişlerdi canım artık altında yatan sebep ne onu bilemiycem ama bize de cgh yapılacak olsaydı 5. güne gitmesini mutlaka bekleyeceğiz demişti. Şimdilik cgh yapılmayacak o yüzden 3. gün donduracaklarmış

aynen canım cgh ye gidilmeyeceğinden 5.güne beklemeleri şart değil...
tadını çıkar şimdi 15 kuzunun

İyi akşamlar canlarım kaç gündür giremiyorum canım çıktı valla merak ediyorum ne olup bitti diye birisi özet geçerse çok sevinirim
Benim pazar sabah kardeşim geldi onu gezdiriyorum her gün bi yerlerdeyiz bide evdeki net bozuldu giremiyorum yoksa gözüm üstünüzde ona göre

kızceler E egunal canım gıtmıyorum annemlre bı olaydı vardı ama aklımız basımıza geldı uyandık aılecek anatsam cok uzun surer kısaca. anlatım babam ıntahar etti borclardan ve işşizlıkten dolyıbız reddı ıras yaptık zaten bı arabası vardı onuda devlet ıhaleye cıkarmıs ama bankanın avukatları bı ınlık cevırıyo bızden ımza ıstedı yok ıhale ıcın yok ıhaleye cıkmadan bu ısı haledek adlıyey gıdınce sakın reddı mıras yaptıgınız soylemeyın bırlıkte gıtcaz vs felan basımızı devletle belaya sokcaklardıkı uyandık allaha sukur gecede zaten babam ruyama geldi baska bıseklde uyardı benı evden cıkmıycaksın kesınlıkle sakın dedı annemde arayp avukat aradı boyle boyleymıs buraya gelmen lazım dedı neysekı aklım basımıza geldı dedıler 4 kadın baslarında kımse yok sahıpsızler bızı cahıl sandılar okumamıs olabılırız ama allah bızımle beyın vemıs dusunce gucu vermıs sukurkı rabbıme

Çok üzüldüm
Demek babanı o yazdığın tarihte bu sebeple kaybettin içim sızladı resmen
Allah rahmet eylesin nurlar içinde yatsın babacığın...
Dikkat edin canım uyanıklar çok dediğin gibi saf bulup bunu kullanmaya kalkışabilirler..
Eşinle birlikte haraket et kendi başına kararlar verme sakın...
Rabbim ferahlatsın ailece hepinizi

İyi akşamlar canım..
Bir kaç arkadaşımız opu oldu embriyo takipleri yapılıyor..
Lovley arkadaşımız hamile..
Portakales maalesef negatif aldı..
Şimdilik aklıma gelenler..
Aslında kafamı toparlayamıyorum şu an unuttuklarım vardır illa ki..

evet canım malesef babamı otarıhte ıntahardan kaybettım ogun buyuk bı soktu gazetelere cıktı kk sıyset bolumunde konu acıldı cok acı ınsanın babasını kaybetmesı hele bırde 46 yasında ıntaharla kaybetmesı tarıfsız... tup bebek tedavısıne baslamamda buyuk etken babamı kaybetmek cuku topralanmakta ysama tutunmakta zorlanıyorum bana umut olsun anneme kardeslerıme umut olsun ıstıyorum babam gormedı annem gorsu ıstıyorum annemle kardeslerım hala antıdeprasn ılacları kullanıp pıskoljık tedavı goruyorlar kız kardesımın bırı 18 yasında daha yenı unuversteye basladı bırı 22 yasında calısıyor tekstılde en buyuklerı benım işte neyse basını agrıttım canım uzuntumle acımla hakkını helal et

Çok sağol canım yordum seni
Lovley tebrik ederim canım sağlıkla kucağına alırsın inş
Portakales canım hayırlısı olsun bizim gibi durmak yok yola devam rabbim bizede nasip edicek inş bigün

Canım benim başın sağolsun ailene destek olmalısın güçlü olmalısın zor ama sevdiklerin için bu sorumluluğu almalısın aslında yaşadıklarımız çok benziyor o yüzden yakın hissediyorum galiba seni kendime...

Canım ne demek başını ağrıttım her zaman paylaşabilirsin hatta teşekkür ediyorum özelini bizimle paylaşacak kadar yakın hissettiğin için..Mekanı cennet olsun diyecek söz bulamıyorum...İnşallah bir evladın olur bu tedavinden ve hepinizin yüzü güler hayata bakışınız değişir anlam kazanır..Lütfen güçlü dur herkes bir şey yaşıyor koy vermeyin kendinizi ben de babamı kalp krizinden kaybettim 23 yaşındaydım üniversiteden mezun olmuş evde takılıyordum kızkardeşim de üniversite 2.sınıftaydı şok olduk 3 bayan kalakaldık öyle..Ama sağlam durduk bir sürü şeyi başardık..Zor günler geçiriyor olabilirsiniz ama hep böyle devam etmeyecek bu günlerde geçecek..

Son düzenleme:
sagol canım maddı hıc bırsey yapamıyorum manevı desen bend eıyı degılımkı pıskolojıkmen atlatamıyorum ogunu ben babamı goremedım sonkez vedalasamadım 3 gunönce pıknıge gıtmıstık aılecek ılkkez pıknıge gıtmıstık holbuku hıc bellı etmedıkı ıssızdı 2 yıldır her kapı yuzune kapandı annem bu işe gırdı tekstılde ama hıc babamı ıncıtmedı bılıyomusun cayı bıle elele ıcerlerdı 27 yıl evlılerdı ve bıkere bırbırlerını kırdıklarını veya bırbırlerıne ısımlerıyle hıtap ettıklerını gormedm askla bırbırlerının gozlerıne bakarlardı ama nasıl oldu bılmıyorum caresızlık kımseıslık mı desem nedesemkı bızı bırakabılecegını hıc dusunmedık hele bu sekılde hıc annemle 22 yasındakı kardesım esım babamı gordu evde ohalde benle 18 yasındakı kızkrdesımı ıcerı almadılar oglen paydosuna cıkmıstık evlerımızde yakındı kardesım aradı abla babam dıye ogun zıhnıme kazılı ama ordakı herkze kızgınım benı ıcerı almadılar son kez goremedım elını opemedım.... guclu hıc degılım artık hep eksıgım yarımım babamla bırlıkte bı cok seyı kaybettım ben tutunmaya calısyorum istıyorumkı anne olayımda benı haya yasma baglayan bı evladım olsun cok zorlanıyorum...

nedemek canım sızlerı gormesem de burda kardes gıbıyız herseyımızı paylasıyoruz senınde basın sagolsun canım ınsallah hepımızın bebeklerı gelır babasızlık nedemek sende ıyı bılıyorsun allah senınde yardımcın olsun zor aglamaktan duva etmekten başka hıc bırsey gelmıyor zaten elden allah sabrımız arttırsın ınsallah zor hemde cok zor ....

sana çok uzak gelse de buna inan güçlü olacaksın destekten kastım maddi değil zaten güçlü ol ki onlara da moral ol herşey zamanla unutulmuyor yanlış anlama ama zaman seni güçlendiriyor.

Senin ki çok taze daha zaman her şeyin ilacı derler ya öyle oluyor gerçekten hayat koşturmasına kaptırıveriyorsun kendini babasız olduğuna bile alışıyorsun eksikliği çooook hissediliyor tabii ama ölenle ölünmüyormuş öyle böyle yaşıyoruz işte

sana çok uzak gelse de buna inan güçlü olacaksın destekten kastım maddi değil zaten güçlü ol ki onlara da moral ol herşey zamanla unutulmuyor yanlış anlama ama zaman seni güçlendiriyor.
sagol canım allah razı olsun ınsallah zamanla daha guzlu olurum acım hıc dınmıycek ama dilerımkı bıraz hafıflesın yoksa dayanması cok zor oluyor allah hepımıze yardım etsın canım cok sagol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…