2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Tabi ki senin de hakkın girmelisin kardeşin nereye giriyorsa oraya girebilirsin
Teyze demek anne yarısı demek sonuçta..
%50 olarak girmen şart

Bende bu şubatta adet olunca başlamayı düşünüyorum ama merkez belirlemedik daha inşallah herkes için hayırlı olur

Tabi ki senin de hakkın girmelisin kardeşin nereye giriyorsa oraya girebilirsin
Teyze demek anne yarısı demek sonuçta..
%50 olarak girmen şart
Ama ben teyze olarak girmek istemiyorum BABA olarak girmek daha keyifli

Kızım sen acımasız bir kadın oldun bebisleri dondurup evde taze bebiş çalışmasımı yapiyorsun kiniyorum seni.

Bebeğini cami avlusuna bırakıp kaçan kadınlar gibi hissettim kendimi
Donduklarından kendinde değil şimdi onlar kendilerine gelene kadar ben doğurur üzerine kardeş olarak onlarıda doğururum

Bebeğini cami avlusuna bırakıp kaçan kadınlar gibi hissettim kendimi
Donduklarından kendinde değil şimdi onlar kendilerine gelene kadar ben doğurur üzerine kardeş olarak onlarıda doğururum

CANIM RABBİM HER BİRİMİZE 2ŞER 3 ER EVLATLAR NASİP ETSİN. DOKTORUNA DHEA SORAR MISIN. BENİM DOKTORUM KALİTESİ İÇİN DHEA KULLANMAMI İSTEDİ 4 AY BOYUNCA BU YÜZDEN TEDAVİM HAZİRANA ERTELENDİ.

İNŞALLAH BOL KALİTELİ YUMURTALARIN OLUR CANIM. BENİM GEÇENKİ TEDAVİM ÇOK KÖTÜYDÜ. 2 YUMURTA GELİŞTİ 3 TANE DAHA GÖRÜNÜYORDU ONLAR GERİDE KALDI. 2 TANEDEN BİRİ DÖLLENMEDİ. DÖLLENENDE 2. KALİTE OLDU 1 TANE EMBRİYO TRANSFER EDİLDİ 3. GÜN AMA TUTMADI. KIZIMDA İSE 4 YUMURTA BÜYÜMÜŞTÜ. 2 TANESİ KALİTELİYDİ. İKİSİ TRANSFER OLMUŞTU BİRİ TUTMUŞTU

NE 30 U NE 40 I 1. KALİTEDE 4 TANE OLSA YATIP KALKIP DUA EDECEĞİM HERŞEYİN HAYIRLISI

NE 30 U NE 40 I 1. KALİTEDE 4 TANE OLSA YATIP KALKIP DUA EDECEĞİM HERŞEYİN HAYIRLISI

Evet canım kaliteli olgun 1 yumi bile yeter bize anne olmak varsa nasipte..
1 yumi ile gebe kalıp doğuranlar oldu aramızdan..

Evet canım kaliteli olgun 1 yumi bile yeter bize anne olmak varsa nasipte..
1 yumi ile gebe kalıp doğuranlar oldu aramızdan..
Evet benim Komşum her ay yumurta yanıyordu bile şimdi 6 aylık oğlu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…