maşallah canımmmKızlaaarrr 16 yumurtadan 15i olgun çıkmış 12si döllenmiş cuma günü de donduracaklarmışşşş
hoş geldin aramızaHerkese merhaba ben bu foruma yeni kayıt oldum.Bizde 2015 yılı içinde tüp bebiş deneyeceğiz.Tam olarak ne zaman transfer olacak bilmiyorum.Şu an tahlil aşamasındayım.çok heyecanlı,çok meraklı,çok evhamlı ama aynı zamanda umutluyum :) Herkese bol şans diliyorum.Umarım Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmaz
aynen bende senin gibi düşünüyorum üç tane buz bebişim beni bekliyor ama ben evde sıcacık ortama gelen bebeklerimi istiyorum
her deli senin gibi tatlı olsa keşke
yaaa raporda kullanılacaksa ben 2 sene diye biliyorum ama....
oyyyy maşallahhhh ona :) sağlıcakla dünyaya gelsin umarım.darısı başınıza olsun :)))evvet gidip yakışıklı yeğenimi gördüm 37 haftadaymış 3065 gr olmuş sıpa
ooooo şahane süper harkulade
Maşallahhhhh
egunal soruları devreye girer..,neden 5.güne gitmiyorlarda 3.gün donduruyorlarmış
ne konuştunuz canım detay yazsana biraz..
şimdi bana deseler ki telefonda 3.gün dondurcaz ben direk 5.güne neden gitmiyoruz derdim
merkezde 3.gün transferi yapılıyor olabilir ya da 3.gün çözülüp 5.güne bekletcekler transfer günü..
Cevabımıda kendim veririm böyle
rapor çıkartılacak ise 2 sene içinde çekilmiş bir rahim filmini kabul ediyorlar.onu demek istemiştim.Raporlu ne farkeder ki
Ben özelde yaptırıcam rapora ihtiyacım yok ama
maşallah supanallah rabbım sızlere anne babasına bagıslasın saglıkla mutlulukla huzurla buyusun inşallahevvet gidip yakışıklı yeğenimi gördüm 37 haftadaymış 3065 gr olmuş sıpa
Canım benim ki narkozsuz idinedemek canım bırbırımıze yardımcı olucaz tabıykı valla bende cok korkuyorum ben bıde narkozlu cektırmıstım ama ılacı 3 kere vermısler ordan narkozdan kaltıgımda agrıdan oluyodum bı haftadan uzun surdu kanamam ama cok yogundu adetken bıle boyle yogun olmamıstı kımsı hıc hısstemıyrmus bunyeye gore degısıyor sanırım bu durum
canım tabii tam ne konuştuğunuzu bilemiyorum ben bildiğimi paylaşayım seninle ve başıma geleni..
benim 9 blastım oldu ilk başta...
bunlardan 6 tanesi cgh aşamasına gelmiş..
ilk 4 tanesi 5.gün cgh aşamasına geldi kalan 2 taneside 6.gün cgh aşamasına geldi...
ve kabuktan biyopsi alınıp dondurdular...
kabuk kısmından diye açıklama yapmamış olabilirler o kadar detaylı bilgi vermezler zaten genel olarak hücre alıp yollayacaz derler benim durumum farklı ben bilerek gittim ve doktorumla uzun uzun konuşma durumum var hem telefonda hem yüzyüze bu sebeple detaylardan da bilgim oluyor..
yarına beklemeleri doğal yani yarın cgh aşamasına gelmeleri beklenecek gelirlerse zaten alırlar biyopsiyi gelmezlerse de pgt yapılabilir dediğin gibi..
Bu o embriyoların kötü olduğu anlamına gelmez..
Bunu konuş doktorunla üzülme lütfen...
kızlar aksam annemlere gıdıcam avrupa yakasına haftasonu eşim gelıp alcak belkı gıdınce nete gıremeyebılırım buarada cok duygusalım eşime bısey olcak dıye cok korkuyorum nıye bılmıyorum ama gıttmem lazım haletmemız gereken ozel bı durum var napcam ya gıtmeyı ıstıyorum ama aklım eşimde kalcak
hay maşallahhhh :) kan can olsunlardan bir an önce buzluktan sıcacık rahme transfer olsunlar :)
oyyyy maşallahhhh ona :) sağlıcakla dünyaya gelsin umarım.darısı başınıza olsun :)))
teşekürederim kızlar darsıda sizlere olsun inşmaşallah supanallah rabbım sızlere anne babasına bagıslasın saglıkla mutlulukla huzurla buyusun inşallah
Cnm bnm sagliksiz uc gebeligim oldugu icin kromozomlarina baktrmak istedik ve oyle transfer edelim dedi dr umuz..yarin belli olacak cgh ye gidup gitmemesi..bekleyip gorecez..Allah herseyin hayirlisini versin hepimiz icin..emriyolar donduruldu gitmeki çin adet olmayı bekliyorum.biyopsi neden alınıyo ve cgh nedir nie gidiyo sen bunları yazınca eksik bilgili hissettim kendimi
allah babana ve babama olmuslerımıze rahmet eylesın mekanları cennet olsun senınde başın sagolsun canımm ayrı kaldım canım tedavıden oncekı ay 15 kaldım annemlerde mayısta kaybettım babamı hep korku var evedeyken aklım annemlerde annemlrdeykende aklım hep eşimde kalıyor bu ara daha cok oldu bu hıs vesvesemıdır yoksa babamı kaybettıgımdekı soku acıyı atlatamadıgım ıcınmı bılmıyorum ama garıp bı hıs allah korusun rabbım sevdıklerımızı bızlere bagıslasın eslerımız basımızdan eksık etmesın ınsallah aminnnSıkma canını aklına getirme böyle şeyleri hiçbir şeycik olmaz Allah'ın izniyle. Sanırım babanın kaybından sonra ilk kez ayrılıyorsun bende öyle olmuştum. Hatta ben bekarken babam ziyaretime geldiğinde benim evimde kaybettim onu sabaha uyanamadı canım babam herkese kötü haberi ben vermek zorunda kaldım bu yüzden uzunca bi süre kimse benim telefonlarımı açmadı sanki benim suçummuş gibi hissettim ama zamana ihtiyacın var mantıklı düşünmek için. Geçecek canım iyileşiyoruz zamanla...
benım kuratjdan sonra bıle boyle agrım olmamıstı canım cok fenaydı valla ama herkezde aynı olmuyormusCanım benim ki narkozsuz idi
Ağrı kesici iç gel dedi
Ama öldüm yani
amin canım darısı hepımızın basına ınşallah amınnteşekürederim kızlar darsıda sizlere olsun inş
Allah gönlünüze göre versin şekerim :))
Cnm dr la konustum..sana aynen konusmamizi aktariyorum..iki tane grade 2 bi tane dw grade 1 asamasinda embriyomuz var dedi..bunlar ve digerlerinden yarina kadar istedogimiz asamaya (grade5) gelen olursa biyopsi alinacak dedi..gelmezse o durumu o zaman konusacaz su an icin bu konusmayi yapmak erken oldu dedi..bende dedim ki istediginiz asamaya gelmezse transferde mi olmayacak dedim..olmamis seyler uzerinden konusmayalin onu da yarin konusucaz ben seni arayacam dedi..kafamm allak bullak oldu..simdi 8 tane blast embriyo var ama hucre sayisi istedikleri kadar olmadigi icin biyopsi alamiyorlarmis..ve cgh ye gidecek durumda olmazsa benim transfer iptal mi olucak simdi..illa saglikli embriyo mu cgh duzeyine gelir..sence ne yapmaliyim..cgh seviyesine gelmezse de dondurmalarini soyleyip transfer oluyum mu..yardim et bi akil ver bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?