Kolay gelsin boyle havalar benim uykumu getiriyo temizlik gunu gunesli gunler gerci pazardan pazara mecbur calistigim icin temizlik gunumdeKendimi ev temizliğine vermem lazım biri bana kalk desin
DHEA YI KASIMDAN BERİ KULLANIYORUM.ANCAK İŞTE YUMURTA AZ DİYE ARAYIDA ÇOK AÇMAK İSTEMİYOR DR.UM. SANIRIM.USG GÖRÜNTÜSÜYLE TESTLER BİRBİRİNE ÇOK TERS BENDE.ÇÜNKÜ 7 FOLİKÜL İLE BAŞLADIM 2 YUMURTAM GELİŞTİ.SAĞ TARAF HİÇ VCEVZP VERMEDİ.1 EMBRİYO OLDU. O DA GEÇ DÖLLENMEYDİ ZATEN.DHEA AYRICA MELATONİN VE KOENZİM Q10 KULLANIYORUM.CANIM RABBİM HER BİRİMİZE 2ŞER 3 ER EVLATLAR NASİP ETSİN. DOKTORUNA DHEA SORAR MISIN. BENİM DOKTORUM KALİTESİ İÇİN DHEA KULLANMAMI İSTEDİ 4 AY BOYUNCA BU YÜZDEN TEDAVİM HAZİRANA ERTELENDİ.
maşallah kese ya da keseler görünmeden belli olmaz.değer tek başına belirleyici değilmiş.sağlıklıca gelsin ya da gelsinler inşallah :)
Gönlümüzden geçen eşiminde benimde tek canlarım ama allah nasıl uygun gördüyse kabulümüz tabiki.Allah bilir kuzum biz sadece bugüne kadar ki değerlere göre tahmin yapıyoruz..Bir bakmışsın 2 minnak görünmüş ultrasonda
tatlım benim fsh en yüksek 19 olmuştu, amh de 0,79... ben dhea kullandım 3 ay toplamda 5 kutu bitirdim.ancak şu anki dr da 5 kutu diyinceİNŞALLAH BOL KALİTELİ YUMURTALARIN OLUR CANIM. BENİM GEÇENKİ TEDAVİM ÇOK KÖTÜYDÜ. 2 YUMURTA GELİŞTİ 3 TANE DAHA GÖRÜNÜYORDU ONLAR GERİDE KALDI. 2 TANEDEN BİRİ DÖLLENMEDİ. DÖLLENENDE 2. KALİTE OLDU 1 TANE EMBRİYO TRANSFER EDİLDİ 3. GÜN AMA TUTMADI. KIZIMDA İSE 4 YUMURTA BÜYÜMÜŞTÜ. 2 TANESİ KALİTELİYDİ. İKİSİ TRANSFER OLMUŞTU BİRİ TUTMUŞTU
Bebeğini cami avlusuna bırakıp kaçan kadınlar gibi hissettim kendimi
Donduklarından kendinde değil şimdi onlar kendilerine gelene kadar ben doğurur üzerine kardeş olarak onlarıda doğururum
Oradakiler akıl sağlığımın yerinde olmadığını düşündülerama ben çok egleniyorum
aha sende olcakmışın.... bakalım be çıkınca yazarım zor du kolaydı falan filan :)
aaa bilmiyom
o zaman bana anlatırsın neler yaşadığını..
herkese soruyorum da basit diyorlar bi de sana sorarım artık nasıldı diye
Kızlaaarrr 16 yumurtadan 15i olgun çıkmış 12si döllenmiş cuma günü de donduracaklarmışşşş
@eskidendii canım merkezden aradılarmı embrıolarla ılgılı guzel haberlerı beklıyorum merak edıyorum aramadıysalar sen ara ılk gun bızıde aramadılar esım saat 3 gıbı arayıp bılgı ıstemıstı oyle ogrenmıstık sonrakı gunlerde embrıolok aramıstı
emriyolar donduruldu gitmeki çin adet olmayı bekliyorum.biyopsi neden alınıyo ve cgh nedir nie gidiyo sen bunları yazınca eksik bilgili hissettim kendimiCnm su an ne asamadasin..benim embriyolar 4.gunde bugun...yarina kadar giden olursa biyopsi alinacak ve cgh ye gitcek..heyecan hic bitmiyo bnm..Allahim sikintilarimizi alsin..ferahlik versin hepimize.
maşalllah canım sevındım cok guzelbı haber boyle guzel devam etsın ınsallah bısey dıcam sende sordunmu neden 5 gun dondurmadıklarını bana dk ısterse trasver zamanı erken cozup 5 gune getırıp tırasver edıyoruz demıslerdıBizim merkez biraz geç arıyor malum ... Ama sonunda geldi haber 15i olgun çıkmış 12si döllenmiş canım cuma donduracaklarmış kaliteli olanlarını
Wuhuuu süper haber.
maşalllah canım sevındım cok guzelbı haber boyle guzel devam etsın ınsallah bısey dıcam sende sordunmu neden 5 gun dondurmadıklarını bana dk ısterse trasver zamanı erken cozup 5 gune getırıp tırasver edıyoruz demıslerdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?