2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

CANIM RABBİM HER BİRİMİZE 2ŞER 3 ER EVLATLAR NASİP ETSİN. DOKTORUNA DHEA SORAR MISIN. BENİM DOKTORUM KALİTESİ İÇİN DHEA KULLANMAMI İSTEDİ 4 AY BOYUNCA BU YÜZDEN TEDAVİM HAZİRANA ERTELENDİ.
DHEA YI KASIMDAN BERİ KULLANIYORUM.ANCAK İŞTE YUMURTA AZ DİYE ARAYIDA ÇOK AÇMAK İSTEMİYOR DR.UM. SANIRIM.USG GÖRÜNTÜSÜYLE TESTLER BİRBİRİNE ÇOK TERS BENDE.ÇÜNKÜ 7 FOLİKÜL İLE BAŞLADIM 2 YUMURTAM GELİŞTİ.SAĞ TARAF HİÇ VCEVZP VERMEDİ.1 EMBRİYO OLDU. O DA GEÇ DÖLLENMEYDİ ZATEN.DHEA AYRICA MELATONİN VE KOENZİM Q10 KULLANIYORUM.

kızlr elevıt vıtamın ılacımı dk dedı ama unuttum ben previt positive kullanıyorum bayada var aynı ılacmı degılse esımı arıyım alsın

kızlar bebek calısması derken bız 2 aydır caısma yapmadık hıc kokuyorum bıde bısey olur dıye esımde dıyorkı aman aman sen yeterkı hamıle kal baska bısey ıstemıyom 1 yıl yaklasmam hıc dıyo

maşallah kese ya da keseler görünmeden belli olmaz.değer tek başına belirleyici değilmiş.sağlıklıca gelsin ya da gelsinler inşallah :)

Allah bilir kuzum biz sadece bugüne kadar ki değerlere göre tahmin yapıyoruz..Bir bakmışsın 2 minnak görünmüş ultrasonda
Gönlümüzden geçen eşiminde benimde tek canlarım ama allah nasıl uygun gördüyse kabulümüz tabiki.

@eskidendii canım merkezden aradılarmı embrıolarla ılgılı guzel haberlerı beklıyorum merak edıyorum aramadıysalar sen ara ılk gun bızıde aramadılar esım saat 3 gıbı arayıp bılgı ıstemıstı oyle ogrenmıstık sonrakı gunlerde embrıolok aramıstı

tatlım benim fsh en yüksek 19 olmuştu, amh de 0,79... ben dhea kullandım 3 ay toplamda 5 kutu bitirdim.ancak şu anki dr da 5 kutu diyince böyle baktı bana... hatta 4-5 kez sordu 5 kutu olduğuna emin misin diye.... kaç tane kullanacaksın günde? biosteron mu kullanacaksın ayrıca....

Bebeğini cami avlusuna bırakıp kaçan kadınlar gibi hissettim kendimi
Donduklarından kendinde değil şimdi onlar kendilerine gelene kadar ben doğurur üzerine kardeş olarak onlarıda doğururum

aynen bende senin gibi düşünüyorum üç tane buz bebişim beni bekliyor ama ben evde sıcacık ortama gelen bebeklerimi istiyorum

Oradakiler akıl sağlığımın yerinde olmadığını düşündüler ama ben çok egleniyorum

her deli senin gibi tatlı olsa keşke

aha sende olcakmışın.... bakalım be çıkınca yazarım zor du kolaydı falan filan :)

aaa bilmiyom
o zaman bana anlatırsın neler yaşadığını..
herkese soruyorum da basit diyorlar bi de sana sorarım artık nasıldı diye

Kızlar historoskopi dediğiniz yarım saatlik bişiy. Giriyorsunuz çıkıyorsunuz zaten tatlı bir uyku oluyor. Ben sedyeden yatağa kendim geçmiştim düşünün artık nasıl bir uyku hali. Çok net hatırlıyorum kendi geçsin ayılması daha kolay olur dediklerini. Bu sözün üstüne de ayağa kalkıp yatağıma yattım. 10-15 dakika sonrada gözlerimi açtım gayet kendimdeydim doktorum geldi. Ben safoz doktora yumurtalarımı gördünüz mü dedim tövbe yarabbim ne cahildim. Sonrasında ise ne ağrı ne sancı normal çıkıp evinize gidebilirsiniz.

Bizim merkez biraz geç arıyor malum ... Ama sonunda geldi haber 15i olgun çıkmış 12si döllenmiş canım cuma donduracaklarmış kaliteli olanlarını

Herkese merhaba ben bu foruma yeni kayıt oldum.Bizde 2015 yılı içinde tüp bebiş deneyeceğiz.Tam olarak ne zaman transfer olacak bilmiyorum.Şu an tahlil aşamasındayım.çok heyecanlı,çok meraklı,çok evhamlı ama aynı zamanda umutluyum :) Herkese bol şans diliyorum.Umarım Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmaz

Cnm su an ne asamadasin..benim embriyolar 4.gunde bugun...yarina kadar giden olursa biyopsi alinacak ve cgh ye gitcek..heyecan hic bitmiyo bnm..Allahim sikintilarimizi alsin..ferahlik versin hepimize.
emriyolar donduruldu gitmeki çin adet olmayı bekliyorum.biyopsi neden alınıyo ve cgh nedir nie gidiyo sen bunları yazınca eksik bilgili hissettim kendimi

Bizim merkez biraz geç arıyor malum ... Ama sonunda geldi haber 15i olgun çıkmış 12si döllenmiş canım cuma donduracaklarmış kaliteli olanlarını
maşalllah canım sevındım cok guzelbı haber boyle guzel devam etsın ınsallah bısey dıcam sende sordunmu neden 5 gun dondurmadıklarını bana dk ısterse trasver zamanı erken cozup 5 gune getırıp tırasver edıyoruz demıslerdı

Bize de aynısını dedi canım çözdürüp iki gün bekleyecez 5. güne gelince transfer edecez dedi peki 5. güne gelemezse dedim o zaman kalite durumuna göre çözdürdüğümüz gün hemen transfer ederiz demişti riske atmayız 2 bekleyip demişti. Benim yumurtalar ilk seferinde kalitesiz çıkınca ben hep ona göre sorular sordum doktora çıldırtır derecesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…