Adana da hangi merkezkerle goruseceksn yazi yi gördüm Merak ett im
Canım yakızceler E egunal canım gıtmıyorum annemlre bı olaydı vardı ama aklımız basımıza geldı uyandık aılecek anatsam cok uzun surer kısaca. anlatım babam ıntahar etti borclardan ve işşizlıkten dolyıbız reddı ıras yaptık zaten bı arabası vardı onuda devlet ıhaleye cıkarmıs ama bankanın avukatları bı ınlık cevırıyo bızden ımza ıstedı yok ıhale ıcın yok ıhaleye cıkmadan bu ısı haledek adlıyey gıdınce sakın reddı mıras yaptıgınız soylemeyın bırlıkte gıtcaz vs felan basımızı devletle belaya sokcaklardıkı uyandık allaha sukur gecede zaten babam ruyama geldi baska bıseklde uyardı benı evden cıkmıycaksın kesınlıkle sakın dedı annemde arayp avukat aradı boyle boyleymıs buraya gelmen lazım dedı neysekı aklım basımıza geldı dedıler 4 kadın baslarında kımse yok sahıpsızler bızı cahıl sandılar okumamıs olabılırız ama allah bızımle beyın vemıs dusunce gucu vermıs sukurkı rabbıme
Acıbadem olabilir ama ankaday hiç önermiyorumAcıbadem ve ankada ile görüşeceğiz birisine karar veririz inşallah sizde mi adanada tedavi görüyosunuz
Acıbadem olabilir ama ankaday hiç önermiyorum
Canım bu ilaçlar reçeteyle mi alınıyo yani doktor mu yazıyo yoksa biz kendimiz mi alıyoruz...BİESTERON DHEA KULLANACAĞIM CANIM 4 AY BOYUNCA TOPLAMDA 6KUTU KULLANACAĞIM GÜNDE 3 TANE ALACAĞIM ÖYLE DEDİ DOKTURUM, BENİM DE FSH IM EN YÜKSEK 17 GÖRDÜM EN DÜŞÜK 10 GÖRDÜM 4 SENE İÇERİSİNDE. AMH DEĞERİMİ HİÇ BİLMİYORUM.
Decevit diye bir ilac varmış onda domuz jelatini yokmuş doktoruna sor canım.Canım sorunun cevabını bilmiyorum ama doktor bana da elevit verdi ama ben içinde domuz katkısı var diye okudum ve geri bıraktım şimdi memlekete geldik eve gidince doktora gidip aynı değer de bi ilaç isteyeceğim
Çok teşekkür ederimmaşallah canımmm
hoş geldin aramıza
Bende arastirdigimda onu buldum canim söyleyeceğim teşekkür ederim :)Decevit diye bir ilac varmış onda domuz jelatini yokmuş doktoruna sor canım.
canım devlet karşılamıyor. bu yüzden aslında reçeteye gerek yok. ama belki de özel ilaçlardan da olabilir reçetesiz alınmaz gibi benim reçetem var ancak henüz almadım yakın bir zamanda alacağım o zaman daha net bilgi verebilirimCanım bu ilaçlar reçeteyle mi alınıyo yani doktor mu yazıyo yoksa biz kendimiz mi alıyoruz...
dhea, melatonin, koenzim q10 kendin alıyorsun canım takviye...Canım bu ilaçlar reçeteyle mi alınıyo yani doktor mu yazıyo yoksa biz kendimiz mi alıyoruz...
benim Antalya canım. inşallah doktor 2 ay önce negatif sonuç aldığım için dinlenmemi istedi yumurtalarını yormak istemiyorum dedi 4 ay dhea kullan dedi. inşallah haziranda sonucu güzel alırım. kızımın bir kardeşi olur. çalıştığım için 2 tane yeter. olmadığı için midir bilmiyorum kızım olmasına rağmen illa bir tane daha olsun istiyorum. yaşım 2 ay sonra 27 olacak artıp gidiyor daha fazla geç kalmak istemiyorum. eğerki 4. tedavimde negatif olursa 5. yi kaldırabilir miyim onuda bilmiyorum. eşim maddi olarak heryolu deneriz diyor ama benim kafama takılan manevi boyutu. negatif sonuç mahvediyor insanıevet canım aynı sayılırız, benim amh değerim 0,72, ancak sende 11-12 yumurta görülmüş belki daha yüksek olabilir, bu değer bilinmeden çok az dr. tüp tedavisine başlar. yaşım nedeniyle çok geciktirmek istemiyor, 35-36 dan sonra çok ama çok zorlanırız dedi.o yüzden şubatta gidicem. bebek tedavisi nedeniyle hiç sevmediğim bir işte çalışıyorum mecbur.inşallah haziran size uğur getirir gebe kalırsınız,bu arada hangi şehirdi,benim ankara.
Rabbim sabır versin güçç kuvvet dayanma gücü versin, tez zamanda bir bebekle eviniz değişsin şenlensin.kızceler E egunal canım gıtmıyorum annemlre bı olaydı vardı ama aklımız basımıza geldı uyandık aılecek anatsam cok uzun surer kısaca. anlatım babam ıntahar etti borclardan ve işşizlıkten dolyıbız reddı ıras yaptık zaten bı arabası vardı onuda devlet ıhaleye cıkarmıs ama bankanın avukatları bı ınlık cevırıyo bızden ımza ıstedı yok ıhale ıcın yok ıhaleye cıkmadan bu ısı haledek adlıyey gıdınce sakın reddı mıras yaptıgınız soylemeyın bırlıkte gıtcaz vs felan basımızı devletle belaya sokcaklardıkı uyandık allaha sukur gecede zaten babam ruyama geldi baska bıseklde uyardı benı evden cıkmıycaksın kesınlıkle sakın dedı annemde arayp avukat aradı boyle boyleymıs buraya gelmen lazım dedı neysekı aklım basımıza geldı dedıler 4 kadın baslarında kımse yok sahıpsızler bızı cahıl sandılar okumamıs olabılırız ama allah bızımle beyın vemıs dusunce gucu vermıs sukurkı rabbıme
sizi çok çok iyi anlıyorum,insan evladına bir kardeş istiyor,yalnız kalmasın istiyor.maddi denenir ama ben bazen dr.a bile giderken ayaklarım geri geri gidiyor.yumurta görecek mi, büyüyecekmi kafamda hep bu deli sorular...ha birde benim opu da ortaya çıkan 1,5 cm civarında çikolata kistim var nur topu gibi.opu da içi boşaltılmış ama umarım daha fazla büyümez.benim Antalya canım. inşallah doktor 2 ay önce negatif sonuç aldığım için dinlenmemi istedi yumurtalarını yormak istemiyorum dedi 4 ay dhea kullan dedi. inşallah haziranda sonucu güzel alırım. kızımın bir kardeşi olur. çalıştığım için 2 tane yeter. olmadığı için midir bilmiyorum kızım olmasına rağmen illa bir tane daha olsun istiyorum. yaşım 2 ay sonra 27 olacak artıp gidiyor daha fazla geç kalmak istemiyorum. eğerki 4. tedavimde negatif olursa 5. yi kaldırabilir miyim onuda bilmiyorum. eşim maddi olarak heryolu deneriz diyor ama benim kafama takılan manevi boyutu. negatif sonuç mahvediyor insanı
Hayırlara çıksın inşallah..öyle rüyalar gördümki bunlara senaryo yazsam 3 best seller kitap, 4 tane oscarlık film anlaşması yapabilirim sanırım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?