2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canım ya

Canım bu ilaçlar reçeteyle mi alınıyo yani doktor mu yazıyo yoksa biz kendimiz mi alıyoruz...

Canım sorunun cevabını bilmiyorum ama doktor bana da elevit verdi ama ben içinde domuz katkısı var diye okudum ve geri bıraktım şimdi memlekete geldik eve gidince doktora gidip aynı değer de bi ilaç isteyeceğim
Decevit diye bir ilac varmış onda domuz jelatini yokmuş doktoruna sor canım.

Canım bu ilaçlar reçeteyle mi alınıyo yani doktor mu yazıyo yoksa biz kendimiz mi alıyoruz...
canım devlet karşılamıyor. bu yüzden aslında reçeteye gerek yok. ama belki de özel ilaçlardan da olabilir reçetesiz alınmaz gibi benim reçetem var ancak henüz almadım yakın bir zamanda alacağım o zaman daha net bilgi verebilirim

benim Antalya canım. inşallah doktor 2 ay önce negatif sonuç aldığım için dinlenmemi istedi yumurtalarını yormak istemiyorum dedi 4 ay dhea kullan dedi. inşallah haziranda sonucu güzel alırım. kızımın bir kardeşi olur. çalıştığım için 2 tane yeter. olmadığı için midir bilmiyorum kızım olmasına rağmen illa bir tane daha olsun istiyorum. yaşım 2 ay sonra 27 olacak artıp gidiyor daha fazla geç kalmak istemiyorum. eğerki 4. tedavimde negatif olursa 5. yi kaldırabilir miyim onuda bilmiyorum. eşim maddi olarak heryolu deneriz diyor ama benim kafama takılan manevi boyutu. negatif sonuç mahvediyor insanı

Rabbim sabır versin güçç kuvvet dayanma gücü versin, tez zamanda bir bebekle eviniz değişsin şenlensin.
Babam vefat ettiğinde bana tek iyi gelecek şeyin bir bebek olduğunu söylediler,ama o zaman zaten buna ne gücüm vardı ne de başka bir durum.hoş zaten istesemde olmayacakmış.
İnsanlar çok kötü ve art niyetli.Allah korumuş.siz bildiğinizden şaşmayın.mutlaka başka avukatlardanda görüş alın.

sizi çok çok iyi anlıyorum,insan evladına bir kardeş istiyor,yalnız kalmasın istiyor.maddi denenir ama ben bazen dr.a bile giderken ayaklarım geri geri gidiyor.yumurta görecek mi, büyüyecekmi kafamda hep bu deli sorular...ha birde benim opu da ortaya çıkan 1,5 cm civarında çikolata kistim var nur topu gibi.opu da içi boşaltılmış ama umarım daha fazla büyümez.

öyle rüyalar gördümki bunlara senaryo yazsam 3 best seller kitap, 4 tane oscarlık film anlaşması yapabilirim sanırım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…