- 9 Aralık 2014
- 508
- 487
- 53
ahh canım sendemi
nurlar içinde yatsın..
benim babacığım 46 yaşındaydı çok erkendi...
sevdiklerimizin ölümü her zaman erkendir gerçi
görmedim canım hemen bakıyorumCanım 4 sayfa ya da 3 sayfa önce sana birsey sormuştum bakabilir misin fikrin varsa
haklısın canım oyle boyle devam edıyoruz bogazımızda dugumle yasmaya devam edıyoruz allah hepımıze yardımcı olsun inşallah aminnnSenin ki çok taze daha zaman her şeyin ilacı derler ya öyle oluyor gerçekten hayat koşturmasına kaptırıveriyorsun kendini babasız olduğuna bile alışıyorsun eksikliği çooook hissediliyor tabii ama ölenle ölünmüyormuş öyle böyle yaşıyoruz işte
Bu sebeple ilacı bırakanlar çok oldu canım..Egunal canim şu elevit vitamin hapında domuz katkısı var diye okudum ve içim rahat etmedi bıraktım folbiol i içmeye başladım geri d vitamini düşük de çıkınca elevit de var demişti ama eve gidince doktora başka ilaç yaz diyeceğim sen hiç denk geldin mi bu konuya :)
Bende bıraktım canim pazartesi ne kadar folbiol iceyim doktora söylerim eve gidince :) bir defa migdem bulandı :)Bu sebeple ilacı bırakanlar çok oldu canım..
Resmi bir açıklama yapılsaydı zaten satıştan çekilirdi diye düşünüyorum kesin bir konu değil ama mide bulandırdı bir kere...
Duydum yanii..
Ben olsam kullanmak istemeyebilirdim haklısın eş değer başka bir ilaç versin doktorun..
İçin rahat etsin canım direk söyle zaten sebebini..Bende bıraktım canim pazartesi ne kadar folbiol iceyim doktora söylerim eve gidince :) bir defa migdem bulandı :)
benimki de 56 yaşındaydı hiç bilemedik bir sabah uyanamadı ona o kadar seslendim ama geri döndüremedim ziyaretime gelmişti gece fenalaşmış sanırım sabah uyandım ambulansı aradım maalesef gece olmuş dediler bu sefer de memlekete annemlere haber vermek zorunda kaldım çok zor günlerdi çok insan o şokla ne yapacağını bilmiyor önce sonra da güçlü olması gerektiğini hatırlıyor...
Nasıl unutabilir ki o an yaşadıklarını insan canın ve ölümüne şahit oluyorsun
Kötü oldum ben hemen mutfağa kaçıyorum yoksa sel götürecek evi..
Kocam geliyor masayı hazırlayacağım gelirim
hayırlı olsun sonu bebebli olsun cnm bende yarın opu olucam darısı bana olsun inşlhhhArkadaşlar dün opu yapıldı bugün aradılar cuma transferim var 4.gün transfer olacak 5.gün yada 3.gün olmuyordumuydu duydunuzmu hiç böyle olan?
Arkadaşlar dün opu yapıldı bugün aradılar cuma transferim var 4.gün transfer olacak 5.gün yada 3.gün olmuyordumuydu duydunuzmu hiç böyle olan?
Hım teşekkür Cnm şimdiden geçmiş olsun inşallah ard-arda okuruz gebelik haberlerimizi inşallah çok heyecanliyimhayırlı olsun sonu bebebli olsun cnm bende yarın opu olucam darısı bana olsun inşlhhh
evet var benim bi arkadaşım 4.cü gün transferi yapıldı cnm merak etme var öyle yapanlarda..
Bende sasırdim salı toplandı salı günü sayılmıyormuydu acabaCanım aynı gün opu olmuşuz seninle hayırlısı olsun inşallah pozitif olsun :) cuma günü transfer olacaksa sanırım o 3. gün transferi sayılıyor. Yanlış biliyorsam da daha tecrübeliler düzeltsin lütfen yanlış yönlendirmek istemem
Canım toplanan gün sayilmiyor. 3. Gün embriyosu oluyor senin inşallah sağlıkla tutunurlar sanaBende sasırdim salı toplandı salı günü sayılmıyormuydu acabahepimiz için hayırlısı olsun
Şubata az kaldı aklında bir kaç yer var da karar mı veremiyorsun yoksa hiç bir fikrin yokmu?
Opu günü sayılmıyor canım bu durumda 3.gün transferi oluyorsun..Arkadaşlar dün opu yapıldı bugün aradılar cuma transferim var 4.gün transfer olacak 5.gün yada 3.gün olmuyordumuydu duydunuzmu hiç böyle olan?
Yaşadığım yere geleceksin demek...Adana da iki yerle görüşüp karar vericez veremezsek ver elini ankara
Kızlar historoskopi dediğiniz yarım saatlik bişiy. Giriyorsunuz çıkıyorsunuz zaten tatlı bir uyku oluyor. Ben sedyeden yatağa kendim geçmiştim düşünün artık nasıl bir uyku hali. Çok net hatırlıyorum kendi geçsin ayılması daha kolay olur dediklerini. Bu sözün üstüne de ayağa kalkıp yatağıma yattım. 10-15 dakika sonrada gözlerimi açtım gayet kendimdeydim doktorum geldi. Ben safoz doktora yumurtalarımı gördünüz mü dedim tövbe yarabbim ne cahildim.Sonrasında ise ne ağrı ne sancı normal çıkıp evinize gidebilirsiniz.
Adana da hangi merkezkerle goruseceksn yazi yi gördüm Merak ett imAdana da iki yerle görüşüp karar vericez veremezsek ver elini ankara
Kimse kendi yerini beğenmiyoYaşadığım yere geleceksin demek...
Ben Ankara ya sığamadım İstanbul a gittim tedavi için sen de Adana dan Ankaraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?