2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

ahh canım sendemi
nurlar içinde yatsın..
benim babacığım 46 yaşındaydı çok erkendi...
sevdiklerimizin ölümü her zaman erkendir gerçi

benimki de 56 yaşındaydı hiç bilemedik bir sabah uyanamadı ona o kadar seslendim ama geri döndüremedim ziyaretime gelmişti gece fenalaşmış sanırım sabah uyandım ambulansı aradım maalesef gece olmuş dediler bu sefer de memlekete annemlere haber vermek zorunda kaldım çok zor günlerdi çok insan o şokla ne yapacağını bilmiyor önce sonra da güçlü olması gerektiğini hatırlıyor...

haklısın canım oyle boyle devam edıyoruz bogazımızda dugumle yasmaya devam edıyoruz allah hepımıze yardımcı olsun inşallah aminnn

Bu sebeple ilacı bırakanlar çok oldu canım..
Resmi bir açıklama yapılsaydı zaten satıştan çekilirdi diye düşünüyorum kesin bir konu değil ama mide bulandırdı bir kere...
Duydum yanii..
Ben olsam kullanmak istemeyebilirdim haklısın eş değer başka bir ilaç versin doktorun..

Bende bıraktım canim pazartesi ne kadar folbiol iceyim doktora söylerim eve gidince :) bir defa migdem bulandı :)

Nasıl unutabilir ki o an yaşadıklarını insan canın ve ölümüne şahit oluyorsun
Kötü oldum ben hemen mutfağa kaçıyorum yoksa sel götürecek evi..
Kocam geliyor masayı hazırlayacağım gelirim

Nasıl unutabilir ki o an yaşadıklarını insan canın ve ölümüne şahit oluyorsun
Kötü oldum ben hemen mutfağa kaçıyorum yoksa sel götürecek evi..
Kocam geliyor masayı hazırlayacağım gelirim

Git canım git hepimizin bildiği gibi hayat devam ediyor sonuçta yaşadıklarımız bizi güçlü kılıyor sabretmeyi öğretiyor ve umut etmeyi herşeyin birgün güzel olacağını umut etmeyi istiyor insan

Arkadaşlar dün opu yapıldı bugün aradılar cuma transferim var 4.gün transfer olacak 5.gün yada 3.gün olmuyordumuydu duydunuzmu hiç böyle olan?

Arkadaşlar dün opu yapıldı bugün aradılar cuma transferim var 4.gün transfer olacak 5.gün yada 3.gün olmuyordumuydu duydunuzmu hiç böyle olan?
hayırlı olsun sonu bebebli olsun cnm bende yarın opu olucam darısı bana olsun inşlhhh
evet var benim bi arkadaşım 4.cü gün transferi yapıldı cnm merak etme var öyle yapanlarda..

Canım aynı gün opu olmuşuz seninle hayırlısı olsun inşallah pozitif olsun :) cuma günü transfer olacaksa sanırım o 3. gün transferi sayılıyor. Yanlış biliyorsam da daha tecrübeliler düzeltsin lütfen yanlış yönlendirmek istemem

hayırlı olsun sonu bebebli olsun cnm bende yarın opu olucam darısı bana olsun inşlhhh
evet var benim bi arkadaşım 4.cü gün transferi yapıldı cnm merak etme var öyle yapanlarda..
Hım teşekkür Cnm şimdiden geçmiş olsun inşallah ard-arda okuruz gebelik haberlerimizi inşallah çok heyecanliyim

Bende sasırdim salı toplandı salı günü sayılmıyormuydu acabahepimiz için hayırlısı olsun

Bu

Bu kadar kolay yani insan korkuyo ister istemez ben rahim ffilminide anestezi li çektirmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…