Bu
Bu kadar kolay yani insan korkuyo ister istemez ben rahim ffilminide anestezi li çektirmiştim
Yolun açık olsun canım dualarım seninle. Rabbim kolaylık versin. İnşallah kaliteli yumurtaların ve sonrasında kaliteli embriyoların olurGunaydin kizlar ben opuya gidiyorum dualarinizi eksik etmeyin
Hayirlisi inşallah canım...Gunaydin kizlar ben opuya gidiyorum dualarinizi eksik etmeyin
gece dayak yemişim de işe öyle gelmiş gibiyimHayırlara çıksın inşallah..
Aynı durumdaydık demek ki gece...
Bir sürü rüya görüp güne uyandım sanki hiç uyumamışım
Günaydın arkadaş lar...Hamile arkadaşlarim birsey soracam...benim iki gündür adet olack gibi ara ara ağrılarim oluyor...hatta bu gece ağrı ile uyandim adet oldum sandim dogru tuvalete kostum baktim birsey yok ama korkuyorum sabah aksam hasta olacam sanki...bugün transferin 7 günü. ..beklemek artik dayanilmaz olmaya basladi...
wuhuuuuu süper haber :)Herkes kendinden haber vermiş bende yazayım regl oldum hastaneyi aradım histeroskopi tarihi için arayacaklar
Herkes kendinden haber vermiş bende yazayım regl oldum hastaneyi aradım histeroskopi tarihi için arayacaklar
Sizin bebeğiniz çok yeniymiş hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Valla adanada çok seçeneğim yoktu gittik vi görüntüleme merkezinde çektirdiK.Rahim filmi yeni teknoloji değil ise bildiğim kadarıyla biraz sancılı birşeymiş canım ama yine yeni teknolojilerde birşey hissedilmiyormuş. Ben hiç çektirmedim ama bununla ilgili kk'da bir konu vardı.
çok yüksek ihitimal progestanı falan bırakmadan adet olamazsın zaten.oyyo beklemek hem heyecan hem korku insani bütün duygular var...inşallah hayırlı sonuç alırsınız..Günaydın arkadaş lar...Hamile arkadaşlarim birsey soracam...benim iki gündür adet olack gibi ara ara ağrılarim oluyor...hatta bu gece ağrı ile uyandim adet oldum sandim dogru tuvalete kostum baktim birsey yok ama korkuyorum sabah aksam hasta olacam sanki...bugün transferin 7 günü. ..beklemek artik dayanilmaz olmaya basladi...
amınnnnn canım allah hepımıze sabır guc kuvvet dayanma gucu versın ve tez zamanda evımız yuvamız senlensın umutl olsun bebeklerımız bıze hepımıze senınde başın sagolsun sanım kabrı nur mekanı cennet olsun babalarımızın ölmüşlerımızın amınn ecmainn baska avukatlarıda aramıs annemler ınsallah hersey yoluna gırer sıkıntı çıkmadanRabbim sabır versin güçç kuvvet dayanma gücü versin, tez zamanda bir bebekle eviniz değişsin şenlensin.
Babam vefat ettiğinde bana tek iyi gelecek şeyin bir bebek olduğunu söylediler,ama o zaman zaten buna ne gücüm vardı ne de başka bir durum.hoş zaten istesemde olmayacakmış.
İnsanlar çok kötü ve art niyetli.Allah korumuş.siz bildiğinizden şaşmayın.mutlaka başka avukatlardanda görüş alın.
uff benim de verecek bi haberim olsun artık regl olayım ilaçlara başlayım opuydu transferdi derkennnn hamiş haberlerim olsun. hepimizin olsunnn...Herkes kendinden haber vermiş bende yazayım regl oldum hastaneyi aradım histeroskopi tarihi için arayacaklar
amınnnnn canım allah hepımıze sabır guc kuvvet dayanma gucu versın ve tez zamanda evımız yuvamız senlensın umutl olsun bebeklerımız bıze hepımıze senınde başın sagolsun sanım kabrı nur mekanı cennet olsun babalarımızın ölmüşlerımızın amınn ecmainn baska avukatlarıda aramıs annemler ınsallah hersey yoluna gırer sıkıntı çıkmadan
ıyıyım canım tesekkur ederım adet olunca cok rahatladım ınan ne şişlik kaldı ne bısey kuş gıbı hafıfledım allaha sukur ıyıyım canım sen nasılsın ıyısındır inşallahCanım merhaba nasıl oldun normale dönüyor musun? Çok takip edemedim geriye dönükte çok sayfa var okuyamadım o yüzden tam bilmiyorum.
ıyıyım canım tesekkur ederım adet olunca cok rahatladım ınan ne şişlik kaldı ne bısey kuş gıbı hafıfledım allaha sukur ıyıyım canım sen nasılsın ıyısındır inşallah
elhamdullah ınsallah bebısın kendılıgınden tedavısız gerlır hayırlısı olur ınsallah allah bıze oyle bı ınanc oyle bı umut guc verıyorkı bunlar olmasa cabalayamayız zaten rabbıme cok sukur kabul etmeyecegı duvayı ettırmezmıs allah tez zamanda bebıısını bebslerımızı yollasın ınsallah amınnn ecmaınnnÇok şükür canım çok sevindim.
İyiyim canım çok şükür :)
Müthiş ve çok normal değilim ama içimde bi inanç var kıpır kıpır onun sayesinde umutluyum:)
Dilerim tez vakit bende yeni bi tedaviye başlarım. Ya da başlamadan hamile kalırım:)
elhamdullah ınsallah bebısın kendılıgınden tedavısız gerlır hayırlısı olur ınsallah allah bıze oyle bı ınanc oyle bı umut guc verıyorkı bunlar olmasa cabalayamayız zaten rabbıme cok sukur kabul etmeyecegı duvayı ettırmezmıs allah tez zamanda bebıısını bebslerımızı yollasın ınsallah amınnn ecmaınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?