2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Bu

Bu kadar kolay yani insan korkuyo ister istemez ben rahim ffilminide anestezi li çektirmiştim

Rahim filmi yeni teknoloji değil ise bildiğim kadarıyla biraz sancılı birşeymiş canım ama yine yeni teknolojilerde birşey hissedilmiyormuş. Ben hiç çektirmedim ama bununla ilgili kk'da bir konu vardı.

Günaydın arkadaş lar...Hamile arkadaşlarim birsey soracam...benim iki gündür adet olack gibi ara ara ağrılarim oluyor...hatta bu gece ağrı ile uyandim adet oldum sandim dogru tuvalete kostum baktim birsey yok ama korkuyorum sabah aksam hasta olacam sanki...bugün transferin 7 günü. ..beklemek artik dayanilmaz olmaya basladi...

Canım ağrılar olabiliyor. Sana Minoset almanı öneririm.
Hem kafanda rahat olur.. Korkma canım her şey olacağına varır elbet.. Zaten hasta olman pek mümkün değil bi sürü ilaç kullanıyorsun.

Rahim filmi yeni teknoloji değil ise bildiğim kadarıyla biraz sancılı birşeymiş canım ama yine yeni teknolojilerde birşey hissedilmiyormuş. Ben hiç çektirmedim ama bununla ilgili kk'da bir konu vardı.
Sizin bebeğiniz çok yeniymiş hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Valla adanada çok seçeneğim yoktu gittik vi görüntüleme merkezinde çektirdiK.

çok yüksek ihitimal progestanı falan bırakmadan adet olamazsın zaten.oyyo beklemek hem heyecan hem korku insani bütün duygular var...inşallah hayırlı sonuç alırsınız..

amınnnnn canım allah hepımıze sabır guc kuvvet dayanma gucu versın ve tez zamanda evımız yuvamız senlensın umutl olsun bebeklerımız bıze hepımıze senınde başın sagolsun sanım kabrı nur mekanı cennet olsun babalarımızın ölmüşlerımızın amınn ecmainn baska avukatlarıda aramıs annemler ınsallah hersey yoluna gırer sıkıntı çıkmadan

Herkes kendinden haber vermiş bende yazayım regl oldum hastaneyi aradım histeroskopi tarihi için arayacaklar
uff benim de verecek bi haberim olsun artık regl olayım ilaçlara başlayım opuydu transferdi derkennnn hamiş haberlerim olsun. hepimizin olsunnn...
ben lucrinin 5. sini yaptım bugün bakalım önümüzdeki hafta neler olacak

Canım merhaba nasıl oldun normale dönüyor musun? Çok takip edemedim geriye dönükte çok sayfa var okuyamadım o yüzden tam bilmiyorum.

Canım merhaba nasıl oldun normale dönüyor musun? Çok takip edemedim geriye dönükte çok sayfa var okuyamadım o yüzden tam bilmiyorum.
ıyıyım canım tesekkur ederım adet olunca cok rahatladım ınan ne şişlik kaldı ne bısey kuş gıbı hafıfledım allaha sukur ıyıyım canım sen nasılsın ıyısındır inşallah

ıyıyım canım tesekkur ederım adet olunca cok rahatladım ınan ne şişlik kaldı ne bısey kuş gıbı hafıfledım allaha sukur ıyıyım canım sen nasılsın ıyısındır inşallah

Çok şükür canım çok sevindim.
İyiyim canım çok şükür :)
Müthiş ve çok normal değilim ama içimde bi inanç var kıpır kıpır onun sayesinde umutluyum:)
Dilerim tez vakit bende yeni bi tedaviye başlarım. Ya da başlamadan hamile kalırım:)

elhamdullah ınsallah bebısın kendılıgınden tedavısız gerlır hayırlısı olur ınsallah allah bıze oyle bı ınanc oyle bı umut guc verıyorkı bunlar olmasa cabalayamayız zaten rabbıme cok sukur kabul etmeyecegı duvayı ettırmezmıs allah tez zamanda bebıısını bebslerımızı yollasın ınsallah amınnn ecmaınnn

Amin canım.
Dilerim bekleyişlerimizin sonu pek güzel olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…