Kuzum hayırlı haberle inşGunaydin kizlar ben opuya gidiyorum dualarinizi eksik etmeyin
geçmiş olsun canım rabbım şifasını versın tez zamanda atlatsın ınsallahKızlar kardesimdeyim biraz grip olmuş çorba yapacağım hamile de olunca ilac kulanamiyor agir geçiyor biraz
hayılır olsun canım ınsallah guzel gecer hersey hangındesın 4 subesı felan var aklındakı tum soruları sor yanıtlarını alKızlar şimdi bahceci tüp bebek merkezindeyim ilk görüşmem çok heyecanlıyım
hayırlı olsun canım doktorun kimKızlar şimdi bahceci tüp bebek merkezindeyim ilk görüşmem çok heyecanlıyım
fulyadakinde mustafa bahcecideyim bir şey sorcam ilkte alttan muayne yapcaklar mıhayılır olsun canım ınsallah guzel gecer hersey hangındesın 4 subesı felan var aklındakı tum soruları sor yanıtlarını al
mustafa bahceci canımhayırlı olsun canım doktorun kim
fulyadakinde mustafa bahcecideyim bir şey sorcam ilkte alttan muayne yapcaklar mı
yapıcklar canım her muyane allatan oluyor benımkı hep oyle oldu tıransvere kadarda oyle olucak sanıım ama korma rahat olunca hıc agrı felan olmuyor sanıyeler suruyor zaten canımfulyadakinde mustafa bahcecideyim bir şey sorcam ilkte alttan muayne yapcaklar mı
canım korkma ınan hem catal koltuk normal yataktan daha rahat cunku ayaklarını açıp uzanıyorsun hıc bı sıkıntı yok yanı ınan muayene olunca bumuymus dıyceksınBen hiç alttan muayne olmadım diyebilirim :)) almanyada oldum ama orda çatal denilen o koltuk yoktu normal yataktı
Sağol canımgeçmiş olsun canım rabbım şifasını versın tez zamanda atlatsın ınsallah
Herkes kendinden haber vermiş bende yazayım regl oldum hastaneyi aradım histeroskopi tarihi için arayacaklar
Evet ankada ya gittim ben deAcıbadem ve ankada ile görüşeceğiz birisine karar veririz inşallah sizde mi adanada tedavi görüyosunuz
Neden onermiyosn canım ben 2. Yi yaptırcam cok kararsizim nedenini soyleyebilirmisn bi daha negatif almak istemiyorumAcıbadem olabilir ama ankaday hiç önermiyorum
Acıbadem de ön görüşme ücretsiz orayla da görüşebilirsin. Ben pazartesi görüşeceğim izlenimlerimi yazarım. Özel adana tüp bebek Merkezinide ben tavsiye etmiyorum bizi oyalıyo gibi geldi ayrıca modern giysiler giymeyen yada köyden geldiği belli olan insanlara davranışları hoşuma gitmedi.Evet ankada ya gittim ben de
Günaydın arkadaş lar...Hamile arkadaşlarim birsey soracam...benim iki gündür adet olack gibi ara ara ağrılarim oluyor...hatta bu gece ağrı ile uyandim adet oldum sandim dogru tuvalete kostum baktim birsey yok ama korkuyorum sabah aksam hasta olacam sanki...bugün transferin 7 günü. ..beklemek artik dayanilmaz olmaya basladi...
canım ben ankada da denedim 1 defa orası da görüşme ücreti almıyor. Aslında ekip güzel ilgileniyo memnun kalmıştım ama sonuç alamadık. Hatta bu topikte bi arkadasta benle aynı zamanda tedavi görmüş ankada da o hamile. Acıbadem i merak ettim sen git bi bakalım bi de orda rapor geçerli mi sorabilirmisn rica etsem. Burda çok seçenek yok ama mecbur başka şehre gitmek biraz sıkıntılı. Sen Burda mi ikamet ediyosun.Acıbadem de ön görüşme ücretsiz orayla da görüşebilirsin. Ben pazartesi görüşeceğim izlenimlerimi yazarım. Özel adana tüp bebek Merkezinide ben tavsiye etmiyorum bizi oyalıyo gibi geldi ayrıca modern giysiler giymeyen yada köyden geldiği belli olan insanlara davranışları hoşuma gitmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?