2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Kızlar kardesimdeyim biraz grip olmuş çorba yapacağım hamile de olunca ilac kulanamiyor agir geçiyor biraz

fulyadakinde mustafa bahcecideyim bir şey sorcam ilkte alttan muayne yapcaklar mı
yapıcklar canım her muyane allatan oluyor benımkı hep oyle oldu tıransvere kadarda oyle olucak sanıım ama korma rahat olunca hıc agrı felan olmuyor sanıyeler suruyor zaten canım

Ben hiç alttan muayne olmadım diyebilirim :)) almanyada oldum ama orda çatal denilen o koltuk yoktu normal yataktı

Ben hiç alttan muayne olmadım diyebilirim :)) almanyada oldum ama orda çatal denilen o koltuk yoktu normal yataktı
canım korkma ınan hem catal koltuk normal yataktan daha rahat cunku ayaklarını açıp uzanıyorsun hıc bı sıkıntı yok yanı ınan muayene olunca bumuymus dıyceksın

Evet ankada ya gittim ben de
Acıbadem de ön görüşme ücretsiz orayla da görüşebilirsin. Ben pazartesi görüşeceğim izlenimlerimi yazarım. Özel adana tüp bebek Merkezinide ben tavsiye etmiyorum bizi oyalıyo gibi geldi ayrıca modern giysiler giymeyen yada köyden geldiği belli olan insanlara davranışları hoşuma gitmedi.

Canım bende de aynısı oldu 7.8. günler feci adet sancısı çektim hatta olmadı diye sigara bile içtim Sakın pes etme zaten adet olmazsın ilaçlardan ama umarım 9 ay hiç olmazsın

SDelam kızçelerim... Opu su transferi olacak veya sonuç bekleyen arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun, yüzünüz hep gülsün

E egunal hadi şekerim al şu bebişleri artık göbişeeee ben doğurmadan mürüvvetlerini göreydim
amayaa tatlımmm cumartesi için iyi şansler herşey çok güzel olcak seni seviyom

ALYA_DUA Canım başın sağolsun ben de 2 sene önce aynı sebepten amcamı kaybettim

Bana gelinceeeeeeee heyecan dorukta dındındındıdnın

canım ben ankada da denedim 1 defa orası da görüşme ücreti almıyor. Aslında ekip güzel ilgileniyo memnun kalmıştım ama sonuç alamadık. Hatta bu topikte bi arkadasta benle aynı zamanda tedavi görmüş ankada da o hamile. Acıbadem i merak ettim sen git bi bakalım bi de orda rapor geçerli mi sorabilirmisn rica etsem. Burda çok seçenek yok ama mecbur başka şehre gitmek biraz sıkıntılı. Sen Burda mi ikamet ediyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…