- 9 Aralık 2014
- 508
- 487
- 53
Cnm inşallah öyle olur rabbim hepimizin yüzünü guldursun...melalseda inşallah güzel haberlerin belirtisi olsun bunlar sen içini rahat tut endişe etme
Canım bende de aynısı oldu 7.8. günler feci adet sancısı çektim hatta olmadı diye sigara bile içtimSakın pes etme zaten adet olmazsın ilaçlardan ama umarım 9 ay hiç olmazsın
Gebelik aşısı ne ki canım...maliyeti nekızlar aklıma bısey takılıyor gebelık asısı hakkında ne dusunuyorsunuz yaptıran varmı veya yaptırmayı dusunen ne gıbı bı faydası var merak edıyorum
700 tl mıs canım bende bılmıyom ama turansver gunumu tıransverden oncemı ne ypılıyormus merkezde bende merak ettımGebelik aşısı ne ki canım...maliyeti ne
canım benoraya gittiğimde bir hastaları diye beni arayıp (kiii bizde arkadaşız ve onlar bilmiyorlar)bana bilgi veridiler sonra ism ve soy isimleri aynı olan (birisi arkadaşım iğeri kuzeni)sperm sonuçlarını karıştırıp yalış dosyalara koymuşlar geçen gün bir arkadaşımla telde konuşurken (turan çetin tüp bebek merkezi hakkında bilgi almak için beni aradığında )feza bey var ankada tüp bebekte şimdi eskiden turan hocaile çalışıyorlardı ona sonuç göstermeye gittiğinde bir telefon görüşmesine şahit olmuş bu konuşmayı anlattı bu kadar olumsuzluk bir arada olmaz diye düşündük bizi aradılar gelin özel fiyatla (bizim 7 denmemiz olduğu için özel fiyat çıkartıyorlar)mışşşş )size birdenme yapalım dedilerama biz gitmedik FEZA BEY BENİM TURANÇETİNDEN DR HİÇÇ MEMNUN KALMADIM KENDİSİNDENNeden onermiyosn canım ben 2. Yi yaptırcam cok kararsizim nedenini soyleyebilirmisn bi daha negatif almak istemiyorum[/QUOTE
tızım bir sakin olun yaaaa uyu uyan bebiş kollarda bu gün akşama kadar kardeşime bunu söyledim çünki oda tırsakkkkk korkak bir durumdaSDelam kızçelerim... Opu su transferi olacak veya sonuç bekleyen arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun, yüzünüz hep gülsün
E egunal hadi şekerim al şu bebişleri artık göbişeeee ben doğurmadan mürüvvetlerini göreydim
@amayaa tatlımmm cumartesi için iyi şansler herşey çok güzel olcak seni seviyom
ALYA_DUA Canım başın sağolsun ben de 2 sene önce aynı sebepten amcamı kaybettim
Bana gelinceeeeeeee heyecan dorukta dındındındıdnın
YOK CANIM GÖRÜŞMEYE GİTTİM BEN SADECEEvet ilkini orda yaptırdım sen de mi orda yaptirdn
CANIM ben sormuştum dr son tedVİDE gebeliği artırdığına inanmıyorum demiştikızlar aklıma bısey takılıyor gebelık asısı hakkında ne dusunuyorsunuz yaptıran varmı veya yaptırmayı dusunen ne gıbı bı faydası var merak edıyorum
Onermem demiştin ya bi arkadasa bi olumsuz durum falan mı oldu o yüzden sordum canım. Ben tecrübeli deglm pek sadece orayla görüştüm ve orda yaptirdm hiç araştırma yapmadm başka merkezlere senin var mi başka onericegn bi yerYOK CANIM GÖRÜŞMEYE GİTTİM BEN SADECE
Evet adana da oturuyorum. Malesef seçeneklerimiz kısıtlı ama kendi evim gibi rahat edemem heralde başka yerlerde bide korkağım eşim olmadan o iğneleri yapamamcanım ben ankada da denedim 1 defa orası da görüşme ücreti almıyor. Aslında ekip güzel ilgileniyo memnun kalmıştım ama sonuç alamadık. Hatta bu topikte bi arkadasta benle aynı zamanda tedavi görmüş ankada da o hamile. Acıbadem i merak ettim sen git bi bakalım bi de orda rapor geçerli mi sorabilirmisn rica etsem. Burda çok seçenek yok ama mecbur başka şehre gitmek biraz sıkıntılı. Sen Burda mi ikamet ediyosun.
canım acıbademde rapor geçmiyor (diye biliyorum )ama çider deneği aracı oluyor 1000 tl indirim yapılıyor ayrıca ilaçlar içinde anlaşmalı eczanelere yönlendiriyorlarEvet adana da oturuyorum. Malesef seçeneklerimiz kısıtlı ama kendi evim gibi rahat edemem heralde başka yerlerde bide korkağım eşim olmadan o iğneleri yapamamacıbademe gidince sorarım rapor tüm tedavi için mi geçerli yoksa ilaçlar için mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?