2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

@cemrem29 hadi güzel haberlerle gel inşallah

E egunal senin de başlıyor demek canım tedavi sürecin hadi hayırlısı olsun sevindim senin adına beklemek bitti artık harekete geçme zamanı desene

Canım bende de aynısı oldu 7.8. günler feci adet sancısı çektim hatta olmadı diye sigara bile içtim Sakın pes etme zaten adet olmazsın ilaçlardan ama umarım 9 ay hiç olmazsın

cnm maşallah yaaa ne güzel dedin içimi rahatlattin...ayni psikoloji iste. ..

kızlar aklıma bısey takılıyor gebelık asısı hakkında ne dusunuyorsunuz yaptıran varmı veya yaptırmayı dusunen ne gıbı bı faydası var merak edıyorum

kızlar aklıma bısey takılıyor gebelık asısı hakkında ne dusunuyorsunuz yaptıran varmı veya yaptırmayı dusunen ne gıbı bı faydası var merak edıyorum
Gebelik aşısı ne ki canım...maliyeti ne

Neden onermiyosn canım ben 2. Yi yaptırcam cok kararsizim nedenini soyleyebilirmisn bi daha negatif almak istemiyorum[/QUOTE
canım benoraya gittiğimde bir hastaları diye beni arayıp (kiii bizde arkadaşız ve onlar bilmiyorlar)bana bilgi veridiler sonra ism ve soy isimleri aynı olan (birisi arkadaşım iğeri kuzeni)sperm sonuçlarını karıştırıp yalış dosyalara koymuşlar geçen gün bir arkadaşımla telde konuşurken (turan çetin tüp bebek merkezi hakkında bilgi almak için beni aradığında )feza bey var ankada tüp bebekte şimdi eskiden turan hocaile çalışıyorlardı ona sonuç göstermeye gittiğinde bir telefon görüşmesine şahit olmuş bu konuşmayı anlattı bu kadar olumsuzluk bir arada olmaz diye düşündük bizi aradılar gelin özel fiyatla (bizim 7 denmemiz olduğu için özel fiyat çıkartıyorlar)mışşşş )size birdenme yapalım dedilerama biz gitmedik FEZA BEY BENİM TURANÇETİNDEN DR HİÇÇ MEMNUN KALMADIM KENDİSİNDEN

Son düzenleme:
tızım bir sakin olun yaaaa uyu uyan bebiş kollarda bu gün akşama kadar kardeşime bunu söyledim çünki oda tırsakkkkk korkak bir durumda

CANIM ben sormuştum dr son tedVİDE gebeliği artırdığına inanmıyorum demişti

E egunal bebişim kırmızlar gemiş hadi hayırlı olsun son gelişi olsun inş 9 ay senden uzak olsun

YOK CANIM GÖRÜŞMEYE GİTTİM BEN SADECE
Onermem demiştin ya bi arkadasa bi olumsuz durum falan mı oldu o yüzden sordum canım. Ben tecrübeli deglm pek sadece orayla görüştüm ve orda yaptirdm hiç araştırma yapmadm başka merkezlere senin var mi başka onericegn bi yer

canım arka sayfada yazdım ne düşündüğümü başka yer rapor hakkın varsa kışla başkent dr esra hanım yada tayfun çok yidir ve turan çetin (kendisi ilgilenmesi koşuluyla ) iyidir

Evet adana da oturuyorum. Malesef seçeneklerimiz kısıtlı ama kendi evim gibi rahat edemem heralde başka yerlerde bide korkağım eşim olmadan o iğneleri yapamam acıbademe gidince sorarım rapor tüm tedavi için mi geçerli yoksa ilaçlar için mi

canım acıbademde rapor geçmiyor (diye biliyorum )ama çider deneği aracı oluyor 1000 tl indirim yapılıyor ayrıca ilaçlar içinde anlaşmalı eczanelere yönlendiriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…