HAYIRLI HABERLER alırsın inşIyı aksamlar hanımlar benım transferımın 9. Gunu bugun 2 tane test ıkısındede acık pembe cıktı ıkıncı cızgı yarın kan verıcem dularınız benımle olsunnn
hayırlı geceler kızceler eskidendiii canım embırıolardan yenı haberle varmı guzeldır ınsallah haberler
canım benımde 17 tane toplandı 12 tanesı donduruldu 3 tanesı bos cıkmıs 2 tanesı ılerlememısmı dollenmemısmı oyle bısey dedı embırolok korma dılerım cok guzel olur ve guzel ılerler hersey ınsallah canım ben şubatın 7 sınde merkezde olucam kan testı yapılcak ıyıyse o hafta tıransver olcak sanırım senın kntrol nezaman canım karsılasırız belkıSağol canım ilgin için açıkçası merkezden aramadılar bende kötü haber duyarım korkusuyla bende aramadım. Yarın kesinleşecek zaten kaç tanesinin dondurulacağı... Heyecanla ve korkuyla bekliyorum yarına kadar bakalım kaç tane kaliteli kalacak diye
Senin kaç tane donduruldu canım malum ben seni biraz geriden takip ediyorum ya merak ediyorum kontrolün ne zaman karşılaşırız belki
canım benımde 17 tane toplandı 12 tanesı donduruldu 3 tanesı bos cıkmıs 2 tanesı ılerlememısmı dollenmemısmı oyle bısey dedı embırolok korma dılerım cok guzel olur ve guzel ılerler hersey ınsallah canım ben şubatın 7 sınde merkezde olucam kan testı yapılcak ıyıyse o hafta tıransver olcak sanırım senın kntrol nezaman canım karsılasırız belkı
pazartesı opu oldum cumartesı regl oldum canım ınsllah senın embrıolrın sayıda kalıtesıde cok guzel olur canım ınsallah herkeznkı guzel olur inşallah canımHımm dondurulmuş sayın yüksekmiş şanslısın darısı başıma yanibende işte salı opu oldum şimdi de regl olmayı bekliyorum sen ortalama kaç günde olmuştun aynı tarihlerde merkezde olursak tanışırız seninle
pazartesı opu oldum cumartesı regl oldum canım ınsllah senın embrıolrın sayıda kalıtesıde cok guzel olur canım ınsallah herkeznkı guzel olur inşallah canım
ıyı geceler canım hakkında hakkımızda hayırlı olanı nasıp etsın rabbım hepımıze ınşallah amınn ecmaınnsağol canım iyi dileklerin içinortalama hesaba göre o zaman bende pazar günü regl olmam lazım bekleyip görecez artık . Şimdi ben çıkıyorum herkese de iyi geceler diliyorum
kızlar iyi gecelerrr :)
size bi sorum olacak, transferden sonra namaz işini nasi yapiosunuz?
namaz kilanlar bana bi deyiversin hele :)
ben normal kiliom ama annem oturarak kil dio arada kaldim..
10 tane yumurta toplanmış ama maalesef sperm çözülürken ölmüşler be çok üzüldüm. Ama onun yumurtalarını dondurmuşlar@cemrem29 tatlım opun vardıinş güzel geçmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?