- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
10 tane yumurta toplanmış ama maalesef sperm çözülürken ölmüşler be çok üzüldüm. Ama onun yumurtalarını dondurmuşlar
evet tatlım... maalesef
Evet arkadaşım cemrenin
evet tatlım... maalesef
canım yaaa10 tane yumurta toplanmış ama maalesef sperm çözülürken ölmüşler be çok üzüldüm. Ama onun yumurtalarını dondurmuşlar
günaydınlarrr Allah'ım yüzümü sana çevirdim...
Tüm işlerimi sana havale ettim...
Senden başka sığınacak hiç kimsem yok...
Bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine kalbimden geçen tüm hayırlı dualarımı kabul eyle...
Ahrete göç etmiş yakınlarımın mekanını cennet eyle...
Sevdiklerimi bana bağışla...
Sabaha hayırlısı ile sağ salim uyanmamı nasip ele...hayırlı cumalar
Amin
Gunaydin kizlar..hepinize hayirli cumalar..Rabbim bu gunde gonlunuzden ne geciyosa hepsini nasip etsin size..benim dunum cok kotuydu..aksama kadar agladim..dr um embriyolqri altinci gune kadar zorladi cgh ye gondemek icin ve hic biri dayanamadi öldü..bu 3.denememdi ve hic transfer olamadan ellerim bomboss kaldi..ne yapacagimi ne dusunecegimi bilmiyorum..@cemrem29 a da ayri uzuldum...ben bir yil ara vermeyi dusunuyorum..insaaallah rabbim mucizemi nasip eder bana..sizleri cok seviyorum..dilerim hepimiz anne oluruz..aminn..
kuzum biliyorsun 4 defada benzer olayı ben yaşadım (tranferim iptal oldu)nasıl bir duygu içinde olduğunu tahmin ediyorum ama en iyi ilaç zaman kuzum zamn iyi gelecek yeniden toplarlanıp yeniden denrsin inş sonu güzel bir tedavi olurGunaydin kizlar..hepinize hayirli cumalar..Rabbim bu gunde gonlunuzden ne geciyosa hepsini nasip etsin size..benim dunum cok kotuydu..aksama kadar agladim..dr um embriyolqri altinci gune kadar zorladi cgh ye gondemek icin ve hic biri dayanamadi öldü..bu 3.denememdi ve hic transfer olamadan ellerim bomboss kaldi..ne yapacagimi ne dusunecegimi bilmiyorum..@cemrem29 a da ayri uzuldum...ben bir yil ara vermeyi dusunuyorum..insaaallah rabbim mucizemi nasip eder bana..sizleri cok seviyorum..dilerim hepimiz anne oluruz..aminn..
canım ben de sormuştum doktorum kılabilirsin demişti normal kılmıştımkızlar iyi gecelerrr :)
size bi sorum olacak, transferden sonra namaz işini nasi yapiosunuz?
namaz kilanlar bana bi deyiversin hele :)
ben normal kiliom ama annem oturarak kil dio arada kaldim..
kuzum geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemedimHerkese hayirli cumalar dun opum oldu ve 10tane yumurtam toplandi ardindan donumus sperlrrimiz cozulmeye basladi ve hepsi iperi gidemedi anlicaniz tedavim iptal oldu ve yumurtalarim donduruldu..uzgunum cokkkkk hemde ne desem kendkmi teselli edemem ama olsun bugunlerde gececek rabbim demekki bana daha ii gunlerde daha guzel gunler nasip edecek...
Günaydın kardeşler ben geldim
günaydınnnn hatunlar.... hayırlı cumalarımız olsun... Rabbim dualarımızı kabul etsin...
Günaydın :)) cumanız mübarek olsun.
günaydınlarrr Allah'ım yüzümü sana çevirdim...
Tüm işlerimi sana havale ettim...
Senden başka sığınacak hiç kimsem yok...
Bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine kalbimden geçen tüm hayırlı dualarımı kabul eyle...
Ahrete göç etmiş yakınlarımın mekanını cennet eyle...
Sevdiklerimi bana bağışla...
Sabaha hayırlısı ile sağ salim uyanmamı nasip ele...hayırlı cumalar
Amin
Gunaydin kizlar..hepinize hayirli cumalar..Rabbim bu gunde gonlunuzden ne geciyosa hepsini nasip etsin size..benim dunum cok kotuydu..aksama kadar agladim..dr um embriyolqri altinci gune kadar zorladi cgh ye gondemek icin ve hic biri dayanamadi öldü..bu 3.denememdi ve hic transfer olamadan ellerim bomboss kaldi..ne yapacagimi ne dusunecegimi bilmiyorum..@cemrem29 a da ayri uzuldum...ben bir yil ara vermeyi dusunuyorum..insaaallah rabbim mucizemi nasip eder bana..sizleri cok seviyorum..dilerim hepimiz anne oluruz..aminn..
Herkese hayirli cumalar dun opum oldu ve 10tane yumurtam toplandi ardindan donumus sperlrrimiz cozulmeye basladi ve hepsi iperi gidemedi anlicaniz tedavim iptal oldu ve yumurtalarim donduruldu..uzgunum cokkkkk hemde ne desem kendkmi teselli edemem ama olsun bugunlerde gececek rabbim demekki bana daha ii gunlerde daha guzel gunler nasip edecek...
çok geçmiş olsun,çok üzüldüm,Allah bundan sonrasında inşallah yüzünüzü güldürsün, ne desek boş biliyorum,insan yaşadığını biliyorGunaydin kizlar..hepinize hayirli cumalar..Rabbim bu gunde gonlunuzden ne geciyosa hepsini nasip etsin size..benim dunum cok kotuydu..aksama kadar agladim..dr um embriyolqri altinci gune kadar zorladi cgh ye gondemek icin ve hic biri dayanamadi öldü..bu 3.denememdi ve hic transfer olamadan ellerim bomboss kaldi..ne yapacagimi ne dusunecegimi bilmiyorum..@cemrem29 a da ayri uzuldum...ben bir yil ara vermeyi dusunuyorum..insaaallah rabbim mucizemi nasip eder bana..sizleri cok seviyorum..dilerim hepimiz anne oluruz..aminn..
Canım yumurtalar boşa gitmedi sonuçta donduruldu..Herkese hayirli cumalar dun opum oldu ve 10tane yumurtam toplandi ardindan donumus sperlrrimiz cozulmeye basladi ve hepsi iperi gidemedi anlicaniz tedavim iptal oldu ve yumurtalarim donduruldu..uzgunum cokkkkk hemde ne desem kendkmi teselli edemem ama olsun bugunlerde gececek rabbim demekki bana daha ii gunlerde daha guzel gunler nasip edecek...
tevekkülünüz, sabrınız ve Allahtan gelene tamamıyla teslimiyet,Rabbim yardımcınız, yardımcımız olsun,hakkınızda en hayırlısı neyse onu versin...Herkese hayirli cumalar dun opum oldu ve 10tane yumurtam toplandi ardindan donumus sperlrrimiz cozulmeye basladi ve hepsi iperi gidemedi anlicaniz tedavim iptal oldu ve yumurtalarim donduruldu..uzgunum cokkkkk hemde ne desem kendkmi teselli edemem ama olsun bugunlerde gececek rabbim demekki bana daha ii gunlerde daha guzel gunler nasip edecek...
Çok merak ettim seni..Gunaydin kizlar..hepinize hayirli cumalar..Rabbim bu gunde gonlunuzden ne geciyosa hepsini nasip etsin size..benim dunum cok kotuydu..aksama kadar agladim..dr um embriyolqri altinci gune kadar zorladi cgh ye gondemek icin ve hic biri dayanamadi öldü..bu 3.denememdi ve hic transfer olamadan ellerim bomboss kaldi..ne yapacagimi ne dusunecegimi bilmiyorum..@cemrem29 a da ayri uzuldum...ben bir yil ara vermeyi dusunuyorum..insaaallah rabbim mucizemi nasip eder bana..sizleri cok seviyorum..dilerim hepimiz anne oluruz..aminn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?