2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

günaydınlarrr Allah'ım yüzümü sana çevirdim...
Tüm işlerimi sana havale ettim...
Senden başka sığınacak hiç kimsem yok...
Bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine kalbimden geçen tüm hayırlı dualarımı kabul eyle...
Ahrete göç etmiş yakınlarımın mekanını cennet eyle...
Sevdiklerimi bana bağışla...
Sabaha hayırlısı ile sağ salim uyanmamı nasip ele...hayırlı cumalar
Amin

ayyyy allahımmm çok üzüldüm (( Söyleyecek cümle bulamıyorum..
Nasıl olmuş embrıyolog hatası mı acaba..

AMinn canım

Gunaydin kizlar..hepinize hayirli cumalar..Rabbim bu gunde gonlunuzden ne geciyosa hepsini nasip etsin size..benim dunum cok kotuydu..aksama kadar agladim..dr um embriyolqri altinci gune kadar zorladi cgh ye gondemek icin ve hic biri dayanamadi öldü..bu 3.denememdi ve hic transfer olamadan ellerim bomboss kaldi..ne yapacagimi ne dusunecegimi bilmiyorum..@cemrem29 a da ayri uzuldum...ben bir yil ara vermeyi dusunuyorum..insaaallah rabbim mucizemi nasip eder bana..sizleri cok seviyorum..dilerim hepimiz anne oluruz..aminn..

Geçmiş olsun canım.. Söylenecek söz yok malesef canın sağ olsundan başka..
Dilerim tez vakit rabbim sana anne olmayı nasip eder..

kuzum biliyorsun 4 defada benzer olayı ben yaşadım (tranferim iptal oldu)nasıl bir duygu içinde olduğunu tahmin ediyorum ama en iyi ilaç zaman kuzum zamn iyi gelecek yeniden toplarlanıp yeniden denrsin inş sonu güzel bir tedavi olur

kızlar iyi gecelerrr :)
size bi sorum olacak, transferden sonra namaz işini nasi yapiosunuz?
namaz kilanlar bana bi deyiversin hele :)
ben normal kiliom ama annem oturarak kil dio arada kaldim..
canım ben de sormuştum doktorum kılabilirsin demişti normal kılmıştım

Herkese hayirli cumalar dun opum oldu ve 10tane yumurtam toplandi ardindan donumus sperlrrimiz cozulmeye basladi ve hepsi iperi gidemedi anlicaniz tedavim iptal oldu ve yumurtalarim donduruldu..uzgunum cokkkkk hemde ne desem kendkmi teselli edemem ama olsun bugunlerde gececek rabbim demekki bana daha ii gunlerde daha guzel gunler nasip edecek...

kuzum geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemedim

Günaydın kardeşler ben geldim

Günaydın canım

günaydınnnn hatunlar.... hayırlı cumalarımız olsun... Rabbim dualarımızı kabul etsin...

Günaydın tatlışko

Günaydın :)) cumanız mübarek olsun.

Günaydın

Günaydın canım... Amin

Herşey istediğin gibi olur umarım sıkma canını vardır bunda bir hayır

Canım çok geçmiş olsun vardır bunda da bir hayır

çok geçmiş olsun,çok üzüldüm,Allah bundan sonrasında inşallah yüzünüzü güldürsün, ne desek boş biliyorum,insan yaşadığını biliyor

Canım yumurtalar boşa gitmedi sonuçta donduruldu..
Şu an için iptal olmuş..
İnşallah spermler düzelir en kısa zamanda yarım kalan hayallerin evlatla son bulur.

tevekkülünüz, sabrınız ve Allahtan gelene tamamıyla teslimiyet,Rabbim yardımcınız, yardımcımız olsun,hakkınızda en hayırlısı neyse onu versin...

Çok merak ettim seni..
Ne diyeceğimi bilemiyorum...
Tedavi başında cgh ye gidilecek diye konuşup karar verildiğinde tüm embriyoları cgh için bekletirler canım..
Yani bunda garip bir durum yok bende de aynısı olacaktı..
Bu bir risk aslında ama deneme sayısı fazla olunca denemek istiyoruz.
En kısa zamanda toparlanıp tekrar deneme gücü bulursun inşallah..
Bu kez cgh ye yollayacaksan hepsini yollamazsın bir kısmını 3.gün dondurursun..

Hayırlı cumalar kızlar...
Bugün güzel haberlerle açamamışız günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…