canım ya hepimiz ayrı ayrı bi sınavdayız işte bazen de çalışmadığımız yerden geliyor. en azından yumurtalar dondurulmuş iyi yönünden bak. tekrar iğne ilaç opu gerekmeyecek. benim de ikinci tedavimde embriyolarım sağlıklı çözünmedi şimdi sıfırdan yeniden başladık. mübarek cuma saati rabbim görecek bizi de emeğimizi umudumuzu boşa çıkarmayacak yeter ki sabredelim. sabrın bol güzelim çok üzgünüm..Herkese hayirli cumalar dun opum oldu ve 10tane yumurtam toplandi ardindan donumus sperlrrimiz cozulmeye basladi ve hepsi iperi gidemedi anlicaniz tedavim iptal oldu ve yumurtalarim donduruldu..uzgunum cokkkkk hemde ne desem kendkmi teselli edemem ama olsun bugunlerde gececek rabbim demekki bana daha ii gunlerde daha guzel gunler nasip edecek...
canım ne yaptın verdin mi kan? hayırlı haberlerini bekliyorumIyı aksamlar hanımlar benım transferımın 9. Gunu bugun 2 tane test ıkısındede acık pembe cıktı ıkıncı cızgı yarın kan verıcem dularınız benımle olsunnn
Aynen kalacak yer bi şekilde hallolur da eşim olmadan ben de düşünemiyorum canım eşimde yıllık izin dışında izni kullanamiyo bakalım buralarda ariycaz artık dermanimizi. Tamam canım teşekkür ederimEvet adana da oturuyorum. Malesef seçeneklerimiz kısıtlı ama kendi evim gibi rahat edemem heralde başka yerlerde bide korkağım eşim olmadan o iğneleri yapamamacıbademe gidince sorarım rapor tüm tedavi için mi geçerli yoksa ilaçlar için mi
Canim ben transfer sonrası namaza ara verdim ama sonradan pişman oldum Rabbim onu bi şekilde korur en iyisi yavaş yavaş kılmakkızlar iyi gecelerrr :)
size bi sorum olacak, transferden sonra namaz işini nasi yapiosunuz?
namaz kilanlar bana bi deyiversin hele :)
ben normal kiliom ama annem oturarak kil dio arada kaldim..
Belli durumlarda oturarak kılınır dert etme allah biliyo senin ne durumda olduğunukızlar iyi gecelerrr :)
size bi sorum olacak, transferden sonra namaz işini nasi yapiosunuz?
namaz kilanlar bana bi deyiversin hele :)
ben normal kiliom ama annem oturarak kil dio arada kaldim..
Rabbim yardımcın olsun canım çok üzüldüm. Demek ki daha zamanı var. Hakkınız da hayırlısı olsun. Rabbim her isteyene sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinHerkese hayirli cumalar dun opum oldu ve 10tane yumurtam toplandi ardindan donumus sperlrrimiz cozulmeye basladi ve hepsi iperi gidemedi anlicaniz tedavim iptal oldu ve yumurtalarim donduruldu..uzgunum cokkkkk hemde ne desem kendkmi teselli edemem ama olsun bugunlerde gececek rabbim demekki bana daha ii gunlerde daha guzel gunler nasip edecek...
Allah sabrin versin haktan hayırlısı canım kader kısmet Rabbim tez zAmanda yüzünü guldursun inşallah kendiliğinden hamile kalirsn.Gunaydin kizlar..hepinize hayirli cumalar..Rabbim bu gunde gonlunuzden ne geciyosa hepsini nasip etsin size..benim dunum cok kotuydu..aksama kadar agladim..dr um embriyolqri altinci gune kadar zorladi cgh ye gondemek icin ve hic biri dayanamadi öldü..bu 3.denememdi ve hic transfer olamadan ellerim bomboss kaldi..ne yapacagimi ne dusunecegimi bilmiyorum..@cemrem29 a da ayri uzuldum...ben bir yil ara vermeyi dusunuyorum..insaaallah rabbim mucizemi nasip eder bana..sizleri cok seviyorum..dilerim hepimiz anne oluruz..aminn..
Canım çok geçmiş olsun, ne söylesem ne yazsam boş biliyorum kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali. Sadece seni çok iyi anlıyorum kaderdaşım. kaç gündür migrenim tutmuş kafamı yerden kaldıramıyorum ama aklımda dıualarımda seninleydi. Opudan sonra ilk kez yazıyorum. Benimde 3 embriyodan 1 tane kaldı o da orta kalite. Sen yine şanslısın yumurtaların dondurulmuş benim toplanan 35 yumurtanın 30 u da çok kaliteli dendi ama hepsi çöp oldu. Sen en azından bir sonraki tedaviye sondan başlayacaksın, ben ise sil baştan. Bu arada merak ettim Süleyman bey yetişti mi opuna. Demekki hakkımızda hayırlısı böyleymiş. Daha sınavımız bitmemiş, bize düşen mücadeleye devam etmek.Herkese hayirli cumalar dun opum oldu ve 10tane yumurtam toplandi ardindan donumus sperlrrimiz cozulmeye basladi ve hepsi iperi gidemedi anlicaniz tedavim iptal oldu ve yumurtalarim donduruldu..uzgunum cokkkkk hemde ne desem kendkmi teselli edemem ama olsun bugunlerde gececek rabbim demekki bana daha ii gunlerde daha guzel gunler nasip edecek...
Canım çok geçmiş olsun rabbim sabır versin seninle aynı gün opu olmuştuk o gün ne kadar da umutluduk ama hayat süprizlerle dolu ve her zaman süprizler iyi olmuyor kendimden sonra sen ve cemremde tuzu biberi oldu resmenGunaydin kizlar..hepinize hayirli cumalar..Rabbim bu gunde gonlunuzden ne geciyosa hepsini nasip etsin size..benim dunum cok kotuydu..aksama kadar agladim..dr um embriyolqri altinci gune kadar zorladi cgh ye gondemek icin ve hic biri dayanamadi öldü..bu 3.denememdi ve hic transfer olamadan ellerim bomboss kaldi..ne yapacagimi ne dusunecegimi bilmiyorum..@cemrem29 a da ayri uzuldum...ben bir yil ara vermeyi dusunuyorum..insaaallah rabbim mucizemi nasip eder bana..sizleri cok seviyorum..dilerim hepimiz anne oluruz..aminn..
Canim ben transfer sonrası namaza ara verdim ama sonradan pişman oldum Rabbim onu bi şekilde korur en iyisi yavaş yavaş kılmak
Cnm hayirlisi olsun hakkimizda bende tedavideyim evet anne olmak istiyorum ama saglikta herseyden once geliyo bunu ablam hasta olunca ogrendim 35yasinda 3evladi var fakat bir yildir cron hastasi tum mide bagirsak sistemi yara ve hic bisey yiyemiyo olursem cocuklarim nolcak diye uzukuyo evet buyuk cocuklari ama anne yine onlari dusunuyo su bileicemiyo rabbim hepimizin yarsimcisi olsun dualarinizda ablamada yer verin nolurCanım çok geçmiş olsun rabbim sabır versin seninle aynı gün opu olmuştuk o gün ne kadar da umutluduk ama hayat süprizlerle dolu ve her zaman süprizler iyi olmuyor kendimden sonra sen ve cemremde tuzu biberi oldu resmen
Bu aziz mübarek günün yüzü suyu hürmetine rabbim içimizi ferahlatsın, hepimize anne olmayı nasip etsin.
Herkese hayirli cumalar dun opum oldu ve 10tane yumurtam toplandi ardindan donumus sperlrrimiz cozulmeye basladi ve hepsi iperi gidemedi anlicaniz tedavim iptal oldu ve yumurtalarim donduruldu..uzgunum cokkkkk hemde ne desem kendkmi teselli edemem ama olsun bugunlerde gececek rabbim demekki bana daha ii gunlerde daha guzel gunler nasip edecek...
çok geçmis olsun canim, çok genç, Allah yardimcisi olsun, ne dio doktorlar?Cnm hayirlisi olsun hakkimizda bende tedavideyim evet anne olmak istiyorum ama saglikta herseyden once geliyo bunu ablam hasta olunca ogrendim 35yasinda 3evladi var fakat bir yildir cron hastasi tum mide bagirsak sistemi yara ve hic bisey yiyemiyo olursem cocuklarim nolcak diye uzukuyo evet buyuk cocuklari ama anne yine onlari dusunuyo su bileicemiyo rabbim hepimizin yarsimcisi olsun dualarinizda ablamada yer verin nolur
Hic bi ilaca cvp vermiyo vucudu igneye baslancak dun dok baslarsak olursun demis dunden beri hepimiz cok kotuyuz keske tedaviyi erteleseydim.diyorum ama baslamista oldum bilemiyorum herkesin derdi ap ayri canim cok saolçok geçmis olsun canim, çok genç, Allah yardimcisi olsun, ne dio doktorlar?
Herkese hayirli cumalar dun opum oldu ve 10tane yumurtam toplandi ardindan donumus sperlrrimiz cozulmeye basladi ve hepsi iperi gidemedi anlicaniz tedavim iptal oldu ve yumurtalarim donduruldu..uzgunum cokkkkk hemde ne desem kendkmi teselli edemem ama olsun bugunlerde gececek rabbim demekki bana daha ii gunlerde daha guzel gunler nasip edecek...
nasil yaHic bi ilaca cvp vermiyo vucudu igneye baslancak dun dok baslarsak olursun demis dunden beri hepimiz cok kotuyuz keske tedaviyi erteleseydim.diyorum ama baslamista oldum bilemiyorum herkesin derdi ap ayri canim cok saol
Cnm hayirlisi olsun hakkimizda bende tedavideyim evet anne olmak istiyorum ama saglikta herseyden once geliyo bunu ablam hasta olunca ogrendim 35yasinda 3evladi var fakat bir yildir cron hastasi tum mide bagirsak sistemi yara ve hic bisey yiyemiyo olursem cocuklarim nolcak diye uzukuyo evet buyuk cocuklari ama anne yine onlari dusunuyo su bileicemiyo rabbim hepimizin yarsimcisi olsun dualarinizda ablamada yer verin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?