2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

canım ya hepimiz ayrı ayrı bi sınavdayız işte bazen de çalışmadığımız yerden geliyor. en azından yumurtalar dondurulmuş iyi yönünden bak. tekrar iğne ilaç opu gerekmeyecek. benim de ikinci tedavimde embriyolarım sağlıklı çözünmedi şimdi sıfırdan yeniden başladık. mübarek cuma saati rabbim görecek bizi de emeğimizi umudumuzu boşa çıkarmayacak yeter ki sabredelim. sabrın bol güzelim çok üzgünüm..

Iyı aksamlar hanımlar benım transferımın 9. Gunu bugun 2 tane test ıkısındede acık pembe cıktı ıkıncı cızgı yarın kan verıcem dularınız benımle olsunnn
canım ne yaptın verdin mi kan? hayırlı haberlerini bekliyorum

Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar. Rabbim bu güzel günün hürmetine tüm dualarımızı kabul etsin. Olumsuz haberler alan o iki arkadaşıma ballim86 ve @cemrem29 a bol sabır diliyorum. Biliyorum çok zor bişey hayallerinin böyle sonuçlanması ama bence sonuç bu değil sadece sonuca ulaşmadan önceki son engeller diyelim...

Aynen kalacak yer bi şekilde hallolur da eşim olmadan ben de düşünemiyorum canım eşimde yıllık izin dışında izni kullanamiyo bakalım buralarda ariycaz artık dermanimizi. Tamam canım teşekkür ederim

kızlar cok üzüldum ınanınkı allah sabır versın guc versın cok zor seyler yasıyoruz dılerımkı tez zamnada guzel haberler alalım allah buyuk rabbım heyırlısyla tez zamnda evlatlarımızı yolllasın inşallah amınnn

kızlar iyi gecelerrr :)
size bi sorum olacak, transferden sonra namaz işini nasi yapiosunuz?
namaz kilanlar bana bi deyiversin hele :)
ben normal kiliom ama annem oturarak kil dio arada kaldim..
Canim ben transfer sonrası namaza ara verdim ama sonradan pişman oldum Rabbim onu bi şekilde korur en iyisi yavaş yavaş kılmak

kızlar iyi gecelerrr :)
size bi sorum olacak, transferden sonra namaz işini nasi yapiosunuz?
namaz kilanlar bana bi deyiversin hele :)
ben normal kiliom ama annem oturarak kil dio arada kaldim..
Belli durumlarda oturarak kılınır dert etme allah biliyo senin ne durumda olduğunu

Rabbim yardımcın olsun canım çok üzüldüm. Demek ki daha zamanı var. Hakkınız da hayırlısı olsun. Rabbim her isteyene sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Allah sabrin versin haktan hayırlısı canım kader kısmet Rabbim tez zAmanda yüzünü guldursun inşallah kendiliğinden hamile kalirsn.

Canım çok geçmiş olsun, ne söylesem ne yazsam boş biliyorum kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali. Sadece seni çok iyi anlıyorum kaderdaşım. kaç gündür migrenim tutmuş kafamı yerden kaldıramıyorum ama aklımda dıualarımda seninleydi. Opudan sonra ilk kez yazıyorum. Benimde 3 embriyodan 1 tane kaldı o da orta kalite. Sen yine şanslısın yumurtaların dondurulmuş benim toplanan 35 yumurtanın 30 u da çok kaliteli dendi ama hepsi çöp oldu. Sen en azından bir sonraki tedaviye sondan başlayacaksın, ben ise sil baştan. Bu arada merak ettim Süleyman bey yetişti mi opuna. Demekki hakkımızda hayırlısı böyleymiş. Daha sınavımız bitmemiş, bize düşen mücadeleye devam etmek.

Canım çok geçmiş olsun rabbim sabır versin seninle aynı gün opu olmuştuk o gün ne kadar da umutluduk ama hayat süprizlerle dolu ve her zaman süprizler iyi olmuyor kendimden sonra sen ve cemremde tuzu biberi oldu resmen
Bu aziz mübarek günün yüzü suyu hürmetine rabbim içimizi ferahlatsın, hepimize anne olmayı nasip etsin.

Canim ben transfer sonrası namaza ara verdim ama sonradan pişman oldum Rabbim onu bi şekilde korur en iyisi yavaş yavaş kılmak

transfer gunu kilamadim hic kalkmadim da, sonraki gunlerde kildim normal, ama iste merak ettim egilip kalkarken bisey olur mu diye :)
rabbimin verdigine bisey olmaz tabiki :)

Cnm hayirlisi olsun hakkimizda bende tedavideyim evet anne olmak istiyorum ama saglikta herseyden once geliyo bunu ablam hasta olunca ogrendim 35yasinda 3evladi var fakat bir yildir cron hastasi tum mide bagirsak sistemi yara ve hic bisey yiyemiyo olursem cocuklarim nolcak diye uzukuyo evet buyuk cocuklari ama anne yine onlari dusunuyo su bileicemiyo rabbim hepimizin yarsimcisi olsun dualarinizda ablamada yer verin nolur

Allah sabrını artırsın insallah
ne desek boş, ama butun bunlarin bir imtihan oldugunu, rabbimin bizi yakinen izledigini ve unutmadigini dusunmek insani gercekten rahatlatiyor..
"-rabbin seni unutmuş degildir"
"-elbette sizi biraz korku, açlık, biraz maldan, biraz candan, hasılattan eksiklik ile imtihan edecegiz. mujdele o sabredenleri.."
üzülme lütfen...

çok geçmis olsun canim, çok genç, Allah yardimcisi olsun, ne dio doktorlar?

çok geçmis olsun canim, çok genç, Allah yardimcisi olsun, ne dio doktorlar?
Hic bi ilaca cvp vermiyo vucudu igneye baslancak dun dok baslarsak olursun demis dunden beri hepimiz cok kotuyuz keske tedaviyi erteleseydim.diyorum ama baslamista oldum bilemiyorum herkesin derdi ap ayri canim cok saol

Canım bugün 3.tedavim için pişmanlığım ne biliyor musun?
Keşke toplandıktan sonra yumurtalarım 1 ay bekleseydim.. Yani rahmim çok yorgundu biliyorsun ve hala yorgun oldugunu hissediyorm.
Yani demem o ki canım bel ki böylesi senin için daha hayırlı olacaktır. İnşallah döllencekler ve birbirinize sımsıkı tutunacaksınız canım.. Rabbim dilerimm seni hiç üzmez..

Hic bi ilaca cvp vermiyo vucudu igneye baslancak dun dok baslarsak olursun demis dunden beri hepimiz cok kotuyuz keske tedaviyi erteleseydim.diyorum ama baslamista oldum bilemiyorum herkesin derdi ap ayri canim cok saol
nasil ya
igneye baslarsak ölürsun ne demekmis..
rabbim acil sifalar versin, ailesine bagislasin..
sabır

Canım rabbim şifa versin.. Dilerim çocuklarına bağışlar.. Çok üzüldüm gerçekten.. Sen hiç umudunu kaybetme canım herkesin sınavı ayrı ayrı.. Dilerim sen umut ve mutluluk olursun onun için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…