Cnm be deme yaaa offfff bu ne arkadas ya nasil bi baslsngic yaptik biz bu tedavilere yaaa hiccc sevinemedim yaaCanım çok geçmiş olsun, ne söylesem ne yazsam boş biliyorum kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali. Sadece seni çok iyi anlıyorum kaderdaşım. kaç gündür migrenim tutmuş kafamı yerden kaldıramıyorum ama aklımda dıualarımda seninleydi. Opudan sonra ilk kez yazıyorum. Benimde 3 embriyodan 1 tane kaldı o da orta kalite. Sen yine şanslısın yumurtaların dondurulmuş benim toplanan 35 yumurtanın 30 u da çok kaliteli dendi ama hepsi çöp oldu. Sen en azından bir sonraki tedaviye sondan başlayacaksın, ben ise sil baştan. Bu arada merak ettim Süleyman bey yetişti mi opuna. Demekki hakkımızda hayırlısı böyleymiş. Daha sınavımız bitmemiş, bize düşen mücadeleye devam etmek.
Canım çok geçmiş olsun, ne söylesem ne yazsam boş biliyorum kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali. Sadece seni çok iyi anlıyorum kaderdaşım. kaç gündür migrenim tutmuş kafamı yerden kaldıramıyorum ama aklımda dıualarımda seninleydi. Opudan sonra ilk kez yazıyorum. Benimde 3 embriyodan 1 tane kaldı o da orta kalite. Sen yine şanslısın yumurtaların dondurulmuş benim toplanan 35 yumurtanın 30 u da çok kaliteli dendi ama hepsi çöp oldu. Sen en azından bir sonraki tedaviye sondan başlayacaksın, ben ise sil baştan. Bu arada merak ettim Süleyman bey yetişti mi opuna. Demekki hakkımızda hayırlısı böyleymiş. Daha sınavımız bitmemiş, bize düşen mücadeleye devam etmek.
Cnm be deme yaaa offfff bu ne arkadas ya nasil bi baslsngic yaptik biz bu tedavilere yaaa hiccc sevinemedim yaa
Valla cnm kendim gibi yandim bu ne 3 taneden 1tNe ve orta kalite offf alah bizlere sabir versin ne dicegimi bilemedim be guzelim onu ransfer olsan olmasan bidert alahim aydinliga cikarsin bizleri..evet ya keske seninde yumilerini hic degilse bi kaci saklansaydi .neyyse cnm keskelerle yasanmiyo ki bundan sonra hayirlisi llsun hakkimizda...
nasil ya
igneye baslarsak ölürsun ne demekmis..
rabbim acil sifalar versin, ailesine bagislasin..
sabır
amin cnm cok saolun insallah rabbim safi adiyla tum hastalara iclerindede ablama sifasini verirCanım rabbim şifa versin.. Dilerim çocuklarına bağışlar.. Çok üzüldüm gerçekten.. Sen hiç umudunu kaybetme canım herkesin sınavı ayrı ayrı.. Dilerim sen umut ve mutluluk olursun onun için..
canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin ablana evet beterin beteri var her zaman şükretmek lazım.Cnm hayirlisi olsun hakkimizda bende tedavideyim evet anne olmak istiyorum ama saglikta herseyden once geliyo bunu ablam hasta olunca ogrendim 35yasinda 3evladi var fakat bir yildir cron hastasi tum mide bagirsak sistemi yara ve hic bisey yiyemiyo olursem cocuklarim nolcak diye uzukuyo evet buyuk cocuklari ama anne yine onlari dusunuyo su bileicemiyo rabbim hepimizin yarsimcisi olsun dualarinizda ablamada yer verin nolur
Canım okuyunca hem sana hem cemreme çok üzüldüm...geçmiş olsun demekten başka ve her namazımda hepimiz için hayırlısını istemekten başka elimden gelen birşey olsa...bazen keşke diyorum bir sabah çocuklarımın sesiyle uyansam ve bu bir kabus olsa diyorum...artık gözpınarlarım kurudu ağlamaktan....allahım bizleride görsün inşallah canım benim...kocaman yürekten öpüyorum kardeşim...iyi ki bizler birbirimizi tanımışız ben şahsen kafayı yeme aşamasına bile gelmiştim içime atıp ağlamaktan ta ki burda sizlerle paylaştıkça hüznü azalttık mutluluğu çoğalttık...bizler iyi yürekli insanlarız.bizleri kimse anlamıyo belki ama bize biz yeteriz canım canlarım can dostlarım....kızlar ben hepinizi çook ama çoook seviyorum....inşallah birgün hepimiz rüyalarda bile görmeyi özlediğimiz yavrularımızı kucağımıza evimize yuvamıza alırız allahın izniyle....Gunaydin kizlar..hepinize hayirli cumalar..Rabbim bu gunde gonlunuzden ne geciyosa hepsini nasip etsin size..benim dunum cok kotuydu..aksama kadar agladim..dr um embriyolqri altinci gune kadar zorladi cgh ye gondemek icin ve hic biri dayanamadi öldü..bu 3.denememdi ve hic transfer olamadan ellerim bomboss kaldi..ne yapacagimi ne dusunecegimi bilmiyorum..@cemrem29 a da ayri uzuldum...ben bir yil ara vermeyi dusunuyorum..insaaallah rabbim mucizemi nasip eder bana..sizleri cok seviyorum..dilerim hepimiz anne oluruz..aminn..
Artık önümüze bakacağız canım dediğin gibi keşkelerle yaşanmıyor. o bir tane embriyo için tekrar 1200 km yolu tepip 1.5 ay sonra transfer için gitmeyi düşünmüyorum. Yakın olsaydım denerdim ama bu kadar uzaktayken düşük bir ihtimal için gidemem. bana maliyeti bir tüp bebek masrafı kadar olacak. Eşim tayinini istedi bu kadar uzaktayken olmuyor. Anladıkki bizim yolumuz uzun o taraflara doğru gelmemiz lazımdı. bakalım iki haftaya belli olur hayırlısı olsun artık.Cnm be deme yaaa offfff bu ne arkadas ya nasil bi baslsngic yaptik biz bu tedavilere yaaa hiccc sevinemedim yaa
Valla cnm kendim gibi yandim bu ne 3 taneden 1tNe ve orta kalite offf alah bizlere sabir versin ne dicegimi bilemedim be guzelim onu ransfer olsan olmasan bidert alahim aydinliga cikarsin bizleri..evet ya keske seninde yumilerini hic degilse bi kaci saklansaydi .neyyse cnm keskelerle yasanmiyo ki bundan sonra hayirlisi llsun hakkimizda...
Estafurullah canım neden yanlış anlayayım tabiki bizim burada hepimizin tavsiyelerine ihtiyacımız var. Yalnız bizim embriyoların oluşmamasının sebebi benim yumurtalar değil. Eşim azosprem tese ameliyatı oldu o şekilde sperm bulundu ve bulunan spermlerinde morfolojisi bozukmuş o yüzden oluşmadılar.Canım çok üzüldüm.. Gerçekten ama bir önerim olacak beni yanlış anlama akıl vermek gibi olmasın..
Benim bildiğim yumurta sayısı degıl kalıtesi önemlidir ya sanki senden çok fazla yumurta toplanmış.. Bir dahakine doktoruna hatırlatsan bunu hani daha az ama kalıtelı yumurta toplasak hocam filan desen.. Bilmiyorm tabi bazı doktorlar laf ettirtmez..
Hiç üzülme canım bel ki de o 1 tanesi sana sıkıca tutunacak be bu iş olacak.. Rabbimden ümit kesilmez. O yeterki emin yerlerde vesile kıldırsın bize bebişleri..
Verdım canım kan pozıtıf cıktı 130 ıkıncı testıde pazartesı yapıcaklar ınsallah dusmez canımm degerımcanım ne yaptın verdin mi kan? hayırlı haberlerini bekliyorum
Verdım canım kan pozıtıf cıktı 130 ıkıncı testıde pazartesı yapıcaklar ınsallah dusmez canımm degerım
Nefesim kesildi okurken geçmiş olsunCnm hayirlisi olsun hakkimizda bende tedavideyim evet anne olmak istiyorum ama saglikta herseyden once geliyo bunu ablam hasta olunca ogrendim 35yasinda 3evladi var fakat bir yildir cron hastasi tum mide bagirsak sistemi yara ve hic bisey yiyemiyo olursem cocuklarim nolcak diye uzukuyo evet buyuk cocuklari ama anne yine onlari dusunuyo su bileicemiyo rabbim hepimizin yarsimcisi olsun dualarinizda ablamada yer verin nolur
Gözün aydın sağlıkla devam etsin insVerdım canım kan pozıtıf cıktı 130 ıkıncı testıde pazartesı yapıcaklar ınsallah dusmez canımm degerım
Amınnnnn cnmmm rabbım kucaklarımızı bos bırakmasın ınsallah daha guzelhaberler alırızzzzÇok sevindim canım günün sonunda güzel bir haber almış olduk tebrik ederim darısı hepimizin başına
Tebrik ederim arkadaşım allah sağlıkla sıhhatle doğmasını da nasip etsinVerdım canım kan pozıtıf cıktı 130 ıkıncı testıde pazartesı yapıcaklar ınsallah dusmez canımm degerım
Gunaydin kizlar..hepinize hayirli cumalar..Rabbim bu gunde gonlunuzden ne geciyosa hepsini nasip etsin size..benim dunum cok kotuydu..aksama kadar agladim..dr um embriyolqri altinci gune kadar zorladi cgh ye gondemek icin ve hic biri dayanamadi öldü..bu 3.denememdi ve hic transfer olamadan ellerim bomboss kaldi..ne yapacagimi ne dusunecegimi bilmiyorum..@cemrem29 a da ayri uzuldum...ben bir yil ara vermeyi dusunuyorum..insaaallah rabbim mucizemi nasip eder bana..sizleri cok seviyorum..dilerim hepimiz anne oluruz..aminn..
Herkese hayirli cumalar dun opum oldu ve 10tane yumurtam toplandi ardindan donumus sperlrrimiz cozulmeye basladi ve hepsi iperi gidemedi anlicaniz tedavim iptal oldu ve yumurtalarim donduruldu..uzgunum cokkkkk hemde ne desem kendkmi teselli edemem ama olsun bugunlerde gececek rabbim demekki bana daha ii gunlerde daha guzel gunler nasip edecek...
Cnm hayirlisi olsun hakkimizda bende tedavideyim evet anne olmak istiyorum ama saglikta herseyden once geliyo bunu ablam hasta olunca ogrendim 35yasinda 3evladi var fakat bir yildir cron hastasi tum mide bagirsak sistemi yara ve hic bisey yiyemiyo olursem cocuklarim nolcak diye uzukuyo evet buyuk cocuklari ama anne yine onlari dusunuyo su bileicemiyo rabbim hepimizin yarsimcisi olsun dualarinizda ablamada yer verin nolur
Tebrik ederim arkadaşım allah sağlıkla sıhhatle doğmasını da nasip etsin[/QUOTE
Amınnnn allahım herkese bole mutlu haberler almak nasıp etsın ınslahhhh
Benimde genelde öyle denk gelir. bu tedaviyle ilgili ne zaman kötü birşey olsa kaynanamgil bizde veya biz onlarda oluruz. Hiç duygularımı yaşayamam. Eşinde keşke sana sorsaymış biran boş bulundu herhalde. bu kaynananda olsa kendi annende olsa bazen bizi anlayamıyorlar malesef. Tedavinizde hangi aşamadasınız bilmiyorum ama hiç bir şey olmamış yokmuş gibi davranmaya çalışın. Ki biz ne maskeler giydik ne roller yaptık bu süreçte. Stres sıkıntı yapmamaya çalışın bence.bir bahane bulup gidersiniz doktora. Kusura bakmayın size hiç mesaj yazmamıştım derdinize ortak oldum.kızlar annasılsınız ben kotuyum canım sıtkın eşime kustum nıye kustugumu o farkında degıl bılmıyo ama kusum ben ksutugumde kızdıgmda konusamıyorum sebebınıde soyleyemıyorum ve bu huyumdan nefret edıyorum.... kusme sebebım şu konusmustuk kımse bılmıycektı tub bebek tedvısınde oldugumuzu benım annem ıkı kardesım bılıyo sadece ama onun tarafından veya benım tarafımdan baska hıc kımse bılmesını ıstemedım hatta dha gecen gun konusrken dedım sızınkıler tedavım sonuclanan kadar gelen olmasın sen gelmek ısteyen olurs bi bahene bul kendıde oyle dedı anlastık bugun ablasıyla konusrken bıze gelsenıze dedı okullarda tatıl dedı ya cok kızgınım gercekten ya aılesını sevıyorum onlarda benı cok sevıyor ama ıstemıyorum bılmelerını su an tedavı surecındeyım gunluk ılaclar vıtamınler cumartesıde kontrolum var ya kaynımında cocugu olmuyor 10 senelık ten fazla evlıler kaynanamla konusrken dedım abımler tub bebek yaptılarmı agzını aramak amacıyla dedı ne tub bebegı evlatlık alsınlar kabul etmem ben tub bebegı dedı 60 yasındakı kadına nasıl anlatımkı neyın nasıl oldugunu bıde aylesıne bısey soylesen hepsı duyar bıbrılerınden saklıları yok ıstemıyorum cunku ılere bı sıkıntı olsa bılıyorum huylarını sımdı ıyıler ama ılerde ne olur cok kızgınım kızlar hemde cokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?