2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Cnm be deme yaaa offfff bu ne arkadas ya nasil bi baslsngic yaptik biz bu tedavilere yaaa hiccc sevinemedim yaa
Valla cnm kendim gibi yandim bu ne 3 taneden 1tNe ve orta kalite offf alah bizlere sabir versin ne dicegimi bilemedim be guzelim onu ransfer olsan olmasan bidert alahim aydinliga cikarsin bizleri..evet ya keske seninde yumilerini hic degilse bi kaci saklansaydi .neyyse cnm keskelerle yasanmiyo ki bundan sonra hayirlisi llsun hakkimizda...

Canım çok üzüldüm.. Gerçekten ama bir önerim olacak beni yanlış anlama akıl vermek gibi olmasın..
Benim bildiğim yumurta sayısı degıl kalıtesi önemlidir ya sanki senden çok fazla yumurta toplanmış.. Bir dahakine doktoruna hatırlatsan bunu hani daha az ama kalıtelı yumurta toplasak hocam filan desen.. Bilmiyorm tabi bazı doktorlar laf ettirtmez..
Hiç üzülme canım bel ki de o 1 tanesi sana sıkıca tutunacak be bu iş olacak.. Rabbimden ümit kesilmez. O yeterki emin yerlerde vesile kıldırsın bize bebişleri..

Canım ne umutlarla bu anı bekledığını biliyorum..
Bu anlar bizim için çok değerli işte canım. En sıkıntı anında tevekkül edersek kazanmış oluruz. Sabırla azimle her şekliyle rabbimin verdiğini güzel karşılarsak elbet sonucunda mükafatlandırılacağızdır.. Kalbini ferah tut canım. Biliyorum bi boğazında bir düğüm şimdi yaşamak ama yarınların güzel ve aydınlık olacaktır inşallah...

nasil ya
igneye baslarsak ölürsun ne demekmis..
rabbim acil sifalar versin, ailesine bagislasin..
sabır

Canım rabbim şifa versin.. Dilerim çocuklarına bağışlar.. Çok üzüldüm gerçekten.. Sen hiç umudunu kaybetme canım herkesin sınavı ayrı ayrı.. Dilerim sen umut ve mutluluk olursun onun için..
amin cnm cok saolun insallah rabbim safi adiyla tum hastalara iclerindede ablama sifasini verir

canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin ablana evet beterin beteri var her zaman şükretmek lazım.

Canım okuyunca hem sana hem cemreme çok üzüldüm...geçmiş olsun demekten başka ve her namazımda hepimiz için hayırlısını istemekten başka elimden gelen birşey olsa...bazen keşke diyorum bir sabah çocuklarımın sesiyle uyansam ve bu bir kabus olsa diyorum...artık gözpınarlarım kurudu ağlamaktan....allahım bizleride görsün inşallah canım benim...kocaman yürekten öpüyorum kardeşim...iyi ki bizler birbirimizi tanımışız ben şahsen kafayı yeme aşamasına bile gelmiştim içime atıp ağlamaktan ta ki burda sizlerle paylaştıkça hüznü azalttık mutluluğu çoğalttık...bizler iyi yürekli insanlarız.bizleri kimse anlamıyo belki ama bize biz yeteriz canım canlarım can dostlarım....kızlar ben hepinizi çook ama çoook seviyorum....inşallah birgün hepimiz rüyalarda bile görmeyi özlediğimiz yavrularımızı kucağımıza evimize yuvamıza alırız allahın izniyle....

Artık önümüze bakacağız canım dediğin gibi keşkelerle yaşanmıyor. o bir tane embriyo için tekrar 1200 km yolu tepip 1.5 ay sonra transfer için gitmeyi düşünmüyorum. Yakın olsaydım denerdim ama bu kadar uzaktayken düşük bir ihtimal için gidemem. bana maliyeti bir tüp bebek masrafı kadar olacak. Eşim tayinini istedi bu kadar uzaktayken olmuyor. Anladıkki bizim yolumuz uzun o taraflara doğru gelmemiz lazımdı. bakalım iki haftaya belli olur hayırlısı olsun artık.

Estafurullah canım neden yanlış anlayayım tabiki bizim burada hepimizin tavsiyelerine ihtiyacımız var. Yalnız bizim embriyoların oluşmamasının sebebi benim yumurtalar değil. Eşim azosprem tese ameliyatı oldu o şekilde sperm bulundu ve bulunan spermlerinde morfolojisi bozukmuş o yüzden oluşmadılar.

Nefesim kesildi okurken geçmiş olsun

kızlar ne diyeceğimi bilemiyorum herşeyin hayırlısı :) rabbim en yakın zamanda size sağlıklı bebişlerinizi göndersin :) rabbim yardımcınız olsun :)

canım geçmiş olsun :) allahım şifaversin :) Rabbim hiçbirimizi sevdiklerimizin sağlıklarıyla sınamasın :)

Kizlar alinti yapamadim hepinize ayri ayri tesekkurler canlarim cok saolun rabbim hepimizin yardimcisi olsun

kızlar yarın 4.günüm, kan versem cikar mi? hihihi
şaka şaka, vermicem :)
test günüme kadar da yokum, hepinizi öptümmm

kızlar annasılsınız ben kotuyum canım sıtkın eşime kustum nıye kustugumu o farkında degıl bılmıyo ama kusum ben ksutugumde kızdıgmda konusamıyorum sebebınıde soyleyemıyorum ve bu huyumdan nefret edıyorum.... kusme sebebım şu konusmustuk kımse bılmıycektı tub bebek tedvısınde oldugumuzu benım annem ıkı kardesım bılıyo sadece ama onun tarafından veya benım tarafımdan baska hıc kımse bılmesını ıstemedım hatta dha gecen gun konusrken dedım sızınkıler tedavım sonuclanan kadar gelen olmasın sen gelmek ısteyen olurs bi bahene bul kendıde oyle dedı anlastık bugun ablasıyla konusrken bıze gelsenıze dedı okullarda tatıl dedı ya cok kızgınım gercekten ya aılesını sevıyorum onlarda benı cok sevıyor ama ıstemıyorum bılmelerını su an tedavı surecındeyım gunluk ılaclar vıtamınler cumartesıde kontrolum var ya kaynımında cocugu olmuyor 10 senelık ten fazla evlıler kaynanamla konusrken dedım abımler tub bebek yaptılarmı agzını aramak amacıyla dedı ne tub bebegı evlatlık alsınlar kabul etmem ben tub bebegı dedı 60 yasındakı kadına nasıl anlatımkı neyın nasıl oldugunu bıde aylesıne bısey soylesen hepsı duyar bıbrılerınden saklıları yok ıstemıyorum cunku ılere bı sıkıntı olsa bılıyorum huylarını sımdı ıyıler ama ılerde ne olur cok kızgınım kızlar hemde cokkk

Benimde genelde öyle denk gelir. bu tedaviyle ilgili ne zaman kötü birşey olsa kaynanamgil bizde veya biz onlarda oluruz. Hiç duygularımı yaşayamam. Eşinde keşke sana sorsaymış biran boş bulundu herhalde. bu kaynananda olsa kendi annende olsa bazen bizi anlayamıyorlar malesef. Tedavinizde hangi aşamadasınız bilmiyorum ama hiç bir şey olmamış yokmuş gibi davranmaya çalışın. Ki biz ne maskeler giydik ne roller yaptık bu süreçte. Stres sıkıntı yapmamaya çalışın bence.bir bahane bulup gidersiniz doktora. Kusura bakmayın size hiç mesaj yazmamıştım derdinize ortak oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…