Nasılsın canım..Gunaydin insallah mutlu hafta sonlari ve mutlu haftalarimiz olsun
Egunalım kan verdim gene bugün 28'inde 496,75 olan sonucum bugün 2148. Ne diyorsun?
Şahaneee...
Maşallah canım çok güzel...
Sen niye kan verip duruyorsun..
Bugün gitsen bakılsa kese ya da keseler görülür biliyormusun
Değer 1500 ü geçince görülebiliyor tabii vajinal ultrasonla..
İyi olmaya calisiyorum cnm hersey ust uste geliyo bende oyle bir donemden geciyorum insallah atlatacagiz bu gunleride sagliklaNasılsın canım..
Canım çok sağol. Doktorum bugün de son kez vermemi istemişti 2 gün arayla hep tekrar ettik işi biraz sağlam tutuyorlar sanırım. Salı ya da çarşambaya çağırdılar ama cumartesi gününe ilk randevuyu aldık canım. Hem o zaman karından da görebiliriz sanırım. Haftaya cts 5+5 olucaz. Darısı hepinizin başına.
Kalp atışıda duyulabilir canım randevu tarihinde ya da kalp atışı görülür..Canım çok sağol. Doktorum bugün de son kez vermemi istemişti 2 gün arayla hep tekrar ettik işi biraz sağlam tutuyorlar sanırım. Salı ya da çarşambaya çağırdılar ama cumartesi gününe ilk randevuyu aldık canım. Hem o zaman karından da görebiliriz sanırım. Haftaya cts 5+5 olucaz. Darısı hepinizin başına.
rabbim bugünlerimizi aratmasın cnm ya hayat zor dayanmagücü versin yaradanİyi olmaya calisiyorum cnm hersey ust uste geliyo bende oyle bir donemden geciyorum insallah atlatacagiz bu gunleride saglikla
Hadi canım gerçekten miGünaydın hanımlarrrrrrrrrrrr... Herpimize mutlu mutlu haftasonları inşallahBen yine gezentiyim bugün
İyi olmaya calisiyorum cnm hersey ust uste geliyo bende oyle bir donemden geciyorum insallah atlatacagiz bu gunleride saglikla
Aaaa öyle mi karından keseler görünmez mi?Günaydın canım maalesef bayaaaa bi süre karnından görülmeyecek :) tebrikler tekrar
İnşallah canım.Kalp atışıda duyulabilir canım randevu tarihinde ya da kalp atışı görülür..
Hadi canım gerçekten mi
Hayatta inanmam gezenti olduğuna senin gibi ev kedisi için gezmek kiimmm sen kim
Gez gez doğuruncada kanguru gibi kesende gezdirirsin kuzuyu
Aaaa öyle mi karından keseler görünmez mi?
Aaa yok ya biz arkadaşımda 5+3'te gördük keseyi kalp atışıda vardı kesede gözüküyordu ama duymak için çok dikatli dinlemek gerekiyordu.Aaaaaaa canım neden öyle diyosun ki? nereye gittim şimdiye kadar?
Evet canım maalesef uzunca bir süre ama tam net söyleyemem cinsiyet öğrenene kadar diyeyim belki de daha fazla alttan muayenen ediyolar yani 15 hafta gibi bir süre
Aaaaaaa canım neden öyle diyosun ki? nereye gittim şimdiye kadar?
bebişim kardeşimi hiç alttan muayene yapmadı drAaaaaaa canım neden öyle diyosun ki? nereye gittim şimdiye kadar?
Evet canım maalesef uzunca bir süre ama tam net söyleyemem cinsiyet öğrenene kadar diyeyim belki de daha fazla alttan muayenen ediyolar yani 15 hafta gibi bir süre
Günaydın şeker..GÜNAYDIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?