2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Egunalım kan verdim gene bugün 28'inde 496,75 olan sonucum bugün 2148. Ne diyorsun?

Şahaneee...
Maşallah canım çok güzel...
Sen niye kan verip duruyorsun..
Bugün gitsen bakılsa kese ya da keseler görülür biliyormusun
Değer 1500 ü geçince görülebiliyor tabii vajinal ultrasonla..

Şahaneee...
Maşallah canım çok güzel...
Sen niye kan verip duruyorsun..
Bugün gitsen bakılsa kese ya da keseler görülür biliyormusun
Değer 1500 ü geçince görülebiliyor tabii vajinal ultrasonla..

Canım çok sağol. Doktorum bugün de son kez vermemi istemişti 2 gün arayla hep tekrar ettik işi biraz sağlam tutuyorlar sanırım. Salı ya da çarşambaya çağırdılar ama cumartesi gününe ilk randevuyu aldık canım. Hem o zaman karından da görebiliriz sanırım. Haftaya cts 5+5 olucaz. Darısı hepinizin başına.

Günaydın canım maalesef bayaaaa bi süre karnından görülmeyecek :) tebrikler tekrar

Günaydın hanımlarrrrrrrrrrrr... Herpimize mutlu mutlu haftasonları inşallah Ben yine gezentiyim bugün

Kalp atışıda duyulabilir canım randevu tarihinde ya da kalp atışı görülür..

İyi olmaya calisiyorum cnm hersey ust uste geliyo bende oyle bir donemden geciyorum insallah atlatacagiz bu gunleride saglikla
rabbim bugünlerimizi aratmasın cnm ya hayat zor dayanmagücü versin yaradan
zor günlerimiz geçsin artık inşlhhhh

Günaydın hanımlarrrrrrrrrrrr... Herpimize mutlu mutlu haftasonları inşallah Ben yine gezentiyim bugün
Hadi canım gerçekten mi
Hayatta inanmam gezenti olduğuna senin gibi ev kedisi için gezmek kiimmm sen kim
Gez gez doğuruncada kanguru gibi kesende gezdirirsin kuzuyu

Hadi canım gerçekten mi
Hayatta inanmam gezenti olduğuna senin gibi ev kedisi için gezmek kiimmm sen kim
Gez gez doğuruncada kanguru gibi kesende gezdirirsin kuzuyu

Aaaaaaa canım neden öyle diyosun ki? nereye gittim şimdiye kadar?

Aaaa öyle mi karından keseler görünmez mi?

Evet canım maalesef uzunca bir süre ama tam net söyleyemem cinsiyet öğrenene kadar diyeyim belki de daha fazla alttan muayenen ediyolar yani 15 hafta gibi bir süre

Aaa yok ya biz arkadaşımda 5+3'te gördük keseyi kalp atışıda vardı kesede gözüküyordu ama duymak için çok dikatli dinlemek gerekiyordu.

bebişim kardeşimi hiç alttan muayene yapmadı dr

ARKADAŞLAR konuöuzla hiiçççççççççç alaksı yok ama bana 1 adet 2 3 yaş leopar desenli uygun fiyatlı mont lazım bir türlü bulamadım bir kaç sitede var fiyatları 100 120 tl civarı fikri olan varmı acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…