2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa EGUNAL yapma ban bir kez bile gelmedi

Aaa yok ya biz arkadaşımda 5+3'te gördük keseyi kalp atışıda vardı kesede gözüküyordu ama duymak için çok dikatli dinlemek gerekiyordu.

Tatlım sanırım anlaşamadık Kalp atışı görülecek zaten ben muayene kısmındayım alttan mı üstten mi yapılacak diye sordun sandım

bebişim kardeşimi hiç alttan muayene yapmadı dr

İyi de görünmez ki üstten belli bi zamana kadar Benimki 15. haftaya kadar alttan muayene etti.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa EGUNAL yapma ban bir kez bile gelmedi

Kız uçarken çok geldim Adanaya keşke o zaman tanışsaymışız

Yok yok anladım ben seni canım senin doktorun alttan muayene etmiş sanırım ama benim doktorum karından bakıyor eğer görülebilecek düzeydeyse. Arkadaşımın doktoru da 5+3'te karından muayene ile baktı ve dediğim gibi kalp atışını bile çok dikkatli dinlediğimiz zaman duyduk, keseyi de gördük, bebeği de 1 hafta sonra görmüştü yine karından ultrason ile. Senin 15. haftaya kadar neden alttan baktığını anlamadım. Bütün doktorlar farklı farklı.

Canım maalesef her konuda ikiye ayrılıyolar

yaaa ne güzel olurdu kızzzzzzzzzz

şekerim 6 +5 falandı üsten duyduk gördük kalp atışımı vs ve hiç alttan muayene olmadı

Küçük aile dediğimiz aile içinde yaşanmalı bazı şeyler... Bence ne kadar güvensekte kendi ailemize bile söylememeliyiz. Ben denediğimde kendi aileme söylemedim. Eger söylesem eşime ' sen kimseye söyleme gizle, ama ben söyleyeyim' pek dogru değl bence.. Onun aileside kendine göre güvenilir... Eşini keşke ben de kimseye söylemedim diyerek ve söylemeyerek ikna etseydin... Ben şahsen birilerine söylesem eşimde söyleme gereği duyardı..

Bir nevi haklisin canim fakat bizlerin aileleri destek olurken eslerin aileleri biraz daha kostek bence ben iki tedavimdede aikelerimize soyledik fakat esimin ailesi arayip sadece noldu aman saga yatma sola yatma kalkma yemek yapma diye telde talimat verdiler kalkip gelipte yakin oldugumuz halde bir corba yapmadilar bile sobuc gunu arayip buda tutmadi acaba rahimmi kabul etmiyo dediler bu sefer tedavideyim esimin ailesi bilmiyo ama benim aikem.biliyor daha bir kez bile tedavin nasil soyle yap biyle yap demiyolar sadece maddi yonden daralmayin yardim edelim diyip destek okuyolar Allah izin verirse bizde kaynana olcaz bizde oyle okuz altinda buzagi ararsak bizede kimse haber vermesin yipratiyolar isin kisacasi cok uzun oldu ama doluyum bu konuda kusara bakmayin

Kızlaarrrrr...
Nerelerdesiniz..
Gelinde azcık sohbet edelim yumilerden,spermlerden
Baş ağrısı çekiyorum gelemedim bugün yanınıza..

ayyy sevsinler çok kokoş leopar demek
2.el de olur dersen bebek,çocuk 2.el ürün satış bölümüne arıyorum konusu açabilirsin..

canım benım aıleme soylemıyıde kendı ıstedı kendı aılesını soylememeyıde kendı ıstedı hatta bugun cok sevebılırler cokta ıyı olabılırler ama yakın olsan veya yarın bı sorun olsa burnundan getırırler bılmesınler dıyede kendı soyledı opudan once kardesım geldı bı hafta bana baktı ıgnelerdn mosmordu heryerım pıskolojım berbattı zaten bılseler belkı su an benım cocugumun olmadıgını ogrenınler ve acelenız neydı bu skıntıda derler ve dahası tub bebegın ne oldugunu dahı bılmıyorlar canım ben yoksa nıye soylemıyım hepsıyle aram cok ıyı ablalarıya abla krdes gıbıyız cok severler benı bende onlar severım ama bu konu apayrı ve cok ozel bı durum ve huylarıda cok bellı yarın ne olacagımız hıc bellı degıl

g

yavrucaklar donuyor nasıl anneleriz biz onlar donarken biz sıcacık evlerimizdeyiz..hastaneye terk edip gittik yavruları..

geçmiş olsun canım canım ınsallah hemencecık gecer bas agrın rabbım şafiismi hurmetıne şifanı versın ınsaşşallah

mesajımı nasıl alıntılamışsın öyle alıntı yapınca sadece G harfi çıkıyor ben de kendi alıntımı düzenledim
sağol canım daha iyiyim şükür..

Merhaba benim transfer in 3. Günü. okuduğum kadarıyla hherkeste kasik karın ağrısı oluyormuş bende yok normal midir acaba? birde az önce lavaboya kalktım otururken sağ kasigim çok battı bir sorun yoktur değil mi? 3 gündür yatiyordum lavaboya kalıyorum sadece artık yavaş yavaş otursam sorun olmaz değil mi?

mesajımı nasıl alıntılamışsın öyle alıntı yapınca sadece G harfi çıkıyor ben de kendi alıntımı düzenledim
sağol canım daha iyiyim şükür..
Hisyeroskopimi oldum geldim egunalim.... Uyudugumdan mutevellit bisey hissetmedim :) su anda az bi sizim az da kanamam var regl gibi hissediyorum kendimi
Sonuca gelinceeeee.... Rahmim sola yatikmis o duzeltilmis tup cikislari etrafinda polip benzeri yapilar varmis alinmis patolojiye gonderildiler kendileri... Bi antibiotik bide agri kesici verdi... Haaa bi de cizmis rahmimi.... Bu kadar

yavrucaklar donuyor nasıl anneleriz biz onlar donarken biz sıcacık evlerimizdeyiz..hastaneye terk edip gittik yavruları..

He hee bende ne kadar sevinmiştim buz bebelerim var diyeee mesajını görünce bi an kendimden şüphe ettim ben nasıl anneyim diye ama onlar uyuyorlarkiii benim gidip onları almamı bekliyorlarkiii dedim kendi kendimee benim psikolojim hakkaten bozulmuş bu süreçte

Geçmiş olsun canım şifa olsun inşallah bebelerini getirsin bu adım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…