- 9 Aralık 2014
- 508
- 487
- 53
c
canım senınkıler ıyı tamam bızımkılerde ıyıler ama bu konularda cok bılgısızler huylarını ıyı bılıyorum yarın bı dargınlık olsa gelının cocugu olmuyodu oglumu borcu varken gelın yuzunden ıyıce borca gırdı dıyecekler hatta ılerde degıl duydukları anda bunu bana soylerler huyları cok kotu ınan bana yoksa nıye soylemım ama ılerıyı dusunmem lazım tub bebegın baska turlu sanıyolar sansınlar umrumda degıl ama ya uzakta olduklar halde sureklı tlf fazla yemeyın tek cesıt yemek yap herseyı alma gezme felan fılan dıyen ınsanlar dusunsene sorun bende ve bunu duyarlarsa neler olur dusunmek bıle ıstemıyorum kaynım hıc bılgı vermıyor cunku bılıyor huylarını bende esımde cok ıyı bılıyoruz huylarını esımın teyzesının gelını burda oturyo mesala o bılıyo cokta ıyı bı ınsan zaten akrabalar gelınlede o bıle bana yengem sakın esının aılesı bılmeın cok gerı kafalılar bugun ıyı gorunuyolar ama yarın burdundan getırıler arkandan konusrlar dedı haklıda
Tabi ki öyle bilmez miyim. Benim eşimin ailesinin de pek farkı yok inan ki. Eşim ameliyat oldugunda ameliyat bıtınce geldı cok sevgılı aılesı.. Ben kendi aıleme bıle eşimin ameliyatını demedim. Bana yakınımdakilerim üzülsünde istemiyorum kimseye söylemeyeceğim. Hamile kalırsam bile 4 ay geçmeden paylaşmayacağım.. Kendi aileleriniz daha fazla destek olabilir inanırım daha da samimidirler eminim... Ama benimkilerin ağzı boş köyü niyetten değil boşboğazlıktan herkese yayılabilir... Bu yüzden kimse duysun istemiyorum. Zaten bu ara yine heyheylendim.. Çocuk konusunun açılması bile yetiyor delirmemeBir nevi haklisin canim fakat bizlerin aileleri destek olurken eslerin aileleri biraz daha kostek bence ben iki tedavimdede aikelerimize soyledik fakat esimin ailesi arayip sadece noldu aman saga yatma sola yatma kalkma yemek yapma diye telde talimat verdiler kalkip gelipte yakin oldugumuz halde bir corba yapmadilar bile sobuc gunu arayip buda tutmadi acaba rahimmi kabul etmiyo dediler bu sefer tedavideyim esimin ailesi bilmiyo ama benim aikem.biliyor daha bir kez bile tedavin nasil soyle yap biyle yap demiyolar sadece maddi yonden daralmayin yardim edelim diyip destek okuyolar Allah izin verirse bizde kaynana olcaz bizde oyle okuz altinda buzagi ararsak bizede kimse haber vermesin yipratiyolar isin kisacasi cok uzun oldu ama doluyum bu konuda kusara bakmayin
Tabi ki öyle bilmez miyim. Benim eşimin ailesinin de pek farkı yok inan ki. Eşim ameliyat oldugunda ameliyat bıtınce geldı cok sevgılı aılesı.. Ben kendi aıleme bıle eşimin ameliyatını demedim. Bana yakınımdakilerim üzülsünde istemiyorum kimseye söylemeyeceğim. Hamile kalırsam bile 4 ay geçmeden paylaşmayacağım.. Kendi aileleriniz daha fazla destek olabilir inanırım daha da samimidirler eminim... Ama benimkilerin ağzı boş köyü niyetten değil boşboğazlıktan herkese yayılabilir... Bu yüzden kimse duysun istemiyorum. Zaten bu ara yine heyheylendim.. Çocuk konusunun açılması bile yetiyor delirmeme
hayır 2. el olmaz evet eguş teyzemiz biz kokoşuz resimlerimizden görüyorsun değilmiayyy sevsinler çok kokoş leopar demek
2.el de olur dersen bebek,çocuk 2.el ürün satış bölümüne arıyorum konusu açabilirsin..
Doğru söylüyorsun kuzum sana 1 kez bile gelmediğine göre evinin kadını bebelerinin anası gibi takılıyordur
sen .hastaneye terk edip gittik yavruları..diyince haberlde izlediğim kız aklıma geldi 17 yaşında has doğurduğu bebeği has yakın bir parka bırakmış muhabir soruyo neden bıraktın bebeği diye sanane diyor aileside kızı arıyormuş kayıpmış offff dedim ahhh dedim ............. dedimyavrucaklar donuyor nasıl anneleriz biz onlar donarken biz sıcacık evlerimizdeyiz..hastaneye terk edip gittik yavruları..
geçmiş olsun canım bebiş için her şey hazırHisyeroskopimi oldum geldim egunalim.... Uyudugumdan mutevellit bisey hissetmedim :) su anda az bi sizim az da kanamam var regl gibi hissediyorum kendimi
Sonuca gelinceeeee.... Rahmim sola yatikmis o duzeltilmis tup cikislari etrafinda polip benzeri yapilar varmis alinmis patolojiye gonderildiler kendileri... Bi antibiotik bide agri kesici verdi... Haaa bi de cizmis rahmimi.... Bu kadar
yazdıklarını okurken kendimi gördüm ama en güzeli uzak durup ALLAHA bırakmak RABBİM kimsenin hakkını kimsede bırakmıyorben zannediyordum ki bu konuda yalnizim ama bahsettiginiz konulari inanin bende cok yasadim @bulutefe arkadaşim inan benim eşimin ailesi de öyle...neler yasadim beni dillerine doladilar mi tamam di...Eşim de hep onlari haklı gördü onlari konusturmuryacaksin o zaman kendi hataları ni duzeleteceksin dedi...ama zaman öyle seyler gosterdi ki esimin kardeşi evlendi. Hani benden cok cektiler yaa kendilerine melek gibi bir gelin buldular bana hicyaklastirmadoilar eltimi güya biz iyi olalım o da ne hali varsa görsün dediler...gelinde melek gibiydi nisanli iken...bir evlendiler hersey ortaya cikti hepsinin ağzının payini verdi affedersiniz mahkemelik bile oldular...kisacasi hepsi agzinin payini aldi beni mumla aradilar....ama ben cok dua ettim esimle kavga ederdik onlarin yuzunden hickira hickira aglardim allahim sana havale ediyorum diye...rabbimin adaleti büyük... simdi de eltim hanim basina gelenleri bendeb biliyor neden ben kötü iken o kötü duruma gelmis bunu ben planlamisim...ona da allah akil fikir versin diyorum...tek hatam ona karsi durust oldum hep ama artik slm bile vermiyor um...en son bizim cocugumuz olmuyor diye akrabalarin arasinda beni yerle bir etti...ki düşünün esime bunu anlattim ne var bunda dedi...ama duydum ki esimdeki sikintilar kaynimda da var mis...ama ben uzuldum onların adina...sevmedigim insanlarda olsa üzüldüm....cok yazdim ama inanin bu konularda yazsam roman olur yasadiklarim...tek siginagim rabbim....ona havalae edip ondan yardim istemek...sabah Özür dilerim arkadaş lar bu kadar kafaanizi sisirdim...
ben zannediyordum ki bu konuda yalnizim ama bahsettiginiz konulari inanin bende cok yasadim @bulutefe arkadaşim inan benim eşimin ailesi de öyle...neler yasadim beni dillerine doladilar mi tamam di...Eşim de hep onlari haklı gördü onlari konusturmuryacaksin o zaman kendi hataları ni duzeleteceksin dedi...ama zaman öyle seyler gosterdi ki esimin kardeşi evlendi. Hani benden cok cektiler yaa kendilerine melek gibi bir gelin buldular bana hicyaklastirmadoilar eltimi güya biz iyi olalım o da ne hali varsa görsün dediler...gelinde melek gibiydi nisanli iken...bir evlendiler hersey ortaya cikti hepsinin ağzının payini verdi affedersiniz mahkemelik bile oldular...kisacasi hepsi agzinin payini aldi beni mumla aradilar....ama ben cok dua ettim esimle kavga ederdik onlarin yuzunden hickira hickira aglardim allahim sana havale ediyorum diye...rabbimin adaleti büyük... simdi de eltim hanim basina gelenleri bendeb biliyor neden ben kötü iken o kötü duruma gelmis bunu ben planlamisim...ona da allah akil fikir versin diyorum...tek hatam ona karsi durust oldum hep ama artik slm bile vermiyor um...en son bizim cocugumuz olmuyor diye akrabalarin arasinda beni yerle bir etti...ki düşünün esime bunu anlattim ne var bunda dedi...ama duydum ki esimdeki sikintilar kaynimda da var mis...ama ben uzuldum onların adina...sevmedigim insanlarda olsa üzüldüm....cok yazdim ama inanin bu konularda yazsam roman olur yasadiklarim...tek siginagim rabbim....ona havalae edip ondan yardim istemek...sabah Özür dilerim arkadaş lar bu kadar kafaanizi sisirdim...
Eşlerin çoğu aynı maalesef. Eşimde hep ailesini tutar. Bir kere bana sen kendini saydıramıyorsun dedi. Melek değilim hatam olur ama onların yaprığı şeyleri asla yapmadım kimseye.ben zannediyordum ki bu konuda yalnizim ama bahsettiginiz konulari inanin bende cok yasadim @bulutefe arkadaşim inan benim eşimin ailesi de öyle...neler yasadim beni dillerine doladilar mi tamam di...Eşim de hep onlari haklı gördü onlari konusturmuryacaksin o zaman kendi hataları ni duzeleteceksin dedi...ama zaman öyle seyler gosterdi ki esimin kardeşi evlendi. Hani benden cok cektiler yaa kendilerine melek gibi bir gelin buldular bana hicyaklastirmadoilar eltimi güya biz iyi olalım o da ne hali varsa görsün dediler...gelinde melek gibiydi nisanli iken...bir evlendiler hersey ortaya cikti hepsinin ağzının payini verdi affedersiniz mahkemelik bile oldular...kisacasi hepsi agzinin payini aldi beni mumla aradilar....ama ben cok dua ettim esimle kavga ederdik onlarin yuzunden hickira hickira aglardim allahim sana havale ediyorum diye...rabbimin adaleti büyük... simdi de eltim hanim basina gelenleri bendeb biliyor neden ben kötü iken o kötü duruma gelmis bunu ben planlamisim...ona da allah akil fikir versin diyorum...tek hatam ona karsi durust oldum hep ama artik slm bile vermiyor um...en son bizim cocugumuz olmuyor diye akrabalarin arasinda beni yerle bir etti...ki düşünün esime bunu anlattim ne var bunda dedi...ama duydum ki esimdeki sikintilar kaynimda da var mis...ama ben uzuldum onların adina...sevmedigim insanlarda olsa üzüldüm....cok yazdim ama inanin bu konularda yazsam roman olur yasadiklarim...tek siginagim rabbim....ona havalae edip ondan yardim istemek...sabah Özür dilerim arkadaş lar bu kadar kafaanizi sisirdim...
Canim yaşadıklarını okurken gözyaşlarımi tutamadim o 4 melek ahirette şefaatçin olacak inşallah Rabbim tez zamanda yüzünü gldürsunÖyle gerçekten rahatlar herşeyi biz görüyoruz biz hem bedenen hem ruhen yıpranıyoruz..2010 eylulde evlendim bi 9 ay o korudu..sonra ben istedim çocuk iki kez haplı iki kez igneli aşılama oldum hepsi negatif..son aşılamamdan sonraki ay 1.5 aylık hamile çıktım üzerine adet olmuşum meğerse ama dış gebelik oldum hamileliğimi ögrendim 48 saat içinde ameliyat oldum iç kanamayla 2012 kasımda...2013 nisanda rahim filmi çektirdim o bir acılı süreç ağladim o masada resmen çocuklar gibi hep dayanma gücü istedim allahtan yanımda annem vardı her ikisindede...filmden 4-5 ay sonra gebe kaldım düştü ardından o kanamadan sonra hemen yine gebe kalmıştım o da düstü..2014 ocak ta histeroskopi oldum rahmin yapışıktı açtık dediler çıkacağım hastahaneden çıkmadan ria taktılar birde 15 günlüğüne o ayrı bir acı...derken 2014 nisan negatif ilk tüp denemem ve haziran son adetle gebelik doğumgünümde öğrendim yavrumu ramazanda sahurda diledim 10 gün varken doğum günüme rabbimden bir hediye istedim verdi elhamdülillah doğumgünümde aldım müjdeyi ama 2.5 ay kalabildi benimle çok direndi yavrum kanama alanım olmuştu kesenin az aşağısında çok dikkat ettim tuvaletten başka hic kalkmadım yattım günlerce beni bırakmasın diye ama nasip değilmiş...şimdi olsaydı mart başı doğacaktı meleğim...ben bu dünyada olurmuyum bilmem ama cennette 4 melek annesiyim...benim hikayemde böyle...ağlayarak yazıyorum bunları gerçekten bu aralar evlada olan özlemim yine arttı sizleride üzdüysem affedin beni olur mu...keşke evlat erkeklerin parayla satın alabildikleri kadar kolay elde edebileceğimiz bir şey olsaydı gidip almazmıydik...
3. Günde gidebilirsin o kadar sorun değil canımMerhaba, benim bugün ilk günü adetin, 2. Günü gel dedi Güvenç bey ama bugün kapalı klinik randevu alamıyorum. Yarın ararsamda boş randevu yoksa ne yapmalıyım, ve gidince e2 yapılacak tahlil, fsh istemedi kendi ama ben yaptırayim diyorum o da adet 3, gun yapiliyo galiba uymuyo zaman ne onerirsiniz
Herkese hayirli cumalar dun opum oldu ve 10tane yumurtam toplandi ardindan donumus sperlrrimiz cozulmeye basladi ve hepsi iperi gidemedi anlicaniz tedavim iptal oldu ve yumurtalarim donduruldu..uzgunum cokkkkk hemde ne desem kendkmi teselli edemem ama olsun bugunlerde gececek rabbim demekki bana daha ii gunlerde daha guzel gunler nasip edecek...
Cnm aynen öyle zaman en iyi ilaç doğru söylüyor sun...zamanla insallah benim esimde gorecek...ilk zamanlardaki kadar duyarsiz değil...ama daha o kadar cok Gerçek varki görmesi gereken...allah büyüktür rabbime hamdolsun ama inşallah herkes için gelecek daha iyi olur....Eşlerin çoğu aynı maalesef. Eşimde hep ailesini tutar. Bir kere bana sen kendini saydıramıyorsun dedi. Melek değilim hatam olur ama onların yaprığı şeyleri asla yapmadım kimseye.
Bizde de başında hep onlara hak verirdi( erkekler kadın gibi değil gözlerini açmak lazım) beni konuşturmazdı bile onların hakkında. Ama yapılan saygısızlıkları gördü tabi bu zaman aldı. Bizde sorun tahsil ve kültürle ilgili .. Bu yüzden anlaşmazlıklar oluyordu. Ne yapmalı dersen çok konuşmadan hareket etmeli . Aileler için konuştukça onları daha da onlara yakınlaştırıyoruz. Ben bu yolu izledim evim onlara uzak zaten çalışandım . Mesafeyi gitgide açtım. Bize gelirlerdi her yeri incelerler vs. Hep ortaya bunların yanlış olduğundan bahsettim. Aramadan kimseye gidilmeyeceğini uygulayarak öğrettim. Evde de pek yorum yapmıyorum benim huzurum bozuluyor çünkü... Yaşayarak görmeliler... Eşim 20 gün evde yatmıştı kalkamadı yerinden iğneye falan gıtmeliydi. Kimse çok oralı olmadı hep ben baktım hatta iğneye eve hemşire çağırttım. Başından da ayrılmadım ama ailesi iki kez uğradı işte o gün dedim ki ya senin ailen nasıl bir ailedir nasıl insanlardır. O gün görmüş oldu herşeyi bazı olaylar gerçekleri görsünler diye oluyor.. İnan ki doktoru bile benim için annen de hep peşinde hiç mi bırakmaz seni demişti. Ben eş olarak hep yanındaydım tabi ki olmalıyım da bugun ona yarın bana ama o cok sevdıklerı ne aradı ne de cok destek verdiler.,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?