2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

canım geçmiş olsun :) bebiş için rahim hazırlıkları tamamlandı sanırım :) sıra bebişimizin gelmesinde :) hayırlısı ile güzel haberlerini alacağımız günleri bekliyoruz :)

Selam kızlar bugünlerde sayfamız biraz sakin. Ben size bu gece gördüğüm rüyamı anlatmak istiyorum sevinsem mi korksam mı bilemedim. Rüyamda anne olmuştum emekleme çağında iki bebişim vardı birini arabaya yatırmışım ordan ağlıyor onun ağladığını gören diğeri de emekleyerek gelip eteğimden çekiştirerek ağlamaya başladı ben hangisini sallayacağımı şaşırdım. Bi an çok korktum hiç susmayacaklar Allahım ben napıcam diye İki çocuk arasında çırpınmak çok zormuş ikiz isteyenlere duyrulur en çok da bana hala da çok istiyorum yaa

Kıyamam ben onlara yaa:) maşallah ne güzel ruyaymis rabbim hayirlara vesile kilsin inşallah...ikizlerini kucagina almayi nasip etsin...

bende ıkız cok ıstıyorum ama kaabul etmıylar yasadan dolayı 1 tane koyucaz dedıler bakalım belkı fıkırlerı degısırde 2 embrıo koyulur aslında sansı arttırmek ıcın 2 embrıo ıstıyorum brı tutmazsa bırı tutar dıye ama bakalım

Bende çok istiyorum canım da 35 yaş altı olunca engel çıkartıyorlar gerçi geçen sefer benim 2 embriyo transfer edildi ama orta kalitedeydiler ve olasılık düşüktü ve nitekim ikisi de tutmadı

canım geçmiş olsun :) bebiş için rahim hazırlıkları tamamlandı sanırım :) sıra bebişimizin gelmesinde :) hayırlısı ile güzel haberlerini alacağımız günleri bekliyoruz :)
Kafunder.. Senin doğum ne zaman sezeryan mı olacak ? Genel bir soru da tüp bebekte illa sezeryan olunması diye bir Şart yok demi?doktor sordu nasıl istiyorsun diye bende bebekte normal ise normal doğum isterim dedim .. Yani tüp bebek olduğu için illa sezeryan olmalısın vs demedi doktorum .. Bu Dr da burda takiplerimi yapan tüp bebek işlemimi yapaan Dr değil z

Kızlar ıyı aksamlar cuma gunu 10. Gunumdu 130 cıktı testdun gece hafıf lekeleme oldu kahverengı bugun test yapıldım 321 cıktı ama cok fazla kasık agrım var hafıf yıne lrkeleme gelıyor sızce neden doktor normal dedı ama cok tatmın olamadım

Cnm ilk günler belirtilerin nelerdi benm 3.ggünümde meraktan duramiyorum

Tutunma kanamasıdır o Endişe etme Dr unda normal Demiş

Cnm ilk günler belirtilerin nelerdi benm 3.ggünümde meraktan duramiyorum
Canım ağrın kasılma vs olabilir bunların hiç biride olmayabilir .. Rahat olmaya çalış başka şeylerle ilgilen .. Benim ilk Güner hiç sancım ağrım olmadı ama test yapacağımın 2-3 gün Öncesinde sanki adet oluverecek gibi kasıklarımda Sancı oldu .. Dedim olmadı galiba oldum olacam.. Test günü 12 . Gün değerim 316 çıktı :) şuanda 32 haftalık hamileyim bir kız bebeğim olacak Allah nasip ederse ... Sizlere de Allah bu günleri yaşatsın inşallah

Bende çok istiyorum canım da 35 yaş altı olunca engel çıkartıyorlar gerçi geçen sefer benim 2 embriyo transfer edildi ama orta kalitedeydiler ve olasılık düşüktü ve nitekim ikisi de tutmadı
inşallah busefer hepımız ıcın sonuclarımız ıyı olur ya ben olsunde yeterkı tek bebek olsun benım 2 ıstememdekı en buyuk sebep hanı bırı tutunmazsa bırı tutunur dusuncesı ama kabul etmıyor dk npalım hayırlısı olsun pozıtıfı gorelım hepımız ınsallah amınnnn

canım yaşın kaç acaba merak ettim doktor ısrarla kabul etmemiş ya sanırım çok gençsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…