canım geçmiş olsun :) bebiş için rahim hazırlıkları tamamlandı sanırım :) sıra bebişimizin gelmesinde :) hayırlısı ile güzel haberlerini alacağımız günleri bekliyoruz :)Hisyeroskopimi oldum geldim egunalim.... Uyudugumdan mutevellit bisey hissetmedim :) su anda az bi sizim az da kanamam var regl gibi hissediyorum kendimi
Sonuca gelinceeeee.... Rahmim sola yatikmis o duzeltilmis tup cikislari etrafinda polip benzeri yapilar varmis alinmis patolojiye gonderildiler kendileri... Bi antibiotik bide agri kesici verdi... Haaa bi de cizmis rahmimi.... Bu kadar
Kıyamam ben onlara yaa:) maşallah ne güzel ruyaymis rabbim hayirlara vesile kilsin inşallah...ikizlerini kucagina almayi nasip etsin...Selam kızlar bugünlerde sayfamız biraz sakin. Ben size bu gece gördüğüm rüyamı anlatmak istiyorum sevinsem mi korksam mı bilemedim. Rüyamda anne olmuştum emekleme çağında iki bebişim vardı birini arabaya yatırmışım ordan ağlıyor onun ağladığını gören diğeri de emekleyerek gelip eteğimden çekiştirerek ağlamaya başladı ben hangisini sallayacağımı şaşırdım. Bi an çok korktum hiç susmayacaklar Allahım ben napıcam diyeİki çocuk arasında çırpınmak çok zormuş ikiz isteyenlere duyrulur en çok da bana hala da çok istiyorum yaa
Kıyamam ben onlara yaa:) maşallah ne güzel ruyaymis rabbim hayirlara vesile kilsin inşallah...ikizlerini kucagina almayi nasip etsin...
bende ıkız cok ıstıyorum ama kaabul etmıylar yasadan dolayı 1 tane koyucaz dedıler bakalım belkı fıkırlerı degısırde 2 embrıo koyulur aslında sansı arttırmek ıcın 2 embrıo ıstıyorum brı tutmazsa bırı tutar dıye ama bakalımSelam kızlar bugünlerde sayfamız biraz sakin. Ben size bu gece gördüğüm rüyamı anlatmak istiyorum sevinsem mi korksam mı bilemedim. Rüyamda anne olmuştum emekleme çağında iki bebişim vardı birini arabaya yatırmışım ordan ağlıyor onun ağladığını gören diğeri de emekleyerek gelip eteğimden çekiştirerek ağlamaya başladı ben hangisini sallayacağımı şaşırdım. Bi an çok korktum hiç susmayacaklar Allahım ben napıcam diyeİki çocuk arasında çırpınmak çok zormuş ikiz isteyenlere duyrulur en çok da bana hala da çok istiyorum yaa
bende ıkız cok ıstıyorum ama kaabul etmıylar yasadan dolayı 1 tane koyucaz dedıler bakalım belkı fıkırlerı degısırde 2 embrıo koyulur aslında sansı arttırmek ıcın 2 embrıo ıstıyorum brı tutmazsa bırı tutar dıye ama bakalım
Uçan anne doğum Zamanın belli mi ?normal mi sezeryan mı olacak ??Canım maalesef her konuda ikiye ayrılıyolar
Kafunder.. Senin doğum ne zaman sezeryan mı olacak ? Genel bir soru da tüp bebekte illa sezeryan olunması diye bir Şart yok demi?doktor sordu nasıl istiyorsun diye bende bebekte normal ise normal doğum isterim dedim .. Yani tüp bebek olduğu için illa sezeryan olmalısın vs demedi doktorum .. Bu Dr da burda takiplerimi yapan tüp bebek işlemimi yapaan Dr değil zcanım geçmiş olsun :) bebiş için rahim hazırlıkları tamamlandı sanırım :) sıra bebişimizin gelmesinde :) hayırlısı ile güzel haberlerini alacağımız günleri bekliyoruz :)
Cnm ilk günler belirtilerin nelerdi benm 3.ggünümde meraktan duramiyorumKızlar ıyı aksamlar cuma gunu 10. Gunumdu 130 cıktı testdun gece hafıf lekeleme oldu kahverengı bugun test yapıldım 321 cıktı ama cok fazla kasık agrım var hafıf yıne lrkeleme gelıyor sızce neden doktor normal dedı ama cok tatmın olamadım
Saadece kasık agrısı oldu bende reglı olucakmısım gıbııı ayaklarım ve kasıklarım cok sgrıdı hala daha agrıyorCnm ilk günler belirtilerin nelerdi benm 3.ggünümde meraktan duramiyorum
Anladım Cnm teşekkür ederm bekleyiş zor rabbim herkese güzel hayırlısını versinSaadece kasık agrısı oldu bende reglı olucakmısım gıbııı ayaklarım ve kasıklarım cok sgrıdı hala daha agrıyor
Tutunma kanamasıdır o Endişe etme Dr unda normal DemişKızlar ıyı aksamlar cuma gunu 10. Gunumdu 130 cıktı testdun gece hafıf lekeleme oldu kahverengı bugun test yapıldım 321 cıktı ama cok fazla kasık agrım var hafıf yıne lrkeleme gelıyor sızce neden doktor normal dedı ama cok tatmın olamadım
Aynen cok zor helekı o kan testını verıp 1-2 saat bekletıyolar ya o en zoru sabır et bol bol dınlenAnladım Cnm teşekkür ederm bekleyiş zor rabbim herkese güzel hayırlısını versin
Bugun 321 cıkması 12. Gun yanı ıyı degılmı canımTutunma kanamasıdır o Endişe etme Dr unda normal Demiş
Canım ağrın kasılma vs olabilir bunların hiç biride olmayabilir .. Rahat olmaya çalış başka şeylerle ilgilen .. Benim ilk Güner hiç sancım ağrım olmadı ama test yapacağımın 2-3 gün Öncesinde sanki adet oluverecek gibi kasıklarımda Sancı oldu .. Dedim olmadı galiba oldum olacam.. Test günü 12 . Gün değerim 316 çıktı :) şuanda 32 haftalık hamileyim bir kız bebeğim olacak Allah nasip ederse ... Sizlere de Allah bu günleri yaşatsın inşallahCnm ilk günler belirtilerin nelerdi benm 3.ggünümde meraktan duramiyorum
Çok iyi benimde 316 çıkmıştı :)Bugun 321 cıkması 12. Gun yanı ıyı degılmı canım
inşallah busefer hepımız ıcın sonuclarımız ıyı olur ya ben olsunde yeterkı tek bebek olsun benım 2 ıstememdekı en buyuk sebep hanı bırı tutunmazsa bırı tutunur dusuncesı ama kabul etmıyor dk npalım hayırlısı olsun pozıtıfı gorelım hepımız ınsallah amınnnnBende çok istiyorum canım da 35 yaş altı olunca engel çıkartıyorlar gerçi geçen sefer benim 2 embriyo transfer edildi ama orta kalitedeydiler ve olasılık düşüktü ve nitekim ikisi de tutmadı
Ay nebıleyım cok korkuyorum ya dıs gebelık kımyasal gbeelık falan olur dıye yrın 13. Gun yıne dokyordayım acaba test yaptırsammıÇok iyi benimde 316 çıkmıştı :)
inşallah busefer hepımız ıcın sonuclarımız ıyı olur ya ben olsunde yeterkı tek bebek olsun benım 2 ıstememdekı en buyuk sebep hanı bırı tutunmazsa bırı tutunur dusuncesı ama kabul etmıyor dk npalım hayırlısı olsun pozıtıfı gorelım hepımız ınsallah amınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?