yok canım genc sayılmam 27 yaşındayım gorunus olarak cok kucuk gosterıyorum 18 gıbı ama allahtan kımlıgımde yazılı dosyamda yazılı yasım sen kaç yaşındasın canımcanım yaşın kaç acaba merak ettim doktor ısrarla kabul etmemiş ya sanırım çok gençsin
yok canım genc sayılmam 27 yaşındayım gorunus olarak cok kucuk gosterıyorum 18 gıbı ama allahtan kımlıgımde yazılı dosyamda yazılı yasım sen kaç yaşındasın canım
benımde bısey kalmadı canım 30 za bızım ruhumuz genc daha gencız hepımızCanım gayet de küçükmüşsün ben 31 oldum
Testi genelde iki güne bir yaparlar doktorun belki ister ..Ay nebıleyım cok korkuyorum ya dıs gebelık kımyasal gbeelık falan olur dıye yrın 13. Gun yıne dokyordayım acaba test yaptırsammı
benımde bısey kalmadı canım 30 za bızım ruhumuz genc daha gencız hepımız
canım sezeryan diye bir şart yok canım :) amabazı drlar bizim bebekler değerli bebek olduğu için sezeryanı önerebiliyorlar :) geçen gittiğimde ben sordum benim bebeğin kilosu normal haftasından fazla 4 kiloyu geçerse sezeryan mı olur dedim o da bana seninki tüp bebek sezeryan yaparız dedi ben de kızımı normal doğurdum deyince şaşırdı o zaman bir kere doğurdu isen çatın açılmaya müsait normal olabilir ama biraz daha haftan ilerlesin değerlendirme yaparız dedi bana bırakırsa ben de normal istiyorum ama eğer değerlendirme sonucu bebek için hangisi uygun olacaksa artık o olacak tatlım :) hayırlısı :) inşallah sağlıkla alalım kucağımıza :)Kafunder.. Senin doğum ne zaman sezeryan mı olacak ? Genel bir soru da tüp bebekte illa sezeryan olunması diye bir Şart yok demi?doktor sordu nasıl istiyorsun diye bende bebekte normal ise normal doğum isterim dedim .. Yani tüp bebek olduğu için illa sezeryan olmalısın vs demedi doktorum .. Bu Dr da burda takiplerimi yapan tüp bebek işlemimi yapaan Dr değil z
Uçan anne doğum Zamanın belli mi ?normal mi sezeryan mı olacak ??
Benim ilk bebek... benim doktorumda dvamlı kontrollerimi kısa zamana verdi siz kıymetli gebelersiniz diyerek. önemsedi sağolsun.. doğum şeklimi bana sordu .. bana sorduğu için demek ki şuanlık sıkıntı yok normal olabilir gibi anladım.. ve bu şekilde cevap vredim bende .. ben müsaitsem. bebek normal ise.. normal doğum isterim dedim... tabi yine son denilen ilerleyen haftalara hatta saatlere kalıyor bu doğum şeklinin belirlenmesi ..canım sezeryan diye bir şart yok canım :) amabazı drlar bizim bebekler değerli bebek olduğu için sezeryanı önerebiliyorlar :) geçen gittiğimde ben sordum benim bebeğin kilosu normal haftasından fazla 4 kiloyu geçerse sezeryan mı olur dedim o da bana seninki tüp bebek sezeryan yaparız dedi ben de kızımı normal doğurdum deyince şaşırdı o zaman bir kere doğurdu isen çatın açılmaya müsait normal olabilir ama biraz daha haftan ilerlesin değerlendirme yaparız dedi bana bırakırsa ben de normal istiyorum ama eğer değerlendirme sonucu bebek için hangisi uygun olacaksa artık o olacak tatlım :) hayırlısı :) inşallah sağlıkla alalım kucağımıza :)
Anladım canım.. sezeryan tarihin 27 şubat mı :)Yooo canım nasıl istersen öyle doğurursun :) Ben sezeryan olcam ama erken gelirse normal doğururum yani :) ben kistlerimi aldırmak için sezeryan olcam canım yoksa normal doğumu beklesem 2 mart
yaaa çok geçmiş olsun canım benim ne güzel tertemisss olmuş maşallahh, inşallah patolojide temiz gelecek :)Hisyeroskopimi oldum geldim egunalim.... Uyudugumdan mutevellit bisey hissetmedim :) su anda az bi sizim az da kanamam var regl gibi hissediyorum kendimi
Sonuca gelinceeeee.... Rahmim sola yatikmis o duzeltilmis tup cikislari etrafinda polip benzeri yapilar varmis alinmis patolojiye gonderildiler kendileri... Bi antibiotik bide agri kesici verdi... Haaa bi de cizmis rahmimi.... Bu kadar
canım inşallah katlanarak güzelce artmıştır Allah ın izniyle :)Herkese gunaydınnnnn susn doktordayım 13. Gun kan testını verdım sonucunu beklıyorum neolur dua edın benım ıcın dusmemıs olsun degelerım
Günaydınnnnnngünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?