- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
Günaydın :))GÜNAYDIN ANNELERRRR VE ANNE ADAYLARI
Günaydın 6. haftasını süren tazecik anneGünaydınlar sevgili hatunlar...
Günaydın 6. haftasını süren tazecik anne
SANADA GÜNAYDIN 2015 İN ANNE ADAYI::)GÜNAYDIN ANNELERRRR VE ANNE ADAYLARI
herkeze günaydınnnnnnnnnnn bol gülücüklü güzel haberli bir gün olsun İnşallhhhh :) opu oldum cuma günü çok iyi geçti bugün 3. günümüz bakalım kaç tane kalacak elimizde.
Hadi hayırlısı bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım
Anladım canım.. sezeryan tarihin 27 şubat mı :)
Slm canım maşallah bebişin geliyor demek ne güzel az kaldıCanım bizim oğlan 16 Şubat'ta sinemalarda
canım normal olması daha iyi bence :) ben kızımda hiç sıkıntı yaşamadım şükür :) doğum zor geçmedi sonra da ağrım sızım çok olmadı alttan dikişlerim olmasına rağmen :) bir de tam o doğum anı süper bir duygu o anı tekrar yaşamak istiyorum bu sefer rahat rahat zamanında :) benim dr sezeryan istiyor gibiBenim ilk bebek... benim doktorumda dvamlı kontrollerimi kısa zamana verdi siz kıymetli gebelersiniz diyerek. önemsedi sağolsun.. doğum şeklimi bana sordu .. bana sorduğu için demek ki şuanlık sıkıntı yok normal olabilir gibi anladım.. ve bu şekilde cevap vredim bende .. ben müsaitsem. bebek normal ise.. normal doğum isterim dedim... tabi yine son denilen ilerleyen haftalara hatta saatlere kalıyor bu doğum şeklinin belirlenmesi ..
inşallah istediğin gibi normal olur canımcanım normal olması daha iyi bence :) ben kızımda hiç sıkıntı yaşamadım şükür :) doğum zor geçmedi sonra da ağrım sızım çok olmadı alttan dikişlerim olmasına rağmen :) bir de tam o doğum anı süper bir duygu o anı tekrar yaşamak istiyorum bu sefer rahat rahat zamanında :) benim dr sezeryan istiyor gibibakalım :)
gunaydın canlar cok guzel gunlerımız olsun ınsallah bugun cok pozıtıf uyandım ruyamda eskı arkadasım bana boyle agasclık ormanlık bıyerde bı kayanın ustunde duran cok muhteşem elmasmı yakutmu bılmıyorum bı tektas yuzuk verdı tek tasıda ya çok açık pembe yada mordu parmagıama taktım ama okadar cok parlıyo okadar cok guzeldıkı hla etkısındeyım bende ruyamı evlat sahbı olmaya yordum kendımce işte tesellımı avuntumu desem oyle bısey
Nasılsın kızcanım normal olması daha iyi bence :) ben kızımda hiç sıkıntı yaşamadım şükür :) doğum zor geçmedi sonra da ağrım sızım çok olmadı alttan dikişlerim olmasına rağmen :) bir de tam o doğum anı süper bir duygu o anı tekrar yaşamak istiyorum bu sefer rahat rahat zamanında :) benim dr sezeryan istiyor gibibakalım :)
canım normal olması daha iyi bence :) ben kızımda hiç sıkıntı yaşamadım şükür :) doğum zor geçmedi sonra da ağrım sızım çok olmadı alttan dikişlerim olmasına rağmen :) bir de tam o doğum anı süper bir duygu o anı tekrar yaşamak istiyorum bu sefer rahat rahat zamanında :) benim dr sezeryan istiyor gibibakalım :)
aminnnnn canım ınslah hayırlara cıksınhayırlara vesile olsun inşallah canım benim
aminnnnn canım ınsallah o arkadasımla aradan cok uzun yıllar gectı gorusmeyelı en son 2 cocugu oldugunu konusmstuk ama onda sonra gorusemedık baya mesafe var arada tlf bulamadım oyle kaldı hayırlara cıksın ınsallahcaanım hayra yor zaten :) ne güzel parlak ve güzel bir yüzükmüş :) güzel bir haberi ilk kez o arkadaşınla paylaşacaksın diye yoralım:) artık o güzel haber bizim için ne olabilir belli zaten :) pozitif ol vücudunda bundan olumlu etkilenir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?