2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

canım normal olması daha iyi bence :) ben kızımda hiç sıkıntı yaşamadım şükür :) doğum zor geçmedi sonra da ağrım sızım çok olmadı alttan dikişlerim olmasına rağmen :) bir de tam o doğum anı süper bir duygu o anı tekrar yaşamak istiyorum bu sefer rahat rahat zamanında :) benim dr sezeryan istiyor gibi bakalım :)

gunaydın canlar cok guzel gunlerımız olsun ınsallah bugun cok pozıtıf uyandım ruyamda eskı arkadasım bana boyle agasclık ormanlık bıyerde bı kayanın ustunde duran cok muhteşem elmasmı yakutmu bılmıyorum bı tektas yuzuk verdı tek tasıda ya çok açık pembe yada mordu parmagıama taktım ama okadar cok parlıyo okadar cok guzeldıkı hla etkısındeyım bende ruyamı evlat sahbı olmaya yordum kendımce işte tesellımı avuntumu desem oyle bısey

inşallah istediğin gibi normal olur canım

hayırlara vesile olsun inşallah canım benim

caanım hayra yor zaten :) ne güzel parlak ve güzel bir yüzükmüş :) güzel bir haberi ilk kez o arkadaşınla paylaşacaksın diye yoralım:) artık o güzel haber bizim için ne olabilir belli zaten :) pozitif ol vücudunda bundan olumlu etkilenir :)

Nasılsın kızgüzel anne nasıl gidiyor bebiş kız mı erkekmi seninle armızda 1yada 2aymı vardı yanlış hatırlamıyorsam maşallah az kalmış doğmasına inş sağlıkla kucaklarsın kuzunu

Arkadaşım öncelikle Allah gönlüne göre versin. Mesajını hayranlıkla okudum. Ben hep normal doğumdan korkmuşumdur tercih hakkım olsa heralde sezeryanı seçerdim. Normal doğumla ilgili ilk kez biri bu kadar güzel şeyler söylüyor açıkçası kafamı karıştırmayı başardın

hayırlara vesile olsun inşallah canım benim
aminnnnn canım ınslah hayırlara cıksın
aminnnnn canım ınsallah o arkadasımla aradan cok uzun yıllar gectı gorusmeyelı en son 2 cocugu oldugunu konusmstuk ama onda sonra gorusemedık baya mesafe var arada tlf bulamadım oyle kaldı hayırlara cıksın ınsallah

evet @@egunal bu ara fazla gırmıyo nıye acaba en son adet oldum hastane randevu verıcektı dedi noldu acaba tedavıye basladımı özledık senıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…