canımmmmm iyiyiz şükür :) bekliyoruz birkaç hafa daha geçse rahatlayacağım :) oğlumuz olacak teyzesi :) mehmet çınarımız geliyor :) darısı sana ve buradaki diğer kızlara :) allahım mucizelerimizi kucağımızda sevdirsin inşallahhhh :) sen neler yapıyorsun? :)Nasılsın kızgüzel anne nasıl gidiyor bebiş kız mı erkekmi seninle armızda 1yada 2aymı vardı yanlış hatırlamıyorsam maşallah az kalmış doğmasına inş sağlıkla kucaklarsın kuzunu
tatlım ben ilk doğumumda sezeryan mı normal mi düşünmeye fırsatım olmadı kızım önce 28de geleyim dedi durdurdukArkadaşım öncelikle Allah gönlüne göre versin. Mesajını hayranlıkla okudum. Ben hep normal doğumdan korkmuşumdur tercih hakkım olsa heralde sezeryanı seçerdim. Normal doğumla ilgili ilk kez biri bu kadar güzel şeyler söylüyor açıkçası kafamı karıştırmayı başardın
AMANNN :)) AAA gelivermiş zamanın:)Canım bizim oğlan 16 Şubat'ta sinemalarda
Doktorum bana biraz gaz verse sen yaparsın normal doğumu müsaitsin şöylesin böylesin dese o gazla giderim ben :)) ama o sancıyı çekip çekip yok olmuyor delip sezeryana alınmak istemiyorum :)canım normal olması daha iyi bence :) ben kızımda hiç sıkıntı yaşamadım şükür :) doğum zor geçmedi sonra da ağrım sızım çok olmadı alttan dikişlerim olmasına rağmen :) bir de tam o doğum anı süper bir duygu o anı tekrar yaşamak istiyorum bu sefer rahat rahat zamanında :) benim dr sezeryan istiyor gibibakalım :)
hikayen ne vakit okusam gözlerimi dolduruyor,canımmmmm iyiyiz şükür :) bekliyoruz birkaç hafa daha geçse rahatlayacağım :) oğlumuz olacak teyzesi :) mehmet çınarımız geliyor :) darısı sana ve buradaki diğer kızlara :) allahım mucizelerimizi kucağımızda sevdirsin inşallahhhh :) sen neler yapıyorsun? :)
tatlım ben ilk doğumumda sezeryan mı normal mi düşünmeye fırsatım olmadı kızım önce 28de geleyim dedi durdurduksonra 31 de inat etti geldi 10gün sonra kaybettim ama o doğum anı harika bir andı onun ilk sesi ilk görüntüsü :) unutulmayacak muhteşem bir an :) o anı uyuyarak kaçırmak istemiyorum :) sancı çekerken acı çektim evet ama o an binlerce acıya değerdi :) sadece korku yüzünden istemiyorsan çok şey kaçırıyorsun :) ben onun her anını istiyorum :)
Slm canım maşallah bebişin geliyor demek ne güzel az kaldıhazırlık yaptın bakim oğluşuna
hastane için süs magnet tarzı bişiler yaptınmı :9 ikramlık vs bişi ne düşünüyorsun.Canım bitti bile hazırlıklarOğluşu bekliyoruz artık :)
hastane için süs magnet tarzı bişiler yaptınmı :9 ikramlık vs bişi ne düşünüyorsun.
AMİNN CANIM İNŞALLAHHH SİZLERDE BUNLARI YAŞARSINIZ.. YANİ HİÇ BİŞİ İMKANSIZ DEĞİL. ALLAH OL DESİN YETER Kİ:)Masallah tedavi transfer pozitif kese kalp derken artik hastane susu dusunuluyor rabbim hepimize saglikla huzurla bu gunleri yasatsin
hastane için süs magnet tarzı bişiler yaptınmı :9 ikramlık vs bişi ne düşünüyorsun.
Foto yükleyebilirmisin fikir olur bizede :)Canım biz karı-koca havacı olduğumuz için çocuğun herşeyi uçaklı oldu :) Magnetimiz keçeden uçak internetten bir site buldum taaa Sivas'tan geldi :) müthiş tatlı bişey... Kapı süsü de loğusa bardağı takımı süsleri de internetten... Bir de çikolata yaptırıcaz butik çikolatacıdan :) benim son 14 günüm kaldığı için herşeyim hazır
Valla şimdi onu deniyodum ama beceremedimFoto yükleyebilirmisin fikir olur bizede :)
o filmi izle izle doyamassınCanım bizim oğlan 16 Şubat'ta sinemalarda
hayırlara çıksın inşgunaydın canlar cok guzel gunlerımız olsun ınsallah bugun cok pozıtıf uyandım ruyamda eskı arkadasım bana boyle agasclık ormanlık bıyerde bı kayanın ustunde duran cok muhteşem elmasmı yakutmu bılmıyorum bı tektas yuzuk verdı tek tasıda ya çok açık pembe yada mordu parmagıama taktım ama okadar cok parlıyo okadar cok guzeldıkı hla etkısındeyım bende ruyamı evlat sahbı olmaya yordum kendımce işte tesellımı avuntumu desem oyle bısey
canım rapor hakkın varsa kışla başkent dr tayfun çok ve ya esra hanım (raporu has kendisi çıkartır)ama özel deneyeceksen başkent ve ya turan çetin tüp bebek merkezi derim ben turan çetinde seninle ilgilenecek dr kesinlikle turan hocanın kendisi olmalı (randevuyu şimdiden almasın)Adanada önerebileceğiniz tüp bebek merkezi yada doktor var mı? yazın tüp bebek için adanaya gelicem fakat hiç bir bilgim yok merkezlerle ilgili kızlar yardımcı olun
Hepsine ayrı ayrı bayıldım, maşallahh :) Allah tamamına erdirsin...Bunları büyütemedim o yüzden kocaman koymak zorunda kaldım
tam birrr aşk bebişi desenize,Allah şifa versin zordur 2 canıyla birde o ağrılarkızlar biliyorsunuz kardeşimin doğumuda 14 subat olacak allah izin verirse onunda kulak arğırıs vardı kaç gündür kadın doğumcusu bir antibiyortik vermişti onu kulandı bu gün dr gidelim dedi ağrısı olduğu için gittik ama kbb dr ilaç vermedi dr verdiği yeterli dedi ilaç
evet aşk çocuğu olacak canım sağol evet ya zor oldu kaç gündür süründü kıztam birrr aşk bebişi desenize,Allah şifa versin zordur 2 canıyla birde o ağrılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?