2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Nasılsın kızgüzel anne nasıl gidiyor bebiş kız mı erkekmi seninle armızda 1yada 2aymı vardı yanlış hatırlamıyorsam maşallah az kalmış doğmasına inş sağlıkla kucaklarsın kuzunu
canımmmmm iyiyiz şükür :) bekliyoruz birkaç hafa daha geçse rahatlayacağım :) oğlumuz olacak teyzesi :) mehmet çınarımız geliyor :) darısı sana ve buradaki diğer kızlara :) allahım mucizelerimizi kucağımızda sevdirsin inşallahhhh :) sen neler yapıyorsun? :)

tatlım ben ilk doğumumda sezeryan mı normal mi düşünmeye fırsatım olmadı kızım önce 28de geleyim dedi durdurduk sonra 31 de inat etti geldi 10gün sonra kaybettim ama o doğum anı harika bir andı onun ilk sesi ilk görüntüsü :) unutulmayacak muhteşem bir an :) o anı uyuyarak kaçırmak istemiyorum :) sancı çekerken acı çektim evet ama o an binlerce acıya değerdi :) sadece korku yüzünden istemiyorsan çok şey kaçırıyorsun :) ben onun her anını istiyorum :)

Doktorum bana biraz gaz verse sen yaparsın normal doğumu müsaitsin şöylesin böylesin dese o gazla giderim ben :)) ama o sancıyı çekip çekip yok olmuyor delip sezeryana alınmak istemiyorum :)

hikayen ne vakit okusam gözlerimi dolduruyor, şu resminde....Allah sağlıkla kucağına alıp sağlıkla büyüteceğin evlatlar nasip etsin sana inşallah sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü hayırlı evlatlar...

Adanada önerebileceğiniz tüp bebek merkezi yada doktor var mı? yazın tüp bebek için adanaya gelicem fakat hiç bir bilgim yok merkezlerle ilgili kızlar yardımcı olun

hastane için süs magnet tarzı bişiler yaptınmı :9 ikramlık vs bişi ne düşünüyorsun.

Canım biz karı-koca havacı olduğumuz için çocuğun herşeyi uçaklı oldu :) Magnetimiz keçeden uçak internetten bir site buldum taaa Sivas'tan geldi :) müthiş tatlı bişey... Kapı süsü de loğusa bardağı takımı süsleri de internetten... Bir de çikolata yaptırıcaz butik çikolatacıdan :) benim son 14 günüm kaldığı için herşeyim hazır

Foto yükleyebilirmisin fikir olur bizede :)

Canım bizim oğlan 16 Şubat'ta sinemalarda
o filmi izle izle doyamassın
hayırlara çıksın inş
Adanada önerebileceğiniz tüp bebek merkezi yada doktor var mı? yazın tüp bebek için adanaya gelicem fakat hiç bir bilgim yok merkezlerle ilgili kızlar yardımcı olun
canım rapor hakkın varsa kışla başkent dr tayfun çok ve ya esra hanım (raporu has kendisi çıkartır)ama özel deneyeceksen başkent ve ya turan çetin tüp bebek merkezi derim ben turan çetinde seninle ilgilenecek dr kesinlikle turan hocanın kendisi olmalı (randevuyu şimdiden almasın)

çok güzeller canımmmm harika şeyler hazırlamışsın

kızlar biliyorsunuz kardeşimin doğumuda 14 subat olacak allah izin verirse onunda kulak arğırıs vardı kaç gündür kadın doğumcusu bir antibiyortik vermişti onu kulandı bu gün dr gidelim dedi ağrısı olduğu için gittik ama kbb dr ilaç vermedi dr verdiği yeterli dedi ilaç

tam birrr aşk bebişi desenize,Allah şifa versin zordur 2 canıyla birde o ağrılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…