2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

kızlar bişe sorcam emriyolara genetik test yaptıran var mı ?

tatlım ben ilk doğumumda sezeryan mı normal mi düşünmeye fırsatım olmadı kızım önce 28de geleyim dedi durdurduk sonra 31 de inat etti geldi 10gün sonra kaybettim ama o doğum anı harika bir andı onun ilk sesi ilk görüntüsü :) unutulmayacak muhteşem bir an :) o anı uyuyarak kaçırmak istemiyorum :) sancı çekerken acı çektim evet ama o an binlerce acıya değerdi :) sadece korku yüzünden istemiyorsan çok şey kaçırıyorsun :) ben onun her anını istiyorum :)[/QUOTE]

Canım bugün öğleden sonra hastaneye gittiğim için mesajını şimdi okudum ve çok duygulandım Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeğini ve üstelik normal doğumla inşallah o güzel duyguları yaşarsın. Açıkçası beni de cesaretlendirdin. Bu sefer kan sulandırıcı kullanacağım için bu sefer de mantıklı düşününce sezeryandan korkmaya başladım. Henüz hiç hamilelik deneyimi tatmadığım için kendi kafamda senaryolar kuruyorum sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…