tatlım ben ilk doğumumda sezeryan mı normal mi düşünmeye fırsatım olmadı kızım önce 28de geleyim dedi durdurduksonra 31 de inat etti geldi 10gün sonra kaybettim ama o doğum anı harika bir andı onun ilk sesi ilk görüntüsü :) unutulmayacak muhteşem bir an :) o anı uyuyarak kaçırmak istemiyorum :) sancı çekerken acı çektim evet ama o an binlerce acıya değerdi :) sadece korku yüzünden istemiyorsan çok şey kaçırıyorsun :) ben onun her anını istiyorum :)
Canım kan sulandırıcı iğne olanlar normal doğum yapamıyo maalesef doktorlar bizzat sezeryan yapıyo kanama falan olağan bişey olmasın diye...bende kan sulandırıcı vurulan ve gebeliğimde vurulmak zorunda olan biriyim bana o zaman denmişti...[/QUOTE]Canım bugün öğleden sonra hastaneye gittiğim için mesajını şimdi okudum ve çok duygulandım Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeğini ve üstelik normal doğumla inşallah o güzel duyguları yaşarsın. Açıkçası beni de cesaretlendirdin. Bu sefer kan sulandırıcı kullanacağım için bu sefer de mantıklı düşününce sezeryandan korkmaya başladım. Henüz hiç hamilelik deneyimi tatmadığım için kendi kafamda senaryolar kuruyorum sanırsam
Kan sulandırıcı kullanan tüp bebek olan normal yapamıyor mu ? Doktorum bana sordu nasıl istiyorsun diye bende , ben müsaitsem bebek normal ise normal doğum isterim dedim hatta tüp bebek olduğu için illa sezeryan mı olunması lazım dediğimde yok öyle bişi dedi .. Bu kan sulandırıcı doğum şeklini değiştirir mi ki[/QUOTE]Canım kan sulandırıcı iğne olanlar normal doğum yapamıyo maalesef doktorlar bizzat sezeryan yapıyo kanama falan olağan bişey olmasın diye...bende kan sulandırıcı vurulan ve gebeliğimde vurulmak zorunda olan biriyim bana o zaman denmişti...
bülent hocayada iyi dediler baskent için sence hangisi daha iyio filmi izle izle doyamassın
hayırlara çıksın inş
canım rapor hakkın varsa kışla başkent dr tayfun çok ve ya esra hanım (raporu has kendisi çıkartır)ama özel deneyeceksen başkent ve ya turan çetin tüp bebek merkezi derim ben turan çetinde seninle ilgilenecek dr kesinlikle turan hocanın kendisi olmalı (randevuyu şimdiden almasın)
çok güzeller canımmmm harika şeyler hazırlamışsın
kızlar bişe sorcam emriyolara genetik test yaptıran var mı ?
var ben yaptirdimmm
Günaydın kızlaarr
sonuç nasıl çıktı? transfer gerçekleştimi ? biraz tedirginim ben bu konuda
9 taneden 2 saglikli cikti
bugun sonuç gunum aksam belli olucak :)
canım rapor hakkın varsa kışla başkent dr tayfun çok ve ya esra hanım (raporu has kendisi çıkartır)ama özel deneyeceksen başkent ve ya turan çetin tüp bebek merkezi derim ben turan çetinde seninle ilgilenecek dr kesinlikle turan hocanın kendisi olmalı (randevuyu şimdiden almasın)
çok güzeller canımmmm harika şeyler hazırlamışsın
güzel haberle inşşş9 taneden 2 saglikli cikti
bugun sonuç gunum aksam belli olucak :)
gripliiiiGünaydın kızlar:)
Herkesler nasıl bakalım güzel haberler var mı?
herşeyin hayırlısı inşallh sonuç iyi olur.
bide ne kadara yaptırdın genetik testti ?
gripliiii
Amin canim inşallah
9 tanesine 8500 verdik
1 emrbriyo basina 1000 tl
6 tane de 500 indirim yapıyorlar 5500 oduyorsun
sende sorun ne peki neden istedi doktorun genetik testi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?