2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canım bugün öğleden sonra hastaneye gittiğim için mesajını şimdi okudum ve çok duygulandım Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeğini ve üstelik normal doğumla inşallah o güzel duyguları yaşarsın. Açıkçası beni de cesaretlendirdin. Bu sefer kan sulandırıcı kullanacağım için bu sefer de mantıklı düşününce sezeryandan korkmaya başladım. Henüz hiç hamilelik deneyimi tatmadığım için kendi kafamda senaryolar kuruyorum sanırsam[/QUOTE]
Canım kan sulandırıcı iğne olanlar normal doğum yapamıyo maalesef doktorlar bizzat sezeryan yapıyo kanama falan olağan bişey olmasın diye...bende kan sulandırıcı vurulan ve gebeliğimde vurulmak zorunda olan biriyim bana o zaman denmişti...

Canım kan sulandırıcı iğne olanlar normal doğum yapamıyo maalesef doktorlar bizzat sezeryan yapıyo kanama falan olağan bişey olmasın diye...bende kan sulandırıcı vurulan ve gebeliğimde vurulmak zorunda olan biriyim bana o zaman denmişti...[/QUOTE]
Kan sulandırıcı kullanan tüp bebek olan normal yapamıyor mu ? Doktorum bana sordu nasıl istiyorsun diye bende , ben müsaitsem bebek normal ise normal doğum isterim dedim hatta tüp bebek olduğu için illa sezeryan mı olunması lazım dediğimde yok öyle bişi dedi .. Bu kan sulandırıcı doğum şeklini değiştirir mi ki

Benim kullanacağım ilaçlar klomen 2 tane,menagon 75 günde 1 tane,clexan 0,4 günde 1,folbiol 1,birde eşli antibiyotik başladım,iğneleri yapmak biraz sıkıntı bakalım,bunlardan kullanan varmı?vitamin verilmedi bana ayrıca,benim ekstra yapabileceğim bişeyler varsa paylaşırsanızda sevinirim,yeme içme konusunda

Kan sulandırıcı kullanan tüp bebek olan normal yapamıyor mu ? Doktorum bana sordu nasıl istiyorsun diye bende , ben müsaitsem bebek normal ise normal doğum isterim dedim hatta tüp bebek olduğu için illa sezeryan mı olunması lazım dediğimde yok öyle bişi dedi .. Bu kan sulandırıcı doğum şeklini değiştirir mi ki[/QUOTE]
Bence doktoruna sor biliyosun doktorlar biraz nasıl diyeyim hepsi ayrı fikirdeler ya...bana denilen öyle çünkü sezeryanda bir tarih veriliyo ve o tarihten birkaç gün öncesi kan sulandırıcılar bıraktırılıyo..o yüzden benim doktorum öyle demişti. Sen yinede sor canım.

canım rapor hakkın varsa kışla başkent dr tayfun çok ve ya esra hanım (raporu has kendisi çıkartır)ama özel deneyeceksen başkent ve ya turan çetin tüp bebek merkezi derim ben turan çetinde seninle ilgilenecek dr kesinlikle turan hocanın kendisi olmalı (randevuyu şimdiden almasın)

çok güzeller canımmmm harika şeyler hazırlamışsın[/QUOTE]
bülent hocayada iyi dediler baskent için sence hangisi daha iyi

bülent hocayada iyi dediler baskent için sence hangisi daha iyi[/QUOTE]
CANIM BÜLENT bey kötü dr değildir (ben bir tek erhan beye güvenmiyorum bilgi konusunda ) sadece bülent bey biraz sert ters bir dr has kırıyor genelikle üzüyor konuşurken o yüzden ben arkadaşalrıma önermiyorum bülent beyi

herşeyin hayırlısı inşallh sonuç iyi olur.
bide ne kadara yaptırdın genetik testti ?

Amin canim inşallah
9 tanesine 8500 verdik
1 emrbriyo basina 1000 tl
6 tane de 500 indirim yapıyorlar 5500 oduyorsun
sende sorun ne peki neden istedi doktorun genetik testi ??

Amin canim inşallah
9 tanesine 8500 verdik
1 emrbriyo basina 1000 tl
6 tane de 500 indirim yapıyorlar 5500 oduyorsun
sende sorun ne peki neden istedi doktorun genetik testi ??

Daha önce düşüğüm olduğu için canım bide şeker ve kan pıtılaşması var bende o neden dolayı istiyor varsa bir anormallik başta bilelim diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…