2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Kızlar HSG çektireyim diyorum. Ama Aydın Bey'in hastanesinde 1200ıle 1500 arasında değişiyormus.
Şişli ECHOMAR da 400tl ye cekiyorlar. Hemde agrısız kanamasız diye garantı veriyorlar. 2dk sürüyormus makinalar yeniymiş. Bilginiz var mı ya da öneriniz!

Amin canim inşallah
9 tanesine 8500 verdik
1 emrbriyo basina 1000 tl
6 tane de 500 indirim yapıyorlar 5500 oduyorsun
sende sorun ne peki neden istedi doktorun genetik testi ??

Canım testi nerde yaptırdınız yada tedavi yi nerde yaptırdınız. Benim de bu ikinci tedavim. Bu da olumsuz sonuçlanırsa büyük ihtimal bizden de isteyecek de şimdiden içime şüphe düştü..

Canım açıkçası bu denemem olumsuz olursa bende çektireceğim ve hiçbir yer bilmiyorum. Ben Anadolu yakasındayım ve genelde Avrupa yakasındaki merkezler söyleniyor. Sen tecrübelerini aktarırsın artık bana

Canım açıkçası bu denemem olumsuz olursa bende çektireceğim ve hiçbir yer bilmiyorum. Ben Anadolu yakasındayım ve genelde Avrupa yakasındaki merkezler söyleniyor. Sen tecrübelerini aktarırsın artık bana

Canım bende anadolu yakasındayım.. Doktor %1 ihtimal dedi ama ben gene de çektiriyorum.. Burayı internetten buldum kullandıkları cihaz iyimiş ve düzeltme filan yapıyorlarmış.. Sadece sıvı veriyorlarmış. Bakalım artık yazarım size sonuçları...

blgk canım nerelerdesinnn?
Ne zaman başlayacaksın tedaviyeee bana yaz özelden olmaz mıı?

@cemrem29 yazılarını göremiyorum dilerim iyisindir!
Kalbini ferah tut arkadaşımm..

Teşekkürler arkadaşım şimdiden

bülent hocayada iyi dediler baskent için sence hangisi daha iyi
CANIM BÜLENT bey kötü dr değildir (ben bir tek erhan beye güvenmiyorum bilgi konusunda ) sadece bülent bey biraz sert ters bir dr has kırıyor genelikle üzüyor konuşurken o yüzden ben arkadaşalrıma önermiyorum bülent beyi[/QUOTE]

hangisi daha çok ilgili acaba temmuzda gelicem adanaya kesin şimdiden bilgi sahibi olayım diyorum.. aslında adanada çok yer yok gibi araştırmalarıma bakarak. bütün doktorlara bazıları iyi diyo bazıları kötü diyo insan kararsız kalıyo. ilk tedavi olacak o yüzden seçici davranıyorum ama kararsızda kalıyorum ne yapacağımı bilemiyorum.

hangisi daha çok ilgili acaba temmuzda gelicem adanaya kesin şimdiden bilgi sahibi olayım diyorum.. aslında adanada çok yer yok gibi araştırmalarıma bakarak. bütün doktorlara bazıları iyi diyo bazıları kötü diyo insan kararsız kalıyo. ilk tedavi olacak o yüzden seçici davranıyorum ama kararsızda kalıyorum ne yapacağımı bilemiyorum.[/QUOTE]
canım adanada bildiği kadarıyla ÇUKUROAVA ÜNVRTS TURAN ÇETİN TÜP BEBEK ADANA TÜP BEBEK BAŞKENT TÜP BEBEK ANKADA TÜP BEBEK ACIBADEM VAR BUNLAR MERKEZLER ayrıca tüp bebek yapan dr var merkeze bağlı olmadan ben bu merkezlerin hepsi ile görüştüm acı bademin dr (görüştüğüm dr şimdi değişti ) hiç menun kalmamıştım ve özel olduğu için pahalı bir yer ama ACIBADEM labratuvar olarak iyidir başkent RAPORU KANDİSİ ÇIKARTIĞI İÇİN ÇOK BÜYÜK KOLAYLIK SAĞLIYOR ANKADAYI hiçççç önermem turan çetin e hitmeyi düşünürsen kesinlikle turan hocanın hastası olma şartı ie git başkentte en sıcak iyi dr esra hanımdır tayfun beyde kibar nazik bir dr ikisinden birini tercih edebilirisin

Malesef benmki raporsuz olacak.o zamn tayfun beyi ben biraz daha arastirayim . Hakkimizda hayirlisi olsun bakalim

selam. ben fındıkzade de radyotom-radyomar'da çektirdim. 5 dk bile sürmüyor, hiç ağrı olmuyor. kesinlikle tavsiye ederim

Kızlar nasılsınız? Yeni haberler, gelişmeler var mı? Bu arada gebelik takvimini ben blastokist transferine göre düzelttim tekrar doğru mu yaptım bilmiyorum. İnternette tüp bebek hesaplamasının normal gebelikler gibi hesaplanmadığı yazıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…