Blastosist ile regl günü aynı çıkıyor zaten. Doktorlar regle göre hesaplıyor genelde.Kızlar nasılsınız? Yeni haberler, gelişmeler var mı? Bu arada gebelik takvimini ben blastokist transferine göre düzelttim tekrar doğru mu yaptım bilmiyorum. İnternette tüp bebek hesaplamasının normal gebelikler gibi hesaplanmadığı yazıyordu.
Blastosist ile regl günü aynı çıkıyor zaten. Doktorlar regle göre hesaplıyor genelde.
Ben de aynı çıkıyor. Bilemiyorum.Canım farklı çıkıyor bak burdan hesaplıyorum.
http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html
Ben de aynı çıkıyor. Bilemiyorum.
Yoo ben de blastosist seçiyorum. 2 Kasım regl, 21 kasım blastosist, her ikisinde de aynı gün çıkıyor.Canım benim blastokist transferi olduğu için 2 gün oynuyor. Sen normal transferi seçiyorsun sanırım.
Dur bakıcam şimdi sende benimkine bak 29 aralık 2014 son adet tarihim, 15 ocak 2015 blastokist transfer tarihim.Yoo ben de blastosist seçiyorum. 2 Kasım regl, 21 kasım blastosist
Evet çok ilginç sende aynı çıkıyor aynı ay olduğu için sanırım senin.Yoo ben de blastosist seçiyorum. 2 Kasım regl, 21 kasım blastosist, her ikisinde de aynı gün çıkıyor.
Benim 19. Gün transfer olmuş, senin 17. Gün o Yüzden olabilir. Tam tarih usg deki büyüme oranıyla netleşir zaten. Doktorun söyler sana.Dur bakıcam şimdi sende benimkine bak 29 aralık 2014 son adet tarihim, 15 ocak 2015 blastokist transfer tarihim.
Bu hafta cts gidiyoruz bakalım inşallah.Benim 19. Gün transfer olmuş, senin 17. Gün o Yüzden olabilir. Tam tarih usg deki büyüme oranıyla netleşir zaten. Doktorun söyler sana.
bızde senı ozledık yoklugun cok bellı oluyo ıslerını hallet hayırlısıyla ınşllahÖzledim sizi..
İşlerim var gelemiyorum bir türlü..
Hastayım canım yatıyorum geneldebızde senı ozledık yoklugun cok bellı oluyo ıslerını hallet hayırlısıyla ınşllah
canım çok geçmişolsun inşallah bir an önce toparlarsın kendiniKızçelerim benim..
Herkes iyidir inşallah..
egunalınız hasta oldu tam da histeroskopi öncesi gribim fenalardayım...
canımmm cok geçmiş olsun uzuldum ya ınsallah ıylesırsın hemen canım ALLAH yardımcın olsunKızçelerim benim..
Herkes iyidir inşallah..
canım çok geçmişolsun inşallah bir an önce toparlarsın kendini
canımmm cok geçmiş olsun uzuldum ya ınsallah ıylesırsın hemen canım ALLAH yardımcın olsun
hıç sevmem bende gırıbı canım bend oldummu 15 gun yataktan kalkamam ısın garıbı ıyestıkten bı kacgun gectıkten sonra tekrar gırıp olurdum dk bunyen cok zayıf ondan dıyolardı buraya tasındıktan sonra eczanede gırıp aşısı yazısı vardı esım dedı gel yaptıralım belkı ısre yarar allaha sukur olmadım hıc valla yoksa cok ktu olurum allah sana şıfa versın atlat tez zamanda hemencecık ınsallahSağol canım inşallah bir an evvel iyi olurum yarın yola çıkacam Ankara dan İstanbul a..
Sağol kuzum..Kolay kolay da grip olmam ben hafif şekilde gelir geçer bu kez yerleşti sanki pisss gıcık şeeyyy
Aşı konusunda da hep aklım karışıktır beni..hıç sevmem bende gırıbı canım bend oldummu 15 gun yataktan kalkamam ısın garıbı ıyestıkten bı kacgun gectıkten sonra tekrar gırıp olurdum dk bunyen cok zayıf ondan dıyolardı buraya tasındıktan sonra eczanede gırıp aşısı yazısı vardı esım dedı gel yaptıralım belkı ısre yarar allaha sukur olmadım hıc valla yoksa cok ktu olurum allah sana şıfa versın atlat tez zamanda hemencecık ınsallah
Kızçelerim benim..
Herkes iyidir inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?