2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Blastosist ile regl günü aynı çıkıyor zaten. Doktorlar regle göre hesaplıyor genelde.

Dur bakıcam şimdi sende benimkine bak 29 aralık 2014 son adet tarihim, 15 ocak 2015 blastokist transfer tarihim.
Benim 19. Gün transfer olmuş, senin 17. Gün o Yüzden olabilir. Tam tarih usg deki büyüme oranıyla netleşir zaten. Doktorun söyler sana.

Kızçelerim benim..
Herkes iyidir inşallah..
egunalınız hasta oldu tam da histeroskopi öncesi gribim fenalardayım...
canımmm cok geçmiş olsun uzuldum ya ınsallah ıylesırsın hemen canım ALLAH yardımcın olsun

canım çok geçmişolsun inşallah bir an önce toparlarsın kendini

Sağol canım inşallah bir an evvel iyi olurum yarın yola çıkacam Ankara dan İstanbul a..

canımmm cok geçmiş olsun uzuldum ya ınsallah ıylesırsın hemen canım ALLAH yardımcın olsun

Sağol kuzum..Kolay kolay da grip olmam ben hafif şekilde gelir geçer bu kez yerleşti sanki pisss gıcık şeeyyy

Sağol canım inşallah bir an evvel iyi olurum yarın yola çıkacam Ankara dan İstanbul a..

Sağol kuzum..Kolay kolay da grip olmam ben hafif şekilde gelir geçer bu kez yerleşti sanki pisss gıcık şeeyyy
hıç sevmem bende gırıbı canım bend oldummu 15 gun yataktan kalkamam ısın garıbı ıyestıkten bı kacgun gectıkten sonra tekrar gırıp olurdum dk bunyen cok zayıf ondan dıyolardı buraya tasındıktan sonra eczanede gırıp aşısı yazısı vardı esım dedı gel yaptıralım belkı ısre yarar allaha sukur olmadım hıc valla yoksa cok ktu olurum allah sana şıfa versın atlat tez zamanda hemencecık ınsallah

Aşı konusunda da hep aklım karışıktır beni..
Bir tane aşı var ve bu üretildiği dönemdeki grip virüsüne göre üretilmiş her yıl aynı virüs grip yapmıyor olabilir ve aşının etkisi olmayabilir diye kendimi ikna edip vurulmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…