sağol canım..Geçmiş olsun tatlımm Allah acil şifa versin
canım ben enıyı ornegım cıdden hayatımın cocgunu ozellılede kısın gırıp olarak gecırıyodum ama aşı cok ıyı geldı hersene yaptrcam artık ınsallah bence sende tırannsverden once yaptır hala aşı varsa canımAşı konusunda da hep aklım karışıktır beni..
Bir tane aşı var ve bu üretildiği dönemdeki grip virüsüne göre üretilmiş her yıl aynı virüs grip yapmıyor olabilir ve aşının etkisi olmayabilir diye kendimi ikna edip vurulmuyorum
yaptır canım sen bana ne bakıyorsun ben aşı olmayım diye bir şeyler uyduruyorum..amaannnn boşver dirençliyim güçlüyüm kuvvetliyim havalarında dolaşırken keşke aşı olaydım dönemine geçiş yaptım iştecanım ben enıyı ornegım cıdden hayatımın cocgunu ozellılede kısın gırıp olarak gecırıyodum ama aşı cok ıyı geldı hersene yaptrcam artık ınsallah bence sende tırannsverden once yaptır hala aşı varsa canım
geçmiş olsunnnn canımKızçelerim benim..
Herkes iyidir inşallah..
egunalınız hasta oldu tam da histeroskopi öncesi gribim fenalardayım...
Kızçelerim benim..
Herkes iyidir inşallah..
aynıda her gripte aşı olmalıyım deyip grip geçince aşı olmayacağım diyen bennnnnyaptır canım sen bana ne bakıyorsun ben aşı olmayım diye bir şeyler uyduruyorum..amaannnn boşver dirençliyim güçlüyüm kuvvetliyim havalarında dolaşırken keşke aşı olaydım dönemine geçiş yaptım işte
Geçen sene bende histeroskopi için hastahaneye yattığımda griptim öksürük hatta balgam olayı bitmezse ameliyatı yapamayız dediler iptal olur...annem benimle gelmişti bana her gün bal karabiber zencefil karışımı yedirdi kaşık kaşık...olip falan yedim hep mentollü...sıcak içecek ictim ha birde sıcak suya 1 tatlı kaşığı bal 1-2 kaşık toz zencefil birkaç damla limon suyu orjinal limon karıştir sicak sicak iç şifa olsun..3 güne düzelmiştim ameliyat iyi geçti narkoz falan..Grip için tavsiyesi olan var mı kızlar..
sağol canım evde olanları karıştırıp içeyim hepsinden yok haliyle..Geçen sene bende histeroskopi için hastahaneye yattığımda griptim öksürük hatta balgam olayı bitmezse ameliyatı yapamayız dediler iptal olur...annem benimle gelmişti bana her gün bal karabiber zencefil karışımı yedirdi kaşık kaşık...olip falan yedim hep mentollü...sıcak içecek ictim ha birde sıcak suya 1 tatlı kaşığı bal 1-2 kaşık toz zencefil birkaç damla limon suyu orjinal limon karıştir sicak sicak iç şifa olsun..3 güne düzelmiştim ameliyat iyi geçti narkoz falan..
Hoşgeldin tatlım..Merhaba arkadaşlar
Bende 2015 te tüp bebeğe başlayanlardanım.geçen cumartesi yumurtalarım toplandı ve bugün donduruldular. Toplam 34 yumurta toplandı benden ve 20 tanesi olgun çıktı 15 döllendi 3. Günü 11 adet donduruldu.28 yaşımdayım ve bu 4. Denemem.Bahçeci fulyada yapılıyor tedavim doktorum Güvenç bey.Büyük ihtimalle ikinci adetimle transfer olacak .bu aşamadan sonra zor günler atlatıldı çok şükür.geçmişi sildim ve yeniden sıfırdan başlar gibi umutlarım.hayırlı olsun hakkımızda.şimdi baştan başladım topiği yarıladım bitirene kadar okuyacağım sayfaları
yaaaa çok geçmiş olsunKızçelerim benim..
Herkes iyidir inşallah..
Yok önerilmedi.benim daha önceki demememde 1 taze 5. Gün embriyosu transfer edildi gebelik oluştu ama kalp atışı olmadı.9.haftada küryaj oldum.diğer ikisi donmuş transferi yapıldı ve o dönem rahim kalınlaşmadı bende 7 mm de transfer edildi ikisindede ama olmadı.şimdide genetik üzerinde hiç durulmadı eşimin morfoloji 0. Bende pko var hafif derecede.sorgusuz sualsiz doktorlara teslim ediyoruz kendimiziHoşgeldin tatlım..
4.denemen bu genetik önerilmedi mi embriyolar için?
geçmiş olsun kuzumKızçelerim benim..
Herkes iyidir inşallah..
canım o bilinmez sancı çekip çekip olmazsa sezeryana dönülebiliyorDoktorum bana biraz gaz verse sen yaparsın normal doğumu müsaitsin şöylesin böylesin dese o gazla giderim ben :)) ama o sancıyı çekip çekip yok olmuyor delip sezeryana alınmak istemiyorum :)
canım amin hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bebişler versin inşallah :) ben kızımla ilgili şeyleri güzel hatırlıyorum :) üzülmek yoooooooooooookk :)hikayen ne vakit okusam gözlerimi dolduruyor,şu resminde....Allah sağlıkla kucağına alıp sağlıkla büyüteceğin evlatlar nasip etsin sana inşallah sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü hayırlı evlatlar...
Canım bugün öğleden sonra hastaneye gittiğim için mesajını şimdi okudum ve çok duygulandım Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeğini ve üstelik normal doğumla inşallah o güzel duyguları yaşarsın. Açıkçası beni de cesaretlendirdin. Bu sefer kan sulandırıcı kullanacağım için bu sefer de mantıklı düşününce sezeryandan korkmaya başladım. Henüz hiç hamilelik deneyimi tatmadığım için kendi kafamda senaryolar kuruyorum sanırsam
Kan sulandırıcı kullanan tüp bebek olan normal yapamıyor mu ? Doktorum bana sordu nasıl istiyorsun diye bende , ben müsaitsem bebek normal ise normal doğum isterim dedim hatta tüp bebek olduğu için illa sezeryan mı olunması lazım dediğimde yok öyle bişi dedi .. Bu kan sulandırıcı doğum şeklini değiştirir mi ki[/QUOTE]Canım kan sulandırıcı iğne olanlar normal doğum yapamıyo maalesef doktorlar bizzat sezeryan yapıyo kanama falan olağan bişey olmasın diye...bende kan sulandırıcı vurulan ve gebeliğimde vurulmak zorunda olan biriyim bana o zaman denmişti...
canım geçmiş olsun :) ben kızımın transfer zamanı deyim yerinde ise ölüyorddum öksürük aksırık biraz ateş falan :) bal zencefil zerdeçalı limonlu ıhalmura karıştırıp günde 5-6 kez içtim :) çok iyi geldi :) dene bence :) bol meyveyi de ihmal etme :) histeroskopin ne zaman tatlım :)Grip için tavsiyesi olan var mı kızlar..
Grip için tavsiyesi olan var mı kızlar..
Bende Echomar da olmuştum tam, Şişli'de değil .. 2 yıl önce 250 tl idi.. Sıvıyı sıktığı Sırada adet Sancısı gibi bir Sancı oluyor .. Çok az damla şeklinde kanama oldu ama normal dedi doktor .. Şükür açık çıkmıştı ..Kızlar HSG çektireyim diyorum. Ama Aydın Bey'in hastanesinde 1200ıle 1500 arasında değişiyormus.
Şişli ECHOMAR da 400tl ye cekiyorlar. Hemde agrısız kanamasız diye garantı veriyorlar. 2dk sürüyormus makinalar yeniymiş. Bilginiz var mı ya da öneriniz!
Hoşgeldin tatlım..
4.denemen bu genetik önerilmedi mi embriyolar için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?