2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

canım ben enıyı ornegım cıdden hayatımın cocgunu ozellılede kısın gırıp olarak gecırıyodum ama aşı cok ıyı geldı hersene yaptrcam artık ınsallah bence sende tırannsverden once yaptır hala aşı varsa canım

yaptır canım sen bana ne bakıyorsun ben aşı olmayım diye bir şeyler uyduruyorum..amaannnn boşver dirençliyim güçlüyüm kuvvetliyim havalarında dolaşırken keşke aşı olaydım dönemine geçiş yaptım işte

aynıda her gripte aşı olmalıyım deyip grip geçince aşı olmayacağım diyen bennnnn

Grip için tavsiyesi olan var mı kızlar..
Geçen sene bende histeroskopi için hastahaneye yattığımda griptim öksürük hatta balgam olayı bitmezse ameliyatı yapamayız dediler iptal olur...annem benimle gelmişti bana her gün bal karabiber zencefil karışımı yedirdi kaşık kaşık...olip falan yedim hep mentollü...sıcak içecek ictim ha birde sıcak suya 1 tatlı kaşığı bal 1-2 kaşık toz zencefil birkaç damla limon suyu orjinal limon karıştir sicak sicak iç şifa olsun..3 güne düzelmiştim ameliyat iyi geçti narkoz falan..

Merhaba arkadaşlar
Bende 2015 te tüp bebeğe başlayanlardanım.geçen cumartesi yumurtalarım toplandı ve bugün donduruldular. Toplam 34 yumurta toplandı benden ve 20 tanesi olgun çıktı 15 döllendi 3. Günü 11 adet donduruldu.28 yaşımdayım ve bu 4. Denemem.Bahçeci fulyada yapılıyor tedavim doktorum Güvenç bey.Büyük ihtimalle ikinci adetimle transfer olacak .bu aşamadan sonra zor günler atlatıldı çok şükür.geçmişi sildim ve yeniden sıfırdan başlar gibi umutlarım.hayırlı olsun hakkımızda.şimdi baştan başladım topiği yarıladım bitirene kadar okuyacağım sayfaları

sağol canım evde olanları karıştırıp içeyim hepsinden yok haliyle..
öksürük balgam vs.. yok sadece başıma ağrı veriyor ve üşüme zaman zaman ateş ve titreme oluyor..
henüz akarım kokarım yok yani

Hoşgeldin tatlım..
4.denemen bu genetik önerilmedi mi embriyolar için?

kızlar benımde heycanım hergun artıyo kontrole az kaldı sanırım ıyı cıkarsa degerler onumuzdekı cuma cumartesı tıransver olur bılmıyorum kafamı dagıtmaya unutmaya calıstım tedavıye basladıgımdan berı ama bugunlerde heycan umut hepsı bıarada bu surecte bana onerebılecınız besınler varmı vudumu hazırlıyayımda tutunsun bebegım dıye

Kızçelerim benim..
Herkes iyidir inşallah..
egunalınız hasta oldu tam da histeroskopi öncesi gribim fenalardayım...
yaaaa çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize...koşturmacadan bağışıklık sistemi güçsüz kaldı sanırım...

Hoşgeldin tatlım..
Yok önerilmedi.benim daha önceki demememde 1 taze 5. Gün embriyosu transfer edildi gebelik oluştu ama kalp atışı olmadı.9.haftada küryaj oldum.diğer ikisi donmuş transferi yapıldı ve o dönem rahim kalınlaşmadı bende 7 mm de transfer edildi ikisindede ama olmadı.şimdide genetik üzerinde hiç durulmadı eşimin morfoloji 0. Bende pko var hafif derecede.sorgusuz sualsiz doktorlara teslim ediyoruz kendimizi

Kızçelerim benim..
Herkes iyidir inşallah..
egunalınız hasta oldu tam da histeroskopi öncesi gribim fenalardayım...
geçmiş olsun kuzum histeroskopine kdr geçer inşallah
tarih belli oldu mu ne zmn olcaksın ??
bende 3 gündür ağrı çekiyordum
boynumda agrı vardı tutulmadır kulunçtur dedim ama bgn gittim ki
boynumda düzleşme oldugunu öğrendim
ilaç verdi 1 ay düzenli kullanacakmışım
hemen aklımda bi soru işareti bellirdi
ilaç kullanacağım için bu ayda bebek yok
gitmişken kanda verdim hormon bakılsın diye reglimin 3.günü de bgn

.................... sonuç ..................................... referans aralıgı
FSH ........................ 6.21 ............................ 3.5 - 12.5 mU/ml 03/02/2015
Progesteron ........... 0.398 .......................... 0 - 0 ng/mL 03/02/2015
Estradiol ............... 61.66 ........................... 12.5 - 166 pg/mL 03/02/2015
LH ........................ 3.52 ......................... 2.4 - 12.6

nasıl çıkmış sence doktora gösteremedim çünkü öğleden sonrasını beklemedim

buarad kızlar bı kac ay once kaynanam kızım bı doktora gıtsenıze heryer hastane sende oglunmda gıdın gorunun gerek testlerı yaptırın nıye bebek olmuyo dıye dedı neyse dunde buyuk gorumcemle tlf konusyoruz dıyı esıme artık dk gıdın kurtaj olalı cok oldu nıye bebek yok gorurnun esımede dıyokı ozellıkle sen gıt gurur olmaz bu konuda sıperm testı felan yaptır dedı tabı esımde ne ısımız var dk da felan dedı gorumcem bana kızım sen ıkna et bunu gıtsın dk gururu olmaz bu konunun dedı ah bı bılse 2 senedır hep gıdıyoruz dk suandada tub bebek tedavısındeyız dıye soylemedık tabı

Doktorum bana biraz gaz verse sen yaparsın normal doğumu müsaitsin şöylesin böylesin dese o gazla giderim ben :)) ama o sancıyı çekip çekip yok olmuyor delip sezeryana alınmak istemiyorum :)
canım o bilinmez sancı çekip çekip olmazsa sezeryana dönülebiliyor dua edeceğiz :) meryem suresi okumaya başlayacağım doğumu kolaylaştırıyormuş :) bol bol da ayetel kursi okuyacağım kısmet :)
canım amin hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bebişler versin inşallah :) ben kızımla ilgili şeyleri güzel hatırlıyorum :) üzülmek yoooooooooooookk :)

Kan sulandırıcı kullanan tüp bebek olan normal yapamıyor mu ? Doktorum bana sordu nasıl istiyorsun diye bende , ben müsaitsem bebek normal ise normal doğum isterim dedim hatta tüp bebek olduğu için illa sezeryan mı olunması lazım dediğimde yok öyle bişi dedi .. Bu kan sulandırıcı doğum şeklini değiştirir mi ki[/QUOTE]

kızlar ben kızımda da kan sulandırıcı iğne kullandım bunda da kullanıyorum :) kızım normal doğum oldu sıkıntı olmadı :) ayrıca görümcemde kullanıyordu kan sulandırıcı o da normal doğurdu :) sıkıntı olmadı :) tabi drunuz ne derse :)

Grip için tavsiyesi olan var mı kızlar..
canım geçmiş olsun :) ben kızımın transfer zamanı deyim yerinde ise ölüyorddum öksürük aksırık biraz ateş falan :) bal zencefil zerdeçalı limonlu ıhalmura karıştırıp günde 5-6 kez içtim :) çok iyi geldi :) dene bence :) bol meyveyi de ihmal etme :) histeroskopin ne zaman tatlım :)

Bende Echomar da olmuştum tam, Şişli'de değil .. 2 yıl önce 250 tl idi.. Sıvıyı sıktığı Sırada adet Sancısı gibi bir Sancı oluyor .. Çok az damla şeklinde kanama oldu ama normal dedi doktor .. Şükür açık çıkmıştı ..

Hoşgeldin tatlım..

Canım selam! Geçmiş olsun öncelikle. Listede 4. deneme yazıyor. Yaptın mı yoksa yapacak mısın?

Rahimde perde de yazdığını fark ettim. Daha önce bu teşhis konulmuş muydu?

Beni de listeye ekler misin?

Yaş 31 oldu artık.
Sebep endometriozis + adenomyozis (bu yeni) + morfoloji
6. deneme Kadıköy Şifa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…