2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canim hayirli olsun yeni tedavin.
Dilerim yavruna kavusursun.
Rabbim emeklerini bosa cikarmasin,gonlune gore versin.hepimizin insallah...
Ne zaman basliyor tedavin.

Reactions: 9ay
gribim tavan yaptı kızlar çok fena has oldum

kızlar yarınlarınız hayırlı ve güzel haberle gebe olsun inşşş

Reactions: 9ay

Canım seni görmek ne güzel özlemişim
4.denemeyi yaptım gibi yarıladım diyelim anlatayım sen şimdi detaylarıda merak edersin bilirim..
Ankara ya sığamadım İstanbul da soluğunu aldım
ilk muayenede doktorum bana septum yani rahminde perde var histeroskopi yapacağım o sırada alırım dedi ben şoookkk tabii bunca yıl kaç doktor baktı ilk kez bir doktor perdem olduğunu söyledi..sonra yıllarca TSH hormonumun gebelik isteyen bir hatun için çok olduğunu söylerdim ama referans aralığından çıktığından dikkata almamışlardı..Ben söylemeden eski değerlerimi gören doktorum tsh ın biraz yüksek düşürelim dedi..İlaç kullanıyorum 2 aydır ve düştü..Bugüne kadar yapılmamış detaylı kan pıhtılaşması testlerimiz,kanda kromozom analizlerimiz ve tekrar edilen rahim filmim ile tedaviye başladım..3 kez uzun protokol ile tedavi olan ve her defasında ohss olacam endişesi ile yaşayan ben öyle rahat bir tedavi geçirdim ki maşallah diyorum..kısa protokol 150 doz fostimon kullandım 8 gün son 4 gün cetrodite eklendi erken çatlamayı önleyici iğne..Opu da 24 yumi toplandı 20 tanesi olgundu ve işleme girdi..Bu arada sanırım başka merkezde olmayan mikro çip yöntemi uygulandı spermlere bunu bir araştır bence çok önemli..Bizde morfoloji %2 imiş onu da yeni öğrendim diyelim yani bekleme sürecinde kötülemişiz iyice...3.güne 14 tane çok iyi kalite embriyo geldi..amacımız CGH yani tam (kapsamlı) kromozom taramasına gitmeleri için blast olup hatta bir tık üzerine geçmeleri gerekiyordu..5.güne ilk kez sende bilirsin hiç olmamıştır 9 blastım oldu bunlardan 6 tanesi cgh işlemine uygun görüldü..6 tanesinden biyopsi alınıp dondurdular..genetiğe 4 tanesini yolladım 2 tanesi sağlam geldi 2 tanesinde kromozom sorunları varmış..Sperm iyi yumurta iyi ve 1.kalite embriyolar cgh ye gidiyor 2 tanesinde sorun çıkıyor..oluşturduğumuz yeni gen de sorun oluşmuş bu da her çiftin başına gelebilirmiş...4 donmuşum var şimdi..transfer öncesinde histeroskopi olacağım perde alınacak varsa bir sorun o çözülecek ve çizik atılacak rahmime..Histeroskopiden sonrada donmuş tedavisine başlayacağım işte böyle

Son düzenleme:
Kızlar geçmiş olsun dileklerinizi ve grip için tavsiyelerinizi okudum hepinize toplu olarak teşekkür ediyorum.İyi ki varsınız..Yarın arkidisiniz İstanbul yolcusu..Bir süre sık sık giremeyebilirim foruma hepinizi çooook seviyorum

Şimdiden iyi yolculuklar canım Hayırlısı ile gel bebişlerine kavuş canım

İçime doğuyor olacak bu seferrr :)

Günaydııııın.şahane birgün olsun inşallah.İstanbul yollarına düştüm bende
canım yolun açık olsun.herşey yolunda gitsin inşallah.
yavrucuğuna adım adım yaklaşıyorsun.
şansın bol olsun canım.geçmiş olsun.

sağol canım tavanyağmış durumda şu anda ilaçlara başladım bakalım geçer inş ir kaç güne kadar
ılık suya bir çorba kaşığı bal ve 1 taylı kaşığı elma sirkesi.sabah akşam kocakarı ilacı gibi ama oldukça işe yarıyor.çok çok geçmiş olsun tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…