Canım mikro çip'in bedeli hakkında bilgin var mı? Birde bende genellikle 4 yumurta toplanıyor benimkiler CGH ye giderse hiç biri geri gelmezCanım seni görmek ne güzel özlemişim
4.denemeyi yaptım gibi yarıladım diyelim anlatayım sen şimdi detaylarıda merak edersin bilirim..
Ankara ya sığamadım İstanbul da soluğunu aldım
ilk muayenede doktorum bana septum yani rahminde perde var histeroskopi yapacağım o sırada alırım dedi ben şoookkk tabii bunca yıl kaç doktor baktı ilk kez bir doktor perdem olduğunu söyledi..sonra yıllarca TSH hormonumun gebelik isteyen bir hatun için çok olduğunu söylerdim ama referans aralığından çıktığından dikkata almamışlardı..Ben söylemeden eski değerlerimi gören doktorum tsh ın biraz yüksek düşürelim dedi..İlaç kullanıyorum 2 aydır ve düştü..Bugüne kadar yapılmamış detaylı kan pıhtılaşması testlerimiz,kanda kromozom analizlerimiz ve tekrar edilen rahim filmim ile tedaviye başladım..3 kez uzun protokol ile tedavi olan ve her defasında ohss olacam endişesi ile yaşayan ben öyle rahat bir tedavi geçirdim ki maşallah diyorum..kısa protokol 150 doz fostimon kullandım 8 gün son 4 gün cetrodite eklendi erken çatlamayı önleyici iğne..Opu da 24 yumi toplandı 20 tanesi olgundu ve işleme girdi..Bu arada sanırım başka merkezde olmayan mikro çip yöntemi uygulandı spermlere bunu bir araştır bence çok önemli..Bizde morfoloji %2 imiş onu da yeni öğrendim diyelim yani bekleme sürecinde kötülemişiz iyice...3.güne 14 tane çok iyi kalite embriyo geldi..amacımız CGH yani tam (kapsamlı) kromozom taramasına gitmeleri için blast olup hatta bir tık üzerine geçmeleri gerekiyordu..5.güne ilk kez sende bilirsin hiç olmamıştır 9 blastım oldu bunlardan 6 tanesi cgh işlemine uygun görüldü..6 tanesinden biyopsi alınıp dondurdular..genetiğe 4 tanesini yolladım 2 tanesi sağlam geldi 2 tanesinde kromozom sorunları varmış..Sperm iyi yumurta iyi ve 1.kalite embriyolar cgh ye gidiyor 2 tanesinde sorun çıkıyor..oluşturduğumuz yeni gen de sorun oluşmuş bu da her çiftin başına gelebilirmiş...4 donmuşum var şimdi..transfer öncesinde histeroskopi olacağım perde alınacak varsa bir sorun o çözülecek ve çizik atılacak rahmime..Histeroskopiden sonrada donmuş tedavisine başlayacağım işte böyle
Gunaydin opudan ciktim 28 yumurta toplandi bakalim.nasil.olcak
Bende Echomar da olmuştum tam, Şişli'de değil .. 2 yıl önce 250 tl idi.. Sıvıyı sıktığı Sırada adet Sancısı gibi bir Sancı oluyor .. Çok az damla şeklinde kanama oldu ama normal dedi doktor .. Şükür açık çıkmıştı ..
çok geçmiş olsunn canımmgribim tavan yaptı kızlar çok fena has oldum
Günaydııııın.şahane birgün olsun inşallah.İstanbul yollarına düştüm bende
Canım merhaba sana bırsey sormak ıstıyorum transferın 10. Gunu 139 cıktı 12. Gunu 321 13. Gunu 539 doktor artık tahlıl ıstemedı cumartesı kese ıcın gel bakalım dedı sence bu hafta kese gorunurmukı vede ıkız olma ıhtımalı varsa kese gorununce beellı olurmuKuzum evet 5+0 olduk bugün. Cts bebişimizi görmeye gidiyoruz hayırlısı ile.
Canım merhaba sana bırsey sormak ıstıyorum transferın 10. Gunu 139 cıktı 12. Gunu 321 13. Gunu 539 doktor artık tahlıl ıstemedı cumartesı kese ıcın gel bakalım dedı sence bu hafta kese gorunurmukı vede ıkız olma ıhtımalı varsa kese gorununce beellı olurmu
Doktor bırdaha test ıstemedı acaba ben yarın gdııp yaptırsammı dıye dusunuyorumMerhaba canım. Benim transferin 7. günü 61,95
9. günü 122,27
13. günü bat günümdü 496,75 çıkmıştı
16. günü adeti 3 gün geçtikten sonra 2148 çıktı.
Bende bu cts 6+0 olucam doktorum son değerimden sonra salı ya da çarşamba gel görürüz demişti ama hem biz biraz daha geçsin hem eşimde gelebilsin diye cts gününe ayarladık. Cts görürmüsünüz bilmiyorum ama şöyle hesaplayabilirsin kese 1500'den sonra görülüyormuş. Kalpte 6000 diyorlar. Ona göre hesapla. İkiz gebelikse belli olur diye düşünüyorum ama bugün okuduğum yazıya göre 8. hafta net belli olurmuş.
Doktor bırdaha test ıstemedı acaba ben yarın gdııp yaptırsammı dıye dusunuyorum
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır Görüşemiyoruz bu arada en 7+3 günlük hamileyim yanlız bugün sağ kasığımda ince bir sızı hissediyorum ve bu durumdan çok endişeliyim allahım ne olur bi şey olmasın ne yapmalıyım bilemedim
Lovely 35 olduk valla canım zaman çabuk geçiyor birde su gibi akıntı oldu bugün bende çok zor kazandığım için fazla endişeliyim galibaCanım maşallah 8. haftandasın ne çabuk o kadar oldun zaman çabuk geçiyor endişelenme kanaman yoksa problemde yoktur. Bu dönemlerde normalmiş ara ara batmalar ve ağrılar.
hayırlı olsun yarın güzel haberler alırısın inşGunaydin opudan ciktim 28 yumurta toplandi bakalim.nasil.olcak
sağol canımmm
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır Görüşemiyoruz bu arada en 7+3 günlük hamileyim yanlız bugün sağ kasığımda ince bir sızı hissediyorum ve bu durumdan çok endişeliyim allahım ne olur bi şey olmasın ne yapmalıyım bilemedim
Hayirli olsun.tek yumurta belki ama ikiz olamazmi cnmArkadaşlar transfer gününü saymazsak bugün 9. Günüm ve betahcg 257 çıktı,çok yüksek degil mi,tek 5.gün embriyosu konulmustu
Tek embriyo konulduktan sonra bölünüp ikiz oluyor mu ki,ikiz olanlarin cogu 2 embriyo transferiyle oldu biliyorum ama ,çok şaşkınımHayirli olsun.tek yumurta belki ama ikiz olamazmi cnm
Benim de iki transferdi.. 12. Gün değerim 316 çıktı .. Teki tutundu inşallah sonuna kadar da benimle olur.. Ikiz ise evet keselerden belli oluyor..Canım merhaba sana bırsey sormak ıstıyorum transferın 10. Gunu 139 cıktı 12. Gunu 321 13. Gunu 539 doktor artık tahlıl ıstemedı cumartesı kese ıcın gel bakalım dedı sence bu hafta kese gorunurmukı vede ıkız olma ıhtımalı varsa kese gorununce beellı olurmu
Arkadaşlar transfer gününü saymazsak bugün 9. Günüm ve betahcg 257 çıktı,çok yüksek degil mi,tek 5.gün embriyosu konulmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?