2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canım mikro çip'in bedeli hakkında bilgin var mı? Birde bende genellikle 4 yumurta toplanıyor benimkiler CGH ye giderse hiç biri geri gelmez

ama garanti veriyoruz dediler canımm
aslında doktor çok gerekli görmedi ama ben kendi isteğimle yaptırıyorum..

gribim tavan yaptı kızlar çok fena has oldum
çok geçmiş olsunn canımm

E egunal
her şey yolunda gitsin canım allaha emanet ol...

Güle güle (hoş geldin) iyi yolculuklar
Şimdiden; perdelerin aralandığı, çizik mizik her şeyin hallolduğu, sorunsuz, ağrısız ama mutlak surette sıkı bir narkoz kafası yaşayacağın başarılı histeroskopiler dilerim

Keyifli geçsin, keyifli bitsin ve en keyiflisi için hazırlık başlasın...
Kolaylıklar dilerim, yolun açık şansın bol olsuuuunnn

Günaydııııın.şahane birgün olsun inşallah.İstanbul yollarına düştüm bende

Kuzum evet 5+0 olduk bugün. Cts bebişimizi görmeye gidiyoruz hayırlısı ile.
Canım merhaba sana bırsey sormak ıstıyorum transferın 10. Gunu 139 cıktı 12. Gunu 321 13. Gunu 539 doktor artık tahlıl ıstemedı cumartesı kese ıcın gel bakalım dedı sence bu hafta kese gorunurmukı vede ıkız olma ıhtımalı varsa kese gorununce beellı olurmu

Merhaba canım. Benim transferin 7. günü 61,95
9. günü 122,27
13. günü bat günümdü 496,75 çıkmıştı
16. günü adeti 3 gün geçtikten sonra 2148 çıktı.

Bende bu cts 6+0 olucam doktorum son değerimden sonra salı ya da çarşamba gel görürüz demişti ama hem biz biraz daha geçsin hem eşimde gelebilsin diye cts gününe ayarladık. Cts görürmüsünüz bilmiyorum ama şöyle hesaplayabilirsin kese 1500'den sonra görülüyormuş. Kalpte 6000 diyorlar. Ona göre hesapla. İkiz gebelikse belli olur diye düşünüyorum ama bugün okuduğum yazıya göre 8. hafta net belli olurmuş.

Egunalım histeroskopiye mi gidiyorsun hadi hayırlı haberler ile gel canım dualarım seninle.

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır Görüşemiyoruz bu arada en 7+3 günlük hamileyim yanlız bugün sağ kasığımda ince bir sızı hissediyorum ve bu durumdan çok endişeliyim allahım ne olur bi şey olmasın ne yapmalıyım bilemedim

Doktor bırdaha test ıstemedı acaba ben yarın gdııp yaptırsammı dıye dusunuyorum

Canım maşallah 8. haftandasın ne çabuk o kadar oldun zaman çabuk geçiyor endişelenme kanaman yoksa problemde yoktur. Bu dönemlerde normalmiş ara ara batmalar ve ağrılar.

Canlarım can yoldaşlarım benim malum kızlardeşim yanımda istanbulun altını üstüne getirmekle meşgulüz yarın gece gidiyo ama 2haftadır baya alışmıştım ona zor gelicek bana
Bu arada testlerimide yaptırmaya devam ediyorum bugün yine kan vermeye gittim diğerinin de sonuçlarını aldım protein s en az 60 olması gerekirken benim 29 at ııı de en az 80 olması gerekirken benim 74 çıkmış önceden özelde yaptırdığımda hiçbi problem yoktu bunlarda normal değerdeydi sonradan insanın kanı değişir mi doktorum pıhtılaşma değerlerinin değişmiceni söylemişti kafam çok karıştı diğerlerinden neler çıkcak bakalım herşeyim tuhaf valla

Canım maşallah 8. haftandasın ne çabuk o kadar oldun zaman çabuk geçiyor endişelenme kanaman yoksa problemde yoktur. Bu dönemlerde normalmiş ara ara batmalar ve ağrılar.
Lovely 35 olduk valla canım zaman çabuk geçiyor birde su gibi akıntı oldu bugün bende çok zor kazandığım için fazla endişeliyim galiba

Gunaydin opudan ciktim 28 yumurta toplandi bakalim.nasil.olcak
hayırlı olsun yarın güzel haberler alırısın inş
ama garanti veriyoruz dediler canımm
aslında doktor çok gerekli görmedi ama ben kendi isteğimle yaptırıyorum..

çok geçmiş olsunn canımm

E egunal
her şey yolunda gitsin canım allaha emanet ol...
sağol canımmm

maşallah canımm kuzum hamileler daha iyi bilir ama genelikle böyle ağrılar olduğunu söylüyorlar

Benim de iki transferdi.. 12. Gün değerim 316 çıktı .. Teki tutundu inşallah sonuna kadar da benimle olur.. Ikiz ise evet keselerden belli oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…