2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Kızlar idrar testi tek çizgi net diğeri silik ama belliyse gebelik var mı acaba? Arkadasım bahsetmıstım cocugu olmuyordu asılama denemesi yaptı. Adetıne on gun var...benim başıma gelmediği için bilgim yok.. Kan testi duymuştum ama umıtlenmesın ıstedım.. Eşi ve kendisi bizde hamile sanıyor kendini:) hastaneye de gidemeyiz şu an..

Çok heveslendirmek istemem canım kan kesin sonuç ama silikte olsa bence vardır hakkında hayırlısı olsun

kizlar bugun transfer oldum ogglen,az evvel tuvalete gitmiştim akintinin içinden incecik kan vardi ,peçeteye surunce geldi ama cok az belli belirsiz ,bole bir durum yasayan var mi ?acaba neden oldu ki?

kizlar bugun transfer oldum ogglen,az evvel tuvalete gitmiştim akintinin içinden incecik kan vardi ,peçeteye surunce geldi ama cok az belli belirsiz ,bole bir durum yasayan var mi ?acaba neden oldu ki?

bence sorun yoktur canım boşa stres yapma mümkün olduğunca yat dinlen. Ço da kafana takılırsa yarın doktorunu ara sor için rahat etsin

Günaydııııın.şahane birgün olsun inşallah.İstanbul yollarına düştüm bende
Canım tup bebek tedavımdem önce ılk muaynede bendede vajına agzında septum goruldu bı nevı perde ki bundan önce kac doktora gıtmiştim kürtaj olmuştum kimse dememişti aynı sana uapılcak işlem yapıldı histereskopim cekildi septum alındı çizik atıldı ve transferım olmuştu o ay şükürler olsun kızımı kucagıma aldıgım tedavımdı o darısı inş senın olsun mucızenin gelmesıne sebeb olsun bu tedavı ve Rabbim ol desın inş

en kesin kan tahlili ile belli olur

Arkadaşlar transfer gününü saymazsak bugün 9. Günüm ve betahcg 257 çıktı,çok yüksek degil mi,tek 5.gün embriyosu konulmustu
değerin çok güzel hayırlı olsun katlayarak devam etsin inş canım tek yumurtadan bölünüp ikiz olma olasılığı çokkkk düşük olsada böyle bir ihtimal var canım

bu ilk transferin mi senin? illa ki ora zedeleniyor o kadarcık sızıntı olur doktorun da söylemeliydi. bence endişelenme tabi artan bi kanaman olursa riskli ki Allahım korusun inşallah hayırlısı ile kucağına almak da nasip olur canım

6 emriyom kalmış ve 3 tanesi genetik testte gönderilmiş 10 günle 15 gün arasında çıkıyormuş sonuç.
Yaptıran arkadaşlr sizlerinde öylemiydi sonuç geçmi çıktı yada olması gereken süre bumudur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…