- 5 Nisan 2014
- 832
- 606
- 333
Çok heveslendirmek istemem canım kan kesin sonuç ama silikte olsa bence vardır hakkında hayırlısı olsunKızlar idrar testi tek çizgi net diğeri silik ama belliyse gebelik var mı acaba? Arkadasım bahsetmıstım cocugu olmuyordu asılama denemesi yaptı. Adetıne on gun var...benim başıma gelmediği için bilgim yok.. Kan testi duymuştum ama umıtlenmesın ıstedım.. Eşi ve kendisi bizde hamile sanıyor kendini:) hastaneye de gidemeyiz şu an..
İnşallah on seneye yakın bekliyo..Çok heveslendirmek istemem canım kan kesin sonuç ama silikte olsa bence vardır hakkında hayırlısı olsun
Amh 0,46 bir değerlendirme yaparmısınızGenetik tarama yaptır mutlaka ben de genetiğe yolladım sonuç bekliyorum 4.deneme olduğu için..
herkese iyi akşamlar
kizlar bugun transfer oldum ogglen,az evvel tuvalete gitmiştim akintinin içinden incecik kan vardi ,peçeteye surunce geldi ama cok az belli belirsiz ,bole bir durum yasayan var mi ?acaba neden oldu ki?
Canım tup bebek tedavımdem önce ılk muaynede bendede vajına agzında septum goruldu bı nevı perde ki bundan önce kac doktora gıtmiştim kürtaj olmuştum kimse dememişti aynı sana uapılcak işlem yapıldı histereskopim cekildi septum alındı çizik atıldı ve transferım olmuştu o ay şükürler olsun kızımı kucagıma aldıgım tedavımdı o darısı inş senın olsun mucızenin gelmesıne sebeb olsun bu tedavı ve Rabbim ol desın inşGünaydııııın.şahane birgün olsun inşallah.İstanbul yollarına düştüm bende
canım gözün aydın hayırlısıyla allahım kucağınada almayı nasip etsinArkadaşlar transfer gününü saymazsak bugün 9. Günüm ve betahcg 257 çıktı,çok yüksek degil mi,tek 5.gün embriyosu konulmustu
en kesin kan tahlili ile belli olurKızlar idrar testi tek çizgi net diğeri silik ama belliyse gebelik var mı acaba? Arkadasım bahsetmıstım cocugu olmuyordu asılama denemesi yaptı. Adetıne on gun var...benim başıma gelmediği için bilgim yok.. Kan testi duymuştum ama umıtlenmesın ıstedım.. Eşi ve kendisi bizde hamile sanıyor kendini:) hastaneye de gidemeyiz şu an..
canımmmm düşük en kısa zamanda kadın inftesinde iyi olan bir merkeze gitmelisinAmh 0,46 bir değerlendirme yaparmısınız
hayırlı olsunBenim de iki transferdi.. 12. Gün değerim 316 çıktı .. Teki tutundu inşallah sonuna kadar da benimle olur.. Ikiz ise evet keselerden belli oluyor..
değerin çok güzel hayırlı olsun katlayarak devam etsin inş canım tek yumurtadan bölünüp ikiz olma olasılığı çokkkk düşük olsada böyle bir ihtimal var canımArkadaşlar transfer gününü saymazsak bugün 9. Günüm ve betahcg 257 çıktı,çok yüksek degil mi,tek 5.gün embriyosu konulmustu
bu ilk transferin mi senin? illa ki ora zedeleniyor o kadarcık sızıntı olur doktorun da söylemeliydi. bence endişelenme tabi artan bi kanaman olursa riskli ki Allahım korusun inşallah hayırlısı ile kucağına almak da nasip olur canımkizlar bugun transfer oldum ogglen,az evvel tuvalete gitmiştim akintinin içinden incecik kan vardi ,peçeteye surunce geldi ama cok az belli belirsiz ,bole bir durum yasayan var mi ?acaba neden oldu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?