canim 4. denemem ama hic olmadi bunda da cok cok az belli belirsiz di geçti sukur ,amin amin kuzum cümleten , Rabbim izniyle siki siki tatunur inşallah yavrummmbu ilk transferin mi senin? illa ki ora zedeleniyor o kadarcık sızıntı olur doktorun da söylemeliydi. bence endişelenme tabi artan bi kanaman olursa riskli ki Allahım korusun inşallah hayırlısı ile kucağına almak da nasip olur canım
Gunaydin herkese dun 28yumurta toplanmisti 18olgun cikmis 13islem gormus bir yada iki tane daha artabilir dediler
Dundu opu cnm saol insallah yuzumuz guler bu seferhayırlısı olsun canım inşallh yolunda gider herşey:) kaçıncı günün?
Bu durumda hamile kalan varmıdeğerin çok güzel hayırlı olsun katlayarak devam etsin inş canım tek yumurtadan bölünüp ikiz olma olasılığı çokkkk düşük olsada böyle bir ihtimal var canım
evet olan var... okuduklarımdan burdan....Bu durumda hamile kalan varmı
Maşllah canım benim inş kucagında sevdrsin rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin bende iyim uğraşıyoz öyle bizmde genetik sonuç çıktı çok şükür benim kanımda vitaminszlık varmış eşimde bişey yok çok şükr hamile klmadn önce mutlka bi kadın doğumla konuşun dedi inş bu kez önmli olursak allhın izniyle önce normal denycz en az üç ay sonrası allh krim sağlık versin rabbim hepimze oğluşnun adı çok güzelcanımmmmm iyiyiz şükür :) bekliyoruz birkaç hafa daha geçse rahatlayacağım :) oğlumuz olacak teyzesi :) mehmet çınarımız geliyor :) darısı sana ve buradaki diğer kızlara :) allahım mucizelerimizi kucağımızda sevdirsin inşallahhhh :) sen neler yapıyorsun? :)
tatlım ben ilk doğumumda sezeryan mı normal mi düşünmeye fırsatım olmadı kızım önce 28de geleyim dedi durdurduksonra 31 de inat etti geldi 10gün sonra kaybettim ama o doğum anı harika bir andı onun ilk sesi ilk görüntüsü :) unutulmayacak muhteşem bir an :) o anı uyuyarak kaçırmak istemiyorum :) sancı çekerken acı çektim evet ama o an binlerce acıya değerdi :) sadece korku yüzünden istemiyorsan çok şey kaçırıyorsun :) ben onun her anını istiyorum :)
maşallah inşallah sonuna kadar güzel haberler alırsın tatlımmmmDundu opu cnm saol insallah yuzumuz guler bu sefer
tabiki HATTA burada (kk eskiden giren bir arkadaş )vardı geçen yıl 2 embiryo tarnferinde üçüze hamile kaldıBu durumda hamile kalan varmı
ben kulandım evet saymalısın canımmm hatta ilk lekelenmen olduğunda aramalıydın drkızlar günaydın aranızda daha önce lucrin kullanan var mı? bugün 12. lucrinimi vurdum birkaç gündür hafif lekelenme olmasına rağmen reglim henüz tam gelmedi bugün biraz daha fazla hafif kanamaya dönüştü sanki. bugünü ilk günüm saymalı mıyım aceba? öğlene doğru arayacam doktorumu. Allahım gelsin artık da başlayım çok heyecanlıyımmmm
maşallah canımmmmGunaydin herkese dun 28yumurta toplanmisti 18olgun cikmis 13islem gormus bir yada iki tane daha artabilir dediler
6 emriyom kalmış ve 3 tanesi genetik testte gönderilmiş 10 günle 15 gün arasında çıkıyormuş sonuç.
Yaptıran arkadaşlr sizlerinde öylemiydi sonuç geçmi çıktı yada olması gereken süre bumudur.
Ooo ne güzl hazrlık bitti sıra paşanda hayırlısıyla oda geldimi tadından yinmez hayat bu olsa gerkCanım bitti bile hazırlıklarOğluşu bekliyoruz artık :)
Çok moral oldun bana yarın Dr gidecem bakalım Recai papuçvuya ama o zaten beni başkasına yönlendirecek diye asıl gitmek istediğim Gürkan Bey'den aldım randevuyutabiki HATTA burada (kk eskiden giren bir arkadaş )vardı geçen yıl 2 embiryo tarnferinde üçüze hamile kaldı
Peki bende yumurta var değilmi yada çoğaltılabilir yani embriyo kısmına geçebiliriz miÇok moral oldun bana yarın Dr gidecem bakalım Recai papuçvuya ama o zaten beni başkasına yönlendirecek diye asıl gitmek istediğim Gürkan Bey'den aldım randevuyu
Ultrasonla 2. gün vajinal muayene olacak ve folikül durumuna bakılacak. takviye ve iğnelerle kaliteli yumurta elde edilmeye çalışılacak. yumurta olup olmadığı o zaman görülür. ama rezerv azalma eğiliminde. fsh bakıldı mı? benimde bu durumda amh 0,72 sadece.1'in altı riskli.Peki bende yumurta var değilmi yada çoğaltılabilir yani embriyo kısmına geçebiliriz mi
Fsh adette 5,80 çıktı lh 2,67 e2 55 tsh 0,99Ultrasonla 2. gün vajinal muayene olacak ve folikül durumuna bakılacak. takviye ve iğnelerle kaliteli yumurta elde edilmeye çalışılacak. yumurta olup olmadığı o zaman görülür. ama rezerv azalma eğiliminde. fsh bakıldı mı? benimde bu durumda amh 0,72 sadece.1'in altı riskli.
Bir fsh sonradan 4,59Fsh adette 5,80 çıktı lh 2,67 e2 55 tsh 0,99
fsh değeri normal.6-7 çıkmalı. usg ile yumurta oluşumuna bakıldımı peki?yani amh testini dr. birşey görüp istemesi lazım.mesela benim fsh 15,09.yükselme eğiliminde.Fsh adette 5,80 çıktı lh 2,67 e2 55 tsh 0,99
özel olmazsa yaş kaç ve ne zamandır bebek istiyorsunuz?Bir fsh sonradan 4,59
Cevabın için çok teşekkür bu arada diğerlerinizde yazdım bi bakarsanUltrasonla 2. gün vajinal muayene olacak ve folikül durumuna bakılacak. takviye ve iğnelerle kaliteli yumurta elde edilmeye çalışılacak. yumurta olup olmadığı o zaman görülür. ama rezerv azalma eğiliminde. fsh bakıldı mı? benimde bu durumda amh 0,72 sadece.1'in altı riskli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?