2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

kızlar günaydın aranızda daha önce lucrin kullanan var mı? bugün 12. lucrinimi vurdum birkaç gündür hafif lekelenme olmasına rağmen reglim henüz tam gelmedi bugün biraz daha fazla hafif kanamaya dönüştü sanki. bugünü ilk günüm saymalı mıyım aceba? öğlene doğru arayacam doktorumu. Allahım gelsin artık da başlayım çok heyecanlıyımmmm

canim 4. denemem ama hic olmadi bunda da cok cok az belli belirsiz di geçti sukur ,amin amin kuzum cümleten , Rabbim izniyle siki siki tatunur inşallah yavrummm

Maşllah canım benim inş kucagında sevdrsin rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin bende iyim uğraşıyoz öyle bizmde genetik sonuç çıktı çok şükür benim kanımda vitaminszlık varmış eşimde bişey yok çok şükr hamile klmadn önce mutlka bi kadın doğumla konuşun dedi inş bu kez önmli olursak allhın izniyle önce normal denycz en az üç ay sonrası allh krim sağlık versin rabbim hepimze oğluşnun adı çok güzel bugunler geçtiğine göre geri kalan günler hemncik geçer güzel anne doğumda bizlere dua etmeyi unutma şekerim

ben kulandım evet saymalısın canımmm hatta ilk lekelenmen olduğunda aramalıydın dr

Gunaydin herkese dun 28yumurta toplanmisti 18olgun cikmis 13islem gormus bir yada iki tane daha artabilir dediler
maşallah canımmmm

güzel çıkar inş sonuçç

tabiki HATTA burada (kk eskiden giren bir arkadaş )vardı geçen yıl 2 embiryo tarnferinde üçüze hamile kaldı
Çok moral oldun bana yarın Dr gidecem bakalım Recai papuçvuya ama o zaten beni başkasına yönlendirecek diye asıl gitmek istediğim Gürkan Bey'den aldım randevuyu

Peki bende yumurta var değilmi yada çoğaltılabilir yani embriyo kısmına geçebiliriz mi
Ultrasonla 2. gün vajinal muayene olacak ve folikül durumuna bakılacak. takviye ve iğnelerle kaliteli yumurta elde edilmeye çalışılacak. yumurta olup olmadığı o zaman görülür. ama rezerv azalma eğiliminde. fsh bakıldı mı? benimde bu durumda amh 0,72 sadece.1'in altı riskli.

Fsh adette 5,80 çıktı lh 2,67 e2 55 tsh 0,99

Cevabın için çok teşekkür bu arada diğerlerinizde yazdım bi bakarsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…