2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Çok moral oldun bana yarın Dr gidecem bakalım Recai papuçvuya ama o zaten beni başkasına yönlendirecek diye asıl gitmek istediğim Gürkan Bey'den aldım randevuyu
Canım sağlıklı bir gebeliğin guzel bir doğumun olsun inş önemli olan sağlıkla kucağında evine dönmendir tek yada ikiz olması çok önemli degil

saolun insallah hersey guzel olur hepimuz icin kendim icin sevinemiyorum bile cunku ablam cok hasta muminin mummine duasi red olunmazmis kzlar nolur ablam icin sizde dua edin
Canım gecen yazdıklarını okudum dua ediyorum etmemmi ablam yazmişsın ya içim bir tuhaf oldu allah sifalar versin inş

Günaydın kızlar morallerim bozuk...eşim cumadan beri hastaydı bende akşam vardiyasımdaydım o zaman ateşler içinde yanıyo üşüyo aklım onda kaldı annemlere dedim doktora götürmüşler annem çorba yapmış..pazartesi evdeydim bende doktora çıkardım eşimi 3 gün raporluydu velhasıl kaçgündür hasta evde kaynanam gelmedi oğluna bakmaya..dün daha iyiydi kalkıp gelmiş ama derdi farklı..görümcemdeyken eşimi arıyo hasta hasta ayağına çağırtıp kendini doktora götürtüyo kızının evi 5 dk lık yol halbuki...neyse sonra eşim bana ilaçlar 2 tl tuttu falan dedi inanmadım içime kurt düştü...annesine yine torba torba erzak almışlar aldırtıyo kaynanam daha 2 hafta öncede aldırttı..geçen haftada maaş aldı...eltimle kalıyo kaynım askerde şu an eltimde asker eşi diye yardım alıyo..hanıma daha 2 hafta önce kaşar aldırmış kaynanam paraları eşim ödüyo tabi...akşam telefondan banka uygulamasına baktım eşimin telden o uyurken ne göreyim 70 lira eczane parası alışverişler cabası...evlendim evleneli hiç fayfası olmadı ne eşya alıminda ne düğün telaşında hem maddi hem manevi fayda yapmadi hatta ve hatta kaynanam düğüme 1 ay kala iptal etmeye uğraştı..olmadı kızını kocaya kaçırttı..kayınpeder kanserdi öldü kahrına adam..eltime iki koları boynu doldurdu kaynanam altınlarla biz ev aldık bana takmadığı 2 bilezik vardı söz vermişti onları bile vermedi...esya aliyo simdi eltime beyaz esyaları o aliyo askerden gelince kaynim ayri eve cikicaklar...ben esime yalanini vurayim mi yüzüne..birde bu parası olduğu halde bizden hala bişeyler isteyip eltimi kaynımı bizden geçimdiren kaynanama ne desem artık isteme bizim 2 kredi borcumuz artı kart borcumuz var desem anlar mı...bunları bile bile hala bizden kaçırma ne koparsam kar derdinde...dün ben gelmeden kaçmış köyüne hemen

Offfff kuzum ya ne çok benzerlik var yaşananlarda ben önceleri cok cabaladim iyi olalim anlaşalım diye kendimden verdim olmadı ne denesiydem olmadı ve eşimin ailesine küstüm konusmuyorum böyle çözdüm

ben bu duruma şöylel bir çözüm buldum kendimce azda olsa kocama daha masraf açıyorum daha çok para alıyorum ve onları biriktirdim sonra altına yatırdım şimdi biliyor bileziğimin olduğunu ama kendi annemin aldığını biliyor tabiki lazım olsa veririm ona istedikçe iste yetmiyor de onlara verecek yolları kes kendi paran varsa asla harcama 10 dan 20 den ne olur deme herşeyi o yapsın mümkün olduğunca ev alışverişini ona yaptır yada birlikte git

valla eşinizin yüzüne vursanızda bence bu zaten ilk değildir.huzursuzluk daha da artar. ama bildiğinizi belli edin bence, o da kocaman bir adam eğer ailesine harcama yaparken sizden saklıyor ise durumu bilmesine rağmen ailesini size ezdirmek istemiyor her erkek gibi.ama sizde ezdirmeyin kendinizi.tatlı dille anlatın suçlayarak değilde.durumunuz ne kadar üzüldüğünüzü anlatın...

moralini bozma yaşın daha erken sigara içiyormusun birde nerde yaptırıyorsun ne dediler sana
yok bozmuyorum ilk başta çok zordu ama, sigara içmiyorum hiç içmedim. eşim içiyor ve dr. bırak dediği halde bırakmıyor ankaradayaım. aralık ayında bir tüp bebek tedavim var.negatifle sonuçlandı. şimdi regliyle beraber bir tedavi daha olacağım inşallah folikül görülürse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…