- 20 Nisan 2014
- 723
- 268
- 133
bende ankaralıyım eşin için canını sıkma çünkü sigarayı bırakmak çok zor ama eskişehirden gelecem bende iki senedir burda evliyim bu folikül ne banadamı bakacaklaryok bozmuyorum ilk başta çok zordu ama, sigara içmiyorum hiç içmedim. eşim içiyor ve dr. bırak dediği halde bırakmıyorankaradayaım. aralık ayında bir tüp bebek tedavim var.negatifle sonuçlandı. şimdi regliyle beraber bir tedavi daha olacağım inşallah folikül görülürse..
foliküllerin yumurtalarını yapar canım. bakmadan anlayamaz ve ilaç başlayamazsın. tedaviye alacağını düşünüyorum dr.un hızlı bir şekilde. erteleme.kontrollerini ol.bende ankaralıyım eşin için canını sıkma çünkü sigarayı bırakmak çok zor ama eskişehirden gelecem bende iki senedir burda evliyim bu folikül ne banadamı bakacaklar
Gunaydin herkese dun 28yumurta toplanmisti 18olgun cikmis 13islem gormus bir yada iki tane daha artabilir dediler
yarın geliyorum zaten ankaraya direk dr gidecem umarım iyi olur allah her isteyene versin birçocuk senin deiyi gecer inşallah yarın haber veririm doktorla olan durumu sabah gidip akşam dönecem zatenfoliküllerin yumurtalarını yapar canım. bakmadan anlayamaz ve ilaç başlayamazsın. tedaviye alacağını düşünüyorum dr.un hızlı bir şekilde. erteleme.kontrollerini ol.
mutlaka yaz,inşallah güzel şeyler duyarsın burayada yazarsın.haberini bekliyorum...aminnn cümle isteyene inşallahhhyarın geliyorum zaten ankaraya direk dr gidecem umarım iyi olur allah her isteyene versin birçocuk senin deiyi gecer inşallah yarın haber veririm doktorla olan durumu sabah gidip akşam dönecem zaten
ben şu an kullanıyorum geçen hafta histeroskopi oldum, bir sonraki reglim ile de tedaviye başlayacağım.... tedavi öncesi doğum kontrol hapı kullanan bir çok kişi de okudum tatlım....Ben 2014 kasımda tup bebek yaptırdım ve malesef negatif sonuç aldım Mart nisan ayı gibi tekrar gitmek istiyoruz Almanyada yım ben arkadaşlar istanbul bahceci fulya da tedavi oluyorum . Bende polikistik over var ve doktorum tranfer oncesi dogum kontrol hapi verdi . Tranfer oncesi ay doğum kontrol hapı kullanan varmı .
Bana yardım edin lütfen
Adetimde gitmeye karar verdimUltrasonla 2. gün vajinal muayene olacak ve folikül durumuna bakılacak. takviye ve iğnelerle kaliteli yumurta elde edilmeye çalışılacak. yumurta olup olmadığı o zaman görülür. ama rezerv azalma eğiliminde. fsh bakıldı mı? benimde bu durumda amh 0,72 sadece.1'in altı riskli.
şimdi konuştum bir kaç gün bekleyip hastalandığım gün gidecem hem de foliküle bakmış olurlar daha iyi olur birkaç kere muayene parası vermek gereksiz haberlerim paylaşacam allah hepimizin yrdımcısı olsunmutlaka yaz,inşallah güzel şeyler duyarsın burayada yazarsın.haberini bekliyorum...aminnn cümle isteyene inşallahhh
Arkadaşlar yumurta toplama işlemi sonrasında 6. Günüm az önce tuvalette silince kanama oldu.sildikçe gelen.korktum normal mi?
tabiki reglin 2. günü gitmek gerekir. yumurta takibine ve hemen ilaç başlarlar belkide.evet 2 kere muayene ücretide ödemezsiniz hem.şimdi konuştum bir kaç gün bekleyip hastalandığım gün gidecem hem de foliküle bakmış olurlar daha iyi olur birkaç kere muayene parası vermek gereksiz haberlerim paylaşacam allah hepimizin yrdımcısı olsun
Yok transfer olmadı donduruldu.2. Adette konacak.transfer oldu mu canım yoksa ertelendi m
bu mümnine duası kuranı kerimde varmı bende okuyayım hem ablanıza hemde benimde abim rahatsız onun içinde okuyayımsaolun insallah hersey guzel olur hepimuz icin kendim icin sevinemiyorum bile cunku ablam cok hasta muminin mummine duasi red olunmazmis kzlar nolur ablam icin sizde dua edin
Yok transfer olmadı donduruldu.2. Adette konacak.
saolun insallah hersey guzel olur hepimuz icin kendim icin sevinemiyorum bile cunku ablam cok hasta muminin mummine duasi red olunmazmis kzlar nolur ablam icin sizde dua edin
evet birtane de olsa yeter lütfen dua edelimCanım sağlıklı bir gebeliğin guzel bir doğumun olsun inş önemli olan sağlıkla kucağında evine dönmendir tek yada ikiz olması çok önemli degil
Merkezi aradım doktorum izinliymiş.ben anlamadım şimdi adet bukadar erken olması normal mi acaba.istanbulda oturmuyorum burada başka bir doktora gideceğim.teşekkürler cevap için.gerçekten korktum görünce çünkü doktorum 10 gün sonra adet görürsün 2. Günü gelirsin demişti.o zaman adet oluyorsun endişelenme bir çok kişi böyle oldu bu sayfada
Merkezi aradım doktorum izinliymiş.ben anlamadım şimdi adet bukadar erken olması normal mi acaba.istanbulda oturmuyorum burada başka bir doktora gideceğim.teşekkürler cevap için.gerçekten korktum görünce çünkü doktorum 10 gün sonra adet görürsün 2. Günü gelirsin demişti.
cnm demek istedigim sey sen tanimadigin birine dua edersen daha kolay kabul olur rabbim şafi adiyla sifa versin tum hastalara ici sirada ablama ve seninde abine dualarimiz bir olsun rabbim geri cevirmez insallahbu mümnine duası kuranı kerimde varmı bende okuyayım hem ablanıza hemde benimde abim rahatsız onun içinde okuyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?