2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

bende ankaralıyım eşin için canını sıkma çünkü sigarayı bırakmak çok zor ama eskişehirden gelecem bende iki senedir burda evliyim bu folikül ne banadamı bakacaklar

bende ankaralıyım eşin için canını sıkma çünkü sigarayı bırakmak çok zor ama eskişehirden gelecem bende iki senedir burda evliyim bu folikül ne banadamı bakacaklar
foliküllerin yumurtalarını yapar canım. bakmadan anlayamaz ve ilaç başlayamazsın. tedaviye alacağını düşünüyorum dr.un hızlı bir şekilde. erteleme.kontrollerini ol.

foliküllerin yumurtalarını yapar canım. bakmadan anlayamaz ve ilaç başlayamazsın. tedaviye alacağını düşünüyorum dr.un hızlı bir şekilde. erteleme.kontrollerini ol.
yarın geliyorum zaten ankaraya direk dr gidecem umarım iyi olur allah her isteyene versin birçocuk senin deiyi gecer inşallah yarın haber veririm doktorla olan durumu sabah gidip akşam dönecem zaten

Ben 2014 kasımda tup bebek yaptırdım ve malesef negatif sonuç aldım Mart nisan ayı gibi tekrar gitmek istiyoruz Almanyada yım ben arkadaşlar istanbul bahceci fulya da tedavi oluyorum . Bende polikistik over var ve doktorum tranfer oncesi dogum kontrol hapi verdi . Tranfer oncesi ay doğum kontrol hapı kullanan varmı .
Bana yardım edin lütfen

yarın geliyorum zaten ankaraya direk dr gidecem umarım iyi olur allah her isteyene versin birçocuk senin deiyi gecer inşallah yarın haber veririm doktorla olan durumu sabah gidip akşam dönecem zaten
mutlaka yaz,inşallah güzel şeyler duyarsın burayada yazarsın.haberini bekliyorum...aminnn cümle isteyene inşallahhh

ben şu an kullanıyorum geçen hafta histeroskopi oldum, bir sonraki reglim ile de tedaviye başlayacağım.... tedavi öncesi doğum kontrol hapı kullanan bir çok kişi de okudum tatlım....

Adetimde gitmeye karar verdim

mutlaka yaz,inşallah güzel şeyler duyarsın burayada yazarsın.haberini bekliyorum...aminnn cümle isteyene inşallahhh
şimdi konuştum bir kaç gün bekleyip hastalandığım gün gidecem hem de foliküle bakmış olurlar daha iyi olur birkaç kere muayene parası vermek gereksiz haberlerim paylaşacam allah hepimizin yrdımcısı olsun

Arkadaşlar yumurta toplama işlemi sonrasında 6. Günüm az önce tuvalette silince kanama oldu.sildikçe gelen.korktum normal mi?

tabiki reglin 2. günü gitmek gerekir. yumurta takibine ve hemen ilaç başlarlar belkide.evet 2 kere muayene ücretide ödemezsiniz hem.

saolun insallah hersey guzel olur hepimuz icin kendim icin sevinemiyorum bile cunku ablam cok hasta muminin mummine duasi red olunmazmis kzlar nolur ablam icin sizde dua edin
bu mümnine duası kuranı kerimde varmı bende okuyayım hem ablanıza hemde benimde abim rahatsız onun içinde okuyayım

saolun insallah hersey guzel olur hepimuz icin kendim icin sevinemiyorum bile cunku ablam cok hasta muminin mummine duasi red olunmazmis kzlar nolur ablam icin sizde dua edin
Canım sağlıklı bir gebeliğin guzel bir doğumun olsun inş önemli olan sağlıkla kucağında evine dönmendir tek yada ikiz olması çok önemli degil
evet birtane de olsa yeter lütfen dua edelim

o zaman adet oluyorsun endişelenme bir çok kişi böyle oldu bu sayfada
Merkezi aradım doktorum izinliymiş.ben anlamadım şimdi adet bukadar erken olması normal mi acaba.istanbulda oturmuyorum burada başka bir doktora gideceğim.teşekkürler cevap için.gerçekten korktum görünce çünkü doktorum 10 gün sonra adet görürsün 2. Günü gelirsin demişti.

10 gün içinde adet olursun demiştir belki canım ama sen yine de git istersen için rahat etsin ama birçok kişi de böyle oldu korkmana gerek yok

bu mümnine duası kuranı kerimde varmı bende okuyayım hem ablanıza hemde benimde abim rahatsız onun içinde okuyayım
cnm demek istedigim sey sen tanimadigin birine dua edersen daha kolay kabul olur rabbim şafi adiyla sifa versin tum hastalara ici sirada ablama ve seninde abine dualarimiz bir olsun rabbim geri cevirmez insallah

Arkadaslar merhaba bu ay bende tup bebek denedim yazmistimda ilk gunler...bugün negatif sonuc aldim... ...nasipte yokmuş olmadi...ben size birsey sormak istiyorum...Henüz doktorumla konusmadim...simdi benim donmuslarim var doktor adet olunca gel tekrar dene ye lim diyecek...bana cok mantikli gelmiyor...sonuçta ayni rahim ayni embriyo yine tutmaz gibi geliyor...yanlis düşünüyor olabilirim...ama acaba embriyo larin incelenmesi yada rahim icin histereskobi falan yaptirmak gerekmezmi...yani evet allah nasip etmedi olmadi bunun yaninda sebepleri gerine getirmek lazim...yani negatif oldugunda doktorlar herhangi bir aciklama yada bir inceleme yapıyor lar mi negatif olamsinin uzerine...bizim cok iyi ve iyi kalite embriyo transfer edildi hersey normaldi çünkü görünürde...kafam cok karışık bilen arkadaslar yardimci olabir mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…