Arkadaslar merhaba bu ay bende tup bebek denedim yazmistimda ilk gunler...bugün negatif sonuc aldim......nasipte yokmuş olmadi...ben size birsey sormak istiyorum...Henüz doktorumla konusmadim...simdi benim donmuslarim var doktor adet olunca gel tekrar dene ye lim diyecek...bana cok mantikli gelmiyor...sonuçta ayni rahim ayni embriyo yine tutmaz gibi geliyor...yanlis düşünüyor olabilirim...ama acaba embriyo larin incelenmesi yada rahim icin histereskobi falan yaptirmak gerekmezmi...yani evet allah nasip etmedi olmadi bunun yaninda sebepleri gerine getirmek lazim...yani negatif oldugunda doktorlar herhangi bir aciklama yada bir inceleme yapıyor lar mi negatif olamsinin uzerine...bizim cok iyi ve iyi kalite embriyo transfer edildi hersey normaldi çünkü görünürde...kafam cok karışık bilen arkadaslar yardimci olabir mi...
canım geçmiş olsun sonucun için gerçekten üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş rabbim sağlıklı uzun ömürlüsünü versn inşallah (hepimize).Arkadaslar merhaba bu ay bende tup bebek denedim yazmistimda ilk gunler...bugün negatif sonuc aldim......nasipte yokmuş olmadi...ben size birsey sormak istiyorum...Henüz doktorumla konusmadim...simdi benim donmuslarim var doktor adet olunca gel tekrar dene ye lim diyecek...bana cok mantikli gelmiyor...sonuçta ayni rahim ayni embriyo yine tutmaz gibi geliyor...yanlis düşünüyor olabilirim...ama acaba embriyo larin incelenmesi yada rahim icin histereskobi falan yaptirmak gerekmezmi...yani evet allah nasip etmedi olmadi bunun yaninda sebepleri gerine getirmek lazim...yani negatif oldugunda doktorlar herhangi bir aciklama yada bir inceleme yapıyor lar mi negatif olamsinin uzerine...bizim cok iyi ve iyi kalite embriyo transfer edildi hersey normaldi çünkü görünürde...kafam cok karışık bilen arkadaslar yardimci olabir mi...
hayırlısı inşallah, çok sevindim.kızlarr bir adım daha yaklaştım çok mutluyum. bugün adet oldum yarın menogon ile tedavime başlıyorum pazartesi de ilk us kontrolüm rabbim hepimiz için hayırlısını versin bu sefer çok umutluyum çokkkk
Günaydın kızlar morallerim bozuk...eşim cumadan beri hastaydı bende akşam vardiyasımdaydım o zaman ateşler içinde yanıyo üşüyo aklım onda kaldı annemlere dedim doktora götürmüşler annem çorba yapmış..pazartesi evdeydim bende doktora çıkardım eşimi 3 gün raporluydu velhasıl kaçgündür hasta evde kaynanam gelmedi oğluna bakmaya..dün daha iyiydi kalkıp gelmiş ama derdi farklı..görümcemdeyken eşimi arıyo hasta hasta ayağına çağırtıp kendini doktora götürtüyo kızının evi 5 dk lık yol halbuki...neyse sonra eşim bana ilaçlar 2 tl tuttu falan dedi inanmadım içime kurt düştü...annesine yine torba torba erzak almışlar aldırtıyo kaynanam daha 2 hafta öncede aldırttı..geçen haftada maaş aldı...eltimle kalıyo kaynım askerde şu an eltimde asker eşi diye yardım alıyo..hanıma daha 2 hafta önce kaşar aldırmış kaynanam paraları eşim ödüyo tabi...akşam telefondan banka uygulamasına baktım eşimin telden o uyurken ne göreyim 70 lira eczane parası alışverişler cabası...evlendim evleneli hiç fayfası olmadı ne eşya alıminda ne düğün telaşında hem maddi hem manevi fayda yapmadi hatta ve hatta kaynanam düğüme 1 ay kala iptal etmeye uğraştı..olmadı kızını kocaya kaçırttı..kayınpeder kanserdi öldü kahrına adam..eltime iki koları boynu doldurdu kaynanam altınlarla biz ev aldık bana takmadığı 2 bilezik vardı söz vermişti onları bile vermedi...esya aliyo simdi eltime beyaz esyaları o aliyo askerden gelince kaynim ayri eve cikicaklar...ben esime yalanini vurayim mi yüzüne..birde bu parası olduğu halde bizden hala bişeyler isteyip eltimi kaynımı bizden geçimdiren kaynanama ne desem artık isteme bizim 2 kredi borcumuz artı kart borcumuz var desem anlar mı...bunları bile bile hala bizden kaçırma ne koparsam kar derdinde...dün ben gelmeden kaçmış köyüne hemen
Destek olan arkadaşlarım sağolun allah razı olsun...kuafördeyim saçlarımı kestircem victoria beckham modeli..can sıkıntısı saç değiştircemcanım çok can sıkıcı bir durum :) ama yüzüne vurma :) uygun bir zamanda tatlı dille maddi durumunuzun şuanda müsait olmadığını harcamalarınıza dikkat etmeniz gerektiğini falan anlatabilirsin :) geçekten zor bir durumallahım yardımcın olsun :)
Cnm cok gecmis olsun oncelikle inşallah tez zamanda kavusursun sende... ne güzel demiş sin ne güzel anlatmissin icimi okumuş sun sanki...belki bizde aynisini yasayacagiz...embriyolar kaliteli olmadığı icin çözülmede probblem yasayacagiz..mademki kalitesiz embriyo cozunurken sikinti oluyor sen embriyo nun kalitesine bakmadan niye donduruyorsun ki...niye umit veriyor sun insanlara....biz maddi olarak hem dondurmadan hemde cozdurmeden odeme yaparaK en az 6 ay onun borcunu kapatmaya çalışacağız. .hemde manevi olarak 6 ay perişan olacaksin...inan bilmiyorum kararsizim gerçekten...canım geçmiş olsun sonucun için gerçekten üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş rabbim sağlıklı uzun ömürlüsünü versn inşallah (hepimize).
benim de ilk tedavimde 3 adet 3. gün embriyosu transfer edilmişti. 3 gün embriyosu çünkü merkezim 5. güne hiç kimseyi götürmüyor ve hiç bir lab. ortamının ana rahminden daha doğal olamayacağını savunuyordu. tek embriyo tutup kese görünmüştü fakat daha sonra düştü. hemen senin dr gibi bi sonraki adetinde gel dedi gittim estrofem ile tedaviye başladık başka iğnelerle devam ettik vs. ve transfer günü sabah bi telefon transfere gelmeyin embriyolar sağlıklı çözülmedi buyur... ne kadar üzüldüm ağladım ama çare yok malum. ertesi gün gittik dr ile konuşmak için. bana demez mi demek ki embriyoların kaliteli değilmiş ilki de bu yüzden düşmüş... ulan deneme yanılma yöntemi ile mi karar veriyoruz kalitesine ya maddi manevi kayıplarım vücuduma hormon yüklenen hormonlar? velhasıl çok uzattım ama seni senden başka kimse düşünmüyor şimdi sıfırdan ankara memorial de tedavime başladım. bende sorun yoktu ama yine de histeroskopi istedi doktorum canlandırma yaptı daha profesyonel olduğu çok belli ya da biz daha tecrübelendik daha sağlam adımlar atmaya çalışıyoruz senin de imkanın varsa işini şansa bırakma derim gerekirse histeroskopi yapılsın embriyolar genetiğe gitsin ya da her neyse... en azından biz herşeyi yaptık deme şansın olur rabbim kucağını en kısa sürede doldursun inşallah (hepimizin) aminnnn
canım yazını yenı gordum sıkma canını uzulme dusuncesızler ıste sen esını tatlı dılle uyar ama terste tepebılır canım hakında hayırlısı olsun ınsallahDestek olan arkadaşlarım sağolun allah razı olsun...kuafördeyim saçlarımı kestircem victoria beckham modeli..can sıkıntısı saç değiştircem
Canmm valla tatil olnca okul gremedm memlekte gittk fln dun donduk bgn doktora gttik ve basladk donmus tedavisine bakalm kismet nolcak bu kez
ya hazır sen yazmısken yazım dedım sımdı cumartesı kontrolum var buyuk ıhtımal bende bı kagıt var orda yazan jeldı ıgneydı verıcek ve haftasonuna geldıgı ıcın yazdıramıycam kagıtta zaten neler kullanılcagı yazıyo banada fıkır verın recete olmadan gıdıp yazdırabılırmıyımbenim doktorum tedaviye ön hazırlığa iki ay önce başladı bu söyleyeceğim ilaçları tüm hastalarına veriyor çünkü değerlerim normal olmasına rağmen omega 3,devit 3,elevit,b12 banada verdi haşimato olduğum içinde selenyum kullandım.şeker yüklemesi istedi şekerimde bozukluk gördüğü için matofin verdi.eşime sperm kalitesini artırmak için proxeed plus verdi.ayrıca kliniklerde anlaşmalı eczaneleri para kazansın diye bilgi vermiyorlar ama transfer dönemi ve gebelik testi ve sonrasında devam edeceğiniz climara fort bant crinone jel clexane iğne prednol hap vre antibiyotiği aile hekimliği bile yazıyor.ben climara banttan 8kutu kullandım devlet ayda bir kutunun parasını karşılıyor önceden yazdırın yada herhangi bir kadın doğum uzmanından rapor çıkartın.bunları yazdırırsanız 1000tlden fazla masraftan kurtulursunuz.
Maşallah canımmerhaba arkadaşlar benim de dün yumoşlar toplandı 10 tane çıktı bugün arayıp haber verdiler 10 tanesi de döllenmiş bakalım hayırlısı olsun sanırım pazartesi de transfer olacak...
Bencede var pıhtılaşma gittiğim nöroloji Dr Önemli değil dedi anlamadim KD Dr önemli demiştinasılsınız kızlar canlarbu arda bende yuksek derecede pıhtılaşma var acaba dk tıransverden sonramı verır ıgneyı bıde gentık dk en yuksek dozdan kullanmam gerektıgını söylemıstı ınsalla dk yukzek dozda verır
sağolasın canım inşallah sonu da güzel olur...Maşallah canım
canım hamılelıkte cok onemlıymıs ben bı bebek kaybettım bu sorun yuzunden 9 haftalıkken kalbı durdu pıhtılasmadan dolayıymıs ıyıkı genetık testlerı yaptırdım yoksa hamıle bıle kalsam kaybetcektımBencede var pıhtılaşma gittiğim nöroloji Dr Önemli değil dedi anlamadim KD Dr önemli demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?