2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Selam kızlarr kahvaltıya misafirim vardı şimdi gittiler birazdan da kuzenim gelecek.. O yüzden gelemedim... Nasılsınız bakalım?

Canım negatif sonucuna üzüldüm ve aynı zamanda metanetine de hayran kaldım. Bizim ilk denemede negatif olunca doktorum bende kanda pıhtılaşma ve eşim ve benim için kromozom analizleri istedi. Bu esnada yumurta kalitesini arttırmak için ilaç ve vitamin verdi. 2. tedavim halen sürüyor. Yumurta toplama oldu fakat transfer ertelendi. Bu kez de böyle denemek istedik. Transfer bir sonraki adette gerçekleşecek. Vücudun ve rahmin dinlenmesi , hormonların normal seviyeye düşmesini bekleyeceğiz.

canım geçmiş olsun sonucun için gerçekten üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş rabbim sağlıklı uzun ömürlüsünü versn inşallah (hepimize).
benim de ilk tedavimde 3 adet 3. gün embriyosu transfer edilmişti. 3 gün embriyosu çünkü merkezim 5. güne hiç kimseyi götürmüyor ve hiç bir lab. ortamının ana rahminden daha doğal olamayacağını savunuyordu. tek embriyo tutup kese görünmüştü fakat daha sonra düştü. hemen senin dr gibi bi sonraki adetinde gel dedi gittim estrofem ile tedaviye başladık başka iğnelerle devam ettik vs. ve transfer günü sabah bi telefon transfere gelmeyin embriyolar sağlıklı çözülmedi buyur... ne kadar üzüldüm ağladım ama çare yok malum. ertesi gün gittik dr ile konuşmak için. bana demez mi demek ki embriyoların kaliteli değilmiş ilki de bu yüzden düşmüş... ulan deneme yanılma yöntemi ile mi karar veriyoruz kalitesine ya maddi manevi kayıplarım vücuduma hormon yüklenen hormonlar? velhasıl çok uzattım ama seni senden başka kimse düşünmüyor şimdi sıfırdan ankara memorial de tedavime başladım. bende sorun yoktu ama yine de histeroskopi istedi doktorum canlandırma yaptı daha profesyonel olduğu çok belli ya da biz daha tecrübelendik daha sağlam adımlar atmaya çalışıyoruz senin de imkanın varsa işini şansa bırakma derim gerekirse histeroskopi yapılsın embriyolar genetiğe gitsin ya da her neyse... en azından biz herşeyi yaptık deme şansın olur rabbim kucağını en kısa sürede doldursun inşallah (hepimizin) aminnnn

kızlarr bir adım daha yaklaştım çok mutluyum. bugün adet oldum yarın menogon ile tedavime başlıyorum pazartesi de ilk us kontrolüm rabbim hepimiz için hayırlısını versin bu sefer çok umutluyum çokkkk
hayırlısı inşallah, çok sevindim.
yeni bir umut
inşallah çok çok güzel sağlıklı bir bebişle sonuçlanır bu tedaviniz.
Allah yardımcınız olsun...

canım çok can sıkıcı bir durum :) ama yüzüne vurma :) uygun bir zamanda tatlı dille maddi durumunuzun şuanda müsait olmadığını harcamalarınıza dikkat etmeniz gerektiğini falan anlatabilirsin :) geçekten zor bir durum allahım yardımcın olsun :)

nasılsınız kızlar canlar bu arda bende yuksek derecede pıhtılaşma var acaba dk tıransverden sonramı verır ıgneyı bıde gentık dk en yuksek dozdan kullanmam gerektıgını söylemıstı ınsalla dk yukzek dozda verır

Destek olan arkadaşlarım sağolun allah razı olsun...kuafördeyim saçlarımı kestircem victoria beckham modeli..can sıkıntısı saç değiştircem

Cnm cok gecmis olsun oncelikle inşallah tez zamanda kavusursun sende... ne güzel demiş sin ne güzel anlatmissin icimi okumuş sun sanki...belki bizde aynisini yasayacagiz...embriyolar kaliteli olmadığı icin çözülmede probblem yasayacagiz..mademki kalitesiz embriyo cozunurken sikinti oluyor sen embriyo nun kalitesine bakmadan niye donduruyorsun ki...niye umit veriyor sun insanlara....biz maddi olarak hem dondurmadan hemde cozdurmeden odeme yaparaK en az 6 ay onun borcunu kapatmaya çalışacağız. .hemde manevi olarak 6 ay perişan olacaksin...inan bilmiyorum kararsizim gerçekten...

kızlar iyi akşamlar annem geldi köyden konrtolleri vardı onları yaptırdık sonrada çay kahve muhabet onları gönderdim ortalığı toparladım geldim

merhaba arkadaşlar benim de dün yumoşlar toplandı 10 tane çıktı bugün arayıp haber verdiler 10 tanesi de döllenmiş bakalım hayırlısı olsun sanırım pazartesi de transfer olacak...

Destek olan arkadaşlarım sağolun allah razı olsun...kuafördeyim saçlarımı kestircem victoria beckham modeli..can sıkıntısı saç değiştircem
canım yazını yenı gordum sıkma canını uzulme dusuncesızler ıste sen esını tatlı dılle uyar ama terste tepebılır canım hakında hayırlısı olsun ınsallah

benim doktorum tedaviye ön hazırlığa iki ay önce başladı bu söyleyeceğim ilaçları tüm hastalarına veriyor çünkü değerlerim normal olmasına rağmen omega 3,devit 3,elevit,b12 banada verdi haşimato olduğum içinde selenyum kullandım.şeker yüklemesi istedi şekerimde bozukluk gördüğü için matofin verdi.eşime sperm kalitesini artırmak için proxeed plus verdi.ayrıca kliniklerde anlaşmalı eczaneleri para kazansın diye bilgi vermiyorlar ama transfer dönemi ve gebelik testi ve sonrasında devam edeceğiniz climara fort bant crinone jel clexane iğne prednol hap vre antibiyotiği aile hekimliği bile yazıyor.ben climara banttan 8kutu kullandım devlet ayda bir kutunun parasını karşılıyor önceden yazdırın yada herhangi bir kadın doğum uzmanından rapor çıkartın.bunları yazdırırsanız 1000tlden fazla masraftan kurtulursunuz.

ya hazır sen yazmısken yazım dedım sımdı cumartesı kontrolum var buyuk ıhtımal bende bı kagıt var orda yazan jeldı ıgneydı verıcek ve haftasonuna geldıgı ıcın yazdıramıycam kagıtta zaten neler kullanılcagı yazıyo banada fıkır verın recete olmadan gıdıp yazdırabılırmıyım

Bencede var pıhtılaşma gittiğim nöroloji Dr Önemli değil dedi anlamadim KD Dr önemli demişti

Bencede var pıhtılaşma gittiğim nöroloji Dr Önemli değil dedi anlamadim KD Dr önemli demişti
canım hamılelıkte cok onemlıymıs ben bı bebek kaybettım bu sorun yuzunden 9 haftalıkken kalbı durdu pıhtılasmadan dolayıymıs ıyıkı genetık testlerı yaptırdım yoksa hamıle bıle kalsam kaybetcektım

Kızlar bi sorum olacak,tüpler tamamen kapaliysa dış gebelik olur mu,sonuçta dış gebelikte embriyo tüplere yerleşiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…