büyük bir ihtimalle yazdırabilirsin yazdıramasanda bilmiyorum hangi ildesin ama istanbulda cumartesi eczaneler açık tanıdığın bir eczaneden borca alıp pazartesi günü reçetenle aile hekimliğine yazdırabilirsinya hazır sen yazmısken yazım dedım sımdı cumartesı kontrolum var buyuk ıhtımal bende bı kagıt var orda yazan jeldı ıgneydı verıcek ve haftasonuna geldıgı ıcın yazdıramıycam kagıtta zaten neler kullanılcagı yazıyo banada fıkır verın recete olmadan gıdıp yazdırabılırmıyım
istanbuldayım ama cumartesı aıle hekımlıgı kapalı tanıdık eczanede yok hıc en ıyısı 2 gun gec baslarım pazartesı yazdırıp baslarım başka care yok cok tututor ılaclar cunkubüyük bir ihtimalle yazdırabilirsin yazdıramasanda bilmiyorum hangi ildesin ama istanbulda cumartesi eczaneler açık tanıdığın bir eczaneden borca alıp pazartesi günü reçetenle aile hekimliğine yazdırabilirsin
Cnm eczaneye git soyle verirler gecen.ben.oyle aldim sonra yazdirip receteyi goturdumistanbuldayım ama cumartesı aıle hekımlıgı kapalı tanıdık eczanede yok hıc en ıyısı 2 gun gec baslarım pazartesı yazdırıp baslarım başka care yok cok tututor ılaclar cunku
Merhaba cnm kac tane donmusun var birde donmuslarinin kalitesi birde dondunmuslarina pgt cgh falan yapilacak mi ??? Cok sordum ama donmus tedavisi nasil oluyor onun icin soruyorumCanmm valla tatil olnca okul gremedm memlekte gittk fln dun donduk bgn doktora gttik ve basladk donmus tedavisine bakalm kismet nolcak bu kez
Bencede var pıhtılaşma gittiğim nöroloji Dr Önemli değil dedi anlamadim KD Dr önemli demişti
pıhtılaşmayı hafife almayın ileri dereceyse transfer olmadan en az bir iki hafta önce mümkünse kan sulandırıcıya başlamanız lazım. Ben bu yüzden 5 aylık erken doğumla bebeğimi kaybettimBencede var pıhtılaşma gittiğim nöroloji Dr Önemli değil dedi anlamadim KD Dr önemli demişti
basın sagolsun canım uzuldum allah sabır versın sana..ama ıste bu doktorlar anlamıyokı benım genetık dk tub bebek tedavısne baslıycagımı bıldıgı ıcın aspırın yazdı ve tub bebek tedavısıne baslayınca dk ıgne yazsın pıhtılaşma yuksek dedı ama dk hayır kulllanma cospırın tıransver sonrası ıgne yazıcam dedı bıde bendekı pıhtılaşma yuksek derecedeymıs genetık dk en yuksek dozda kullancaksın ıgneyı bunu aklından hıc cıkarma yoksa yıne kaybedersın dedı ama gelde kd dk anlat bunupıhtılaşmayı hafife almayın ileri dereceyse transfer olmadan en az bir iki hafta önce mümkünse kan sulandırıcıya başlamanız lazım. Ben bu yüzden 5 aylık erken doğumla bebeğimi kaybettim
Merak etme ben de anlatamadım.. bana da transferden sonra başladı iğneyi şimdi 9. Günüm sonuç bekliyorum. Rabbim nasip eder de pozitifi görürsem pıhtılaşma ile ilgili uzman bir hekime gidicem.. bu kadar zor çocuk sahibi olmaya çalışırken bir de kolayca kaybetmek çok dokunuyor adamabasın sagolsun canım uzuldum allah sabır versın sana..ama ıste bu doktorlar anlamıyokı benım genetık dk tub bebek tedavısne baslıycagımı bıldıgı ıcın aspırın yazdı ve tub bebek tedavısıne baslayınca dk ıgne yazsın pıhtılaşma yuksek dedı ama dk hayır kulllanma cospırın tıransver sonrası ıgne yazıcam dedı bıde bendekı pıhtılaşma yuksek derecedeymıs genetık dk en yuksek dozda kullancaksın ıgneyı bunu aklından hıc cıkarma yoksa yıne kaybedersın dedı ama gelde kd dk anlat bunu
canım zaten tedavilerde kulanıyorum kan sulandırcı ama bu dr (ÖNEMSİZ DEMEDİ )çok önemli değil di faktör 5 en ağır olanıdır dedipıhtılaşmayı hafife almayın ileri dereceyse transfer olmadan en az bir iki hafta önce mümkünse kan sulandırıcıya başlamanız lazım. Ben bu yüzden 5 aylık erken doğumla bebeğimi kaybettim
canım benim sen söylüyorsun densiz densiz birinin söylediğine kafayı takıp moralini neden bozuyorsun hiçç kötü düşünme kendinide bebişinide üzme her şey güzel olacak keseyide göreceksin kalp atışınıda duyacaksın kucağınada alacaksin inşşşşKızlar ıyı aksamlar sımdı densız bır arkadasımla konustum benım eltımınde yapıldı kan testı hepsı ıyı cıjtı ama kese bostu dedı cumartesıde benım keseye bakılacak ve sımdı panık bastı benııı allahım neolur ole ollmasın sevıncımız kursagımzıda kalmasın
5donmusum var canm biri iyi kalite dgerleri orta ve dusuk kalite, pgt cgh fln yapilmadi. Rahim duvari kalinlasmasi icin hap verdi onlari kullaniyorum su an bi kontrole gtcem sonra transfer gunune karar verilcek ve eger guzel cozulurse transfer olcak. Benm 4ncu gun dondurulmustu cozulup ertesi gun transfer edilcek yani 5inci gune goturulcek benm donmus tedavim boyle olcak insallah canm yok ya ne cok sorusu olur mu hic☺Merhaba cnm kac tane donmusun var birde donmuslarinin kalitesi birde dondunmuslarina pgt cgh falan yapilacak mi ??? Cok sordum ama donmus tedavisi nasil oluyor onun icin soruyorum
Canmm valla tatil olnca okul gremedm memlekte gittk fln dun donduk bgn doktora gttik ve basladk donmus tedavisine bakalm kismet nolcak bu kez
biz iyiyiz siz nasılsınız bakalımSelam kızlarr kahvaltıya misafirim vardı şimdi gittiler birazdan da kuzenim gelecek.. O yüzden gelemedim... Nasılsınız bakalım?
maşallah tatlım... sonuna kadar böyle mutlu ol emiiiikızlarr bir adım daha yaklaştım çok mutluyum. bugün adet oldum yarın menogon ile tedavime başlıyorum pazartesi de ilk us kontrolüm rabbim hepimiz için hayırlısını versin bu sefer çok umutluyum çokkkk
kan sulandırıcı transfer sonrası başlanıyor ben hibor diye bi iğne kullanmıştım, ki bende test yapılmamıştı tedavi öncesi; ne olur ne olmaz diyerek vermişlerdi. transfer sonrasında dr'una hatırlatırsın durumunu yazacaktır. sadece tedbir olsun diye bile yazabiliyorlar yani....nasılsınız kızlar canlarbu arda bende yuksek derecede pıhtılaşma var acaba dk tıransverden sonramı verır ıgneyı bıde gentık dk en yuksek dozdan kullanmam gerektıgını söylemıstı ınsalla dk yukzek dozda verır
tatlım öncelikle yaşadığın kolay mı değil... ancak bunun muhatabı bence eşindir...kv ile elti ile ağız dalaşına girmeye canını daha çok sıkmaya bence değmez.... eşine de söylemen gerekeni söylemişsin zaten; ki eğer aynı şey tekrarlanırsa dediğin gibi işten ayrılma olasılığın var mı? yapabiliyorsan yap....Günaydın kızlar dün bişeyler yazmıştım ya ojuyanlar bilir 70 tl lik ilaç parası eltiminmiş kaynanam eşime ödetmiş..dün gece ögrendim sinirden patladım...ben kürtan olduğumda kaynım askerden izne gelmişti 3 günlüğüne bize uğruyacaz deyip mobiletle gezdiler gelmediler nispet yapar gibi kötü günümüzde...benim eşim ise gitsin onun şeytan yüzlü karısına ilaç alsın...kız şeytanın önde gideni sinsi şey...kaynanam bir iğne almamıştır bize am o kızın iki kolu boynu doldurdu maşallah..kıyafetler o biçim biz alıp giyemiyoruz harçtan borçtan..hanımın kaşarına ilacına bir hafta arayla poşet poset alınıp ben eve gelmeden kaçırılan erzaklara eşim benden habersiz sponsor olmuş...dün gece ağzıma geleni söyledim ariyacam annenide kızıda ağzıma geleni dicem yeter artık dedim...hata bende diyo..neden dedim eşi askerdeyse onun başında kaynanası var sen niye alıyosun ilacını sanki senin karın mı o dedim...kardeşin ve karısı senjn karın kürtaj olunca nasıl davranıyo sen gidip nasıl davranmışsın...ben eşşekmiyim dedim...evlendiğimden beri çalışıyorum..kızkardeşin ve gelininiz evde keyif sürsün ben onlara mı çalışcam dedim...işi bırakırım sende 2 kredi borcu ayrica kart borcunu elektrik su yicek vs tek başına karşılamaya çalışırsın madem saçacak kadr paran çoksa dedim...tamam annemi arama o borcunuz var falan diyo..ben aldım diyo..hata bende tamam bana kız diyo...ilaç konusunda da aptallığıma geldi diyo...sizce arayıp kaynanamı ve eltimi haşlasam mi...
TABİKİ hayır neden sen arıyorsun söylenecek bir şey varsa eşin söylesinGünaydın kızlar dün bişeyler yazmıştım ya ojuyanlar bilir 70 tl lik ilaç parası eltiminmiş kaynanam eşime ödetmiş..dün gece ögrendim sinirden patladım...ben kürtan olduğumda kaynım askerden izne gelmişti 3 günlüğüne bize uğruyacaz deyip mobiletle gezdiler gelmediler nispet yapar gibi kötü günümüzde...benim eşim ise gitsin onun şeytan yüzlü karısına ilaç alsın...kız şeytanın önde gideni sinsi şey...kaynanam bir iğne almamıştır bize am o kızın iki kolu boynu doldurdu maşallah..kıyafetler o biçim biz alıp giyemiyoruz harçtan borçtan..hanımın kaşarına ilacına bir hafta arayla poşet poset alınıp ben eve gelmeden kaçırılan erzaklara eşim benden habersiz sponsor olmuş...dün gece ağzıma geleni söyledim ariyacam annenide kızıda ağzıma geleni dicem yeter artık dedim...hata bende diyo..neden dedim eşi askerdeyse onun başında kaynanası var sen niye alıyosun ilacını sanki senin karın mı o dedim...kardeşin ve karısı senjn karın kürtaj olunca nasıl davranıyo sen gidip nasıl davranmışsın...ben eşşekmiyim dedim...evlendiğimden beri çalışıyorum..kızkardeşin ve gelininiz evde keyif sürsün ben onlara mı çalışcam dedim...işi bırakırım sende 2 kredi borcu ayrica kart borcunu elektrik su yicek vs tek başına karşılamaya çalışırsın madem saçacak kadr paran çoksa dedim...tamam annemi arama o borcunuz var falan diyo..ben aldım diyo..hata bende tamam bana kız diyo...ilaç konusunda da aptallığıma geldi diyo...sizce arayıp kaynanamı ve eltimi haşlasam mi...
Günaydın kızlar dün bişeyler yazmıştım ya ojuyanlar bilir 70 tl lik ilaç parası eltiminmiş kaynanam eşime ödetmiş..dün gece ögrendim sinirden patladım...ben kürtan olduğumda kaynım askerden izne gelmişti 3 günlüğüne bize uğruyacaz deyip mobiletle gezdiler gelmediler nispet yapar gibi kötü günümüzde...benim eşim ise gitsin onun şeytan yüzlü karısına ilaç alsın...kız şeytanın önde gideni sinsi şey...kaynanam bir iğne almamıştır bize am o kızın iki kolu boynu doldurdu maşallah..kıyafetler o biçim biz alıp giyemiyoruz harçtan borçtan..hanımın kaşarına ilacına bir hafta arayla poşet poset alınıp ben eve gelmeden kaçırılan erzaklara eşim benden habersiz sponsor olmuş...dün gece ağzıma geleni söyledim ariyacam annenide kızıda ağzıma geleni dicem yeter artık dedim...hata bende diyo..neden dedim eşi askerdeyse onun başında kaynanası var sen niye alıyosun ilacını sanki senin karın mı o dedim...kardeşin ve karısı senjn karın kürtaj olunca nasıl davranıyo sen gidip nasıl davranmışsın...ben eşşekmiyim dedim...evlendiğimden beri çalışıyorum..kızkardeşin ve gelininiz evde keyif sürsün ben onlara mı çalışcam dedim...işi bırakırım sende 2 kredi borcu ayrica kart borcunu elektrik su yicek vs tek başına karşılamaya çalışırsın madem saçacak kadr paran çoksa dedim...tamam annemi arama o borcunuz var falan diyo..ben aldım diyo..hata bende tamam bana kız diyo...ilaç konusunda da aptallığıma geldi diyo...sizce arayıp kaynanamı ve eltimi haşlasam mi...
yok tatlım tam olarak öyle yapılıyor :) ben öyle kullanmıştımarkadaşlar aranızda Menogon 75 lik kullanan varmı,bana bu iğneyi verdiler ve doktorun asistanı göbekten yapılacak dedi,ve göbekten vurdu ilk gün göstermek için bize,ama internette ve bazı prospektüslerde kas içine yapılır sadece diyor,kafam karıştı,aradım asistana tekrar sordum ama göbekten dedi,eczacıda destekledi,bana clexan 0,4 de verdi oda göbekten diyorum acaba karıştırmış olabilirmi ama böyle bir hata olamaz heralde dimi?birde biz bu iğneleri dik açıda ve iğnenin sonuna kadar itiyoruz(deriyi sıkarak)acaba doğrumu yapıyoruz?iğneyi yanlış yapma gibi bi durum nasıl olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?