canım ben de bugün başlıyorum menagona ama kalçadan yaptır dedi bana göbekten değil mi dedim hayır dedi dozu nasıl seninkinin benim ki 3 toz iki 2 sıvı. ben onu kendim hazırlayamam ki zaten?arkadaşlar aranızda Menogon 75 lik kullanan varmı,bana bu iğneyi verdiler ve doktorun asistanı göbekten yapılacak dedi,ve göbekten vurdu ilk gün göstermek için bize,ama internette ve bazı prospektüslerde kas içine yapılır sadece diyor,kafam karıştı,aradım asistana tekrar sordum ama göbekten dedi,eczacıda destekledi,bana clexan 0,4 de verdi oda göbekten diyorum acaba karıştırmış olabilirmi ama böyle bir hata olamaz heralde dimi?birde biz bu iğneleri dik açıda ve iğnenin sonuna kadar itiyoruz(deriyi sıkarak)acaba doğrumu yapıyoruz?iğneyi yanlış yapma gibi bi durum nasıl olabilir?
canım ben de bugün başlıyorum menagona ama kalçadan yaptır dedi bana göbekten değil mi dedim hayır dedi dozu nasıl seninkinin benim ki 3 toz iki 2 sıvı. ben onu kendim hazırlayamam ki zaten?[/QUOTE
benim 3 toz 1 sıvı eşim yapıyor göbekten dediler Bahçec,deyim ben,sen?
AMİNNNGÜNAYDINLARRR Allah'ım yüzümü sana çevirdim...
Tüm işlerimi sana havale ettim...
Senden başka sığınacak hiç kimsem yok...
Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine kalbimden geçen tüm hayırlı dualarımı kabul eyle...
Ahrete göç etmiş yakınlarımın mekanını cennet eyle...
Sevdiklerimi bana bağışla...
Sabaha hayırlısı ile sağ salim uyanmamı nasip ele...
Amin HAYIRLI CUMALAR
Menogon u ben değil arkadaşım kullandı ama hep karından vur demişlerdi onada...arkadaşlar aranızda Menogon 75 lik kullanan varmı,bana bu iğneyi verdiler ve doktorun asistanı göbekten yapılacak dedi,ve göbekten vurdu ilk gün göstermek için bize,ama internette ve bazı prospektüslerde kas içine yapılır sadece diyor,kafam karıştı,aradım asistana tekrar sordum ama göbekten dedi,eczacıda destekledi,bana clexan 0,4 de verdi oda göbekten diyorum acaba karıştırmış olabilirmi ama böyle bir hata olamaz heralde dimi?birde biz bu iğneleri dik açıda ve iğnenin sonuna kadar itiyoruz(deriyi sıkarak)acaba doğrumu yapıyoruz?iğneyi yanlış yapma gibi bi durum nasıl olabilir?
Bugün yarın regli olucam, inşallah hayırlısıyla kan verip başlıyorum canım :))))Günaydın canlarım. Şekerpancarım başladın mı tedaviye?sekerpancari
Cnm allah sabrini versin...cnm eger gonlunden gecerse sorunu kacinci denemen donmuslarina pgt falan yapildimi yani kisacasi sureci yazabilir misniz....ama suan yazmak istemezsen anlarim...sonra da ozelden yazabilirsin...benimde donmuslarim var ama yaptirip yaptirmamakta kararsizim....bu cuma vaktinde rabbbim tez zamanda bebeğini kucagina almayi nasip etsin...arkadaşlar, benim donmuslar tutmamış..
bu güzel cuma gününde güzel bi negatif aldım, hayırlısı...
Çok üzüldümarkadaşlar, benim donmuslar tutmamış..
Oyyy kuzum hadi hayırlısıyla bu sefer olacak allahın izniyle bana haber vermeyi unutma bu seferde ben senin için bol bol dua edicem.Bugün yarın regli olucam, inşallah hayırlısıyla kan verip başlıyorum canım :))))
Kızlar geçmiş olsun dileklerinizi ve grip için tavsiyelerinizi okudum hepinize toplu olarak teşekkür ediyorum.İyi ki varsınız..Yarın arkidisiniz İstanbul yolcusu..Bir süre sık sık giremeyebilirim foruma hepinizi çooook seviyorum
arkadaşlar, benim donmuslar tutmamış..
Inşallah olur benimde sıkıntım oyok bozmuyorum ilk başta çok zordu ama, sigara içmiyorum hiç içmedim. eşim içiyor ve dr. bırak dediği halde bırakmıyorankaradayaım. aralık ayında bir tüp bebek tedavim var.negatifle sonuçlandı. şimdi regliyle beraber bir tedavi daha olacağım inşallah folikül görülürse..
Kız 5 senedir bıktım gerçekten valla ben hem eşya taksiti hem kiracıydım yine bizde aldı hep bu kadın böyle gelsinde kim nerden verirse versin senin sıkıntın var mı yok mu bakmaz...kaynımlara beyaz eşyaları o alıp ödüyo bize çöp bile almadı..kıza nispet yapar gibi iki kolu boynu doldurdu bana 6 bilezik sözü vardı 4 taktı...bir tane bilezigi zor verdi evi alırken sıkıştık...nasıl anne bu kızına ve kaynıma taşıyo bizdense almaya bakıyo..sizin iki maaşınız var diyo..maaş dediği asgari ücret yani...1 ev kredisi 1 araba kredisi(arabayı ev icin sattık ama kredisi bitmedi) kredi kartı borcu...eşimin işyerinde genel kış problemleri başgösterdi heryıl ki gibi tedirginiz...ben tedaviye para bulamıyoken onlar ne yapıyo...kaynanam bide durup duruken ben niye böyle yapıyomuşum diyo bana...ben mecburmuyum onla kalan çalışmayıp yatan gelinine kaşar almaya ilaç parasını ödemeye...gitsin çalışsın..ben daha sevgiliyken oğluna yanımda bunu çalıştiŕ oturmasın evde dediğini biliyorum benim için...Kimseyi arama kendini de boşuna germe canım...
Uzak durmaya çalış bağını azalt beklentilerini azalt.
Eşine dimen gerekenden fazlasını demişsin zaten artık öfkeyi bir kenara bırak kendine dönnn..
Madem çalışıyorsun eve ayırdığın meblayı kıs kendine bişiler al.. Biraz kendini mutlu et..
Sen bu insanlara sinirlenip öfkelenip had bildirmeye gidersen aynı seviyeye düşersin hiç gerek yok..
Boşverrrr ama harbi boşverrr...
Sen kocanı kendine çekmeye bak yeter..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?