2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

canım ben de bugün başlıyorum menagona ama kalçadan yaptır dedi bana göbekten değil mi dedim hayır dedi dozu nasıl seninkinin benim ki 3 toz iki 2 sıvı. ben onu kendim hazırlayamam ki zaten?

AMİNNN
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN KIZLAAARRR

Menogon u ben değil arkadaşım kullandı ama hep karından vur demişlerdi onada...

ankara memorial canım benim merkez. mübarek cuma saati rabbim görsün duysun hepimizi emeğimizi masrafımızı umudumuzu boşa çıkarmasın inşallah aminnnn

[QUOTE="benimhalaumudumvar17,

cnm inan seni öyle iyi anliyorum ki ayni seyleri bende cok yasadimmm...suan bizi öyle bir borca soktular ki...kayinpederimin üstüne olan bir eve biz kredi cektik sozde ortak denip enisteye para odedik iki senedir ödüyor uz daha da iki sene daha ödeyeceğz...elimizde tapu falanda yok gunlerce soylendim kabul etmedim...ama nafile eşin aklini basina almayinca hiçbirşey yapamıyor sun....benimde kayinvalideminde eltiminde en az 300 gram altini var ikisininde dolu ama ne kaynim ne kayinpederim biraraya geldiğimizde ceplerinden bes kurus cikmaz hep eşim oder....iste hep odeye odeye altinlari yedik suan da kredi kartlari asti gidiyor...ama hala akli basinda deGil...olan bize oluyor kuzum ilk baslarda hep soylendim kavga ettik..ama yine aynisini yapti hatta birde beni sucladi ailesini istemediğimden tutta neler söyledi....ama o seytan yüzlü eltim kendini gösterdi hepsinin agzinin payini verdi...hee herseyi yapti sonunda da faturayi bana kesti....ben artik konuşmuyorum eltimle kaynanamla falanda saygi çerçevesinde o kadar....eskiden ben borcumuz var dedikçe inatlarina esime yükleniyor lardi simdi hicbiri ile hicbirsey paylasmiyorum...esim icinde dua ediyorum allah dogruyu gostersin diye...birde tek başına ailesine gondermiyorum tek gittiginde mutlaka maddin ola ra k sömürü yorlar....sanada tavsiyem esine de yuklenme sonra sana karşı tepkili olmaya baslar...kayinvaliden eger anlayacak bir kadinsa söyle durumu...ama anlamayacak biri ise hic bosuna nefes tuketip kendini üzme. ..cnm inan seni cok iyj anlıyorum inasanin zoruna gidiyor ama sabir diyeceksin...allah yardimcimiz olsun

arkadaşlar, benim donmuslar tutmamış..
bu güzel cuma gününde güzel bi negatif aldım, hayırlısı...

Cnm allah sabrini versin...cnm eger gonlunden gecerse sorunu kacinci denemen donmuslarina pgt falan yapildimi yani kisacasi sureci yazabilir misniz....ama suan yazmak istemezsen anlarim...sonra da ozelden yazabilirsin...benimde donmuslarim var ama yaptirip yaptirmamakta kararsizim....bu cuma vaktinde rabbbim tez zamanda bebeğini kucagina almayi nasip etsin...

Çok üzüldüm Rabbim sabır versin güç kuvvet versin, yeniden başlayabilme gücü versin..
Tez vakitte sağlıklı bir gebelik yaşayıp ve sağlıklı bir bebeğiniz olur umarım ...

meraklı bekleyiş

canım sürecini takip etmiştim güzel haberlerini bekliyordum
şimdi mesajını görünce gerçekten üzüldüm
ama hayırlısı buymuş demekten başka bişey diyemiyorum
Rabbim tez zmanda sağlıklı hayırlı gebelikler nasip etsin hepimize

^^HERKESE HAYIRLI CUMALAR^^
Yüce Rabbim bizlere sana kul, peygamberimize ümmet olacak ,
annesine babasına vatanına hayırlı saygılı sevgili evlat olacak,
anne baba kardeş sevgisi olan,
kaderi güzel yazılı, bahtı güzel yazılı,
huyu güzel,kendi güzel,yüzü güzel,iyi ahlaklı,terbiyeli,vefalı,merhametli
eli ayagı düzgün hiçbir azası eksik olmayan,
aklı yerinde,uzun ömürlü evlatlar ver Ya RABBİM...
analı babalı büyütmeyi nasip et Ya RABBİM...
huzurla, berektle, mutlulukla,sağlıkla,sevgiyle,büyütmeyi nasip et Ya RABBİM....
bizim için hayırlısıyla hayırlı zamanda ver Ya RABBİM...
Sen duaları kabul edensin, yoktan var edensin Dualarımızı kabul et Allah ım...
İsteyen nerde kim varsa hasretlerini dindir Allah ım AMİN

Inşallah olur benimde sıkıntım o

Kız 5 senedir bıktım gerçekten valla ben hem eşya taksiti hem kiracıydım yine bizde aldı hep bu kadın böyle gelsinde kim nerden verirse versin senin sıkıntın var mı yok mu bakmaz...kaynımlara beyaz eşyaları o alıp ödüyo bize çöp bile almadı..kıza nispet yapar gibi iki kolu boynu doldurdu bana 6 bilezik sözü vardı 4 taktı...bir tane bilezigi zor verdi evi alırken sıkıştık...nasıl anne bu kızına ve kaynıma taşıyo bizdense almaya bakıyo..sizin iki maaşınız var diyo..maaş dediği asgari ücret yani...1 ev kredisi 1 araba kredisi(arabayı ev icin sattık ama kredisi bitmedi) kredi kartı borcu...eşimin işyerinde genel kış problemleri başgösterdi heryıl ki gibi tedirginiz...ben tedaviye para bulamıyoken onlar ne yapıyo...kaynanam bide durup duruken ben niye böyle yapıyomuşum diyo bana...ben mecburmuyum onla kalan çalışmayıp yatan gelinine kaşar almaya ilaç parasını ödemeye...gitsin çalışsın..ben daha sevgiliyken oğluna yanımda bunu çalıştiŕ oturmasın evde dediğini biliyorum benim için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…