2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Kızlar merhaba danışacağım konu hakkında bilgisi olanlar lütfen yazarsa memnun olurum.kasım ayında tüp bebek tedavisindeydim yumurtalarım toplandı aşırı yumurta toplandığı için transferimi bi sonraki aya bıraktı ve 15 tane emriyo üçünçü gün emriyolar donduruldu transfer olmadan çözülüp 5 . Güne emriyolar gidecek ve pgt yapılacak dr bir tane emriyo verecek bana elimizde pgt li temiz emriyo kalırsa dondurma imkanımız varmı?ve eğer dondurulursa bi daha çözülürse başarı şansı nedir acaba

Yok artik ya ben kardeslerime yardim ediyorum ama benim kardesim gelinlerimiz evet calismiyo onlarda evde yatiyo faturaya kiraya sikisiyo ben yardim ediyorum fakat bende calisiyorum yol parasi vermemek icin bir saat yuruyorum bazen burda ofis temuzligu oluyo ona gidiyorum esimin maasindan tek kurus vermiyorum ha belji bencil diye dusunen olur fakat ben calisirken eltim yatarken ona para verilmesini kabul edemem biz evlendik kayinpedet tum takilari aldi bize hic bisey vermedi ozaman bende calismiyodum sonrasinda vermedim ihtiyaci olursa babasi annesi tabiki versin ama eltine verince o hakki nerde verebilecekler acaba o senin alin terin senin kazancin rabbim icine merhamet versinde seni uzmesin artik herkeste var canim boyleleri o yuzden yalniz degilsin ne cok yazmisim

Oyyy kuzum hadi hayırlısıyla bu sefer olacak allahın izniyle bana haber vermeyi unutma bu seferde ben senin için bol bol dua edicem.
Canımın içi çoook sağol hamişlerin duası daha çabuk yerine ulaşır...çok sağol çok teşekkür ederim :)) mutlaka gelişmeleri yazarım...

CANIM DOĞRU yapıyorsun
Günaydınlarrrr... Bugün son kontrolümüz var teyzeleri
oyyyy kuzunun gelmesine az kaldı

Selam kızlar kontrolden geldim... Kuzucum 3500 gr olmuş
Ayrıca 1 cm açılma var 16 sından önce doğurabilirim Nst'de bişey çıkmadı yani kasılmam yok son 1 haftam dua edin de erken gelmesin oğluşum

Benim merkez çözdürülen embriyoyu tekrar dondurmadilar,sağlıklı olmuyormuş diye

Canım ya çok üzüldüm adına biliyorum zor bir evre ..... Dilek hocamla görüştün MÜ? Ne dedi?

Selam kızlar kontrolden geldim... Kuzucum 3500 gr olmuş
Ayrıca 1 cm açılma var 16 sından önce doğurabilirim Nst'de bişey çıkmadı yani kasılmam yok son 1 haftam dua edin de erken gelmesin oğluşum
Canım maşallah paşaya inş günü nü bekler

Merhaba ben de kısmetse pazartesi günü başlayacam. Daha önce bir denemem oldu ama 7 haftalikken kaybettim. Kalp sesi duyulmadi. Arkasindan kendiliğinden gebe kalbim ama o da 7 haftalikken düştü. 6 ayıdır belki yeniden kendiliğinden olur diye uğrastik ama olmadi. Artik yeniden tüp bebek yaptiracam.

Canım ya çok üzüldüm adına biliyorum zor bir evre ..... Dilek hocamla görüştün MÜ? Ne dedi?

Cnm cok zor ama alismaya çalışıyorsun birsekilde...dilek hocayla görüştüm ama cok tatmin olmadım embriyolar da problem var demekki dedi yani yapilan bir test olmadığı icin tahminde bulundiu sadece en basta pgt yapacam demişti sonra vazgecmis ne diyelim hayirlisi...donmuslarim var ama onlarla tekrar deneme konusunda da kararsizim...

Kızlar 4 haftalık hamıleyım ve migrenim tuttu parol ıctım gecmedı ne yapmam lazım delırıcem cok agrım var

Arkadaşn yaZdığı çok mantıklı. Masraf cıkmazsa yani sen yemezsen yiyen inan çok oluyor. Bizde de aynı yıllardır bitmez istekleri doyuramadık. Aileleri de anlamış değilim bir düşün be yakadan... Kendi ailemden bilmem ki bir şey istesinler..
Masraf cıkarıcan mesela kadın cagır eve temızlık ıcın
Alısverıs yap
Dısarıda ye iç
Ben ilk evlendigimde hep kendım temızlerdım ama baktım ki kimilerine kadın gidiyor eee ben enayimiyim??
Vallahi yemedikçe yiyenler öyle güzel oluyor ki... Hatta bizim için bile diyorlardır ohh ne güzel masrafları yok biz yiyelim.

Kızlar biri bana yardım etsin başım çatlıyor. Bugün menagona bsşladım 3 toz 2 su. O mu baş ağrısı yaptı doz mu yüksek geldi aceba aranızda daha önce kullanan var mı bu iğneyi.

kızlar yarın knt var ve bu saat oldu uyuyamıyorum meraktan heycandan sıtresden kan tahlılım nasıl cıkıcak tedavıye devammı ıptalmı bılmıyorum ama cok sıtreslıyım ınsallah hersey yolunda gıder...@egunal senı özledık nasılsın nasıl gıdıyor inşallah herşey yolundadır canım...

kılzar hepınız uyuyosunuz ben hala ayakta sabah oldu nerdeyse:) bızım 5 tane muhabbet kuşumuz var nısanlıyken felan 1 taneydı sonra 2 derken 5 tanler 2 yıldır çıfleıp yumurtlamalarını beklıyoruz ama olmadı esım 2 gundur egıtmeye başladı ele gelsınler omuza konsunlar korkmasınlar bızden dıye ınşallah alısırlar ama ınanın bugun mutluluktan şaşkınlıktan gozlerım doldu cok muhteşemler zekıler akıllılar cok tatlılar valla ya maşallah resımlerını kaydedım sabah gırdıgınızde yuznuzde gulumseme olsun ıste yavrularımız esım onlara cıdden evlatlarıymıs gıbı bakıp uzerlerıne tıtırıyo ve her yenı hareketlerı davaranısları bızde saskınlık yaratıyo cok muhteşemler

Maşallah cok güzeller bendede papağan var ama cok yabani büyük birde biz ondan korkuyoruz oda bizden.bikere eşimin elini ısırdı resmen eti kopardı.o günden sora korkar oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…