Yok artik ya ben kardeslerime yardim ediyorum ama benim kardesim gelinlerimiz evet calismiyo onlarda evde yatiyo faturaya kiraya sikisiyo ben yardim ediyorum fakat bende calisiyorum yol parasi vermemek icin bir saat yuruyorum bazen burda ofis temuzligu oluyo ona gidiyorum esimin maasindan tek kurus vermiyorum ha belji bencil diye dusunen olur fakat ben calisirken eltim yatarken ona para verilmesini kabul edemem biz evlendik kayinpedet tum takilari aldi bize hic bisey vermedi ozaman bende calismiyodum sonrasinda vermedim ihtiyaci olursa babasi annesi tabiki versin ama eltine verince o hakki nerde verebilecekler acaba o senin alin terin senin kazancin rabbim icine merhamet versinde seni uzmesin artik herkeste var canim boyleleri o yuzden yalniz degilsin ne cok yazmisimKız 5 senedir bıktım gerçekten valla ben hem eşya taksiti hem kiracıydım yine bizde aldı hep bu kadın böyle gelsinde kim nerden verirse versin senin sıkıntın var mı yok mu bakmaz...kaynımlara beyaz eşyaları o alıp ödüyo bize çöp bile almadı..kıza nispet yapar gibi iki kolu boynu doldurdu bana 6 bilezik sözü vardı 4 taktı...bir tane bilezigi zor verdi evi alırken sıkıştık...nasıl anne bu kızına ve kaynıma taşıyo bizdense almaya bakıyo..sizin iki maaşınız var diyo..maaş dediği asgari ücret yani...1 ev kredisi 1 araba kredisi(arabayı ev icin sattık ama kredisi bitmedi) kredi kartı borcu...eşimin işyerinde genel kış problemleri başgösterdi heryıl ki gibi tedirginiz...ben tedaviye para bulamıyoken onlar ne yapıyo...kaynanam bide durup duruken ben niye böyle yapıyomuşum diyo bana...ben mecburmuyum onla kalan çalışmayıp yatan gelinine kaşar almaya ilaç parasını ödemeye...gitsin çalışsın..ben daha sevgiliyken oğluna yanımda bunu çalıştiŕ oturmasın evde dediğini biliyorum benim için...
Canımın içi çoook sağol hamişlerin duası daha çabuk yerine ulaşır...çok sağol çok teşekkür ederim :)) mutlaka gelişmeleri yazarım...Oyyy kuzum hadi hayırlısıyla bu sefer olacak allahın izniyle bana haber vermeyi unutma bu seferde ben senin için bol bol dua edicem.
CANIM DOĞRU yapıyorsunarkadaşlar aranızda Menogon 75 lik kullanan varmı,bana bu iğneyi verdiler ve doktorun asistanı göbekten yapılacak dedi,ve göbekten vurdu ilk gün göstermek için bize,ama internette ve bazı prospektüslerde kas içine yapılır sadece diyor,kafam karıştı,aradım asistana tekrar sordum ama göbekten dedi,eczacıda destekledi,bana clexan 0,4 de verdi oda göbekten diyorum acaba karıştırmış olabilirmi ama böyle bir hata olamaz heralde dimi?birde biz bu iğneleri dik açıda ve iğnenin sonuna kadar itiyoruz(deriyi sıkarak)acaba doğrumu yapıyoruz?iğneyi yanlış yapma gibi bi durum nasıl olabilir?
oyyyy kuzunun gelmesine az kaldıGünaydınlarrrr... Bugün son kontrolümüz var teyzeleri
Benim merkez çözdürülen embriyoyu tekrar dondurmadilar,sağlıklı olmuyormuş diyeKızlar merhaba danışacağım konu hakkında bilgisi olanlar lütfen yazarsa memnun olurum.kasım ayında tüp bebek tedavisindeydim yumurtalarım toplandı aşırı yumurta toplandığı için transferimi bi sonraki aya bıraktı ve 15 tane emriyo üçünçü gün emriyolar donduruldu transfer olmadan çözülüp 5 . Güne emriyolar gidecek ve pgt yapılacak dr bir tane emriyo verecek bana elimizde pgt li temiz emriyo kalırsa dondurma imkanımız varmı?ve eğer dondurulursa bi daha çözülürse başarı şansı nedir acaba
Canım ya çok üzüldüm adınaArkadaslar merhaba bu ay bende tup bebek denedim yazmistimda ilk gunler...bugün negatif sonuc aldim......nasipte yokmuş olmadi...ben size birsey sormak istiyorum...Henüz doktorumla konusmadim...simdi benim donmuslarim var doktor adet olunca gel tekrar dene ye lim diyecek...bana cok mantikli gelmiyor...sonuçta ayni rahim ayni embriyo yine tutmaz gibi geliyor...yanlis düşünüyor olabilirim...ama acaba embriyo larin incelenmesi yada rahim icin histereskobi falan yaptirmak gerekmezmi...yani evet allah nasip etmedi olmadi bunun yaninda sebepleri gerine getirmek lazim...yani negatif oldugunda doktorlar herhangi bir aciklama yada bir inceleme yapıyor lar mi negatif olamsinin uzerine...bizim cok iyi ve iyi kalite embriyo transfer edildi hersey normaldi çünkü görünürde...kafam cok karışık bilen arkadaslar yardimci olabir mi...
Sizin merkeziniz neresi yazarmısınızBenim merkez çözdürülen embriyoyu tekrar dondurmadilar,sağlıklı olmuyormuş diye
Ben malatya doğu fertilde yaptirdimSizin merkeziniz neresi yazarmısınız
Canım ben elazığ da oturuyom.Bende Dr.Fethiye Ersan Tüp Bebek Merkezinde yapıyorum.Transfer için tedaviye başladımBen malatya doğu fertilde yaptirdim
Canım maşallah paşaya inş günü nü beklerSelam kızlar kontrolden geldim... Kuzucum 3500 gr olmuş
Ayrıca 1 cm açılma var 16 sından önce doğurabilirimNst'de bişey çıkmadı yani kasılmam yok son 1 haftam dua edin de erken gelmesin oğluşum
Canım ya çok üzüldüm adınabiliyorum zor bir evre ..... Dilek hocamla görüştün MÜ? Ne dedi?
Arkadaşn yaZdığı çok mantıklı. Masraf cıkmazsa yani sen yemezsen yiyen inan çok oluyor. Bizde de aynı yıllardır bitmez istekleri doyuramadık. Aileleri de anlamış değilim bir düşün be yakadan... Kendi ailemden bilmem ki bir şey istesinler..ben bu duruma şöylel bir çözüm buldum kendimce azda olsa kocama daha masraf açıyorum daha çok para alıyorum ve onları biriktirdim sonra altına yatırdım şimdi biliyor bileziğimin olduğunu ama kendi annemin aldığını biliyor tabiki lazım olsa veririm ona istedikçe iste yetmiyor de onlara verecek yolları kes kendi paran varsa asla harcama 10 dan 20 den ne olur deme herşeyi o yapsın mümkün olduğunca ev alışverişini ona yaptır yada birlikte git
Maşallah cok güzeller bendede papağan var ama cok yabani büyük birde biz ondan korkuyoruz oda bizden.bikere eşimin elini ısırdı resmen eti kopardı.o günden sora korkar oldum.kılzar hepınız uyuyosunuz ben hala ayakta sabah oldu nerdeyse:) bızım 5 tane muhabbet kuşumuz var nısanlıyken felan 1 taneydı sonra 2 derken 5 tanler 2 yıldır çıfleıp yumurtlamalarını beklıyoruz ama olmadı esım 2 gundur egıtmeye başladı ele gelsınler omuza konsunlar korkmasınlar bızden dıye ınşallah alısırlar ama ınanın bugun mutluluktan şaşkınlıktan gozlerım doldu cok muhteşemler zekıler akıllılar cok tatlılar valla ya maşallah resımlerını kaydedım sabah gırdıgınızde yuznuzde gulumseme olsun ıste yavrularımız esım onlara cıdden evlatlarıymıs gıbı bakıp uzerlerıne tıtırıyo ve her yenı hareketlerı davaranısları bızde saskınlık yaratıyo cok muhteşemler Eki Görüntüle 1404597
Niye o kadar fazla ya.okudun mu yan etkilerini flnKızlar biri bana yardım etsin başım çatlıyor. Bugün menagona bsşladım 3 toz 2 su. O mu baş ağrısı yaptı doz mu yüksek geldi aceba aranızda daha önce kullanan var mı bu iğneyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?