2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Kızlar biri bana yardım etsin başım çatlıyor. Bugün menagona bsşladım 3 toz 2 su. O mu baş ağrısı yaptı doz mu yüksek geldi aceba aranızda daha önce kullanan var mı bu iğneyi.
cnm bende menapur kullandım 2 toz bi su olarak dr. öyle uygun görmiş cnm eğer çok rahatsızsan hemşireyi falan ara sor geçmiş olsun...

herkese günaydınlar
uzun bi aradan sonra gene geldim bırakamadım buraları tedavim iptal olduktan sonraki bir kaç günüm çok zordu ama şimdi iim hamdolsun bundan sonra gene yola devam hemde daha emin ve daha rahat bi şekilde
hiç değilse bi sıfır öndeyim tedavinin bundan sonrası hep daha da güzel olur inşlhhhhhhhhhhhhh...

Kızlar 4 haftalık hamıleyım ve migrenim tuttu parol ıctım gecmedı ne yapmam lazım delırıcem cok agrım var
Gecmisolsun gozlerini kapat sesiz bir yerde nane yagi varsa iyi gelir burun deliklerne kokla alnina sur buhar yap, gecer insallah

Selam kızlar..
Çarşamba günü histeroskopimi oldum perde tahmin edilenden daha derinmiş...
Çok iyi ellerde yapılması gereken bir operasyon geçirdim...
Bu ay buz bebişlerimin tedavisine başlıyorum..
Benim canım doktorum (Bülent Tıraş) ve ekibi her zaman ki gibi öyle ilgililerdi ki detayları daha sonra anlatacağım..
Hem işlem öncesi hem de sonrasın da hep birileri ilgilendi benimle...
Çok duygusalım bu aralar iyi ellerde olmakta rahatlatıyor beni..
Şimdi kardeşimdeyim 1 hafta sonra eve dönerim..

Çok geçmiş olsun canım, inşallah bu sefer pozitifleri göreceğiz, bebeklerimize kavuşacağız. Bende dün itibariyle tedaviye başladım, Rabbim yüzümüzü güldürsün..

Çok geçmiş olsun canım, inşallah bu sefer pozitifleri göreceğiz, bebeklerimize kavuşacağız. Bende dün itibariyle tedaviye başladım, Rabbim yüzümüzü güldürsün..

İnşallah canım emeklerimizin karşılığını evlat olarak alacağız.
Tedavin su gibi akıp geçsin

geçmişler olsun canım benım rabbım ınsallah hakımızda hayırlısı eyler ve pozıtıf sonuclar alırız saglıkla bebeklerımıze kavusuruz bolca dınlen canım bende cok duygusalıım

Kızlar bu gün kardeşimdeydim. Gelemedim

Slm kizlar nasilsiniz..bende bi tanecik diger tedavimden kalan donmus transferimi olucam insaallah..@egunal im tedavin mutlu bitecek Allahin izniyle..@bulutefe m senin de insaallah sonu guzel olacak..bebislerimizi kucagimiza aliriz dilerim hepimiz..benim pej umudum yokama Allahtan uümit kesilmez yine de..gunah demi..kizlar ben dun bantlara basladim rahim kalinlastirmak icin..ne dr ne hemsire bana cinsel iliski yasak demedi..bi de regl im cok cok az geldi..yumoslarim alindigi icin mi by kadar az oldu..simdi size iki soru..bir: donmus trasnferi oncesi iliski yasak mi ve iki: ben neden az regl oldum..

Gecmis olsun canim emin ellerdesin umarim her sey gonlunce olur

İyi akşamlar herkese giremedim bu sıralar özledim valla hepinizi güldenim canım başlıyomuşsun artık hakkında hayırlısı olsun bitanem bu sefer sonu güzel biticek inş Allahın izniyle
Benimde 1 haftaya gelir kırmızılar sonrada mart başında kontrole gidicem doktorum şubat adetinden sonra gel dediğinde ne kadar uzun gelmişti süre Allaha şükür az kaldı artık

canım geçmiş olsn bebişlere kavuşmana az kaldı hayırlısıyla
herşey güzel olacak Allah ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…