2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

canım geçmiş olsunnnnnn :) bebişimizlerimize kavuşmana az kaldı demek :) allahım yardımcın olsunnnnnn :)

kızlar bende eve geldım perşembe veya cuma tıransverım var cok heycanlıyım opuyorum hepınızı
canım inşallah hersey gönlündeki gibi olur ve bebişlerine sağlıkla kavuşursun inşallah :)

selam kızlar herkese iyi geceler ... misafirlerim var o yüzden giremedim nete ...@bulutefe canım çok transfer haberine sevindim hadi hayırlısı bakalım
E egunal e de geçmiş olsun diliyorum.

canım kendini toparlamana ve yoluna daha büyük umutlarla devam etmene çok sevindim hayırlısıolsun inşallah sonu pozitif olsun..

İyi akşamlar arkadaşlar.Bende aranıza katılmak istedim 25 yaşındayım ve 5 yıllık evliyim.Maalesef bebeğim yok.2 kez türkiyede tup bebek denedik ancak olumsuz sonuçlandı ve bu ay yurtdışında denemeye karar verdik ve başladık.Sorunumuz bendeki yumurta rezervlerimin az olusuymus ve yavaş çalışmasıymis.Esime bakmadilar tup bebek de erkek faktoru önemli değilmiş.Daha önce bir kez kendiliğinden gebe kalmıştım ama düşükle sonuçlandı.Şu an tup bebek tedavimde elonva ve cetrodite igneleri kullanıyorum.Umarim hayırlı haberler alırız hepimiz.

Tedavin hayırlı olsun arkadaşım inşallah bu sefer olumlu sonuç alırsın

selam canım tedavin hayırlı olsun inanmalısın bence anne olacağına :) diğer sorularına cevap veremiyorum çünkü bende bilemiyorum

kizlar bugun transferimin 3.gunu,burnum tikandi hapsuruyorum,bogazimda agriodu ,acaba transferime etkisi olur mu?

hayırlı olsunn allh yüzünü gülüdürsün inş

günaydın canım nasıl cem paşa rahat duruyormu yerinda
Canm sorma açılma 1 cm dün ldke geldî koştur koştur acıbadem Maslak'a gittik NST alttan muayene ultrason derkeeeen bi baktık ki bişey yok eve geri geldik. Ben iyice diken üstündeyim atık. Uzun süre benden haber alamazsanız anlayın ki doğurmuşum

KIZ YAZ BİZE MERAK EDERİZ SENİ canım yaaa inş gününü bekler sıpa

Şuan doğması sıkıntı olmaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…