Şuan doğması sıkıntı olmaz sanırım
KIZ YAZ BİZE MERAK EDERİZ SENİ canım yaaa inş gününü bekler sıpa
cnm hoşgeldinnnnnn artık strat verdin demekki tedaviye inşlh bu sefer bebeğin seninle olacak....Selam kızlar..
Çarşamba günü histeroskopimi oldum perde tahmin edilenden daha derinmiş...
Çok iyi ellerde yapılması gereken bir operasyon geçirdim...
Bu ay buz bebişlerimin tedavisine başlıyorum..
Benim canım doktorum (Bülent Tıraş) ve ekibi her zaman ki gibi öyle ilgililerdi ki detayları daha sonra anlatacağım..
Hem işlem öncesi hem de sonrasın da hep birileri ilgilendi benimle...
Çok duygusalım bu aralar iyi ellerde olmakta rahatlatıyor beni..
Şimdi kardeşimdeyim 1 hafta sonra eve dönerim..
ayyy ne kalmış kız şurda hadi güzel günlere.....kızlar bende eve geldım perşembe veya cuma tıransverım var cok heycanlıyım opuyorum hepınızı
cnm olsun bi tane deyip geçme rabbim can verecek ona inşlh .. bende seninle aynı gün iptal haberi aldım ne durumdasın anlıyorum ama hepsi geçti bak gene senin bi tanen kalmış benim hiç olmadıSlm kizlar nasilsiniz..bende bi tanecik diger tedavimden kalan donmus transferimi olucam insaallah..@egunal im tedavin mutlu bitecek Allahin izniyle..@bulutefe m senin de insaallah sonu guzel olacak..bebislerimizi kucagimiza aliriz dilerim hepimiz..benim pej umudum yokama Allahtan uümit kesilmez yine de..gunah demi..kizlar ben dun bantlara basladim rahim kalinlastirmak icin..ne dr ne hemsire bana cinsel iliski yasak demedi..bi de regl im cok cok az geldi..yumoslarim alindigi icin mi by kadar az oldu..simdi size iki soru..bir: donmus trasnferi oncesi iliski yasak mive iki: ben neden az regl oldum..
,canım kendini toparlamana ve yoluna daha büyük umutlarla devam etmene çok sevindim hayırlısıolsun inşallah sonu pozitif olsun..
Cnm benimde ikinci tedavimden kaldi bu embriyo..6.gun aradilar ve guzel bi blast oldu demislerdi bizde sok olmustuk..ama o tedavide ben bebegimi kaybettigim icin dr onu transfer etmek istemedi.ama 3.de cgh lij embriyo kalmayunca o embriyoya sans verelim dedi esim..bizde sigindik rabbime ondan ne gelirse raziyiz..Rabbim hepimiz icin hayirli evlat nasip etsin cnm..sen de bende sok olduk ama atlatmak zorundayiz napalim..biz kolay hamile kalip doguramiyoruz..Allah guc ve sabir versin bizlere..guzel hhaberler paylasmak ve sevinmek dilwgiyle canim bnm..cnm hoşgeldinnnnnn artık strat verdin demekki tedaviye inşlh bu sefer bebeğin seninle olacak....
ayyy ne kalmış kız şurda hadi güzel günlere.....
cnm olsun bi tane deyip geçme rabbim can verecek ona inşlh .. bende seninle aynı gün iptal haberi aldım ne durumdasın anlıyorum ama hepsi geçti bak gene senin bi tanen kalmış benim hiç olmadı
olsun bundan sonrada olmayacak diye bişey yok bundan sonrası daha güzel ve daha umut dolu olsun cnm ....
,
saol arkadaşım evet çok içim yandı iki tedavimde iptalle sonuçlandı kaldırmak zordu ama değilmiş aslında daha da insan umutlanıyo aminnn dualarınız da benide unutmayın hepppp bende sizi asla unutmuyorum
Evt cancagizim elde kalan son blastimla donmus twdavisine basladim..dilerin saglikli ise tutunsun..yoksa sahip olup kaybetmek coj dha zorrr..Rabbime sigindim onu transfer ettircem..olmazsa biraz ara vericem bi sene kadar..maddi manevi bittik cunku
Kardeşimede 15 ne gün verdiler .9 da muayneye gitti açilması varmiş.yarın gel demiş doktoru ben daha hazır değilim 5 günüm var demişYok canım olmaz da 16'sına planlı sezeryan var beklesin en azıdan o kadarcık
Kardeşimede 15 ne gün verdiler .9 da muayneye gitti açilması varmiş.yarın gel demiş doktoru ben daha hazır değilim 5 günüm var demişşaşkın.şimdide daha iyi oldu erkenden dogdu kavustum diyor
Hayırlısı olsun canım.ne diyelim bende birqn önce dogsun diye diye 34 haftalık dogurdugum için kısmet olursa bu sefer ağzımı açmiycamaman amann! ben istemiyom daha 1 haftam var
Kızlar içinizde hibor iğnesini kullanan varmı, ne fena bir şey ya, çok yakıyor, acıtıyor,mahvetti beni... Göbeğim kanadı yaptığımda, kanatmadan nasıl yaparım iğneleri, ipucunu bilen varmı..
ALLAH gönlündekini yaşamayı nasip etsin inşşşEvt cancagizim elde kalan son blastimla donmus twdavisine basladim..dilerin saglikli ise tutunsun..yoksa sahip olup kaybetmek coj dha zorrr..Rabbime sigindim onu transfer ettircem..olmazsa biraz ara vericem bi sene kadar..maddi manevi bittik cunku
Hadi hayırlısı canım alda gel bebişlerini annelerini 9 ay hiç birakmazlar inşkızlar yarın transferim var dualarınızı eksik etmeyin :) ikizlerimi alıp gelcem inşalllah
aynen cnm rabbimden gelene razıyız inşlh kaderimiz de bahtımızda hayırlarla doludur...Cnm benimde ikinci tedavimden kaldi bu embriyo..6.gun aradilar ve guzel bi blast oldu demislerdi bizde sok olmustuk..ama o tedavide ben bebegimi kaybettigim icin dr onu transfer etmek istemedi.ama 3.de cgh lij embriyo kalmayunca o embriyoya sans verelim dedi esim..bizde sigindik rabbime ondan ne gelirse raziyiz..Rabbim hepimiz icin hayirli evlat nasip etsin cnm..sen de bende sok olduk ama atlatmak zorundayiz napalim..biz kolay hamile kalip doguramiyoruz..Allah guc ve sabir versin bizlere..guzel hhaberler paylasmak ve sevinmek dilwgiyle canim bnm..
ayy ne heyecan vericii ikizlerin seninle olsun yarından sonra...kızlar yarın transferim var dualarınızı eksik etmeyin :) ikizlerimi alıp gelcem inşalllah
ÇOK teşekkür ederim canım bir sen ilgilenip cevap yazmissin hepimiz hayırlı sonuçlar alırız inşallah :)Tedavin hayırlı olsun arkadaşım inşallah bu sefer olumlu sonuç alırsın
kızlar yarın transferim var dualarınızı eksik etmeyin :) ikizlerimi alıp gelcem inşalllah[/QUOhayırlı sonuclar al ınsallah benımde cuma gunu tıransver olcak buyuk ıhtımal cok heycanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?