2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

cnm hoşgeldinnnnnn artık strat verdin demekki tedaviye inşlh bu sefer bebeğin seninle olacak....

kızlar bende eve geldım perşembe veya cuma tıransverım var cok heycanlıyım opuyorum hepınızı
ayyy ne kalmış kız şurda hadi güzel günlere.....

cnm olsun bi tane deyip geçme rabbim can verecek ona inşlh .. bende seninle aynı gün iptal haberi aldım ne durumdasın anlıyorum ama hepsi geçti bak gene senin bi tanen kalmış benim hiç olmadı
olsun bundan sonrada olmayacak diye bişey yok bundan sonrası daha güzel ve daha umut dolu olsun cnm ....

canım kendini toparlamana ve yoluna daha büyük umutlarla devam etmene çok sevindim hayırlısıolsun inşallah sonu pozitif olsun..
,
saol arkadaşım evet çok içim yandı iki tedavimde iptalle sonuçlandı kaldırmak zordu ama değilmiş aslında daha da insan umutlanıyo aminnn dualarınız da benide unutmayın hepppp bende sizi asla unutmuyorum

Cnm benimde ikinci tedavimden kaldi bu embriyo..6.gun aradilar ve guzel bi blast oldu demislerdi bizde sok olmustuk..ama o tedavide ben bebegimi kaybettigim icin dr onu transfer etmek istemedi.ama 3.de cgh lij embriyo kalmayunca o embriyoya sans verelim dedi esim..bizde sigindik rabbime ondan ne gelirse raziyiz..Rabbim hepimiz icin hayirli evlat nasip etsin cnm..sen de bende sok olduk ama atlatmak zorundayiz napalim..biz kolay hamile kalip doguramiyoruz..Allah guc ve sabir versin bizlere..guzel hhaberler paylasmak ve sevinmek dilwgiyle canim bnm..

ballim86 canım tedaviye başlıyormuşsun hayılı uğurlu ve tabiki BEBİŞLİ olsun inş
Evt cancagizim elde kalan son blastimla donmus twdavisine basladim..dilerin saglikli ise tutunsun..yoksa sahip olup kaybetmek coj dha zorrr..Rabbime sigindim onu transfer ettircem..olmazsa biraz ara vericem bi sene kadar..maddi manevi bittik cunku

Kızlar içinizde hibor iğnesini kullanan varmı, ne fena bir şey ya, çok yakıyor, acıtıyor,mahvetti beni... Göbeğim kanadı yaptığımda, kanatmadan nasıl yaparım iğneleri, ipucunu bilen varmı..

Kızlar içinizde hibor iğnesini kullanan varmı, ne fena bir şey ya, çok yakıyor, acıtıyor,mahvetti beni... Göbeğim kanadı yaptığımda, kanatmadan nasıl yaparım iğneleri, ipucunu bilen varmı..

İyice sıkıp en sert kısmına yaparsan kanamaz canım

Evt cancagizim elde kalan son blastimla donmus twdavisine basladim..dilerin saglikli ise tutunsun..yoksa sahip olup kaybetmek coj dha zorrr..Rabbime sigindim onu transfer ettircem..olmazsa biraz ara vericem bi sene kadar..maddi manevi bittik cunku
ALLAH gönlündekini yaşamayı nasip etsin inşşş

İyi akşamlar herkese benim bu adet düşükten sonra iyice sapıttı kızlar daha 5 günüm vardı geldi yine çok çabuk olmaya başladım daha düzene giremedi mi acaba ayın sonunda gidicem zaten doktora Şubat adetinden sonra çağırmıştı

aynen cnm rabbimden gelene razıyız inşlh kaderimiz de bahtımızda hayırlarla doludur...
inşlh tek bebeğin sağlıkla gebeliğe dönüşüp hayırlarla kucağına doğar...

kızlar yarın transferim var dualarınızı eksik etmeyin :) ikizlerimi alıp gelcem inşalllah
ayy ne heyecan vericii ikizlerin seninle olsun yarından sonra...

bu pogestron ıgnesıde fena yakıyo yabıde test gunune kadar hergun ama hayırlısı gelsın bebısde deger onun ıcı n 9 ay ıgne yaptırmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…