evet canım çok heycanlıyım bende :) hayırlısı ile bi atlatsaydım...
Aminnn yeterimmm aminnn..ALLAH gönlündekini yaşamayı nasip etsin inşşş
insaallah kuzumm..Rabbim hayirli saglikli olani nasip etsin bize...ben sabretmeyu ogrendim galiba..Rabbim beklerken sabir etmeyi ogretti bana..oldugu kadar olmadigi kadermis deyip yolumuza bakicaz ne edelim..Allah herseyin hayirlisini versinnnn...aynen cnm rabbimden gelene razıyız inşlh kaderimiz de bahtımızda hayırlarla doludur...
inşlh tek bebeğin sağlıkla gebeliğe dönüşüp hayırlarla kucağına doğar...
ayy ne heyecan vericii ikizlerin seninle olsun yarından sonra...
Merhaba arkadaslar.. 2014 topigi bana ugurlu gelmisti.. umarim 2015 de size ugurlu bol bebisli gelir .. ben tedaviyle ikizlerime kavustum rabbime sukurler olsun kizlarim 7 aylik oldular.. sonra esimle 1 kerelige mahsuz korunmadik.. hamile oldugumu ogrendik.. ama tutunmadi düştü. .. dr cok stres yaptığımı ee bide ustune yorgunluk uykusuzluk oldugunu bu yuzden düştüğünü söyledi. . Bunlari size anlatiyorum .. cunku bende bebegim olsun diye cok ugrastim 5. Denemede oldu benimde umutsuzluklar hayal kirikliklari.. belki moral olur umut olur.. diye size yazmak istedim.. rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.. her zaman duam sizinle
rabbim kızlarına uzun ömür versin darısı ınşallah başımıza benimde 5.denemem olucak donmuşlarım var yarın kontrolüm var yarın belli olur herhalde transfer günüm inşallah bende senin gibi şanslı olurumda 5.denememde bende anne olurum inşallah bu defa yüzüm güler inşallahMerhaba arkadaslar.. 2014 topigi bana ugurlu gelmisti.. umarim 2015 de size ugurlu bol bebisli gelir .. ben tedaviyle ikizlerime kavustum rabbime sukurler olsun kizlarim 7 aylik oldular.. sonra esimle 1 kerelige mahsuz korunmadik.. hamile oldugumu ogrendik.. ama tutunmadi düştü. .. dr cok stres yaptığımı ee bide ustune yorgunluk uykusuzluk oldugunu bu yuzden düştüğünü söyledi. . Bunlari size anlatiyorum .. cunku bende bebegim olsun diye cok ugrastim 5. Denemede oldu benimde umutsuzluklar hayal kirikliklari.. belki moral olur umut olur.. diye size yazmak istedim.. rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.. her zaman duam sizinle
ne zaman karar verildi tüp bebek yapılmaya .ne zmaandır bebek bekliyorsunuz?allah nasip eder inşallah..Genetik tarama yaptır mutlaka ben de genetiğe yolladım sonuç bekliyorum 4.deneme olduğu için..
Günaydın canım ertelenmesi iyi olmuş söylediğin ilaçları ohss döneminde niye veriyorlar bi bilgim yok malesef canım ama bilgisi olanlar vardır yardımcı olacaklardırGunaydin arkadaslar benimde transfer ertelendi ohss sinirdaymis sikayetlerimde vardi kasiklarim hala agriyo kan sullandirici igne ve cetrodite kullanmam soylendi bilgisi olan.varmi neden kan pihtilasmasi yok bende buarada
Aaa evet olabilir.. sen nasilsin pekicanim bebeklerine kavuşmana cok sevindim b iz seninle 2013 de subat topiğinden tanisioruz simdi yazdiklarini görünce hatirladim tatlim
Saol cnm evet cok iyi oldu cunku gercekten kasiklarim cok agriyo ve su ignelerin izini vucudumdan silmem lazimGünaydın canım ertelenmesi iyi olmuş söylediğin ilaçları ohss döneminde niye veriyorlar bi bilgim yok malesef canım ama bilgisi olanlar vardır yardımcı olacaklardır
kuzum benim 2013te subatta hamile kaldim bir oğlum oldu Rabbime sukurler olsun simdi ona kardeş için ugrasioruz araliktan beri iste suan transfer oldum bekliorum tatlim 5. günümdeyim Rabbim busefer yuzumuzu guldursun hayirlisiyla inşallahAaa evet olabilir.. sen nasilsin peki
NEDEN YAZMADIKİ İLACINI NE TUHAF YA BEN AİLE HEKİMİME YAZDIRIYORUM KAN PIHTILAŞMASI İÇİN EN ÇOK 2 TANE YAZIYORLAR HAMİLE KALINCA RAPOR ÇIKARTIYORLARMIŞ O ZAMAN SÜREKLİ İLAÇ YAZDIRMAK İÇİN GİTMEZSİNcanlar nsılsınız ben yenı geldım sabah berı ugrasıyom kızlar aıle hekımıne gıttım yazmadı ılaçlarımı cok sınırlenıp uzuldum hamıle kalırsam 3 ay kullancam ve 10 gunde br hastaneye gıdıp yazdırcam bu gercekten cok kotu oldu hele pogestron ıgne ıcınde 5 tane var nasıl olcak bılmıyorum moralım okonuda çok bozuk..ozel hst gıttım bızım burdakı dk yenı gelmıs cok ıyıydı ılacları yazdı ve bana pıhtılaşma ıgnesı ıcın rapaor cıkarttı dedıkı sana hemen rapor cıkartıcam sıkıntı yaşama her alımda 2o kutu alabılıyorum her kutuda 2 tane var yanlış hesaplamadıysam 40 tane edıyor bu gercekten ıyı oldu gercı hamıle kalırmıyım allah bılır ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?