2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

amınnn inşallah canım sorma gercekten moralım bozuk pogesrtan ıgneyı hamıle kalırsam 3 ay kullancam jelıde ama yazmıyor dedı ben yazamam hormon ılacı bunlar ben dedım ama eczane ve merkez yadırabılırsın dedıler bana dedım yok yazmam hormon memalatmı oyle garıp bısey dedı gıt kadın dogum yazsın dedı napıcam bılmıyom ozel hs muyanesıde 30 lıra ben 5 gunde bır gıdıp nasıl yazıdırm garıp vallahı.. kd doktoro pıhtıılaşma ıcın rapor ckarttı 20 kutu aldım her kutuda 2 tane var ve toplam 40 gıdıyormus rapora 20 lıra verdım ama degdı valla raporun suresu nekadar acaba

Aile hekimleri bir garip,,, ruh hallerine göre davranıyorlar bence. Ben Acıbadem de tedavi oluyorum, reçetemi götürdüm bunu yazarmısınız dedim, hayır bu teşhisi ben koymadım yazamam dedi, ama oluyormuş, alanlar var dedim olmaz dedi kestirdi attı. Neyse eczaneden aldım, aradan biraz zaman sonra sadece kutusunu gösterdim bunu yazarmısınız dedim, yazdı hemde iki kutu, çok garip yani...neyse sende halletmişsin bir şekilde hadi hayırlısı bakalım.

ÇOK SAÇMA YA HERKES YAZDIRABİLİRSİN DİYOR DR. YAZAMAM DİYOR ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN

HORMON İLACINI SANKİ ZEVKİNEMİ ALACAKSINKİ BİDE DALGA GEÇİYOR TÖVBE YARABBİM SİNİR OLDUM

DRUN BİR YAZI VERSİN YAZMASI İÇİN OLURMU ACABA

valla hıc bılmıuom dedıgın gıbı dalga gectı resmen napıcam hıc bılmıyom dk sadece pıhtılasma ıgnesı ıcın rapor cıkarttı hamıle kalırsam 9 ay kullancaksın dedı otekılerden pogestrondan 2 kutu yazdı ssk anca 2 burden verıyormus ınan bende bıılmıyom allah halımızı goruyo napıcam ne edıcam nasıl haletcam bılmıyorumkı

aynen oylem canım garıpler pıhtılama ıgnesını hal ettım ama otekılerı hal edemedım test gunune kadar kullancam ve opgestron ıgne ıcınde 5 tane var sadece 5 gunde bırmı gıdıcam napıcam kestırdı attı yazamam dedı ınsan bı sıstemden bakar yazılıyomu dıye ama yok

Pıhtılaşma iğnesi olarak ne kullanıyorsun, yazmadıkları hangisi peki? geçen günde hibor yazdırdım sesi çıkmadı, hamilellik varmı dedi, hayır olmadı bu yeni tedavim için dedim. Ama o zaman yaz dediğimde crione jeli yazmadı, sonra kutuyu götürdüm yazdı.
Bu arada transferin olacakmı...

cuma gunu tırasnverım canım aıle hekımı hıc bırını yazmadı ozel hastaneye gıttım o yazdı pogesrtran 2 kutu yazdı merkezın yazdıgı recetedıkı butun hepsını yazdı clexane 6000 için rapaor cıkarttı sadece bakım bıtınce bende kutuyu bı goturum receteyı goturım beklı yazar ınşallah yazar

Aradan zaman geçsin kutuları göster tabi, şansını bir dene. Ne güzel az kalmış transferine, hadi bakalım inşallah bu sefer olur canım. Bende iğnelere başladım, çarşamba kontrol var, inşallah güzel büyümüşlerdir..

inşallah buyumuslerdır ınsalah hakkında hayırlısı olur ve pozıtıf sonuç alırsın canım amınnnnnnnn hepımız inşallah

Canım aile hekimi Progestan ampul ü yazabiliyor. Ayrıca pıhtılaşma iğnesini rapor çıkartıp bir seferde 45 kutu alabilirsin . Bilgine

Canım bu mesajını da yeni gördüm. Crinone jeli de yazabiliyor, hatta bi seferde 2 kutu yazdırdım ben geçen hafta.

Hayırlı olsun tedavin ben de bugün 4. İğnemi yapacam ilk kontrolüme gittim 2 saat sonra kan sonucum çıkacak ona göre doza karar vrrecek şimdilik herşey yolunda. Senin kaçıncı iğnen neler kullanıyorsun canım?

Kizlar biliyosunuz transferim ertelendi 4embriyo donduruldu 6aa6ab6bb seklinde nasil sizce

Canım bu mesajını da yeni gördüm. Crinone jeli de yazabiliyor, hatta bi seferde 2 kutu yazdırdım ben geçen hafta.
ben yazdıramadım hıc bırını aıle hekımıne canım yazmadı hormon ılacı ben yazamam dedı dedım dk hemsıre eczane yazdırabılırınız aıle hekımıne dedı hayır yazmama hatta dedıkı hormon memaratı onlar

Canım aile hekimi Progestan ampul ü yazabiliyor. Ayrıca pıhtılaşma iğnesini rapor çıkartıp bir seferde 45 kutu alabilirsin . Bilgine
raporu ozel hastanede cıkarttım canım ama nıye bana tek seferde 20 kutu verdıkı toplamda 40 tane ıgne edıyor raporum 1 sene gecerlı bı dahakı alısımda eczaneye ne demelıyım sence 3 aylık almak ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…