2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Seninde hayırlı olsun, inşallah hepimizinki güzel sonuçlanır. Aslında benimde 4. günüm fakat ilk gün sadece klomen kullandım, sonraki gün başladım iğneye, iğnelere başlayalı bugünle 3 gün olacak, çarşamba kontrol var. Benim öncesinde negatiflerim var, bir önceki tedavimde ise az büyüdü ve erkenden çatladı, o yüzden protoklümü değiştirdi doktorum.
klomen içiyorum günde 2 tane, puregon vuruluyorum birde merional......sen hangilerini kullanıyorsun?

Canım eczaneye değil de rapor alırken doktora 3 aylık rapor şstediğiüni söyle.

Canım eczaneye değil de rapor alırken doktora 3 aylık rapor şstediğiüni söyle.
anladım canım benım rapor tan 365 gunluk bırsenelık rapor yazdı dkrum benım eczacım cok ıyı dedı korkar yapamazsan gel ben yapım sana ıgnenı krkmadım desen yalan olur tv unutesınn dolabı ıgne doldu 40 tane var canım ben bısey sorcam sana ben bugun cok ılaç ıgne vs aldıgım ıcın hesaplayamadım bu pıhtılasma ıgnelerıne raporlu nekadar ödeme yapıyoruz

Canım benim de ilk denemem düşükle sonuçlandı donmuşlarım vardı ama sağlıklı çözünmedi. Ben adetin 21. Günü lucrin ile başladım sonrada adetin ikinci günü menagona başladım. Perşembe ikinci kontrolum var seninle hrmen hemen aynı ilerler seyrimiz sanırım hayırlısı oldun hrpimiz için...

Arkadaslar bugun dr gittim rahim duvarim kalinlasmamis estrofemi sabah 2 aksam 2 yapti cumaya kadar kullancam yine kalinlasmazsa iptal bu ay neden kalinlasmamistir ya gecen aralik ayinda tedavi olmustum ust uste oldugu icinmi kalinlasmadi acaba

mrhb kızlar bu gün dışarda işlerim vardı sonrada cimcimem grip olmuş dr gittik ve sonrada ilker bebek için yarın yasin okutacagız onun hazırlıklaırnın bir kısmını yaptık yarınada salatalar vs kaldı kız kardeşime birde yaş pasta yaptık
işte ilkerin ilk pastası

Bebiş doğdu mu canım

seninki uzun protokol olmuş, inşallah bu sefer bebeklerimize kavuşuruz canım, iyi haberler vermek ve almak ümidiyle inşallah...

kızlar bu pogestan ıgneyı kendımı yapamayızmı acep hava cok soguk kar yagıyo saglık ocagıda uzak tam tıransver haftası usutup hasta olucam dıye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…