Seninde hayırlı olsun, inşallah hepimizinki güzel sonuçlanır. Aslında benimde 4. günüm fakat ilk gün sadece klomen kullandım, sonraki gün başladım iğneye, iğnelere başlayalı bugünle 3 gün olacak, çarşamba kontrol var. Benim öncesinde negatiflerim var, bir önceki tedavimde ise az büyüdü ve erkenden çatladı, o yüzden protoklümü değiştirdi doktorum.Hayırlı olsun tedavin ben de bugün 4. İğnemi yapacam ilk kontrolüme gittim 2 saat sonra kan sonucum çıkacak ona göre doza karar vrrecek şimdilik herşey yolunda. Senin kaçıncı iğnen neler kullanıyorsun canım?
Canım eczaneye değil de rapor alırken doktora 3 aylık rapor şstediğiüni söyle.raporu ozel hastanede cıkarttım canım ama nıye bana tek seferde 20 kutu verdıkı toplamda 40 tane ıgne edıyor raporum 1 sene gecerlı bı dahakı alısımda eczaneye ne demelıyım sence 3 aylık almak ıcın
anladım canım benım rapor tan 365 gunluk bırsenelık rapor yazdı dkrum benım eczacım cok ıyı dedı korkar yapamazsan gel ben yapım sana ıgnenı krkmadım desen yalan olur tv unutesınn dolabı ıgne doldu 40 tane varCanım eczaneye değil de rapor alırken doktora 3 aylık rapor şstediğiüni söyle.
Canım benim de ilk denemem düşükle sonuçlandı donmuşlarım vardı ama sağlıklı çözünmedi. Ben adetin 21. Günü lucrin ile başladım sonrada adetin ikinci günü menagona başladım. Perşembe ikinci kontrolum var seninle hrmen hemen aynı ilerler seyrimiz sanırım hayırlısı oldun hrpimiz için...Seninde hayırlı olsun, inşallah hepimizinki güzel sonuçlanır. Aslında benimde 4. günüm fakat ilk gün sadece klomen kullandım, sonraki gün başladım iğneye, iğnelere başlayalı bugünle 3 gün olacak, çarşamba kontrol var. Benim öncesinde negatiflerim var, bir önceki tedavimde ise az büyüdü ve erkenden çatladı, o yüzden protoklümü değiştirdi doktorum.
klomen içiyorum günde 2 tane, puregon vuruluyorum birde merional......sen hangilerini kullanıyorsun?
İnsallah canim pozitifi gorup sonrada saglikla kucagina al darisida hepimize olsunkızlar çok şükür sorunsuz atlattık transferi 2 tane minnoşumu aldım geldim dualarınıza ihtiyacımız var teyzoşlar
amin canım inşallah..İnsallah canim pozitifi gorup sonrada saglikla kucagina al darisida hepimize olsun
Bebiş olsun inş çift çiftkızlar çok şükür sorunsuz atlattık transferi 2 tane minnoşumu aldım geldim dualarınıza ihtiyacımız var teyzoşlar
kızlar çok şükür sorunsuz atlattık transferi 2 tane minnoşumu aldım geldim dualarınıza ihtiyacımız var teyzoşlar
hayırlı olsun ınsallah poıtıf sonuc al dılerım allahtan hersey cok guel olsunn senın ıcın 10 ıhlas bır ayetel kusru okudum hedıye ettım dua ettım sana allah kabul eylesın ınsallah
Bebiş doğdu mu canımmrhb kızlar bu gün dışarda işlerim vardı sonrada cimcimem grip olmuş dr gittik ve sonrada ilker bebek için yarın yasin okutacagız onun hazırlıklaırnın bir kısmını yaptık yarınada salatalar vs kaldı kız kardeşime birde yaş pasta yaptıkişte ilkerin ilk pastası
cmrts bekliyoruz inşşBebiş doğdu mu canım
inşlh bebelerin sana tutunur cnm...bulutefe Allah razı olsun canım...
seninki uzun protokol olmuş, inşallah bu sefer bebeklerimize kavuşuruz canım, iyi haberler vermek ve almak ümidiyle inşallah...Canım benim de ilk denemem düşükle sonuçlandı donmuşlarım vardı ama sağlıklı çözünmedi. Ben adetin 21. Günü lucrin ile başladım sonrada adetin ikinci günü menagona başladım. Perşembe ikinci kontrolum var seninle hrmen hemen aynı ilerler seyrimiz sanırım hayırlısı oldun hrpimiz için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?