cnm o kas icine yapilan igne ve cok agri yapiyo sen yapamazsin gobekten olanlardan degilse rabbim yardim etsin benimde dun.donduruldu emvriyolar ohss oldugum icin sen bu arada tekrar cetrodat ve kan sulandirici igne kullandinmi ven adey olana kadar kuanacakmisim hatirladigim kadariyla sende gafif atlatgin ohss yikızlar bu pogestan ıgneyı kendımı yapamayızmı acep hava cok soguk kar yagıyo saglık ocagıda uzak tam tıransver haftası usutup hasta olucam dıye korkuyorum
canım ben yumlar toplanmadan bı gun once dk 3000 degerın cıkmıs tırasnver yapamam erteleyelım dedı tmm dedım bende ohs oldum hatta bura gobegımın felan resmını paylasmıstım ama fazla ılerlemedı ben adet oldum cok rahatladım 3 gunu gıttım esdofeme basladık sadece oyle devam ettık cumartesıkı kntrolumde dk antıbıyotuk aspırın pogstran ıgne yazdı esdofemede devam dedı benım embrolar ya çarşamba gunu yada perşembe gunu hepsı bırden cozdurulecek ve 5. gune getırılıcek kactanesi gelır hıc bellı degıl bıtanesı tırasnver olcak eger sorunsuz bı sekılde 5 .gune gelıerse gerıkalanda tekrar dondurulucak ben ıgneye tıransverden sonra baslıycam bende yuksek derecede pıhrılaşma var bır bebek kaybımda varcnm o kas icine yapilan igne ve cok agri yapiyo sen yapamazsin gobekten olanlardan degilse rabbim yardim etsin benimde dun.donduruldu emvriyolar ohss oldugum icin sen bu arada tekrar cetrodat ve kan sulandirici igne kullandinmi ven adey olana kadar kuanacakmisim hatirladigim kadariyla sende gafif atlatgin ohss yi
agrısı cok ıgenenın ya evet kas ıcıne keske gobekten felan yapılsaydı yapardım kendımcnm o kas icine yapilan igne ve cok agri yapiyo sen yapamazsin gobekten olanlardan degilse rabbim yardim etsin benimde dun.donduruldu emvriyolar ohss oldugum icin sen bu arada tekrar cetrodat ve kan sulandirici igne kullandinmi ven adey olana kadar kuanacakmisim hatirladigim kadariyla sende gafif atlatgin ohss yi
kızlar bu pogestan ıgneyı kendımı yapamayızmı acep hava cok soguk kar yagıyo saglık ocagıda uzak tam tıransver haftası usutup hasta olucam dıye korkuyorum
saglık ocagına yaptırıyorum canım buara akıntımda arttı ben ıgeneye bagladım ama ınsallah kıst olmaz trasverıme cok az kaldı...senın dogumada cok az kalmıs maşallah supanallah ay saglıkla kucagına alıp buyut yavrunu ınsallah amınn ecmaınnnn darısı hepımızın basınakizlar dun dogum iznine ciktim artik evdeyim oglumu bekliyoruz darisi hepinize insallah saglikla :) sizleri okumaya calisiyorum 1 haftadir laptopumuz viruslu yazamadimcepten yazmaya calisiyorum :)
bulutefe canim o kalcadan yapilan yagli bir igne hemsirenin hatta iyi bir hemsirenin yapmasi gerekli kist olusturuyor cunku
Canim progestan ignesine transferden oncemi basladin jel kullanmiyormusun sadece ignemi bide sabah aksam mi yapiliyor ignesaglık ocagına yaptırıyorum canım buara akıntımda arttı ben ıgeneye bagladım ama ınsallah kıst olmaz trasverıme cok az kaldı...senın dogumada cok az kalmıs maşallah supanallah ay saglıkla kucagına alıp buyut yavrunu ınsallah amınn ecmaınnnn darısı hepımızın basına
Kardeşin hamile kalmıştı 3. ye onun mu doğumu yaklaştı zaman ne çabuk geçiyor yaaacmrts bekliyoruz inşş
canım suan vıtamınler antıbıyotık bıkac ılac daha esdofem ve pogestran ıgne kullanıyorum gunde bıkere pazargunu basladım ıgeneye cuma veya perşembe tırasnverım var jelle pıhtılasma ıgneme tıransver sonrası baslıycam dk yazdırp aldımCanim progestan ignesine transferden oncemi basladin jel kullanmiyormusun sadece ignemi bide sabah aksam mi yapiliyor igne
İnsallah siki siki tutunur canim bebislerin bende dun gittim rahim duvarim kalinlasmamis estrofemi gunde 4 cikardi cumaya kadar kullanicam cuma bakicak kalinlasmadiysa bu ay iptal olcakmiscanım suan vıtamınler antıbıyotık bıkac ılac daha esdofem ve pogestran ıgne kullanıyorum gunde bıkere pazargunu basladım ıgeneye cuma veya perşembe tırasnverım var jelle pıhtılasma ıgneme tıransver sonrası baslıycam dk yazdırp aldım
Canım dondurulmuş emriyoların çözülecek ve 5. Güne gidilecek size emriyoyu verdikten sonra elinizde kalan emriyoları sanırsam tekrar donduracakmışsınız çözülen emriyo tekrar donarmı bunu size dr nuzmu söyledi tedavi oldunuz yer nere acaba. Benimde donmuş emriyolarım olduğu için soruyorum benimkilerde çözülüp 5. Güne gidilecek ve pgt yapılacak bir emriyo bana verecekler kalan olursa dondurun dedim ama emriyolug bunu araştıracam dedi başarı şansımız ne olur diye tekrar donarsa sağlıklı olurmucanım ben yumlar toplanmadan bı gun once dk 3000 degerın cıkmıs tırasnver yapamam erteleyelım dedı tmm dedım bende ohs oldum hatta bura gobegımın felan resmını paylasmıstım ama fazla ılerlemedı ben adet oldum cok rahatladım 3 gunu gıttım esdofeme basladık sadece oyle devam ettık cumartesıkı kntrolumde dk antıbıyotuk aspırın pogstran ıgne yazdı esdofemede devam dedı benım embrolar ya çarşamba gunu yada perşembe gunu hepsı bırden cozdurulecek ve 5. gune getırılıcek kactanesi gelır hıc bellı degıl bıtanesı tırasnver olcak eger sorunsuz bı sekılde 5 .gune gelıerse gerıkalanda tekrar dondurulucak ben ıgneye tıransverden sonra baslıycam bende yuksek derecede pıhrılaşma var bır bebek kaybımda var
ınşallah amın canım kalınlasır ınsallah rahım duvarın benımkıde son kntrolde 7 mıl dı kacmıl olması gereıyorkı acaba ınsallah kalınlasır senınkıde canım rabbın hakkında hayırlısı neyse onu nasıp etsın hepımız pozotıf sonuclar alalımİnsallah siki siki tutunur canim bebislerin bende dun gittim rahim duvarim kalinlasmamis estrofemi gunde 4 cikardi cumaya kadar kullanicam cuma bakicak kalinlasmadiysa bu ay iptal olcakmis
Canım bende ocak ayında transfer için climara forte bantlar kulandırdı dr um önce çok güzel kalınlaşdı 8 ml di.transfere iki gün kala muayenede kalınlaşma 7 ml düşmüşdü tedaviyi iptal ettik emriyoyu verirsem bebek tutunmaz dedi. Canımız sağolsun bidahaki aya hazırlanırızİnsallah siki siki tutunur canim bebislerin bende dun gittim rahim duvarim kalinlasmamis estrofemi gunde 4 cikardi cumaya kadar kullanicam cuma bakicak kalinlasmadiysa bu ay iptal olcakmis
banada dk dedıkı total dondurugum embrıoları hepsını couyoruz cougu hasta hepsını cozmeyın yarısını cozup 5 gune gıdın dıyor ama dedı bezım ıcın onemlı olan bu tedavı evet ıkıncıı tedavıde onemlı ama bızım ıstedıgımız ılk tedavıde pozıtıf sonuç almak embrıoların hepsı 5 gune gıtmeyebılır bu yuzden hepsını cozmek en kalıtelı embrıoyu tıransver etmek ıstıyoruz dedı kalanınıda donduruca ben bahcecıdeyım canım ama tabıykı eger kalan bı embrıo olursa ben dondurmayı dusunmuyorum neden dersen cozulurken bozulma saglıklı cozulmeme rıskı var be yıllık 1300 dondruma ucretı var donmus tedvısıde 2500 benım dusuncem buyonde 2 tane kalırsa bı ıhtımal dondururuz ama bırtane kalırsa onucta az bı para degılkı 3500 bunun yerıne negatıf olursa kendımı topralayıncanezaman ksımet olursa tekrar tedv başlarım dogrumu dudunuyorum acaba kızlar bu konuda bana fıkır verırmısınızCanım dondurulmuş emriyoların çözülecek ve 5. Güne gidilecek size emriyoyu verdikten sonra elinizde kalan emriyoları sanırsam tekrar donduracakmışsınız çözülen emriyo tekrar donarmı bunu size dr nuzmu söyledi tedavi oldunuz yer nere acaba. Benimde donmuş emriyolarım olduğu için soruyorum benimkilerde çözülüp 5. Güne gidilecek ve pgt yapılacak bir emriyo bana verecekler kalan olursa dondurun dedim ama emriyolug bunu araştıracam dedi başarı şansımız ne olur diye tekrar donarsa sağlıklı olurmu
bende climara bant kullanıyorum. 14'ünde kontrolüm var. bakalım mm olacak benimkinin kalınlığı..Peki biliyormusunuz transfer için kaç mm olması gerekli imiş?Canım bende ocak ayında transfer için climara forte bantlar kulandırdı dr um önce çok güzel kalınlaşdı 8 ml di.transfere iki gün kala muayenede kalınlaşma 7 ml düşmüşdü tedaviyi iptal ettik emriyoyu verirsem bebek tutunmaz dedi. Canımız sağolsun bidahaki aya hazırlanırız
banada dk dedıkı total dondurugum embrıoları hepsını couyoruz cougu hasta hepsını cozmeyın yarısını cozup 5 gune gıdın dıyor ama dedı bezım ıcın onemlı olan bu tedavı evet ıkıncıı tedavıde onemlı ama bızım ıstedıgımız ılk tedavıde pozıtıf sonuç almak embrıoların hepsı 5 gune gıtmeyebılır bu yuzden hepsını cozmek en kalıtelı embrıoyu tıransver etmek ıstıyoruz dedı kalanınıda donduruca ben bahcecıdeyım canım ama tabıykı eger kalan bı embrıo olursa ben dondurmayı dusunmuyorum neden dersen cozulurken bozulma saglıklı cozulmeme rıskı var be yıllık 1300 dondruma ucretı var donmus tedvısıde 2500 benım dusuncem buyonde 2 tane kalırsa bı ıhtımal dondururuz ama bırtane kalırsa onucta az bı para degılkı 3500 bunun yerıne negatıf olursa kendımı topralayıncanezaman ksımet olursa tekrar tedv başlarım dogrumu dudunuyorum acaba kızlar bu konuda bana fıkır verırmısınız
Amin canim insallah 7 ve ustu diye biliyorum persenbe cumaya kadar daha kalinlasir canim insallah hepimiz anne oluruz bu defa rabbim yuzumuzu guldursunınşallah amın canım kalınlasır ınsallah rahım duvarın benımkıde son kntrolde 7 mıl dı kacmıl olması gereıyorkı acaba ınsallah kalınlasır senınkıde canım rabbın hakkında hayırlısı neyse onu nasıp etsın hepımız pozotıf sonuclar alalım
Ay ne guzel allahim o duygulari bizede yasamayi nasip etsin rabnim yardimcin olsunKızlar selamm :)
Açılma 1 cm yine ama bu sefer doktorun parmağı bebeği hissetmişNST'de kasılma çıktı ama düzensiz o yüzden bugün almadılar ama perşembe yine çağırdı eğer NST'de düzenli kasılma + açılmam arttıysa doğurabilirim Herkesi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?