Canım 10 ml biliyorum ama tam olarakda emin değilim benim dr um bana ananas ye dedi kalınlaşmaya yardımcı oluyor birde ben nar yiyiyorum rahim kalınlaşsın diye günlükde kuru incir kuru kayısı bir iki tane ye bunlarda antioksidan diyebende climara bant kullanıyorum. 14'ünde kontrolüm var. bakalım mm olacak benimkinin kalınlığı..Peki biliyormusunuz transfer için kaç mm olması gerekli imiş?
keske bıe bu konuda yardımcı olacak fıkır verecek arkadaslar olsa benım ılk tedavım ve cok tecrubesızım ben soyle dusunyorum sımdı ebrıo2 kaldı dndurdukBenimde bu konuda aklım biraz karışık..6 tane embriyom donduruldu gelecek hafta sanırım transferim olacak. Ama geriye kalanlar ne olur? Dondurmak ne kadara doğru aklım karışık. Ciddi bir miktar ödeniyor sonuçta. Negatif olma ihtimalini düşünmek istemesemde şayet olursa kalanlar ne kadar sağlıklı olur diye şüphelerim var.
Allah göstermesin ama eğer embriyonuz çözülmezse dondurma ücreti almaması lazım... hatta tedavi de olmayacağı için onun da ücretini almaması lazım... dediğim gibi Allah göstermesin ama olur da çözülmeme durumu olursa bunu konuşun... bir de ilk dondurulurken kaç embriyo donduruldu. o ücret yıllık oluyor benim bildiğim. mesela 10 embriyonuz dondurulduysa o bir yıllık ücrettir.... sonra atıyorum üç ay sonra 2 embriyon çözdürülür kalanlar devam eder ayrıca ücret ödenmez çünkü sen zaten 10 embriyo için ödeme yapmışsındır.keske bıe bu konuda yardımcı olacak fıkır verecek arkadaslar olsa benım ılk tedavım ve cok tecrubesızım ben soyle dusunyorum sımdı ebrıo2 kaldı dndurduk
tırasnver gunu dondurma ucrerı 1300 odeme yapıcaz sonra allah gostermesın sonucumuz negatıf oldu dıyelım donmuslarla tekrar tedavıye baslıycaz ve merkeze 2500 denılınıyo ama muyane ucretıde ekleyelım 250 ılaclar felan tam tırasnver haftasına geldım ve donrulan 2 embrıo saglıklı cozulmedı ve tırasnver ıptal odenen 1300+250+2500+ ilaçlar azbı mebla degılkı bu benım ıcın zaten yıkım olur maddı manevı
benim bant sayım artarak gidiyor. 2+2+2+3+4+4 şeklinde iki günde bir bu sayılarda bant yapıştırıyorum. Cumartesi banta başlayalı 15 gün olacak.Sanırım 4-5 gün sonrada transfer olurum değil mi? Kasıklarımda ağrı oluyor zaman zaman kalınlaşıyorum ondan mı acaba?Canım 10 ml biliyorum ama tam olarakda emin değilim benim dr um bana ananas ye dedi kalınlaşmaya yardımcı oluyor birde ben nar yiyiyorum rahim kalınlaşsın diye günlükde kuru incir kuru kayısı bir iki tane ye bunlarda antioksidan diye
keske bıe bu konuda yardımcı olacak fıkır verecek arkadaslar olsa benım ılk tedavım ve cok tecrubesızım ben soyle dusunyorum sımdı ebrıo2 kaldı dndurduk
tırasnver gunu dondurma ucrerı 1300 odeme yapıcaz sonra allah gostermesın sonucumuz negatıf oldu dıyelım donmuslarla tekrar tedavıye baslıycaz ve merkeze 2500 denılınıyo ama muyane ucretıde ekleyelım 250 ılaclar felan tam tırasnver haftasına geldım ve donrulan 2 embrıo saglıklı cozulmedı ve tırasnver ıptal odenen 1300+250+2500+ ilaçlar azbı mebla degılkı bu benım ıcın zaten yıkım olur maddı manevı
amın allah gostermesın canım ama herseyı dusunmek zorundayım benım tıransverım ıptal oldu ve 3. gun 12 embrom donduruldu tabı ozaman tıransver olmadıgı ıcın dondruma ucretı oedemeık ve dk 12 embroyu bırden ccozucaz ve hepsını 5. gune getırıcaz kactane saglık coculur kacı 5. gune gelır tabıykı hıc bellı degıl şuan ama 5. gune gelenlerden 1 tanesı tırasnver olucak gerıye kalan tekrar dondurulcak ve ogun 1 yıllık odeme yapılıcak ben rısklerıde dusunmek zorundayım senın dedgın gıbı hanı dondurulumus tedavısen basladım ve dıyelım 2 embro var tam tıransver haftası saglıklı coulme olmazsa ıptal olursa malesef odmeyı aten basta alıyorlar ve tekrar ıptal oldu dıye bıze gerı verılmıyor ucret sılerın fıkrı benım ıcın onemlı perşembe cuma hersey bellı olcak ve toransver gunu bana kalanlarla ılgılı bılgı verılcek ben sıden sımdıden bılgı ıstoyumkı embrolokla konusunca her duruma haırlıklı olayım kararımı şimdiden vereyım hepınızden fıkır ısyorum açıkcasıAllah göstermesin ama eğer embriyonuz çözülmezse dondurma ücreti almaması lazım... hatta tedavi de olmayacağı için onun da ücretini almaması lazım... dediğim gibi Allah göstermesin ama olur da çözülmeme durumu olursa bunu konuşun... bir de ilk dondurulurken kaç embriyo donduruldu. o ücret yıllık oluyor benim bildiğim. mesela 10 embriyonuz dondurulduysa o bir yıllık ücrettir.... sonra atıyorum üç ay sonra 2 embriyon çözdürülür kalanlar devam eder ayrıca ücret ödenmez çünkü sen zaten 10 embriyo için ödeme yapmışsındır.
evet canım bahçeçı umuttayım sen nerdesın evet degın gıbı dk nekadar ıyı olursa olsun hepımız bılıyozukı tub bebek ısını cogu merkezlerın işi tıcarete dokmus bı sekıldelerBende aynı fikirdeyim.Sanırım sizde Bahçeci kliniğindesiniz değil mi?Fiyatlar aynı da o nedenle böyle düşündüm.. Benim içinde bu şekilde tedavi bir ilk olacak. Daha önce 3 defa tedavi oldum ama böyle dondurma vs.. ilk kkez yaşayacağım. Sanırım dr'a sorup fikir almak en iyisi ama onlarda illaki ticari düşünce ile ne kadar doğru yönlendirirler bilemiyorum.
Günaydın kızlar dün bişeyler yazmıştım ya ojuyanlar bilir 70 tl lik ilaç parası eltiminmiş kaynanam eşime ödetmiş..dün gece ögrendim sinirden patladım...ben kürtan olduğumda kaynım askerden izne gelmişti 3 günlüğüne bize uğruyacaz deyip mobiletle gezdiler gelmediler nispet yapar gibi kötü günümüzde...benim eşim ise gitsin onun şeytan yüzlü karısına ilaç alsın...kız şeytanın önde gideni sinsi şey...kaynanam bir iğne almamıştır bize am o kızın iki kolu boynu doldurdu maşallah..kıyafetler o biçim biz alıp giyemiyoruz harçtan borçtan..hanımın kaşarına ilacına bir hafta arayla poşet poset alınıp ben eve gelmeden kaçırılan erzaklara eşim benden habersiz sponsor olmuş...dün gece ağzıma geleni söyledim ariyacam annenide kızıda ağzıma geleni dicem yeter artık dedim...hata bende diyo..neden dedim eşi askerdeyse onun başında kaynanası var sen niye alıyosun ilacını sanki senin karın mı o dedim...kardeşin ve karısı senjn karın kürtaj olunca nasıl davranıyo sen gidip nasıl davranmışsın...ben eşşekmiyim dedim...evlendiğimden beri çalışıyorum..kızkardeşin ve gelininiz evde keyif sürsün ben onlara mı çalışcam dedim...işi bırakırım sende 2 kredi borcu ayrica kart borcunu elektrik su yicek vs tek başına karşılamaya çalışırsın madem saçacak kadr paran çoksa dedim...tamam annemi arama o borcunuz var falan diyo..ben aldım diyo..hata bende tamam bana kız diyo...ilaç konusunda da aptallığıma geldi diyo...sizce arayıp kaynanamı ve eltimi haşlasam mi...
İse yararmi bilmem.cnm bende kocam gitmis ektimler kombi aldi onu odemis ve bizde tedavideyiz nekadar parali bir is siz biliyosunuz bizim kombide buarada arizali idare ediyoruzeltini yada kaynanayı arayıp haşlama aynısını sen onlara yap canım alttan alttan geldiklerinde ayyy evde vardı alla alla bitmiş demekki de ufaktan çarptır artık evde oturcam cok yoruldum eşim bakar artık de
Allahım yarabbi valla sinir oluyorum bu adamlara seninkinin ne mecburiyeti var ki almaya kardeşi muhtac mı..sen moral bozma sakın tedavi öncesi yavrunu düşün ya sabır de...ben kaynanamla cuma konuştum ben senelerdir el işinde çalışıyorum dedim eltimin kaşarını ilacını alamayiz bizim 2 kredi borcumuz var kart borcumuz var dokttora gidicem paramız yok dedim...ben 3.ye gebe kaldım oğluna demedin bile kız çalışmasın hamile diye dedim..bana mı sordun çalışırken demez mi...durup duruken neden böyle yapıyomuşum eskiden onlar kaynana ve eltiyle otururmuşlar bir evde eşlerimize dır dır yapmazdık diyo siz ayrısınız karı koca başbaşasınız yanınıza mı gelelim falan tarzı konuştu...bende sen o işleri geçicen dedim..senin o yanındaki gelinin daha düğünden sonrası görümcemle konusmus onlar anlasmis banada dediler ona sana ne bana yük olmasın diyenler senin kızınla gelinin dedim..onlar evde zaten ben çalışıyorum bende işime gelir tamam dedim diye söylesim kaynanama...benim elim ayağım tutuyo falan filan...bak ablamın kızı dır dır yaptı adam oğlum gibi sessizdi ama evlatlarını görmedi gözü boşandı dedi..bende o adam karısımdan gizli borç yapmış kağıtlar eve geliyodu hem boşanır boşanmaz evlendi dedim aldatmada var yani adamda ama herkez kaynanam dahi yeğenini başka adamla fingirdemekle itham etti oysa kadın çocuklarıyla geziyo hep...giyim kuşamı iyi ya hemen kadına yapıştırdılar dedim...bana dır dır yaparsanız böyle kocalarınız kaçıverir demez mi..bende 5 yıl oldu dedim bu saatten sonra olmaz dedim...bana kendine çok güvenme dedi yine ablasının kızını söyledi çocuklara rağmen adam boşanmışmış...alttan mesajı veriyo hani senin çocugunda yok demeye getiriyo...cumartesi atlayıp kızına gelmiş kardeşinin oğlu hanımı ve eltiyle..benim adamıda çağırmışlar ama anlattı mı bilmem...aman anlatırsa anlatsın umrumdu...perşembe gecesi kocamı haşladım zaten böyle borç içinde ben gıdım gıdım para toplarken sen dağıtırsan olmaz dedim işi bırakıcam bak yoksa dedim hem borçları ödersin hem bana bakarsın dedim...kredi kartı ve maaş kartı bende o geceden sonra...kaç kez doktora benle geldin ki dedim...doktor son bebekte düşücek diye söyledi dedim bir gün öncesi vahim dediler bana doktorlar dedim...gebe kalınca bize gelme perinatoloğa git sen bizi aşan bir durumsun dediler dedim..3.düşüğün ardındanda aynı şeyleri dediler dedim...hatta ve hatta perinatoloğun yaşadığı şehirde bile ev tutup kalan var dediler dedim...sen bunları biliyomuydun dedimmm...bana hak vermistir sanirim eşim..İse yararmi bilmem.cnm bende kocam gitmis ektimler kombi aldi onu odemis ve bizde tedavideyiz nekadar parali bir is siz biliyosunuz bizim kombide buarada arizali idare ediyoruz
yok kuzum bu 1o yıldır bebeği olmayan kardeşim inş darsıda bekleyen tüm dostlarımaKardeşin hamile kalmıştı 3. ye onun mu doğumu yaklaştı zaman ne çabuk geçiyor yaaa
Ben Fulya Bahçecideyim..Bakalım artık hele bi çözünsünler bizim buz bebeişler geriye ne kalıyor görelim.evet canım bahçeçı umuttayım sen nerdesın evet degın gıbı dk nekadar ıyı olursa olsun hepımız bılıyozukı tub bebek ısını cogu merkezlerın işi tıcarete dokmus bı sekıldeler
Tedaviyle mi gebe kaldı yeterim kardeşin..yok kuzum bu 1o yıldır bebeği olmayan kardeşim inş darsıda bekleyen tüm dostlarıma
yok canım bu bebiş doğal ama kardeşimin 3 aşılama 3 tüp bebek tedvaisi vardı 6 düşüğü ama inş bu sefer gelecek mucizemizTedaviyle mi gebe kaldı yeterim kardeşin..
Benimde bantlar iki günde bir artarak gitti ve adetin 10. Günü cyclo diye bi ilaç başladı adetin 15. Günü muaeyenede rahim kalınlaşmadığı için tedavi iptal oldu adetin 23. Günü emriyoyu verecekti bu arada benim dr um emriyo verildikten sonra özellikle hastalarına ananas yiyin diyor bilginiz olsun ve ayrıca her hastasının bir diyet listesi vardır bu zayıflamak için değil tedaviyi desteklemek için benim tedavim iptal oldu ve bu ay uzun protokole aldı doğum kontrol hapı başladık bitincede lucrine başlayacaz hakkımızda hayırlısı nasılsa öyle devam etsinbenim bant sayım artarak gidiyor. 2+2+2+3+4+4 şeklinde iki günde bir bu sayılarda bant yapıştırıyorum. Cumartesi banta başlayalı 15 gün olacak.Sanırım 4-5 gün sonrada transfer olurum değil mi? Kasıklarımda ağrı oluyor zaman zaman kalınlaşıyorum ondan mı acaba?şurda bi kaç gün kaldı fayda edermi ki ananas, nar falan? zaten vitaminlerim antioksidanlarım, omega3'lerim yeter herhalde :)
İse yararmi bilmem.cnm bende kocam gitmis ektimler kombi aldi onu odemis ve bizde tedavideyiz nekadar parali bir is siz biliyosunuz bizim kombide buarada arizali idare ediyoruz
Allahım
Canım bence esin 2 arada 1 derede kaldı için bişey diyemiyor esin aileni tanıyor sana sarmaz kaynana çok fenaymis yani mecburum gibi demeleri falan birde bebegin yok bunlar başına gelir demesi çok kalitesizligini koyuyor beniyanlis anlama ama evlenirken kaynan istemiyormuydu seni
cnm esime dedim.bak.bizimki arrizali idare ediyorum tedavi icin diye kendize almam onlara aldim dedi benden habersiz almis bide eh bizde saglam bi kavga ettik bide ben ohss karnim sis zorla yuriyorum ama lostur kostur ise gidiyorum banada yazik degilmi diye gitme zorlami yolluyorim diyoCanım erkekler huyları aileleri çok iyidir tutucudurlar nabız göre şerbet verceksin derler şahsen ben yapamadım bağırır çağırır dururum bu sefer yapsa dahi soylemezdi tamam arada yardım edecek amaboyle borca sokmaları doğru değil iyi anlaşmak için siyasetci olacaksin kızma ama alttan alttan islwyeceksin ayy bizimkombimizde bozuldu tedavi için erteliyoruz olsun değecek sonuçta istediğimiz kavuşacagiz inş. Diyip söle baxiseyleri bilmemek lazım. .. bil ama bilmemezlige gel ben sana diyorum ama yapmam şahsen inş. Sen yaparsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?