herkese günaydınlar
yeni gün yeni umutlar ve yeni güzelliklerle gelsin hepimize...
cnm esime dedim.bak.bizimki arrizali idare ediyorum tedavi icin diye kendize almam onlara aldim dedi benden habersiz almis bide eh bizde saglam bi kavga ettik bide ben ohss karnim sis zorla yuriyorum ama lostur kostur ise gidiyorum banada yazik degilmi diye gitme zorlami yolluyorim diyo
iyiyim cnm ne olsun tedaviy başladım opuya kadar herşey güzeldi ama opudan sonra 10 yumurtam toplandı esim test verdi ama çıkmadı donmuş spermlerde çözülürken bozulmuş tedavim iptal oldu bizde benim yumilerimi dondurttukcemremm nasılsın canım, herşey yolundamı..
canim gecmis olsun, bu yasadigin son sikintin olsun.. ins bolcana embriyolariniz olusur..iyiyim cnm ne olsun tedaviy başladım opuya kadar herşey güzeldi ama opudan sonra 10 yumurtam toplandı esim test verdi ama çıkmadı donmuş spermlerde çözülürken bozulmuş tedavim iptal oldu bizde benim yumilerimi dondurttuk
şimdi daha iim atlattım sıkıntılı günleri şimdi eşim dinlendikten sonra yola devam bu sefer birazdaha rahat olacagım inşlh eşimdesperm çıktıkça yumülerimle dölleyip transfer olacagım günleri hAyal edip bekliyorum
sen nasılsın tedaviye başladın mı
annene bayildim tam benim kafada:)Aynen canım hiç bir şeyimize katılmadı..etnik kökenlerinden değilim ben kaynanamlar pomak ben muhacirim bugaristan göçmeni atalarım...ayrıca eşimden evvel 20 li yaşlarda sözlenip ayrıldım nişan arifesinde annesine laf taşıyo arada laf gezdiriyo diye o kişiyi...bunu tanışınca eşimden saklamadım...eşimde ailesine demiş ne gerek varsa bunu o yüzden kadında eşime aman oğlum köyümüzden kimse duymasın kızın söz attığını daha önce...sana evde mi kaldın derler dile düseriz ayıplarlar demiş...biliyomusunuz bunu ben 1.5 yıl evvel ev aldık evimizi taşırken annemin yanında laf sokunca bunları söyleyince öğrendim...annemde altta kalır mı..biz kızı sözledikse adamın yanına koymadık ya kız oğlan kızdı kızım diye siz asıl köyünüzün baba kapısından gebe kalıp karnında bebekle kaçan kızlarına bakın dedi...
Günaydın kızlar..evet ensucum annem öyledir banada hep der karşındaki sana laf mı sokuyo lafa lafla o an cevap vercen içinde tutmucan..yeri gelince oturtcan der...annene bayildim tam benim kafada:)
cnm esime dedim.bak.bizimki arrizali idare ediyorum tedavi icin diye kendize almam onlara aldim dedi benden habersiz almis bide eh bizde saglam bi kavga ettik bide ben ohss karnim sis zorla yuriyorum ama lostur kostur ise gidiyorum banada yazik degilmi diye gitme zorlami yolluyorim diyo
Gunaydin cnm zaten esim tesitci onun isi aksam ben eve erken gittim soguk malum yattim esim geldi kalkmadim o yemekleri isitti cay yapti masayi hazirladi beni kaldirdi yedik yemegi masayida kaldirdi artik boyle dedim zaten bende kuyumcuda calisiyorum maaslari altina yatircam burda kasada saklicam oyle karar verdim baksin eve ve bana isin kotusu tedavi masraflarini beraber odefik suan donduruldu iki ay sonra transfer edilcek baskalarinin isine kosusturuyo gastaneye tek giderim genelde pzr denk gelince geldi ilaclari yazdir eczane eczabe ilac ara onun ruhu duymuyo ama bbana erkeklik tasliyo sinir hala konusmuyorumah bu erkekler yok mu böyle işte sen ne yaptın peki kenarda eşinden bilmeden para biriktir canım at kenara boşversene düşünme sende onu o senii düşünsün ne dedin peki tamam işten çıkıyorum dedim valla eşimde bir gün kavga ettik sonra sakinleştiğimizde ev almaktan konuşuyorduk nerden alacağız dedim nerden bulursak dedi Kurtköy diyince o zaman ben işi bırakırım dedim yani bana mı kalacak kredi ödemek dedi o zaman iş yerine çok uzak olmasın dedim açıkçası ne kadar çok yanında olursan oda sana sırtını çok dayar bunu unutma canım bozulduysa yaptıracağım diye uğraşma ilgilenme evle o ilgilensin
günaydınn bebişle son durumlar neGünaydınlarrrr
Gunaydin cnm zaten esim tesitci onun isi aksam ben eve erken gittim soguk malum yattim esim geldi kalkmadim o yemekleri isitti cay yapti masayi hazirladi beni kaldirdi yedik yemegi masayida kaldirdi artik boyle dedim zaten bende kuyumcuda calisiyorum maaslari altina yatircam burda kasada saklicam oyle karar verdim baksin eve ve bana isin kotusu tedavi masraflarini beraber odefik suan donduruldu iki ay sonra transfer edilcek baskalarinin isine kosusturuyo gastaneye tek giderim genelde pzr denk gelince geldi ilaclari yazdir eczane eczabe ilac ara onun ruhu duymuyo ama bbana erkeklik tasliyo sinir hala konusmuyorum
Allah kabul etsin, yerine ulaştırsın inşallah,sağlıcakla gelsin tombiş :))bu gün yasin okuduk arkasından bol bol dualar ettik hepimiz içinbu yasin için masamız buda kardeşlerle foto (darısı ilker le fotolarımıza)
saglık ocagına yaptırıyorum canım buara akıntımda arttı ben ıgeneye bagladım ama ınsallah kıst olmaz trasverıme cok az kaldı...senın dogumada cok az kalmıs maşallah supanallah ay saglıkla kucagına alıp buyut yavrunu ınsallah amınn ecmaınnnn darısı hepımızın basına
iyiyim cnm ne olsun tedaviy başladım opuya kadar herşey güzeldi ama opudan sonra 10 yumurtam toplandı esim test verdi ama çıkmadı donmuş spermlerde çözülürken bozulmuş tedavim iptal oldu bizde benim yumilerimi dondurttuk
şimdi daha iim atlattım sıkıntılı günleri şimdi eşim dinlendikten sonra yola devam bu sefer birazdaha rahat olacagım inşlh eşimdesperm çıktıkça yumülerimle dölleyip transfer olacagım günleri hAyal edip bekliyorum
canim gecmis olsun, bu yasadigin son sikintin olsun.. ins bolcana embriyolariniz olusur..
bu ay ikimiz icinde ayni gecmis.. benimde tedavim baslamadi, gelecek aya birakti semra hn.. yumurtalarin durumunu begenmedi.. bakalim biraz on hazirlik yapip gelecek ay tekrar gidecegim..
cok optum canim
saglık ocagına yaptırıyorum canım buara akıntımda arttı ben ıgeneye bagladım ama ınsallah kıst olmaz trasverıme cok az kaldı...senın dogumada cok az kalmıs maşallah supanallah ay saglıkla kucagına alıp buyut yavrunu ınsallah amınn ecmaınnnn darısı hepımızın basına
iyiyim cnm ne olsun tedaviy başladım opuya kadar herşey güzeldi ama opudan sonra 10 yumurtam toplandı esim test verdi ama çıkmadı donmuş spermlerde çözülürken bozulmuş tedavim iptal oldu bizde benim yumilerimi dondurttuk
canim gecmis olsun, bu yasadigin son sikintin olsun.. ins bolcana embriyolariniz olusur..
bu ay ikimiz icinde ayni gecmis.. benimde tedavim baslamadi, gelecek aya birakti semra hn.. yumurtalarin durumunu begenmedi.. bakalim biraz on hazirlik yapip gelecek ay tekrar gidecegim..
cok optum canim
sanada bebeğimaydın günlerimiz olsun kızlaaarrrrrr
günaydıınnn
günaydın teşekürler canım benimAllah kabul etsin, yerine ulaştırsın inşallah,sağlıcakla gelsin tombiş :))
Allahım seni sağlıkla yavruna kavuştursun.... hayırlı bi evlat olsun, upuzun sağlıklı bi ömrünüz olsun inşallahhhhhhbulutefe amin canum insallah sizlerden guzel haberler alacagiz ve bebislerinize kavysacaginiz gunleri sayacagiz :)
ensu ve cemrem insallah bu ay tedavileriniz yolunda gider ve sizlerden saglikli bebis haberlerinizi aliriz :) allahim yardimciniz olsun :)
telden giriyorum cok kopyaladi silemedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?