2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

tipik erkek muhabbeti, zorlamı yolluyorum deniliyor ama gitmeyince bunca tedavi ve ev masrafları tek başına nasıl karşılanacak acaba... eşimide kuzeni aramıştı, kendisi kredi kartına çok karşıymış o yüzden hiç kartı yokmuş.. ama eşimin kredi kartı ile hanımına 2800 tl lik cep telefonu almak istemişti.. kendisi kredi kartı kullanımını zarar görürken bizim kartımızın bakiyesini doldurmayı kar görüyor.. yoğun tedaviler geçirdiğimizi bildiği halde..

Aynen canım hiç bir şeyimize katılmadı..etnik kökenlerinden değilim ben kaynanamlar pomak ben muhacirim bugaristan göçmeni atalarım...ayrıca eşimden evvel 20 li yaşlarda sözlenip ayrıldım nişan arifesinde annesine laf taşıyo arada laf gezdiriyo diye o kişiyi...bunu tanışınca eşimden saklamadım...eşimde ailesine demiş ne gerek varsa bunu o yüzden kadında eşime aman oğlum köyümüzden kimse duymasın kızın söz attığını daha önce...sana evde mi kaldın derler dile düseriz ayıplarlar demiş...biliyomusunuz bunu ben 1.5 yıl evvel ev aldık evimizi taşırken annemin yanında laf sokunca bunları söyleyince öğrendim...annemde altta kalır mı..biz kızı sözledikse adamın yanına koymadık ya kız oğlan kızdı kızım diye siz asıl köyünüzün baba kapısından gebe kalıp karnında bebekle kaçan kızlarına bakın dedi...

cemremm nasılsın canım, herşey yolundamı..
iyiyim cnm ne olsun tedaviy başladım opuya kadar herşey güzeldi ama opudan sonra 10 yumurtam toplandı esim test verdi ama çıkmadı donmuş spermlerde çözülürken bozulmuş tedavim iptal oldu bizde benim yumilerimi dondurttuk
şimdi daha iim atlattım sıkıntılı günleri şimdi eşim dinlendikten sonra yola devam bu sefer birazdaha rahat olacagım inşlh eşimdesperm çıktıkça yumülerimle dölleyip transfer olacagım günleri hAyal edip bekliyorum
sen nasılsın tedaviye başladın mı

canim gecmis olsun, bu yasadigin son sikintin olsun.. ins bolcana embriyolariniz olusur..
bu ay ikimiz icinde ayni gecmis.. benimde tedavim baslamadi, gelecek aya birakti semra hn.. yumurtalarin durumunu begenmedi.. bakalim biraz on hazirlik yapip gelecek ay tekrar gidecegim..
cok optum canim

annene bayildim tam benim kafada:)

annene bayildim tam benim kafada:)
Günaydın kızlar..evet ensucum annem öyledir banada hep der karşındaki sana laf mı sokuyo lafa lafla o an cevap vercen içinde tutmucan..yeri gelince oturtcan der...

biliyomusunuz bunu ben 1.5 yıl evvel ev aldık evimizi taşırken annemin yanında laf sokunca bunları söyleyince öğrendim...annemde altta kalır mı..biz kızı sözledikse adamın yanına koymadık ya kız oğlan kızdı kızım diye siz asıl köyünüzün baba kapısından gebe kalıp karnında bebekle kaçan kızlarına bakın dedi...[/QUOTE]

anlaşıldı canım sebebi annende sağlam laf sokmuş helal olsun derim bence hiç muhatap olma bu kadınla o sana sarıyorsa gül canım annem de geç yoksa bu iş böyle sürtüşüp gider aslında sende benim gibi lafı direk söylüyorsun muhatap olma boşver canım evin içinde hayırlı olsun canım güle güle otur

ah bu erkekler yok mu böyle işte sen ne yaptın peki kenarda eşinden bilmeden para biriktir canım at kenara boşversene düşünme sende onu o senii düşünsün ne dedin peki tamam işten çıkıyorum dedim valla eşimde bir gün kavga ettik sonra sakinleştiğimizde ev almaktan konuşuyorduk nerden alacağız dedim nerden bulursak dedi Kurtköy diyince o zaman ben işi bırakırım dedim yani bana mı kalacak kredi ödemek dedi o zaman iş yerine çok uzak olmasın dedim açıkçası ne kadar çok yanında olursan oda sana sırtını çok dayar bunu unutma canım bozulduysa yaptıracağım diye uğraşma ilgilenme evle o ilgilensin

Gunaydin cnm zaten esim tesitci onun isi aksam ben eve erken gittim soguk malum yattim esim geldi kalkmadim o yemekleri isitti cay yapti masayi hazirladi beni kaldirdi yedik yemegi masayida kaldirdi artik boyle dedim zaten bende kuyumcuda calisiyorum maaslari altina yatircam burda kasada saklicam oyle karar verdim baksin eve ve bana isin kotusu tedavi masraflarini beraber odefik suan donduruldu iki ay sonra transfer edilcek baskalarinin isine kosusturuyo gastaneye tek giderim genelde pzr denk gelince geldi ilaclari yazdir eczane eczabe ilac ara onun ruhu duymuyo ama bbana erkeklik tasliyo sinir hala konusmuyorum

günaydın kızlar soğuk yağmurlu bir hava var bu gün

biz kadınlar böyleyiz sinirimiz geçtiğini görünce eski haline dönecekler şahsen bende öyle görüyorum bundan sonra bence tek gitme hastaneye egerki tek gidersen reçeteyi eline tutuştur o alsın bizde böyle canım istanbulda mı oturuyorsun canım

bulutefe amin canum insallah sizlerden guzel haberler alacagiz ve bebislerinize kavysacaginiz gunleri sayacagiz :)
ensu ve cemrem insallah bu ay tedavileriniz yolunda gider ve sizlerden saglikli bebis haberlerinizi aliriz :) allahim yardimciniz olsun :)
telden giriyorum cok kopyaladi silemedim :)

Allahım seni sağlıkla yavruna kavuştursun.... hayırlı bi evlat olsun, upuzun sağlıklı bi ömrünüz olsun inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…